Nyheter

NCC Presstjänst: 08-585 519 00, press@ncc.se

Nyheter

NCC tecknar hyresavtal med Mindpark i Brick Studios på Masthuggskajen

NCC har tecknat hyresavtal med coworking-aktören Mindpark som flyttar in i Brick Studios, en nybyggd kontorsfastighet beläget på Masthuggskajen.

Byggstart för förskola fyra i Halmstad

I dagarna satte NCC spaden i marken för Strandvallens förskola i Halmstad, den fjärde förskolan i ett långsiktigt strategiskt partneringsamarbete med Halmstads kommun. Totalt innebär de fyra förskolorna ett tillskott på 560 förskoleplatser samt 28 ”nattis”-platser i kommunen.

NCC Property Development rekryterar Frida Jacobson och Ahmed Galijasevic till den nordiska ledningsgruppen

NCC Property Development förstärker sin nordiska ledningsgrupp. Under augusti tillträder Frida Jacobson som Head of Finance och Ahmed Galijasevic tillträder en nyinrättad roll som Head of Business Development.

Att spränga är att hantera oerhörda krafter

Få yrken innehåller så mycket spänd nervositet som att vara sprängare. Det vet Jim Jonsson som blev utsedd till Årets Bergsprängare 2014 och som sedan många år är sprängarbas på NCC Industry.

NCC har färdigställt Varbergs nya bad- och simanläggning

NCC är nu klara med nybyggnationen av Varbergs nya sim- och badanläggning. Efter godkänd slutbesiktning är entreprenaden nu överlämnad till beställaren Varbergs Fastighets AB.

NCC levererar sjukhusprojekt i Trollhättan

NCC är nu klara med hela ombyggnationen av neonatalavdelningen på Norra Älvsborgs Länssjukhus i Trollhättan. Lokalerna som varit i stort behov av upprustning har byggts om och till i två etapper. Uppdraget har genomförts i partnering med Västfastigheter.

Hercules har beställt den första batteridrivna pålkranen i världen

NCC:s dotterbolag Hercules, som är ett av Nordens ledande grundläggningsföretag, har skrivit avtal med tyska Liebherr om leverans av världens första batteridrivna pålkran.

Välkommen NiCCi – NCC:s robothund

Idag är det äntligen dags för NCC:s robothund NiCCi att börja sin tjänst hos oss. Inledningsvis ska den bo och jobba på NCC:s projekt Kineum i Göteborg.

NCC förbättrar säkerheten vid på- och avfart till E16 utanför Sandviken

NCC har fått i uppdrag av Trafikverket att utanför Sandviken skapa säkrare på- och avfart på väg E16. Den nya trafikplatsen ska ge bättre tillgänglighet till Kungsbergets skidanläggning och nya Tuna handelsområde.

NCC och Käppalaförbundet samverkar för ombyggnad av reningsverk på Lidingö

NCC har inlett ett samarbete med Käppalaförbundet för att bygga om och öka kapaciteten i Käppalaverket på Lidingö. I ett första steg ska parterna tillsammans planera och budgetera projektet.