Nyheter

NCC Presstjänst: 08-585 519 00, press@ncc.se

NCC inleder samarbete om skola i Båstad

NCC har inlett ett samarbete med Båstads kommun kring om- och tillbyggnad av Strandängsskolan i centrala Båstad. I ett första steg ska parterna tillsammans planera och budgetera projektet.

NCC:s stadsbonde på plats på Masthuggskajen i Göteborg

På Brick Studios och Våghusets gemensamma takterrass huserar numera områdets nya stadsbonde. Lilla Jordbruket är den aktör som, i samarbete med The Food Print Lab, valdes ut av NCC för uppdraget och som nu driver ett urbant andelsjordbruk på takterrassen.

Skaraborgskommuner väljer NCC för asfaltsarbete med höga miljökrav

NCC har tecknat avtal gällande beläggningsarbeten för kommunerna Mariestad, Töreboda och Gullspång. Avtalet, som innehåller hårda miljökrav på bland annat energiåtgång och koldioxidutsläpp, löper i maximalt fyra år med en takvolym på 100 MSEK.

Ett år utan olyckor med frånvaro på NCC Asphalt Middle

NCC:s asfaltverksamhet i mellersta Sverige kan se tillbaka på 2022 som ett framgångsrikt år gällande arbetsmiljöarbetet då de har gjort ett år utan olyckor med frånvaro.

Elisabeth Schylander blir ny hållbarhetschef för NCC Building Sverige

Elisabeth Schylander tillträder som ny hållbarhetschef för NCC Building Sverige. Hon tillträder tjänsten i mars 2023 och kommer närmast från en motsvarande position i fastighetsbranschen.