Lediga jobb i Stockholm

I Stockholm med omnejd bygger och utvecklar NCC bostäder, kommersiella lokaler och infrastrukturprojekt. Vi har tidigare byggt kända landmärken som Globen och Kista Science Tower och har nu många spännande projekt på gång.

Vårt huvudkontor ligger vid Järva krog i Solna och här sitter ca 800 medarbetare. Under det närmaste året startar vi utvecklingen av Järva Krog, en ny stadsdel som också inkluderar NCC:s framtida huvudkontor.

Var med och utveckla Stockholm

Vi bygger vi bland annat ut Södersjukhuset med en ny stor akutmottagning, medan vi norr om Stockholm bygger Norrtälje hamn. I Upplands-Bro bygger en helt ny kretsloppsanläggning som ska möta behovet av hållbar energi i en växande stockholmsregion. I Nacka kommun ska vi genom långsiktigt samarbete de kommande sex åren bygga 14 skolor, förskolor och idrottshallar i strategiskt partnering. Och på flera orter utför vi Hållbar renovering, vårt koncept för att rusta upp miljonprogrammet med social hänsyn.

Vi har, minst sagt, en stor variation av olika projekt och vår målsättning är att hela tiden hitta nya smarta och hållbara lösningar.

Visst vill du vara med? Varmt välkommen till NCC i Stockholm!

Specialist Projektstyrning

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice.

Produktionschef Bostad

Inom NCC Building bygger vi hållbara bostäder, kontor och offentliga och kommersiella lokaler i Sverige. Avdelning Bostad Stockholm är en avdelning specialiserad på både nyproduktion och renovering av bostäder i Stockholms län.

Gruppchef Energi

Brinner du för att utveckla andra och har erfarenhet av energifrågor i fastighetsbranschen? Då kan du bli vår nya gruppchef för energigruppen. Som gruppchef för energigruppen har du personalansvar för medarbetarna i gruppen samtidigt som du arbetar operativt som specialist i NCCs projekt.

Region Controller NCC Road Services

Division Road Services är en division inom affärsområde NCC Infrastructure, specialiserad på drift- och underhåll av väg och järnväg. Det är en nordisk organisation med stort driv framåt för att förbättra och utveckla branschen.

Reparatör

Här är dina nya utmaningarVi söker en person som ska arbeta som reparatör inom vår mobila krossproduktion i Stockholmsområdet.Huvudsakliga arbetsuppgifter är att bistå maskinister vid reparationer, inköp av reservdelar, lagerbyten, svetsarbeten, byten av slitgummin mm.

Supervisor beläggning

Supervisor/Arbetsledare Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Platschef Berg till NCC

För ett spännande och utmanande tunnelprojekt i Stockholm söker vi nu en Platschef till Berggruppen inom NCC Infrastructure, Om du vill du vara med på en spännande resa underjord vill vi gärna komma i kontakt med dig!Din rollSom Platschef på NCC ansvarar du för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande.

Arbetsledare Berg till NCC

Till affärsområdet Infrastructure söker vi nu en Arbetsledare Berg till våra tunnelprojekt i Stockholm. Om du vill du vara med på en spännande resa underjord vill vi gärna komma i kontakt med dig!Din rollSom Arbetsledare erbjuds du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar.

Anläggningsarbetare Berg till NCC

Till affärsområdet Infrastructure söker vi nu en Anläggningsarbetare Berg till våra tunnelprojekt i Stockholm. Om du vill du vara med på en spännande resa underjord vill vi gärna komma i kontakt med dig!Din rollSom Anläggningsarbetare ingår du i ett team med cirka 30 andra yrkesarbetare där ni tillsammans med underentreprenörer, arbetsledare & plastledning driver projektet framåt.

Entreprenadchef

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Web Manager Intranet

Vi söker nu en Web Manager Intranet Din roll: I din roll som Web Manager Intranet kommer du att bidra till utvecklingen av MyNCC, NCC:s intranät som lanserades för ca 1 år sedan.

Group Information Security Architect

The Construction Industry is facing a transformation driven by digitalization. Within VDC, mobility, cloud, Internet of things, Smart Buildings, Smart Cities, Sustainability, the Sharing economy, Helpful homes there is great potential to develop NCC further.

Platschef till NCC

Till affärsområdet Infrastructure söker vi nu en Platschef till våra mark- och anläggningsprojekt i Stockholm. Välkommen till ett familjärt och värderingsstyrt bolag som samtidigt har resurserna för att ta sig an projekt med stor variation!Din rollSom Platschef inom NCC ansvarar du för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande.

Group Financial Controller, Senior

I ljuset av det pågående förändringsarbete som bedrivs i NCC stärker vi upp vår koncernredovisningsgrupp och söker därför en senior, självgående, noggrann och driven Group Financial Controller.

KMA-samordnare

  Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Data Protection Officer

NCC is working towards becoming a data driven construction company and is viewing data privacy as important in this journey. NCC is now looking för a Data Protection Officer. DPO will monitor the organizational compliance with GDPR's requirements.

Fastighetsutvecklare PDSI

NCC Property Development (PD) är ett av fem affärsområden inom NCC. Property Development driver fastighetsutveckling av kommersiella fastigheter genom projektplanering från identifiering av mark, detaljplaneprocess, utformning och uthyrning, entreprenadgenomförande och slutförande.

Integrations and RPA management - Service Manager

Group Development Operations & Services is a Nordic organization with resources in four countries under one common management. The aim is to deliver values for NCC as a whole by focusing on optimized benefits delivered to the business as well as by being innovative and drive digital transformation.

Medarbetare Support Ekonomi

Medarbetare 1st line Support NCC Business Services NBS, NCC Business Services, är ett Shared Service Center som levererar tjänster inom ekonomi för nordiska bolag inom NCC-koncernen. NBS har ca 100 medarbetare som arbetar i processorienterade team.

NCC söker en affärsorienterad kommunikationsansvarig

Som kommunikationsansvarig ansvarar du för intern- och externkommunikation för NCC:s byggverksamhet i Stockholm. Inom ditt ansvar ligger att ge kvalificerad rådgivning, stöd och vägledning samt att planera och genomföra kommunikationsaktiviteter externt och internt för att bidra till att uppfylla verksamhetens strategi och mål.

Junior Business Controller

The newly established function Development & Operations Services at NCC is currently searching for a full-time Junior Controller to join the team. Development Operations & Services is a Nordic organization with resources in four countries under one common management.

Redovisningsexpert IFRS och K3

I ljuset av det pågående förändringsarbete som bedrivs i NCC stärker vi upp vår koncernredovisningsgrupp och söker därför en redovisningsexpert inom IFRS och K3 med placering i huvudkontoret i Solna.

Head of Design Management & VDC

NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad inom infrastruktur. PPD (Process and Product Development) är en stabsfunktion vilken innehåller specialister inom flera områden av projektstyrning såsom kvalitetsstyrning, miljöstyrning, VDC, planering, kostnadsstyrning och projekteringsstyrning.

Uppdragsledare VVS - Solna

Teknik och Hållbarhet är en stabsenhet inom NCC Building Sverige med kompetens inom Hållbarhet, Konstruktion, Installation och Visualisering. Enheten har runt 130 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Projektörer VVS - Solna

Teknik och Hållbarhet är en stabsenhet inom NCC Building Sverige med kompetens inom Hållbarhet, Konstruktion, Installation och Visualisering. Enheten har runt 130 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Bild på Södersjukhusets utbyggnad. Foto/illustration: Okänd.
Södersjukhuset, Stockholm

NCC bygger ut Södersjukhuset i Stockholm på uppdrag av Locum. I uppdraget ingår två byggnader. En ny byggnad för behandlingar och en för drift och underhåll.

Bild på ett av Fittjas klassiska lägenhethus som ingår i renovering av miljonprogrammet, sedd nedifrån. Foto/illustration: Erik Mårtensson
Fittja People's Palace, Stockholm

NCC har i samverkan med arkitektkontoret Spridd tagit fram Fittja People's Palace särskilt för renovering av miljonprogramshus.

Illustration. Motorvägen E4 skär igenom landskapet, i bakgrunden visualiseras Kretsloppsanläggningen i Högbytorp. Foto/illustration: Okänd
Framtidens kretsloppsanläggning i Högbytorp

Vid Högbytorp, Upplands-Bro kommun i norra Stockholm bygger NCC en ny kraftvärmeanläggning åt energibolaget E.ON. Kraftvärmeanläggningen är en del av en större kretsloppsanläggning som ska möta behovet av hållbart producerad energi från en växande Stockholmsregion.