Lediga jobb i Stockholm

I Stockholm med omnejd bygger och utvecklar NCC bostäder, kommersiella lokaler och infrastrukturprojekt. Vi har tidigare byggt kända landmärken som Globen och Kista Science Tower och har nu många spännande projekt på gång.

Vårt huvudkontor ligger vid Järva krog i Solna och här sitter ca 800 medarbetare. Under det närmaste året startar vi utvecklingen av Järva Krog, en ny stadsdel som också inkluderar NCC:s framtida huvudkontor.

Var med och utveckla Stockholm

Vi bygger vi bland annat ut Södersjukhuset med en ny stor akutmottagning, medan vi norr om Stockholm bygger Norrtälje hamn. I Upplands-Bro bygger en helt ny kretsloppsanläggning som ska möta behovet av hållbar energi i en växande Stockholmsregion. I Nacka kommun ska vi genom långsiktigt samarbete de kommande sex åren bygga 14 skolor, förskolor och idrottshallar i strategiskt partnering. Och på flera orter utför vi Hållbar renovering, vårt koncept för att rusta upp miljonprogrammet med social hänsyn.

Vi har, minst sagt, en stor variation av olika projekt och vår målsättning är att hela tiden hitta nya smarta och hållbara lösningar.

Visst vill du vara med? Varmt välkommen till NCC i Stockholm!

Marknadschef – NCC Building, Division Öst/Nord

Vill du jobba med affärs- och marknadsfrågor på strategisk nivå inom ett av Sveriges ledande byggbolag? Då kan det här vara rollen för dig. Vi söker nu en Marknadschef till NCC Building Sverige, Division Öst/Nord – en ny roll med uppdraget att utveckla och driva NCCs långsiktiga bearbetning och påverkan av marknad och kunder.

Sprängare till NCC Industry Berggrupp

NCC Industry Berggrupp består idag av ca: 75 medarbetare. Gruppen innehar 40 borriggar och verksamheten bedrivs från Malmö i söder till Kiruna i norr. Vi är ett av Sveriges största sprängteam ovanjord.

VDC-developer NCC Group

NCC's goal is to be the leading contractor in VDC and digitization with a wide implementation and usage of VDC-supported construction core processes. One important part to reach that goal is a central group driving development structured and coordinated towards all BA´s.

Lastmaskinförare till Arlandakrossen

Vi söker en lastmaskinförare till vår bergtäkt, Arlandakrossen. Här är dina nya utmaningarArbetet består främst av utlastning och materialflytt inom anläggningen, men matning av kross- och sorteringsverk kan också ingå i arbetet.

Borrvagnsförare/Sprängare till NCC Industry Berggruppen

NCC Industry Berggrupp består idag av ca: 75 medarbetare. Gruppen innehar 40 borriggar och verksamheten bedrivs från Malmö i söder till Kiruna i norr. Vi är ett av Sveriges största sprängteam ovanjord.

Uppdragsledare El/teleteknik -Teknik och Hållbarhet

Uppdragsledare El-/teleteknik som även vill arbeta med installationsledning Är du erfaren och teknikkunnig inom El-/teleteknik och vill arbeta med utredningar, projektering och installationssamordning, så är detta är ett gyllene tillfälle för dig som vill kombinera kontorsarbetet med arbete ute på byggarbetsplats och vara med i hela byggprocessen! Teknik och Hållbarhet är en stabsenhet inom NCC Building Sverige med kompetens inom Installation, Hållbarhet, Konstruktion, och Visualisering.

Uppdragsledare VVS-teknik– Teknik och Hållbarhet

Uppdragsledare VVS-teknik som även vill arbeta med installationsledning. Är du erfaren och teknikkunnig inom VVS-teknik och vill arbeta med utredningar, projektering och installationssamordning, så är detta är ett gyllene tillfälle för dig som vill kombinera kontorsarbetet med arbete ute på byggarbetsplats och vara med i hela byggprocessen! Teknik och Hållbarhet är en stabsenhet inom NCC Building Sverige med kompetens inom Installation, Hållbarhet, Konstruktion, och Visualisering.

Junior Engineer NCC Industry

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på lösningar inom stenmaterial, asfalttillverkning och beläggning. Inom Division Stenmaterial söker vi dig som vill hjälpa oss utveckla våra processer för framtidens hållbara samhälle.

Data Management Lead

Redrawing the map in construction  NCC are hiring Data Management Lead. The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization. NCC is leading the way by developing our business and future proofing our IT platform.

IT Solution Architect – Identity Access Management(IAM) to NCC

Do you want to make a real difference and make decisions that improve people's everyday lives? At NCC, we can offer you just that! You’ll get the opportunity to work in an environment influenced by sustainability, digitalization, and innovation!  We are building for the future – are you ready to help us realize our IT roadmap? The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

El och automationsspecialist till NCC Vatten och Miljöteknik

Som el och automationsspecialist får du en unik möjlighet att vara med och utveckla och förnya VA-branschen. Du kommer tillhöra NCC Vatten- och Miljöteknik som är en specialistavdelning inom Infrastructure som jobbar med vatten- och avloppsreningsverk, vattentorn, pumpstationer och tryckstegringar över hela Sverige.

Ledande specialist inom kvalitetsledning- och processutveckling

Är du vår nästa ledande specialist inom kvalitets- och processutveckling med digital inriktning för att arbeta med förvaltningen och utvecklingen av Building SE verksamhetssystem? Rollen tillhör gruppen Process- och ledningssystem som är en del av staben Verksamhetsutveckling på Building SE.

Inköpschef Division Building Öst/Nord

Strateg med inköpsbakgrund En ny spännande tjänst inom NCC Building där du har alla möjligheter att vara med och forma rollen. Du har det övergripande ansvaret för att inköpsarbetet inom divisionen fungerar på ett likvärdigt sätt, att vi hittar skalfördelar på både avdelning- och divisionsnivå samt att våra kunder och leverantörer är införstådda med vårt inköpsarbete så att vi tillsammans genomför lönsamma affärer.

Energispecialist

Vi söker en energispecialist med fokus på energiberäkningar som kommer att arbeta med energi- och hållbarhetsfrågor samt fungera som expertstöd i NCC:s byggprojekt. Som energispecialist kommer du tillhöra enheten Hållbarhet med kompetens inom miljö, klimat, energi, fukt och byggnadsfysik.

IT Service Manager to NCC

Do you want to make a real difference and make decisions that improve people's everyday lives? At NCC, we can offer you just that! You’ll get the opportunity to work in an environment influenced by sustainability, digitalization, and innovation!  We are building for the future – are you ready to help us realize our IT roadmap?  The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

Produktionschef Stora anläggningsprojekt

Produktionschef, Projekt ÖVAR  Bli del av vårt team NCC har fått förmånen Att bygga ut avloppsreningsverkskapacitet vid den nuvarande lokaliseringen vid Margretelund i Österåker (ÖVAR) och att överföra avloppsvatten från Vaxholms kommun till det gemensamma nya avloppsreningsverket vid Margretelund.

Sommarjobb

Vill du lära känna oss och få erfarenhet och praktisk kunskap under din studietid? Då är NCC:s sommarjobb något för dig! Som sommarjobbare på NCC får du praktisk erfarenhet genom arbete på något av våra byggprojekt eller arbetsplatser.

Södersjukhuset, Stockholm

NCC har byggt ut Södersjukhuset i Stockholm på uppdrag av Locum. I uppdraget ingick två byggnader; en ny behandlingsbyggnad och en försörjningsbyggnad för drift och underhåll.

Bild på ett av Fittjas klassiska lägenhethus som ingår i renovering av miljonprogrammet, sedd nedifrån.
Fittja People's Palace, Stockholm

NCC har i samverkan med arkitektkontoret Spridd tagit fram Fittja People's Palace särskilt för renovering av miljonprogramshus.

Högbytorp är framtidens kretsloppsanläggning

Vid Högbytorp i Upplands-Bro kommun har NCC byggt ett nytt kraftvärmeverk åt E.ON samt gjort mark- och byggnadsarbeten för en ny biogasanläggning åt Hitachi Zosen Inova. Båda anläggningarna ingår i en större kretsloppsanläggning, som ska möta det växande behovet av hållbart producerad energi i Stockholmsregionen.