Lediga jobb i Stockholm

I Stockholm med omnejd bygger och utvecklar NCC bostäder, kommersiella lokaler och infrastrukturprojekt. Vi har tidigare byggt kända landmärken som Globen och Kista Science Tower och har nu många spännande projekt på gång.

Vårt huvudkontor ligger vid Järva krog i Solna och här sitter ca 800 medarbetare. Under det närmaste året startar vi utvecklingen av Järva Krog, en ny stadsdel som också inkluderar NCC:s framtida huvudkontor.

Var med och utveckla Stockholm

Vi bygger vi bland annat ut Södersjukhuset med en ny stor akutmottagning, medan vi norr om Stockholm bygger Norrtälje hamn. I Upplands-Bro bygger en helt ny kretsloppsanläggning som ska möta behovet av hållbar energi i en växande Stockholmsregion. I Nacka kommun ska vi genom långsiktigt samarbete de kommande sex åren bygga 14 skolor, förskolor och idrottshallar i strategiskt partnering. Och på flera orter utför vi Hållbar renovering, vårt koncept för att rusta upp miljonprogrammet med social hänsyn.

Vi har, minst sagt, en stor variation av olika projekt och vår målsättning är att hela tiden hitta nya smarta och hållbara lösningar.

Visst vill du vara med? Varmt välkommen till NCC i Stockholm!

NCC söker kvalitets- och processamordnare till Station Hagastaden

  Som kvalitets- och processamordnare stöttar du i arbetet med att utveckla arbetssätt och processer, samt arbetar med verksamhetsutveckling och ständiga förbättringar inom alla delar av projektet.

Vi söker nu en kommunikatör / projektledare kommunikation

  Rollen som kommunikatör/projektledare kommunikation  Vi söker dig som är kommunikatör med intresse för att driva olika former av driva kommunikationsprojekt. Du kommer att ansvara för kommunikationsprojekt av olika storlek, såväl mot interna som externa målgrupper.

Platschef NCC Avd Bostad Stockholm

  Har du några års erfarenhet av att driva projekt i bygg- eller fastighetsbranschen, är ledarskapet något du funderat på att utveckla ännu mer och söker du nya utmaningar i en inkluderande och utvecklande miljö? Avdelning Bostad Stockholm söker nu en platschef som vill ingå i vår organisation och driva eget bostadsprojekt inom storstockholmsområdet.

NCC söker arbetsmiljöingenjör till Station Hagastaden

Brinner du för arbetsmiljö och söker en ny utmaning? Nu söker NCC en arbetsmiljöingenjör till projekt Station Hagastaden. Här blir du en del i av ett team som ständigt strävar efter att utveckla säkerheten genom att skapa trygga och hälsosamma arbetsplatser med sunda arbetsförhållanden och en god säkerhetskultur där ”hålla nollan” är högst på agendan.

NCC söker nu en Content System Manager

Vi söker dig som är bild- och filmintresserad och har ett öga för detaljer. Som Content System Manager har du ett stort kontaktnät inom organisationen och vägleder kollegor och samarbetspartners inom dina ansvarsområden.

Platschef NoDig

Platschef till schaktfritt ledningsbyggande Söker du en ny utmaning där du ges möjlighet att utveckla och driva våra spännande projekt inom schaktfritt ledningsbyggande? NoDig arbetar för att vara det hållbara valet för våra kunder.

Chefscontroller NCC Industry

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. NCC är indelat i fem affärsområden, där vår industriverksamhet är uppbyggd inom sektorer kring produktion av stenmaterial och asfalt, asfaltbeläggning samt pålning.

Lead Buyer Schakt och Transport

En avgörande del av NCC:s omsättning utgörs av inköp och våra Lead Buyers bidrar till vår expertis genom att stötta våra större segment att leverera lönsamma resultat till verksamheten.

Affärsutvecklare till Civil Stockholm

Till vår avdelning Civil Stockholm söker vi nu en Affärsutvecklare för mark och grundläggningsarbeten. Avdelningen består av cirka 450 medarbetare och vi befinner oss i en god position med ett flertal stora kommande och pågående projekt i regionen.

Examensarbete hösten 2021

Ska du skriva ditt examensarbete inom ramen för din kandidat- eller masterutbildning och har ett eget förslag som du vill genomföra under höstterminen 2021 är du välkommen att göra din intresseanmälan här.

Nordic Head of Sustainability

NCC Industry has a wide range of activities reducing our carbon footprint, enhancing biodiversity and promoting circular economy. We are closely connected to many Sustainable Development Goals and to the Green Deal.

1 Line Support NBS - finsk- och svensktalande

1 Line Support – med känsla för service och resultat! Ett jobb för dig som vet vad service innebär! - Att alltid göra ditt bästa för att hjälpa och vägleda dina externa och interna kunder! Har du själv inte svaret tar du hjälp av dina kollegor.

1 Line Support NBS

1 Line Support – med känsla för service och resultat! Ett jobb för dig som vet vad service innebär! - Att alltid göra ditt bästa för att hjälpa och vägleda dina externa och interna kunder! Har du själv inte svaret tar du hjälp av dina kollegor.

Teknisk Specialist NCC Badhus

Har du flerårig erfarenhet byggbranschen, med fördel från byggnation av badhus? Vi söker nu efter vår nya Tekniska specialist till vår grupp som är specialiserade på att bygga och utveckla våra badhus.

Projektledare NCC Badhus

Har du mångårig erfarenhet av husproduktion och därtill erfarenhet från badhusprojekt? Har du också lätt för att knyta kontakter och skapa förtroende? Till vår badhusgrupp inom NCC Building Sverige söker vi nu efter vår nya projektledare som skall ta oss mot nya höjder, är det du? Rollen som Projektledare I din roll som projektledare har du en spännande och intressant uppgift då du ansvarar för att våra badhusprojekt byggs i enlighet med NCC:s koncept för badhusbyggnation.

Operation Manager

Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare driva några av de mest utmanande projekten som finns i norra Stockholm? Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka detta jobb som Operation Manager! Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Inköpare

Hercules Grundläggning är ett av Nordens ledande grundläggningsföretag och en del av NCC Infrastructure. Med hjälp av metoder som pålning, stödkonstruktioner, grundförstärkning och armering hjälper vi våra kunder med att lägga grunden till framtidens byggnader och anläggningar.

Affärsansvarig skolor och riksavtal

Drivs du av att skapa långsiktiga affärer och vara en central del i att utveckla vårt erbjudande mot våra kunder? Har du också skaffat dig mångårig erfarenhet och djupgående kunskap om byggprocessens samtliga faser kan det vara du som är vår nya Affärsansvig för skolor och riksavtal.

Praktik hösten 2021

Vill du lära känna oss och få erfarenhet och praktisk kunskap under din studietid? Då är NCC:s praktik något för dig! Till hösten 2021 söker vi dig som studerar en ingenjörsutbildning med inriktning på samhällsbyggnad, väg och vatten eller annan byggteknisk inriktning på yrkeshögskola, högskola eller universitet.

SÖS_70och74_Jason Strong Photography_print_019
Södersjukhuset, Stockholm

NCC har byggt ut Södersjukhuset i Stockholm på uppdrag av Locum. I uppdraget ingick två byggnader; en ny behandlingsbyggnad och en försörjningsbyggnad för drift och underhåll.

Bild på ett av Fittjas klassiska lägenhethus som ingår i renovering av miljonprogrammet, sedd nedifrån. Foto/illustration: Erik Mårtensson
Fittja People's Palace, Stockholm

NCC har i samverkan med arkitektkontoret Spridd tagit fram Fittja People's Palace särskilt för renovering av miljonprogramshus.

Högbytorp är framtidens kretsloppsanläggning

Vid Högbytorp i Upplands-Bro kommun har NCC byggt ett nytt kraftvärmeverk åt E.ON samt gjort mark- och byggnadsarbeten för en ny biogasanläggning åt Hitachi Zosen Inova. Båda anläggningarna ingår i en större kretsloppsanläggning, som ska möta det växande behovet av hållbart producerad energi i Stockholmsregionen.