Lediga jobb i Stockholm

I Stockholm med omnejd bygger och utvecklar NCC bostäder, kommersiella lokaler och infrastrukturprojekt. Vi har tidigare byggt kända landmärken som Globen och Kista Science Tower och har nu många spännande projekt på gång.

Vårt huvudkontor ligger vid Järva krog i Solna och här sitter ca 800 medarbetare. Under det närmaste året startar vi utvecklingen av Järva Krog, en ny stadsdel som också inkluderar NCC:s framtida huvudkontor.

Var med och utveckla Stockholm

Vi bygger vi bland annat ut Södersjukhuset med en ny stor akutmottagning, medan vi norr om Stockholm bygger Norrtälje hamn. I Upplands-Bro bygger en helt ny kretsloppsanläggning som ska möta behovet av hållbar energi i en växande stockholmsregion. I Nacka kommun ska vi genom långsiktigt samarbete de kommande sex åren bygga 14 skolor, förskolor och idrottshallar i strategiskt partnering. Och på flera orter utför vi Hållbar renovering, vårt koncept för att rusta upp miljonprogrammet med social hänsyn.

Vi har, minst sagt, en stor variation av olika projekt och vår målsättning är att hela tiden hitta nya smarta och hållbara lösningar.

Visst vill du vara med? Varmt välkommen till NCC i Stockholm!

Projektchef till NCC NoDig

Vi söker nu en Projektchef för projekt inom schaktfri ledningsförnyelse, NCC NoDig. Som Projektchef får du vara med och påverka genom hela produktionsprocessen, från anbud till slutprodukt till kund och du ingår i ledningsgrupp.

Avdelningschef - Avdelning Hus Stockholm

Avdelning Hus Stockholm ingår i NCCs största affärsområde, Building Sverige. Vi ansvarar för nybyggnation och ombyggnader av kommersiella fastigheter såsom exempelvis kontor, sjukhus, skolor och handelslokaler.

NCC Industry söker Site Manager till Norra Stockholm

Just nu växer NCC Industrys Beläggningsverksamhet i Norra Stockholm med flera intressanta projekt. Vi behöver därför förstärka vårt team med en erfaren och driven Site Manager/Entreprenadchef.

Råvaruhandläggare - inriktn materialåtervinning/cirkulära flöden

NCC Industry AB är inne i en period med stort fokus på tillväxt inom stenmaterial och masshantering, som innebär nya utmaningar och möjligheter för vår råvaruförsörjningsenhet.

Råvaruhandläggare - inriktn materialåtervinning/cirkulära flöden

NCC Industry AB är inne i en period med stort fokus på tillväxt inom stenmaterial och masshantering, som innebär nya utmaningar och möjligheter för vår råvaruförsörjningsenhet.

Supervisor till Norra Stockholm

Just nu växer NCC Industrys Beläggningsverksamhet i Norra Stockholm med flera intressanta projekt. Vi behöver därför förstärka vårt team med en driven, erfaren och engagerad Supervisor/Arbetsledare som har erfarenhet av asfalt/anläggning.

Gruppchef Väg, VA och Dagvatten till NCC

Nu söker vi en gruppchef till specialistavdelningen teknik inom affärsområdet Infrastructure på NCC. Våra medarbetare är tekniska specialister inom bland annat väg, anläggningskonstruktion, VA, material-, geo-, berg-, mark- och vattenteknik.

Garantiadministratör för entreprenadgarantier och andra säkerheter

Trivs du i en organisation som kännetecknas av entusiasm, entreprenörs- och framåtanda? Vill du vara en del av ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i Norden? NCC Structured Finance är en del av NCC Group Treasury och är koncernens specialistfunktion avseende frågor gällande säkerheter, projektfinansiering, leasinglösningar och trade finance och bidrar till att NCC:s finansiella risker hanteras och begränsas.

Supervisor/Arbetsledare

NCC Industry AB berggruppen består av ca: 70 medarbetare. Gruppen innehar 34 borriggar och verksamheten bedrivs från Malmö i söder till Kiruna i norr. Vi är ett av Sveriges största sprängteam ovanjord.

Executive Assistant - Building Nordics

Inom NCC Building Nordics bygger vi och renoverar hållbara bostäder, kontor och offentliga och kommersiella lokaler i Finland, Danmark och Norge och omsätter ca 12 miljarder kronor. Vi söker en Executive Assistant som ska ansvara för att stötta vår Affärsområdeschef på Building Nordics samt fungera som ett extra stöd till vår utökade ledningsgrupp inom vårt affärsområde.

Processmaskinist Arlanda

Inom Divisionen Asfalt till Asfaltverket vid Arlanda söker nu förstärkning och ska anställa. Rollen hos oss I rollen som verksmaskinist ingår att hjälpa till med driften av asfaltsfabriken samt reparations- och underhållsarbete.

Är du vår nya chef för NCC:s regionkommunikatörer?

NCC söker en erfaren chef till kommunikationsavdelningen i Sverige. Din grupp består av åtta seniora och kompetenta medarbetare som stöttar NCC:s affärsområden i Sverige med intern och extern kommunikation.

Installationsledare till NCC Building

Inom affärsområdet NCC Building Sweden finns avdelning Hus Stockholm. Vi jobbar med nybyggnad och ombyggnad av kommersiella fastigheter som exempelvis skolor, kontor, sjukhus och handelslokaler.

Design Management - Specialist

NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad inom infrastruktur. PPD (Process and Product Development) är en stabsfunktion inom affärsområdet med specialister inom flera områden av Projektstyrning såsom kvalitetsstyrning, miljöstyrning, VDC, planering, kostnadsstyrning och projekteringsstyrning.

Vi söker efter nya kollegor till Buildings Hus Stockholm

Inom affärsområdet NCC Building Sweden finns avdelning Hus Stockholm. Vi jobbar med nybyggnad och ombyggnad av kommersiella fastigheter som exempelvis skolor, kontor, sjukhus och handelslokaler.

Sjumånaderspraktik LTU 2020

Är du en blivande civilingenjör och läser på Luleå tekniska universitet? Då är vår Sjumånaderspraktik något för dig. I Sjumånaderspraktiken varvas betald praktik från olika arbetsplatser med seminarier, stimulerande erfarenhetsutbyten samt bidrar till att skapa ett kontaktnät inför din kommande karriär.

Bild på Södersjukhusets utbyggnad. Foto/illustration: Okänd.
Södersjukhuset, Stockholm

NCC bygger ut Södersjukhuset i Stockholm på uppdrag av Locum. I uppdraget ingår två byggnader. En ny byggnad för behandlingar och en för drift och underhåll.

Bild på ett av Fittjas klassiska lägenhethus som ingår i renovering av miljonprogrammet, sedd nedifrån. Foto/illustration: Erik Mårtensson
Fittja People's Palace, Stockholm

NCC har i samverkan med arkitektkontoret Spridd tagit fram Fittja People's Palace särskilt för renovering av miljonprogramshus.

Illustration. Motorvägen E4 skär igenom landskapet, i bakgrunden visualiseras Kretsloppsanläggningen i Högbytorp. Foto/illustration: Okänd
Framtidens kretsloppsanläggning i Högbytorp

Vid Högbytorp, Upplands-Bro kommun i norra Stockholm bygger NCC en ny kraftvärmeanläggning åt energibolaget E.ON. Kraftvärmeanläggningen är en del av en större kretsloppsanläggning som ska möta behovet av hållbart producerad energi från en växande Stockholmsregion.