Lediga jobb i Stockholm

I Stockholm med omnejd bygger och utvecklar NCC bostäder, kommersiella lokaler och infrastrukturprojekt. Vi har tidigare byggt kända landmärken som Globen och Kista Science Tower och har nu många spännande projekt på gång.

Vårt huvudkontor ligger vid Järva krog i Solna och här sitter ca 800 medarbetare. Under det närmaste året startar vi utvecklingen av Järva Krog, en ny stadsdel som också inkluderar NCC:s framtida huvudkontor.

Var med och utveckla Stockholm

Vi bygger vi bland annat ut Södersjukhuset med en ny stor akutmottagning, medan vi norr om Stockholm bygger Norrtälje hamn. I Upplands-Bro bygger en helt ny kretsloppsanläggning som ska möta behovet av hållbar energi i en växande stockholmsregion. I Nacka kommun ska vi genom långsiktigt samarbete de kommande sex åren bygga 14 skolor, förskolor och idrottshallar i strategiskt partnering. Och på flera orter utför vi Hållbar renovering, vårt koncept för att rusta upp miljonprogrammet med social hänsyn.

Vi har, minst sagt, en stor variation av olika projekt och vår målsättning är att hela tiden hitta nya smarta och hållbara lösningar.

Visst vill du vara med? Varmt välkommen till NCC i Stockholm!

Specialistchef - Installation

 Nu söker vi en Specialistchef Installation till Teknik och Hållbarhet med placering i Solna, Göteborg eller Malmö. Teknik och Hållbarhet är en stabsenhet inom NCC Building Sverige med kompetens inom Hållbarhet, Konstruktion, Installation och Visualisering.

Supervisor

 Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Supervisor

Erfaren Supervisor/Arbetsledare inom asfalt Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Medarbetare Support Ekonomi

Medarbetare 1st line Support NCC Business Services NBS, NCC Business Services, är ett Shared Service Center som levererar tjänster inom ekonomi för nordiska bolag inom NCC-koncernen. NBS har ca 100 medarbetare som arbetar i processorienterade team.

Erfaren Inköpare IT

Nu söker vi en IT Purchasing Manager till NCC:s nordiska enhet Development Operations & Services (DOS). Vi utökar vårt team med en IT inköpare i en tjänst där du ges  möjlighet att göra skillnad i en utvecklande roll i en spännande verksamhet.

Chef NCC-koncernens Pensionsstiftelse

Är du motiverad av att ta ett viktigt ansvar för ett eget område och bli koncernens expert kring frågeställningar kring Pensionsstiftelsen? Drivs du av ett självständigt ansvar i en bred expertroll med många kontaktytor? Vi söker dig som vill sätta dig in i – och driva många olika typer av frågor kring Pensionsstiftelseverksamhet i ett av norra Europas ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag.

Arbetsledare till vår fräsverksamhet

Supervisor/Arbetsledare asfaltsfräsning Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Mättekniker till NCC Trafikplats Häggvik

Till affärsområdet Infrastructure söker vi nu Mättekniker till våra industri- och anläggningsprojekt. För den här rekryteringen välkomnar vi flera Mättekniker till vårt projekt Trafikplats Häggvik – ett av Stockholms mest komplicerade vägbyggen.

Maskinoperatörer och fräsmaskinister

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Arbetsmiljöchef Sverige NCC Industry

Inom NCC kommer säkerheten först och vi satsar hårt på ett proaktivt och systematiskt arbetsmiljöarbete. Våra ledord Pioneering safety hjälper oss i vår vision om att skapa hälsosamma och säkra arbetsplatser utan olyckor.

Area Sales Manager

Här är dina nya utmaningar Som Area Sales Manager på division Asfalt ansvarar du för både privata och offentliga kunder inom hela Region Norra Stockholm som sträcker sig mot Enköping, Bålsta och till Uppsala med omnejd.

Head of Process & Quality

Development & Operations Services is a Group function in NCC with resources in four countries under joint management. Our objective is to deliver value to all of NCC, optimizing the benefits delivered to the business, as well as being innovative and progressive in our digital transformation.

Platschef

Avdelning Bostad Stockholm söker nu ytterligare kollegor och teammedlemmar att vara med och utveckla Stockholms framtida bostäder. Vi söker dig med produktionserfarenhet av bostäder i roll som platschef som vill utvecklas vidare i rollen som platschef.

Kalkylspecialist Building Sverige

Specialist inom kalkylering på strategisk nivå Dina nya utmaningar!  Som specialist kommer du att ha huvudansvaret för att utveckla och arbeta med kalkyleringsmetodiken inom NCC Building Sverige.

Bild på Södersjukhusets utbyggnad. Foto/illustration: Okänd.
Södersjukhuset, Stockholm

NCC bygger ut Södersjukhuset i Stockholm på uppdrag av Locum. I uppdraget ingår två byggnader. En ny byggnad för behandlingar och en för drift och underhåll.

Bild på ett av Fittjas klassiska lägenhethus som ingår i renovering av miljonprogrammet, sedd nedifrån. Foto/illustration: Erik Mårtensson
Fittja People's Palace, Stockholm

NCC har i samverkan med arkitektkontoret Spridd tagit fram Fittja People's Palace särskilt för renovering av miljonprogramshus.

Illustration. Motorvägen E4 skär igenom landskapet, i bakgrunden visualiseras Kretsloppsanläggningen i Högbytorp. Foto/illustration: Okänd
Framtidens kretsloppsanläggning i Högbytorp

Vid Högbytorp, Upplands-Bro kommun i norra Stockholm bygger NCC en ny kraftvärmeanläggning åt energibolaget E.ON. Kraftvärmeanläggningen är en del av en större kretsloppsanläggning som ska möta behovet av hållbart producerad energi från en växande Stockholmsregion.