Lediga jobb i Göteborg och västra Sverige

På regionskontoret vid Lilla Bommen i Göteborg sitter ca 300 personer, bland annat en stor avdelning fokuserad på teknik och hållbar utveckling. Vi har dessutom kontor i Uddevalla, Borås och Varberg och våra projekt och siter är spridda över hela regionen, med fokus på Göteborgsområdet.

NCC är med och leder stadsutvecklingen i Göteborg där vi för närvarande är representerade i två av Älvstadens utvecklingsprojekt, Masthuggskajen och Frihamnen, där vi som enda byggbolag fått markanvisning, och jobbar intensivt med Mölndals nya innerstad där vi bygger Mölndal Galleria och nya kontor precis vid resecentrum. 

Hållbarhet ligger oss varmt om hjärtat

I november 2016 arrangerade vi NCC:s första Hållbarhetsvecka, en hel vecka proppful av aktiviteter där vi visade många konkreta exempel på hur vi arbetar med klimat, material, avfall, hälsa, säkerhet och social inkludering. I Partille strax öster om Göteborg har NCC Recycling en avfallsanläggning som hjälper oss att nå vårt mål om cirkulära flöden och i Kärra/Tagene har vi ett miljöanpassat asfaltverk som drivs av Green Fuel

Visst vill du vara med? Välkommen till NCC i Göteborg! 

Arbetsledare Mark Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en erfaren Arbetsledare för vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel.

Sitemanager Sjuhärad & Skaraborg

Vi söker nu en Site Manager till våra täkter i Sjuhärad och Skaraborg Här är dina nya utmaningar Som Site Manager ansvarar du för planering och uppföljning av produktion, ekonomi, arbetsmiljö- och miljöarbete samt inköp.

Platschef

Efter våra framgångar i Bohuslän vill vi fortsätta att expandera! Vi ser mycket positivt på framtiden inom anläggningsverksamheten men för att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi bli fler.

Projekteringsledare

Har du flerårig erfarenhet av projektering från anläggningssidan?  Vi söker nu en projekteringsledare till vår avdelning Civil West i Göteborg där vi utför arbeten inom infrastruktur så som bergtunnel, bergförstärkning och markverksamhet.

Platschef Mark

Är du en bra ledare, med affärssinne som trivs med att bygga framgångsrika grupper? Har du också flerårig erfarenhet av en ledande roll inom anläggningsverksamhet är det dig vi söker till oss på NCC Civil West! I din roll som Platschef kommer att vara en del av en markgrupp på cirka 20 tjänstemän som utför mark, grundläggning och saneringsarbeten i regionen.

Hållbarhetsspecialist inom miljöcertifieringar

Har du flerårig erfarenhet av miljöcertifieringar och söker efter nya utmaningar? Vi söker nu efter vår nästa Hållbarhetsspecialist till vår avdelning Teknik och Hållbarhet.

Gruppchef, Installation

Vi söker nu en gruppchef till Installationsgruppen Syd/Väst. Gruppen består idag av 8 stycken medarbetare fördelade på våra kontor i Göteborg, Jönköping och Malmö med kompetens inom El/Tele och VVS.

Projektchef

Har du mångårig erfarenhet av byggproduktion med goda ledaregenskaper och söker en ny utmaning i en högpresterande avdelning? På NCC Building Väst har en rad stora och komplexa projekt i regionen på gång och utökar nu vår organisation med ytterligare en kollega Vi söker nu efter vår nästa Projektchef med flerårig byggbakgrund som vill fortsätta utvecklas som ledare och arbeta med en rad intressanta projekt i regionen! Dina nya utmaningar Som projektchef hos oss har du ett resultat-, personal- och ledaransvar för ett eller flera projekt beroende på projektens storlek.

Bolagsjurist

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 55 Mdr SEK och 17 800 medarbetare (2017).  NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö.

Kvalitets- och utvecklingsansvarig till Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en Kvalitets och utvecklingsansvarig för vår projektorganisation Korsvägen, ett tekniskt och logistiskt komplext infrastrukturprojekt mitt i centrala Göteborg, med högt ställda krav och förväntningar på utförandet från såväl entreprenör som beställare och allmänhet.

Kvalitetssamordnare Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en Kvalitetssamordnare för vår projektorganisation Centralen, ett tekniskt och logistiskt komplext infrastrukturprojekt mitt i centrala Göteborg, med högt ställda krav och förväntningar på utförandet från såväl entreprenör som beställare och allmänhet.

Projektledare aktivitetsbaserat arbetssätt

Med anledning av vår förändringsresa, med att gå över till ett aktivitetsbaserat arbetssätt söker vi nu efter en Projektledare. Ditt uppdrag I din roll som Projektledare är du en del i ett projekt till ett nytt aktivitetsbaserat arbetssätt där ditt huvudsakliga ansvarsområde i rollen är att planera och leda förändringsprocessen för NCC:s verksamhet i Västsverige.

Projektinköpare Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu ytterligare Projektinköpare till våra projektorganisationer på Centralen och Korsvägen.

Mark- och anläggningsarbetare till Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu flera Mark- och Anläggningsarbetare för vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen.

Mölndal galleria Foto/illustration: Arkitekt Krook & Fjäder AB
Mölndal Galleria – En levande innerstad växer fram

Mölndal Galleria blir en viktig del i det stora stadsutvecklingsprojekt som påbörjats i Mölndal. Målet är att skapa en levande och attraktiv stadskärna för boende, pendlare och arbetande i närområdet.

Flygbild över byggnationen av Trafikplats Tingstad, med Göteborgs utbredning i bakgrunden. Foto/illustration: Okänd
Trafikplats Tingstad, Göteborg

I centrala Göteborg bygger NCC på uppdrag av Trafikverket Trafikplats Tingstad. Vägar och broar ska förbättra Göteborgs utmanande trafiksituation.

En ung flicka håller i sin nalle, medan hon lutar sig mot ett fönster där solen skiner igenom. Foto/illustration: Okänd
Drottning Silvias Barnsjukhus i Göteborg

På uppdrag av Västfastigheter bygger NCC ett nytt, modernt barnsjukhus i direkt anslutning till Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus i Göteborg. Projektet har mycket höga miljöambitioner.