Lediga jobb i Göteborg och västra Sverige

På regionskontoret vid Lilla Bommen i Göteborg sitter ca 300 personer, bland annat en stor avdelning fokuserad på teknik och hållbar utveckling. Vi har dessutom kontor i Uddevalla, Borås och Varberg och våra projekt och siter är spridda över hela regionen, med fokus på Göteborgsområdet.

NCC är med och leder stadsutvecklingen i Göteborg där vi bland annat är med i Älvstadens utvecklingsprojekt, Masthuggskajen. Vi  fortsätter att vara med och utveckla Mölndals innerstad med nya kontor och handelsytor precis vid resecentrum. Kv Johanna ska få sig en välbehövlig upprustning och så bygger vi Kineum - huset i Gårda med stans fräckaste fasad

Vi bygger ny bad- och simanläggning i Varberg, vi sanerar marken på Vårvik i Trollhättan, vi bygger fler förskolor i Göteborg, och vi bygger ut VA-nätet längs Fräknestranden strategisk partnering. Bland annat - här kan du läsa om fler av våra projekt

Välkommen till NCC i Göteborg och västsverige!

Det är i väst det händer - kom och bygg Göteborg och Västsverige med oss! Vi söker engagerade medarbetare som sätter säkerheten först och vill utvecklas med oss. Välkommen i laget.

Erfaren Projekteringsledare till Building Väst

Kvalificerad Projekteringsledare – från idé till byggproduktion Vi behöver bli fler Projekteringsledare till Building Väst, en avdelning inom NCC med cirka 350 medarbetare och en rad intressanta projekt så som Lisebergs nya vattenpark, Kv Johanna, Kineum, MIMO samt ett par intressanta bostadsprojekt i centrala Göteborg.

Jr Projekteringsledare till NCC

Vi behöver bli fler Projekteringsledare till Building Väst, en avdelning inom NCC med cirka 350 medarbetare. Vi har ett flertal intressanta projekt så som Lisebergs nya vattenpark, Kv Johanna, Kineum, MIMO samt ett par intressanta bostadsprojekt i centrala Göteborg.

Entreprenadingenjör till Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en Entreprenadingenjör för vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel.

Vik HR Partner Building Väst

Erfaren HR-partner Då vår kollega och HR-partner är på föräldraledighet till och med april 2022 behöver vi en vikarie som tar ansvaret för avdelningens HR-frågor gällande våra tjänstemän.

Arbetsledare Tunnel till Västlänken

Arbetsledare Tunnel till VästlänkenVi står inför en spännande utveckling i vårt projekt då vi inom kort utökar vår tunneldrivning till ett flertal fronter.

Arbetsledare Mark Tunnel

Vi står inför en spännande utveckling i vårt projekt där vi utökar vår tunneldrivning till ett flertal fronter. Därför söker vi nu efter vår nya arbetsledare som ska arbeta med bakstuff i våra tunnlar på Korsvägen.

Mätningschef Tunnel Västlänken

Vår tunnel på Korsvägen växer och i takt med det behöver vi bli fler. Vi söker nu efter dig som är mätchef, har god kunskap i borrplaner och mängdreglering, vana av att leda och fördela arbetet samt ett stort intresse för att vara med i ett av Sveriges häftigaste infratukturprojekt! Rollen som Mätningschef I din roll som Mätchef tillhör du vår tunneldrivningsorganisation på Korsvägen.

Area Sales Representative NCC Stenmaterial

Är du en affärsutvecklande säljare nyfiken både på kundens verksamhet och vårt erbjudande? Ser du möjligheter och kan driva projekt fram till lösning och affär med många kontaktytor? Då är du kanske den nya kollegan vi söker.

Operation Manager till NCC Asfalt

Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare driva några av de mest utmanande projekten som finns i södra Sverige? Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka detta jobb! Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Projektingenjör Building Väst

Rollen som Projektingenjör Som projektingenjör kommer du att inneha en roll med stor variation i våra projekt där du i nära samarbete med projektchef och platschef i huvudsak kommer att arbeta med projektets kostnadsstyrning och tidsplanering.

Platschef Building Väst

Drivs du av att bygga hållbara team, där du tillsammans med teamet strävar efter att skapa projekt av hög kvalitet och med värde för kund och NCC? Har du också en bred byggteknisk kompetens, vana av att leda och planera arbeten är du troligen vår nya Platschef.

Arbetsledare Building Väst

Rollen som arbetsledare I din roll som arbetsledare hos oss kommer du att ha nära samarbete med platschefen där du planerar och leder projektet framåt, följer upp tidplaner och fördelar resurser.

Platschef Mark

NCC Civil West är en del av affärsområdet Infrastructure och har idag en stark position på marknaden. Vi bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur och utför olika typer av projekt inom mark, väg, anläggning och industri inom regionen.

Erfaren Projektinköpare Civil

NCC bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Stora delar av NCC:s omsättning kommer från inköp och därmed är rollen som Projektinköpare en oerhört viktig funktion.

Arbetsledare till Building Väst

Arbetsledare till projekt Tidaholmsanstalten Har du minst ett par års erfarenhet av att arbeta självständigt i en roll som arbetsledare och vill jobba med ett stort projekt i Tidaholm? NCC har fått förmånen att bygga om och till anstalten i Tidaholm tillsammans med Specialfastigheter.

Arbetsmiljöingenjör Building Sydost

Arbetsmiljöingenjör till projekt Tidaholmsanstalten Brinner du för arbetsmiljö och söker en ny utmaning? NCC har fått förmånen att bygga om och till anstalten i Tidaholm tillsammans med Specialfastigheter.

Platschef Building Sydost

Platschef till projekt Tidaholmsanstalten NCC har fått förmånen att bygga om och till anstalten i Tidaholm tillsammans med Specialfastigheter. Detta är ett stort och komplext projekt med hög säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande då anstalten byggs om för att bli mer ändamålsenlig och få fler platser.

Träarbetare Building Väst

Träarbetare med yrkesbevis Har du yrkesbevis som träarbetare och skaffat dig en bred kompetens inom alla typer av husbyggnation och söker efter en roll där du får vara en del i en större organisation? Varmt välkommen med din ansökan! Hos oss på NCC söker vi nu efter ytterligare träarbetare som drivs av att arbeta i lag med stort säkerhetsfokus, just nu är vi i full gång både i Uddevalla och Trollhättan och även utanför Kungälv.

Lisebergs jubileumsprojekt - upplevelsehotell och vattenpark

NCC ska i samverkan med Liseberg bygga ut Nordens största nöjespark. Uppdraget omfattar bland annat en vattenpark, ett upplevelsehotell och parkeringar. Liseberg har budgeterat uppdraget till cirka 2 miljarder SEK.

Simanläggning, Varberg

NCC har i partnering med Varbergs Fastighets AB utvecklat och byggt Varbergs nya sim- och badanläggning, Pingvinen. Anläggningen omfattar en 50-metersbassäng, undervisningsbassäng med höj- och sänkbar botten och aktivitetsbad med rutschkanor.

Bild på barn som leker och hanterar små barnvänliga plantor.
Förskolor i strategisk partnering, Göteborg

NCC och Lokalförvaltningen i Göteborgs stad har inlett ett strategiskt partneringsamarbete om att bygga två nya förskolor med option på ytterligare fyra.