Lediga jobb i Stockholm

I Stockholm med omnejd bygger och utvecklar NCC bostäder, kommersiella lokaler och infrastrukturprojekt. Vi har tidigare byggt kända landmärken som Globen och Kista Science Tower och har nu många spännande projekt på gång.

Vårt huvudkontor ligger vid Järva krog i Solna och här sitter ca 800 medarbetare. Under det närmaste året startar vi utvecklingen av Järva Krog, en ny stadsdel som också inkluderar NCC:s framtida huvudkontor.

Var med och utveckla Stockholm

Vi bygger vi bland annat ut Södersjukhuset med en ny stor akutmottagning, medan vi norr om Stockholm bygger Norrtälje hamn. I Upplands-Bro bygger en helt ny kretsloppsanläggning som ska möta behovet av hållbar energi i en växande stockholmsregion. I Nacka kommun ska vi genom långsiktigt samarbete de kommande sex åren bygga 14 skolor, förskolor och idrottshallar i strategiskt partnering. Och på flera orter utför vi Hållbar renovering, vårt koncept för att rusta upp miljonprogrammet med social hänsyn.

Vi har, minst sagt, en stor variation av olika projekt och vår målsättning är att hela tiden hitta nya smarta och hållbara lösningar.

Visst vill du vara med? Varmt välkommen till NCC i Stockholm!

Digital editor NCC Group Communication

Din roll: Vi söker nu en Digital editor till NCC Group Communication. I denna roll blir du vår superuser som kan EpiServer och Wordpress väldigt väl. Ditt ansvar är att dagligen samarbeta med NCC:s redaktörer runt om i organisationen.

Executive Assistant

Inom NCC Building bygger vi hållbara bostäder, kontor och offentliga och kommersiella lokaler i Sverige, och omsätter ca 15 miljarder kronor. Vi söker en Executive Assistant som ska ansvara för att stötta vår Affärsområdeschef på Building Sverige samt fungera som ett extra stöd till vår utökade ledningsgrupp inom vårt affärsområde.

HR Manager

Som HR/Staffing Manager på Montage erbjuds du arbete i en dynamisk och internationell miljö. Montage står inför nya utmaningar och vill därför förstärka sin kompetens inom Bygg- och Tjänstemannaavtalet.

Två Entreprenadingenjörer Bostadsproduktion

Vår avdelning med fokus på Bostadsproduktion i Stockholm har som mål att bli branschens ledande bostadsbyggare genom att effektivisera, utveckla och producera utifrån kundens önskemål.

Vågoperatör

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö Vårt affärsområde NCC Industry är inne i en spännande fas och vi har startat en Nordisk Service Center organisation för att kunna erbjuda våra kunder den bästa servicen i branschen.

Specialist inom mark- och vattenmiljö

NCC Teknik söker medarbetare till Solna inom enheten Hållbarhet, Mark- & vattenmiljö  Vi söker nu efter en engagerad och drivande person som vill utvecklas inom mark- och vattenmiljöfrågor kopplade till anläggningsprojekt.

Vågoperatör

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö Vårt affärsområde NCC Industry är inne i en spännande fas och vi har startat en Nordisk Service Center organisation för att kunna erbjuda våra kunder den bästa servicen i branschen.

Chefsassistent till Development & Operational Services

 Nu söker vi en Chefsassistent till NCC:s nordiska enhet Development Operations & Services (DOS). Vi utökar vårt team med en chefsassistent, som med högt engagemang kommer att stötta vår ledande befattningshavare inom DOS med administrativt stöd.

Mätchef till NCC projekten Fyrklövern & Roslagsbanan

Vi befinner oss i uppstartsfas av två spännande infrastrukturprojekt på NCC och söker därför två nya Mätchefer till oss! Nu erbjuds du möjligheten att vara med från projektstart och tillsammans med platsledning sätta din prägel på Stockholms infrastruktur.

Redovisningsekonom

Har du goda kunskaper i fastighetsredovisning och vill utvecklas i en roll med operationellt ansvar?NCC söker nu en självständig och engagerad redovisningsekonom till affärsområdet Property Development inom NBS GA (NCC Business Services General Accounting).

Junior Group Internal Auditor to NCC AB

The newly established function Group Internal Audit at NCC AB is currently searching for a full-time Junior Group Internal Auditor to join the team.  The Group Internal Audit works according to IPPF given by the Institute of Internal Auditors and its mission is to provide independent and objective assurance and advice to the NCC AB’s Board of Directors through their Audit Committee.

Supervisor

Supervisor/Arbetsledare Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Projektutvecklare

Vår verksamhet inom Region Middle East opererar i en dynamisk omvärld som kräver att vi ständigt ligger i framkant för att möta nya affärsmöjligheter. En stabil och kraftig tillväxt inom regionen föranleder att flera stora projekt kommer att genomföras, både i närtid och på sikt.

Bild på Södersjukhusets utbyggnad. Foto/illustration: Okänd.
Södersjukhuset, Stockholm

NCC bygger ut Södersjukhuset i Stockholm på uppdrag av Locum. I uppdraget ingår två byggnader. En ny byggnad för behandlingar och en för drift och underhåll.

Bild på ett av Fittjas klassiska lägenhethus som ingår i renovering av miljonprogrammet, sedd nedifrån. Foto/illustration: Erik Mårtensson
Fittja People's Palace, Stockholm

NCC har i samverkan med arkitektkontoret Spridd tagit fram Fittja People's Palace särskilt för renovering av miljonprogramshus.

Illustration. Motorvägen E4 skär igenom landskapet, i bakgrunden visualiseras Kretsloppsanläggningen i Högbytorp. Foto/illustration: Okänd
Framtidens kretsloppsanläggning i Högbytorp

Vid Högbytorp, Upplands-Bro kommun i norra Stockholm bygger NCC en ny kraftvärmeanläggning åt energibolaget E.ON. Kraftvärmeanläggningen är en del av en större kretsloppsanläggning som ska möta behovet av hållbart producerad energi från en växande Stockholmsregion.