Lediga jobb i Göteborg och västra Sverige

På regionskontoret vid Lilla Bommen i Göteborg sitter ca 300 personer, bland annat en stor avdelning fokuserad på teknik och hållbar utveckling. Vi har dessutom kontor i Uddevalla, Borås och Varberg och våra projekt och siter är spridda över hela regionen, med fokus på Göteborgsområdet.

NCC är med och leder stadsutvecklingen i Göteborg där vi för närvarande är representerade i två av Älvstadens utvecklingsprojekt, Masthuggskajen och Frihamnen, där vi som enda byggbolag fått markanvisning. Vi  fortsätter att vara med och utveckla Mölndals innerstad med nya kontor och handelsytor precis vid resecentrum. 

Vi gör humanistiska fakulteten på Göteborgs universitet större, vi är med och utvecklar Gårda, vi bygger om Tingstadmotet för ansluta mot Marieholmsförbindelsen och vi utökar vattenkapaciteten i Tanums kommun. Bland annat. 

Välkommen till NCC i Göteborg och västsverige!

 

Platschef Mark

Till regionen Civil West söker vi nu efter en Platschef till våra mark, sanerings- och anläggningsprojekt i Göteborg. Du kommer att vara en del i en avdelning med en rad intressant projekt i regionen och tillhöra en familjär grupp på cirka 20 tjänstemän med en stor variation på projekt.

Laborant Väglaboratorium

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar.

Arbetsledare Mark till Västlänken

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice.

Projekteringsledare Mark

Har du flerårig erfarenhet som projekteringsledare/projektledare av väg och markprojekt? Till vår avdelning Civil West söker vi nu efter ytterligare en projekteringsledare. Du kommer att tillhöra vår specialistfunktion inom avdelningen och arbeta tillsammans med andra kompetenta medarbetare inom KMA, VDC, Geodesi, Projektering och Projektstyrning och rapportera till processchef.

Datasamordnare Västlänken

Datasamordnare Västlänken Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia.

Junior HR Partner

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö Vi söker en Junior HR-partner som kommer att ingå i vårt svenska HR Team.

Blockchef till Västlänksetappen Korsvägen

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en Blockchef för vår projektorganisation Västlänken deletapp Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel.

HR Partner Civil West

Vår HR Partner i Göteborg kommer att vara föräldraledig och vi söker därför en vikarierande HR Partner som ska stötta region Civil West. Region Civil West är en del av affärsområdet Infrastructure som idag har en stark position i Sverige och arbetar över hela Norden.

Uppdragsledare konstruktion

Teknik och Hållbarhet är en affärsområdesstab inom NCC Building Sweden med tjänster inom teknisk rådgivning och projektering. Vi är en specialistenhet och fungerar som ett kunskapsnav där vi tillhandahåller hållbara lösningar med NCCs affär och projekt i fokus.

Projektinköpare mot mark och anläggning

Har du några års erfarenhet av anläggningsbranschen och vill kunna vara med och göra skillnad och fortfarande vara en stor del av projekten? Har du ett starkt intresse för juridik och ekonomi? Drivs du även av att göra bra affärer och jobba i team? Då kan du vara den vi söker! Här är dina nya utmaningar Med nya projekt så som Lisebergs Jubileumspark och nybyggnationen av Göteborgs hamn söker vi nu förstärkning till vår Specialistgrupp inom projektinköp med placering på vårt kontor i Göteborg alternativt Uddevalla.

Kalkylspecialist Building Väst

NCC har fått förtroendet att bygga och delta i nya projekt som ska bidra till ett framtida Västsverige såsom Lisebergs Jubileumsprojekt, Varbergs badhus, Kineum och flera andra större projekt.

Installationsledare sjukhus/stora projekt

Vi söker en medarbetare till en tjänst med uppgift att stötta våra sjukhusprojekt med installationskompetens. Rollen är placerad inom NCCs specialistgrupp för sjukhus, som tillhör enheten Affär och Marknad, vilken har ett fokus på att utveckla våra affärer och driva utveckling av våra kunderbjudanden.

Krossmaskinist

Vi söker nu en krossmaskinist till vår krossanläggning i Tagene. Dina arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består i att vara processoperatör samt utföra reparations- och underhållsarbete.

Krossmaskinist Uddevalla

Vi söker en krossmaskinist till vår krossanläggning i Glimmingen, Uddevalla. Dina arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består i att vara processoperatör, upplagshantering/kundlastning, samt utföra reparations- och underhållsarbete.

Jr Controller

Här är dina nya utmaningarSom Junior Controller arbetar du, tillsammans med regionansvarig controller med ekonomistyrning genom analys, uppföljning och utveckling av NCC Industry AB, sektor Stenmaterials verksamhet.

Fastighetsutvecklare till NCC PD i Göteborg

Är du djärv nog att tro att du faktiskt kan förändra världen till något bättre? Har du förmågan att tänka kreativt, har ett starkt affärsdriv och ser möjligheter där andra inte gör det? Då kan vi erbjuda en möjlighet att utvecklas vidare i vårt härliga, drivna och kompetenta team.

Råvaruhandläggare recycling

NCC Industry AB är inne i en period med stort fokus på tillväxt inom stenmaterial och masshantering, som innebär nya utmaningar och möjligheter för vår råvaruförsörjningsenhet.

Platschef stora projekt

Vi har fått förmånen att ta oss an ett större projekt i centrala Göteborg. Därför söker vi efter dig som är erfaren Platschef, som drivs av att arbeta med övergripande ansvar på ett projekt som är komplext, som kräver god byggnadsteknisk förståelse.

Platschef Betong

På NCC är vi jätteglada att ha fått förtroendet att utveckla infrastrukturen i Göteborg och delta i nya projekt som ska bidra till framtiden i Västsverige. I Göteborg håller vi just nu på med flera spännande projekt så som bl.

Projektchef Betong

Söker du en ny utmaning med stort ansvar? Till vår region NCC Civil West söker vi efter vår nya Projektchef. Här kommer du att ges ett stort ansvar där du kommer att arbeta med att driva och utveckla en reda intressanta projekt i regionen.

Illustration över Lisebergs vattenpark i kvällsmörker. Foto/illustration: Okänd
Lisebergs nya vattenpark och hotell

NCC ska i samverkan med Liseberg bygga ut Nordens största nöjespark. Uppdraget omfattar bland annat en vattenpark, ett upplevelsehotell och parkeringar. Liseberg har budgeterat uppdraget till cirka 2 miljarder SEK.

Illustration på Björkö skolas framsida
Ny skola på Björkö utanför Göteborg

På Björkö utanför Göteborg utvecklar och bygger NCC en skola för 300 elever, med kommunen som hyresgäst. Projektet genomförs i samarbete med Vacse AB, som förvärvar projektet när skolan är färdigställd.

Närbild på en bassäng i Munktellbadet Foto/illustration: Joakim Kröger
Simanläggning, Varberg

I december 2018 var det byggstartscermoni för Varbergs nya bad- och simanläggning, som NCC ska bygga i partneringsamarbete med Varbergs Fastighets AB.