Media

Välkommen till vår mediaavdelning. Här hittar du pressmeddelanden och nyheter om våra projekt, verksamhet och anställda i Norden. Du hittar även bilder, filmer, våra social mediakanaler, NCC i korthet, mediakontakter och mycket mer.

NCC Presstjänst: 08-585 51 900
E-post: press@ncc.se

Nyheter

Vattentillgången säkras för ett växande Jönköping

Med knappt ett år kvar till att det nya vattenverket i Häggeberg startar kan det konstateras att arbetet med att bygga det följer planen till punkt och pricka. När verket står klart kommer det, tillsammans med de två vattenverk som Jönköping redan har idag, att kunna försörja Jönköping med vatten för lång tid framöver.

Invigning av NCC-byggda sim- och badanläggningen Pingvinen i Varberg

På lördag den 4 september invigs den nya sim- och badanläggningen Pingvinen i Varberg som NCC har utvecklat och byggt i partnering med Varbergs Fastighets AB. Anläggningen är byggd på uppdrag av Varbergs kommun för att möta framtidens behov av motion, hälsa och lek i ett Varberg som växer.

NCC bygger 170 lägenheter i Veddesta

NCC ska på uppdrag av Nordr bygga cirka 170 bostadsrättslägenheter i Veddesta, norr om Stockholm. Projektet går under namnet Kvarter 12 och är först ut av totalt sju kvarter inom Nordrs exploatering i det nya området Veddestaden.

NCC inleder samarbete för Västerås nya akutsjukhus

NCC och Region Västmanland inleder ett samarbete för att bygga ett nytt akutsjukhus i Västerås. Uppdraget sker i samverkan och parterna har tecknat avtal om en första fas för att tillsammans planera och budgetera projektet.

NCC klara med framtidens skola i Oxelösund

Elever och personal i Oxelösund har startat läsåret i nya moderna och flexibla lärmiljöer. Nya Oxelöskolan möter kommunens behov av fler skolplatser och genom samverkan levererar NCC ett projekt som motsvarar alla mål för kvalitet, tid och ekonomi.

NCC Presstjänst