Lediga jobb i Stockholm

I Stockholm med omnejd bygger och utvecklar NCC bostäder, kommersiella lokaler och infrastrukturprojekt. Vi har tidigare byggt kända landmärken som Globen och Kista Science Tower och har nu många spännande projekt på gång.

Vårt huvudkontor ligger vid Järva krog i Solna och här sitter ca 800 medarbetare. Under det närmaste året startar vi utvecklingen av Järva Krog, en ny stadsdel som också inkluderar NCC:s framtida huvudkontor.

Var med och utveckla Stockholm

Vi bygger vi bland annat ut Södersjukhuset med en ny stor akutmottagning, medan vi norr om Stockholm bygger Norrtälje hamn. I Upplands-Bro bygger en helt ny kretsloppsanläggning som ska möta behovet av hållbar energi i en växande Stockholmsregion. I Nacka kommun ska vi genom långsiktigt samarbete de kommande sex åren bygga 14 skolor, förskolor och idrottshallar i strategiskt partnering. Och på flera orter utför vi Hållbar renovering, vårt koncept för att rusta upp miljonprogrammet med social hänsyn.

Vi har, minst sagt, en stor variation av olika projekt och vår målsättning är att hela tiden hitta nya smarta och hållbara lösningar.

Visst vill du vara med? Varmt välkommen till NCC i Stockholm!

KMA-samordnare stenmaterial

KMA-samordnare till Stenmaterial Middle Placering: Stockholm med omnejd Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare utveckla framtidens hållbara täkter? Trivs du i situationer där samarbete med dina kollegor är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande arbete med många kontaktytor? I så fall råder vi dig verkligen att söka detta vikariat som KMA-samordnare på NCC Industry Stenmaterial, area Middle! Rollen som KMA-samordnare Som KMA-samordnare har du en viktig roll inom vår täktverksamhet där du kommer att bistå med specialistkunskap inom Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö.

Nordic Business Solution Specialist, LMS

HR Shared Servicecenter Nu behöver vi förstärka vårt nordiska team inom NCC:s HR Shared Servicecenter med en Nordic Business Solution Specialist. På Business Solutions ser vi till att NCC har passande IT-lösningar och applikationer som stödjer våra HR processer.

IT Service Owner and Product Owner - Cloud and IT Infrastructure

  We are building for the future - can you help us re-draw the IT roadmap?   The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

Produktionsstöd Stonematerials East

Vi förstärker vår verksamhet inom NCC Industry, Stenmaterial avdelning Middle, Stockholm men en nyinrättad tjänst som produktionsstöd. Detta är en roll för dig som är intresserad av miljöfrågor och söker ett fritt arbete med goda utvecklingsmöjligheter.

Supervisor/Arbetsledare Stonematerials East

Vi behöver förstärka vår verksamhet inom NCC Industry AB, stenmaterial avdelning Middle, Stockholm med en drivande Supervisor. Detta är rollen för dig som söker ett fritt arbete med goda utvecklingsmöjligheter.

Fuktspecialist

Vi söker en fuktspecialist som kommer att arbeta inom NCC:s hållbarhetsenhet med fuktfrågor och utredningar samt fungera som sakkunnig i våra projekt. Närheten till våra beställare och till produktionen är i det närmaste unik i branschen.

Projektchef till NCC avdelning Bostad Stockholm

Brinner du för att skapa lönsamma byggprojekt där en nöjd kund är huvudfokus? Då kan rollen som Projektchef hos oss på avdelning Bostad Stockholm vara din nästa utmaning! Avdelningen Bostad Stockholm jobbar med nyproduktion och renovering av bostäder och vårdboenden.

Chef plattformar och produkter – Building

Drivs du av att vara en central del i utvecklingen av vårt bostadserbjudande? Har du också skaffat dig en mångårig erfarenhet och djupgående kunskap om produktivitet och bostadsproduktion i byggprocessens alla faser så kan det vara du som är vår nya chef för plattformar och produkter.

Service Manager for Cloud

We are building for the future – can you help us realize our IT roadmap?    The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

Pålmaskinist till Hercules Grundläggning

Gillar du att lägga grunden till framgångsrika projekt genom att entusiasmera och lösa problem gemensamt? Bli en av våra nya pålmaskinister! Rollen som Pålmaskinist till avdelning Nord I dina arbetsuppgifter ingår, förutom att köra pålmaskin, utföra enklare service och underhåll på maskinen, du ansvarar för dokumentation och uppföljning och stöttar kollegor med din expertis.

Hållbarhetsspecialist Miljöcertifiering

Vi söker en hållbarhetsspecialist som kommer att arbeta inom NCC:s hållbarhetsarbete med miljöcertifiering och klimatfrågor. På stabsenheten NCC Teknik & Hållbarhet, som är en del av affärsområdet NCC Building Sverige, arbetar idag 23 personer varav åtta i miljögruppen.

Projektledare kommunikation

Vi söker dig som är projektledare inom kommunikation med intresse för att driva olika former av projekt. Du kommer att ansvara för och koordinera projekt av olika storlek inom kommunikationsavdelningen, såväl mot interna som externa målgrupper.

Strategisk kommunikatör

Vi söker dig som är kommunikatör med bred erfarenhet och intresse av kommunikationsprojekt för att komplettera vårt team ytterligare. Du kommer att ansvara för kommunikation i projektform som omfattar allt från större strategiska kommunikationsutmaningar av komplexa frågeställningar till snabbare kommunikationsinsatser, såväl mot interna som externa målgrupper.

Platschef till NoDig

Platschef till schaktfritt ledningsbyggande Söker du en ny utmaning där du ges möjlighet att utveckla och driva våra spännande projekt inom schaktfritt ledningsbyggande? NoDig arbetar för att vara det hållbara valet för våra kunder.

Solution Architect for Integrations

  We are building for the future – can you help us realize our IT roadmap?   The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

Solution Architect for Cloud

  We are building for the future – can you help us realize our IT roadmap?   The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

IT Service Owner and Product Owner for Data & Analytics

We are building for the future – can you help us realize our IT roadmap?    The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

Projekteringsledare till NCC Bostad Stockholm

Projekteringsledare som gillar att lotsa sina kollegor genom projekteringsskedet Vill du vara med och arbeta för att vi ska bli branschens ledande bostadsbyggare? Hur ska vi klara det? Jo genom att arbeta effektivare och bli bättre på att producera utifrån kundens önskemål.

IT Procurement Manager

We are building for the future – can you help us realize our IT roadmap?   The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

IT Compliance Specialist

  We are building for the future – can you help us realize our IT roadmap?   The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

Operation Manager till NCC Asfalt

Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare driva några av de mest utmanande projekten som finns i norra Stockholm? Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka detta jobb som Operation Manager! Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

KMA

Trivs du med att arbeta produktionsnära och har lång erfarenhet av Kvalitets, Miljö- och Arbetsmiljöarbete? Vi på Civil Stockholm inom NCC Infrastructure söker nu efter KMA-samordnare som kommer vara en viktig del i att bibehålla och utveckla vårt systematiska arbete i våra mark- och anläggningsprojekt som kan vara stora och komplexa.

Projektutvecklare till NCC Bostad Stockholm

Letar du nya spännande utmaningar i höst? Drivs du av att skapa långsiktiga kundrelationer och lönsamma affärer? Då är du kanske rätt person för oss. Just nu söker vi en engagerad och proaktiv projektutvecklare till avdelningen Bostad Stockholm, inom NCC Building Sverige.

Mätningstekniker

Vill du bli en av oss? Då vi har många spännande projekt framför oss söker vi nu en Mätningstekniker till vår avdelning Civil Stockholm som tillsammans med oss kommer sätta sin prägel på Stockholms infrastruktur.

Erfaren konstruktör - Building

Erfaren konstruktör som vill arbeta närmare produktionen Rollen som erfaren konstruktör Som konstruktör kommer du att delta i projekteringsuppdrag åt NCC. Uppdragen kan gälla bostäder och/eller kommersiella byggnader.

Junior konstruktör - Building Stockholm

Junior konstruktör som vill arbeta närmare produktionen Grattis! Redan nu, eller snart, kan du stolt titulera dig civilingenjör med inriktning på konstruktionsberäkningar. Då tycker vi att du ska söka tjänsten som Junior konstruktör hos oss på NCC Teknik och Hållbarhet.

Mätningschef

Mätningschef Vill du bli en av oss? Då vi har många spännande projekt framför oss söker vi nu en Mätningschef till vår avdelning Civil Stockholm för att tillsammans med oss sätta din prägel på Stockholms infrastruktur.

Södersjukhuset, Stockholm

NCC har byggt ut Södersjukhuset i Stockholm på uppdrag av Locum. I uppdraget ingick två byggnader; en ny behandlingsbyggnad och en försörjningsbyggnad för drift och underhåll.

Bild på ett av Fittjas klassiska lägenhethus som ingår i renovering av miljonprogrammet, sedd nedifrån.
Fittja People's Palace, Stockholm

NCC har i samverkan med arkitektkontoret Spridd tagit fram Fittja People's Palace särskilt för renovering av miljonprogramshus.

Högbytorp är framtidens kretsloppsanläggning

Vid Högbytorp i Upplands-Bro kommun har NCC byggt ett nytt kraftvärmeverk åt E.ON samt gjort mark- och byggnadsarbeten för en ny biogasanläggning åt Hitachi Zosen Inova. Båda anläggningarna ingår i en större kretsloppsanläggning, som ska möta det växande behovet av hållbart producerad energi i Stockholmsregionen.