Lediga jobb i Stockholm

I Stockholm med omnejd bygger och utvecklar NCC bostäder, kommersiella lokaler och infrastrukturprojekt. Vi har tidigare byggt kända landmärken som Globen och Kista Science Tower och har nu många spännande projekt på gång.

Vårt huvudkontor ligger vid Järva krog i Solna och här sitter ca 800 medarbetare. Under det närmaste året startar vi utvecklingen av Järva Krog, en ny stadsdel som också inkluderar NCC:s framtida huvudkontor.

Var med och utveckla Stockholm

Vi bygger vi bland annat ut Södersjukhuset med en ny stor akutmottagning, i city är vi delaktiga i byggandet av Citybanan med Norrströmstunneln och Station Stockholm City, i Solna uppför vi ICA:s nya huvudkontor och på Lidingö bygger vi ut Käppalaverket som renar avloppsvatten från elva kommuner i Storstockholmsområdet. I Nacka kommun ska vi genom långsiktigt samarbete de kommande sex åren bygga 14 skolor, förskolor och idrottshallar i strategiskt partnering. Och på flera orter utför vi Hållbar renovering, vårt koncept för att rusta upp miljonprogrammet med social hänsyn.

Vi har, minst sagt, en stor variation av olika projekt och vår målsättning är att hela tiden hitta nya smarta och hållbara lösningar.

Visst vill du vara med? Varmt välkommen till NCC i Stockholm!

VDC/BIM-developer till Building Sverige

NCC har som målsättning att vara den ledande VDC-entreprenören med en bred användning av VDC-processer. Stöttning från en stark VDC-avdelning är en av förutsättningarna för det, därför finns det behov av VDC-utvecklare som från centralt håll kan stötta avdelningarna i VDC-implementering.

IT Service Manager Common end-user applications

Här är dina nya utmaningarSom IT Service Manager – Common end-user applications, kommer du att förvalta och driva implementering av gemensamma applikationer (främst Office 365), för slutanvändarna i hela NCCs organisation.

Projektchef Affär

Vår bostadsavdelning ansvarar för NCCs nyproduktion av bostäder i Stockholms län. Avdelningen har ca 270 medarbetare fördelade i en affärsenhet, två produktionsenheter och två specialistenheter.

IT Service Manager – Application services, HR IT

NCC is one of the leading construction and property development companies in Northern Europe, with sales of SEK 53 billion and 17 000 employees. With the Nordic region as its home market, NCC is active throughout the value chain – developing and building residential and commercial properties, and constructing industrial facilities and public buildings, roads, civil engineering structures and other types of infrastructure.

Entreprenadingenjör Bostadsproduktion

Bostad Stockholm är inne i en spännande expansionsfas med stort fokus på tillväxt. Målet är att bli branschens ledande bostadsbyggare genom att effektivisera, utveckla och producera utifrån kundens önskemål.

Blivande Platschefer Bostad

Här är dina nya utmaningar   Som blivande platschef går du in i rollen som arbetsledare där du tillsammans med din chef sätter en utvecklingsplan med målet att bli platschef för något av våra projekt.

Erfaren platschef Bostad Stockholm

Erfaren Platschef Avdelning Bostad Stockholm som ingår i NCC Building, är mitt inne i en spännande tillväxtfas. Vi söker nu erfarna platschefer till våra framtida spännande projekt.

Arbetsledare Eftermarknad Hus Stockholm

Kom och hjälp oss att se till att våra kunder är nöjda! På NCC är vi glada att ha fått förtroendet att genomföra stora intressanta projekt som: byggnationen av nya Kungliga Musikhögskolan, ombyggnad av de kulturhistoriska delarna av Centralstationen, uppförandet av Aula Medica och tillbyggnad av Cirkus.

Erfaren Projektinköpare Bostadsproduktion

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda.

Entreprenadingenjör Stone Material

Sector Stone, Region Mitt och Öst är i ett expansivt skede och vi söker nu en entreprenadingenjör. Arbetsbeskrivning Som entreprenadingenjör arbetar du nära produktionen och stödjer arbetschefer och platschefer med kontraktshantering, entreprenadjuridik samt planering och uppföljning.

Intranet Content Specialist

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i Norden med en omsättning på 53 Mdr SEK och ca 17 000 anställda. NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.

Verksmaskinist - asfaltsverk

Rollen hos ossI rollen som verksmaskinist ingår att hjälpa till med driften av asfaltsfabriken samt reparations- och underhållsarbete. Normal säsong för asfaltsproduktion är perioden april tom december, resterande tid ägnas åt underhåll.

Business Solution Specialist to HR Services

NCC is one of the leading construction and property development companies in Northern Europe, with sales of SEK 53 billion and 17.500 employees. With the Nordic region as its home market, NCC is active throughout the value chain – developing and building residential and commercial properties, and constructing industrial facilities and public buildings, roads, civil engineering structures and other types of infrastructure.

IT Service Manager – IT Servicedesk

Group Operations Development & IT is a Nordic organization with resources in four countries under one common management. The aim is to deliver values for NCC as a whole by focus on optimized benefits delivered to the business as well as be innovative and drive digital transformation.

Platschef NCC Addera

NCC Addera erbjuder byggkoncept för en hållbar industrialiserad renovering. Vår vision är att utmana branschen med innovativa arbetsmetoder och tankesätt som effektiviserar, förnyar och adderar hållbara värden.

Produktionschef Herucles Trevi Foundation AB

HERCULES Grundläggning AB är ett av Nordens ledande grundläggningsföretag. Kärnverksamheten är pålning och stödkonstruktioner. Hercules är en division i NCC Industry och levererar förutom grundläggning även klippt och bockad armering från egen fabrik.

Projektinköpare Hus Stockholm

Avdelning Hus Stockholm som ingår i NCC Building, har idag närmare 400 anställda och är mitt inne i en spännande tillväxtfas. De senaste åren har vi genomfört flera kända projekt som tagit en naturlig plats i stadsbilden såsom Aula Medica, Mästerhuset, nya Musikhögskolan och de två kontorsprojekten Torsplan i Hagastaden.

Erfaren arbetsledare Hus Stockholm

Här är dina nya utmaningar   Som arbetsledare för avdelning Hus har du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. Arbetet hos oss innebär olika projekt inom kommersiella fastigheter där du i samarbete med platschefen planerar och leder projektet framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och följer upp att vi håller vad vi lovar.

Blivande Platschefer Hus

Här är dina nya utmaningar   Avdelning Hus Stockholm som ingår i NCC Building, har idag närmare 400 anställda och är mitt inne i en spännande tillväxtfas.

Chefscontroller Industry

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar.

Arbetsledare NCC ViaSafe

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation.

Utbildare Kompetenscenter NCC ViaSafe

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation.

Blivande Projektchef Bostad

Avdelning Bostad Stockholm som ingår i NCC Building, är mitt inne i en spännande tillväxtfas. Vi söker nu dig som är platschef idag men på sikt vill utvecklas vidare i en projektchefsroll.

Erfaren Entreprenadingenjör Bostadsproduktion

Vår avdelning med fokus på Bostadsproduktion i Stockholm är inne i en spännande expansionsfas med stort fokus på tillväxt. Målet är att bli branschens ledande bostadsbyggare genom att effektivisera, utveckla och producera utifrån kundens önskemål.

Business Controller

NCC:s division Civil Engineering specialiserar sig på större infrastrukturprojekt som tunnlar, vägar och järnvägar, men även projekt med komplicerade betongkonstruktioner med kunder framförallt inom den offentliga sektorn.

Examensarbete VT 2018 Vibrationer orsakade av spontdrivning – vibrationskällan

NCC ger dig som student möjlighet att göra ditt ex-jobb tillsammans med oss. Förutom att skriva om ett intressant ämne är ex-jobbet ett bra tillfälle att lära känna vår organisation, få värdefull erfarenhet och knyta kontakter för framtiden.

Examensarbete VT 2018 Vibrationer orsakade av spontdrivning – inverkan av drivutrustning

NCC ger dig som student möjlighet att göra ditt ex-jobb tillsammans med oss. Förutom att skriva om ett intressant ämne är ex-jobbet ett bra tillfälle att lära känna vår organisation, få värdefull erfarenhet och knyta kontakter för framtiden.

Bild på Södersjukhusets utbyggnad. Foto/illustration: Okänd.
Södersjukhuset, Stockholm

NCC bygger ut Södersjukhuset i Stockholm på uppdrag av Locum. I uppdraget ingår två byggnader. En ny byggnad för behandlingar och en för drift och underhåll.

Bild på ett av Fittjas klassiska lägenhethus som ingår i renovering av miljonprogrammet, sedd nedifrån. Foto/illustration: Erik Mårtensson
Fittja People's Palace, Stockholm

NCC har i samverkan med arkitektkontoret Spridd tagit fram Fittja People's Palace särskilt för renovering av miljonprogramshus.

Illustration. Motorvägen E4 skär igenom landskapet, i bakgrunden visualiseras Kretsloppsanläggningen i Högbytorp. Foto/illustration: Okänd
Framtidens kretsloppsanläggning i Högbytorp

Vid Högbytorp, Upplands-Bro kommun i norra Stockholm bygger NCC en ny kraftvärmeanläggning åt energibolaget E.ON. Kraftvärmeanläggningen är en del av en större kretsloppsanläggning som ska möta behovet av hållbart producerad energi från en växande Stockholmsregion.