Lediga jobb i Göteborg och västra Sverige

På regionskontoret vid Lilla Bommen i Göteborg sitter ca 300 personer, bland annat en stor avdelning fokuserad på teknik och hållbar utveckling. Vi har dessutom kontor i Uddevalla, Borås och Varberg och våra projekt och siter är spridda över hela regionen, med fokus på Göteborgsområdet.

NCC är med och leder stadsutvecklingen i Göteborg där vi för närvarande är representerade i två av Älvstadens utvecklingsprojekt, Masthuggskajen och Frihamnen, där vi som enda byggbolag fått markanvisning. Vi  fortsätter att vara med och utveckla Mölndals innerstad med nya kontor och handelsytor precis vid resecentrum. 

Vi bygger till Östra Sjukhusets barnsjukhus till att bli världens bästa barnsjukhus, vi är med och utvecklar Gårda, vi bygger om Tingstadmotet för ansluta mot Marieholmsförbindelsen och vi utökar vattenkapaciteten i Tanums kommun. Bland annat - här kan du läsa om fler av våra projekt

Välkommen till NCC i Göteborg och västsverige!

 

Kontraktsingenjör inom tunnel till Västlänken

Ditt uppdrag I din roll som Kontraktsingenjör är du en central del i vår tunneldrivning för projekt Korsvägen. Du är en del i bergblocket med som idag består av ett 15-tal tjänstemän och rapporterar till Blockchef Berg.

Entreprenadingenjör Betong

Vill du vara med och utveckla Västra Götalands infrastruktur in i framtiden? Om du delar vårt intresse har vi nu ett utmanande uppdrag som Entreprenadingenjör – betong i vår region Civil West.

VDC-Samordnare till Västlänken

Älskar du visualisering och vill arbeta med BIM/VDC frågor i Sveriges mest komplexa infrastrukturprojekt? Vår nuvarande VDC – samordnare går vidare i en ny tjänst hos oss på NCC, därför söker vi efter vår nya kollega! Du kommer att inneha ett stort ansvar för samordning av VDC/BIM frågor i projektet med målet att skapa en bra arbetsprocess anpassad för vår kund och vår interna organisation.

Erfaren Pålkransförare till Hercules Grundläggning

Vill du bli förare av en Liebherr pålkran? Vi förstärker nu vårt team med en pålkransförare till en av våra Liebherr pålkranar där du kommer arbeta i ett team om två.

Gruppchef Installation

Åtta medarbetare ser fram emot sin nya chef! Vi är åtta kompetenta personer som arbetar uppdragsbaserat inom EL/Tele eller VVS och i nära samarbete med NCC:s entreprenadverksamhet.

Arbetsledare med kunskap i betong till Västlänken

Projektet station Centralen går nu in i ett nytt skede och därför söker vi efter två Arbetsledare med kunskaper i betong för att utöka vårt vår organisation inom betongarbeten i projektet.

Illustration över Lisebergs vattenpark i kvällsmörker. Foto/illustration: Okänd
Lisebergs jubileumsprojekt - upplevelsehotell och vattenpark

NCC ska i samverkan med Liseberg bygga ut Nordens största nöjespark. Uppdraget omfattar bland annat en vattenpark, ett upplevelsehotell och parkeringar. Liseberg har budgeterat uppdraget till cirka 2 miljarder SEK.

Illustration på Björkö skolas framsida
Ny skola på Björkö utanför Göteborg

På Björkö utanför Göteborg utvecklar och bygger NCC en skola för 300 elever, med kommunen som hyresgäst. Projektet genomförs i samarbete med Vacse AB, som förvärvar projektet när skolan är färdigställd.

Varbergs bad och simanläggning aktivitetsomr
Simanläggning, Varberg

NCC bygger i partnering med Varbergs Fastighets AB Varbergs nya sim- och badanläggning, Pingvinen. Anläggningen omfattar en 50-metersbassäng, undervisningsbassäng med höj- och sänkbar botten och aktivitetsbad med rutschkanor.