Lediga jobb i Stockholm

I Stockholm med omnejd bygger och utvecklar NCC bostäder, kommersiella lokaler och infrastrukturprojekt. Vi har tidigare byggt kända landmärken som Globen och Kista Science Tower och har nu många spännande projekt på gång.

Vårt huvudkontor ligger vid Järva krog i Solna och här sitter ca 800 medarbetare. Under det närmaste året startar vi utvecklingen av Järva Krog, en ny stadsdel som också inkluderar NCC:s framtida huvudkontor.

Var med och utveckla Stockholm

Vi bygger vi bland annat ut Södersjukhuset med en ny stor akutmottagning, medan vi norr om Stockholm bygger Norrtälje hamn. I Upplands-Bro bygger en helt ny kretsloppsanläggning som ska möta behovet av hållbar energi i en växande stockholmsregion. I Nacka kommun ska vi genom långsiktigt samarbete de kommande sex åren bygga 14 skolor, förskolor och idrottshallar i strategiskt partnering. Och på flera orter utför vi Hållbar renovering, vårt koncept för att rusta upp miljonprogrammet med social hänsyn.

Vi har, minst sagt, en stor variation av olika projekt och vår målsättning är att hela tiden hitta nya smarta och hållbara lösningar.

Visst vill du vara med? Varmt välkommen till NCC i Stockholm!

Site Manager

NCC Industry sektor Stens berggrupp består av ca: 80 medarbetare. Gruppen innehar 35 borriggar och verksamheten bedrivs i hela landet. Vi är ett av Sveriges största sprängteam ovanjord.

Executive Assistant – Communication & Investor Relations

NCC har en gemensam funktion för kommunikation, investor relations och marknadsfrågor. Vi söker nu en assistent till kommunikationsdirektören och kommunikationsfunktionens ledningsgrupp med inriktning på investor relations.

Specialist Planeringsmetodik

Specialist inom planeringsmetodik på strategisk nivå Dina nya utmaningar!  För några år sedan påbörjade NCC ett omfattande arbete med att koppla ihop information från olika system genom BIM.

Projektchef till NCC

Vi söker nu en Projektchef för projekt inom Mark och Grundläggning till division Civil Engineering i Stockholm. Som Projektchef får vara med och påverka genom hela produktionsprocessen, från att vi lämnar anbud till att slutprodukten lämnas över till kund.

Bolagsjurist

NCC Infrastructure är ett Nordiskt affärsområde, verksamma inom anläggningsområdet och underhåller infrastruktur såsom vägar, broar och tunnlar, vindkraftsparker och VA.

Group Strategy Developer

NCC is on an exciting journey over the next couple of years. As a part of this journey a number of strategic issues will have to be addressed. Therefore, the Head of Group Strategy and Operational Development is looking for a Group Strategy Developer to work with the most critical issues regarding strategy and operational development for the NCC Group For the right candidate the role as Group Strategy Developer, will offer unrivalled opportunities to work with our most critical strategic initiatives.

Group Information Security Architect

The Construction Industry is facing a transformation driven by digitalization. Within VDC, mobility, cloud, Internet of things, Smart Buildings, Smart Cities, Sustainability, the Sharing economy, Helpful homes there is great potential to develop NCC further.

Mätchef till NCC projekten Fyrklövern & Roslagsbanan

Vi befinner oss i uppstartsfas av två spännande infrastrukturprojekt på NCC och söker därför två nya Mätchefer till oss! Nu erbjuds du möjligheten att vara med från projektstart och tillsammans med platsledning sätta din prägel på Stockholms infrastruktur.

Kalkylchef

Till Region Civil East Stockholm söker vi nu en Kalkylchef för våra mark- och anläggningsprojekt. Motiveras du att av att leda andra till utveckling och av att få vara med i tidiga affärsskeden? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!Din rollSom Kalkylchef inom NCC är ditt viktigaste uppdrag att leda såväl anbudsarbetet som våra anbudsingenjörer inom regionen.

Hållbarhetsspecialist Miljöcertifiering

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bland annat bostäder, kontor, offentliga lokaler. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Gruppchef Kvalitet-, Miljö- och Arbetsmiljö

Vi på NCC Civil East arbetar med t.ex. exploateringar, infrastrukturprojekt, saneringar mm. som tillsammans ska bidra till ett framtida bättre Stockholm. Vi består av 6 produktionsgrupper med specialistkompetens inom Betong, Väg, Järnväg, Mark, Exploatering och Berg.

Bolagsjurist

NCC Building Sverige bygger bostäder, kontor samt offentliga och kommersiella byggnader som till exempel skolor, sjukhus, badhus och hotell. Affärsområdet har en stark ställning på den svenska marknaden med närvaro i hela Sverige.

Entreprenadingenjör

NCC Industry sektor Stenmaterials berggrupp består av ca: 80 medarbetare. Gruppen innehar 35 borriggar och verksamheten bedrivs i hela landet. Vi är ett av Sveriges största sprängteam ovanjord.

Public Affairs Manager, Sweden

NCC söker en Public Affairs Manager Sweden. Rollen innebär att bevaka aktuella frågor inom politik och samhällsutveckling som berör NCC och dess kunder i Sverige. Personen kommer att rapportera till NCC:s kommunikationschef i Sverige.

Site Manager

  Stockholmsregionen har en stabil och kraftig tillväxt och inom vårt Area Managerområde Öst behöver vi förstärka vår verksamhet med en erfaren, engagerade och driven Site Manager.

Bild på Södersjukhusets utbyggnad. Foto/illustration: Okänd.
Södersjukhuset, Stockholm

NCC bygger ut Södersjukhuset i Stockholm på uppdrag av Locum. I uppdraget ingår två byggnader. En ny byggnad för behandlingar och en för drift och underhåll.

Bild på ett av Fittjas klassiska lägenhethus som ingår i renovering av miljonprogrammet, sedd nedifrån. Foto/illustration: Erik Mårtensson
Fittja People's Palace, Stockholm

NCC har i samverkan med arkitektkontoret Spridd tagit fram Fittja People's Palace särskilt för renovering av miljonprogramshus.

Illustration. Motorvägen E4 skär igenom landskapet, i bakgrunden visualiseras Kretsloppsanläggningen i Högbytorp. Foto/illustration: Okänd
Framtidens kretsloppsanläggning i Högbytorp

Vid Högbytorp, Upplands-Bro kommun i norra Stockholm bygger NCC en ny kraftvärmeanläggning åt energibolaget E.ON. Kraftvärmeanläggningen är en del av en större kretsloppsanläggning som ska möta behovet av hållbart producerad energi från en växande Stockholmsregion.