Nyheter

NCC Presstjänst: 08-585 551 900

Nyheter

2016-12-01
Jul hos NCC 2016

Varje jul, väljer vi på NCC, att i stället för att skicka julkort eller julklappar till kunder och medarbetare, att skänka en miljon kronor till organisationer som med stort engagemang arbetar för att göra livet bättre i för de som har det som svårast.

Läs mer
2016-11-21
Hållbart hela veckan!

Hela veckan, 21 till 25 november, blir en vecka med fokus på hållbarhetsfrågor vid NCC:s Göteborgskontor.

Läs mer
2016-11-10
Rostiga stålbroar gav pris till NCC:are

NCC:s nyanställda Anna Åqvist har fått Stålbyggnadsinstitutet pris ”Årets bästa examensarbete” 2016. De livcykelanalyser Anna gjort av olika stål visar att rosttrögt Cortenstål ger den mest hållbara bron. I Sverige är det ovanligt med roströda Cortenbroar, men studien kan bidra till ändring.

Läs mer
2016-10-31
NCC:s cirkulationsplatser i Täby tar hem betongpriset European Concrete Award

De uppmärksammade cirkulationsplatserna som tidigare vunnit både Trafikverkets Arkitekturpris och Svensk Betongs pris ”Helgjutet” har gjort det igen. I fredags fick ett stolt gäng ta emot det europeiska betongpriset European Concrete Award i kategorin anläggning vid en prisutdelning i Rom.

Läs mer
2016-10-24
NCC:s utbildning ger nya platschefer

I fredags var det examensdag för NCC:s platschefsprogram! Elva medarbetare tog chansen att vidareutbildas till platschef, en roll som kräver ett gott ledarskap, entusiasm och kreativ problemlösning.

Läs mer
2016-10-04
SVT väljer NCC:s Dome of Vision

I söndags gick startskottet för SVT, Kunskapskanalens nya programsatsning Vetenskapsstudion igång. När trailern visas är det i NCC:s Dome of Visions som programledarna sitter.

Läs mer
2016-09-27
NCC slår nytt rekord i digitalisering

Aldrig tidigare har ett företag spridit programmet Bluebeam så snabbt i sin organisation. Igår var därför det amerikanska företaget på besök på NCC:s huvudkontor i Solna för att ta reda på hur det gick till.

Läs mer
2016-09-20
NCC på Business Arena i Stockholm

Den 21- 22 september är det dags för Business Arena i Stockholm. Under två dagar diskuteras aktuella ämnen inom fastighets- och samhällsbyggnadssektorn på Waterfront Congress Center. NCC finns självklart på plats.

Läs mer
2016-09-16
Idag firas startskottet för Stockholm Norvik Hamn och Norvik logistik- och företagspark

Det var trångt ute på Norviksudden i idag när NCC, Stockholms Hamnar, Nynäshamns kommun, företagare och nynäshamnare tillsammans deltog i en festlig ceremoni för att fira byggstarten av den nya hamnen och logistik- och företagsparken. 

Läs mer
2016-09-09
Vilanhallen ska lyfta bollsporterna i Skara

Vilanhallen är en förädling av NCC:s bollhallskoncept och projektet har genomförts i partneringsamarbete med Skara kommun.

Läs mer
anna_trane
Anna Trane

Head of Corporate Media Relations & Press, NCC Group