Lediga jobb i Göteborg och västra Sverige

På regionskontoret vid Lilla Bommen i Göteborg sitter ca 300 personer, bland annat en stor avdelning fokuserad på teknik och hållbar utveckling. Vi har dessutom kontor i Uddevalla, Borås och Varberg och våra projekt och siter är spridda över hela regionen, med fokus på Göteborgsområdet.

NCC är med och leder stadsutvecklingen i Göteborg där vi för närvarande är representerade i två av Älvstadens utvecklingsprojekt, Masthuggskajen och Frihamnen, där vi som enda byggbolag fått markanvisning. Vi  fortsätter att vara med och utveckla Mölndals innerstad med nya kontor och handelsytor precis vid resecentrum. 

Vi bygger ny bad- och simanläggning i Varberg, vi sanerar marken på Vårvik i Trollhättan, vi bygger fler förskolor i Göteborg, och vi utökar vattenkapaciteten i Tanums kommun. Bland annat - här kan du läsa om fler av våra projekt

Välkommen till NCC i Göteborg och västsverige!

 

Arbetsledare kvalité och miljö till Building Väst

Inom NCC har arbetet med kvalité och miljö stor betydelse och att arbeta proaktivt med KM-frågor är avgörande för att lyckas. Till vår avdelning NCC Building Väst söker vi nu dig som vill stötta vårt projekt Masthuggskajen i ca 10 månader i kvalité och miljöfrågor, för att därefter övergå i en roll som arbetsledare i projektet.

Arbetsledare Mark

NCC Civil West är en del av affärsområdet Infrastructure och har idag en stark position på marknaden. Vi bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur och utför olika typer av projekt inom mark, väg, anläggning och industri inom regionen.

Projekteringsledare Building Skaraborg

Projekteringsledare Building - projekt Tidaholmsanstalten NCC har fått förmånen att bygga om och till anstalten i Tidaholm tillsammans med Specialfastigheter. Detta är ett stort och komplext projekt med hög säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande och även bakgrundskontroller på personal i projektet.

VDC-ledare Building Skaraborg

VDC-ledare Building - projekt Tidaholmsanstalten NCC har fått förmånen att bygga om och till anstalten i Tidaholm tillsammans med Specialfastigheter. Detta är ett stort och komplext projekt med hög säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande och även bakgrundskontroller på personal i projektet.

Platschef Mark

NCC Civil West är en del av affärsområdet Infrastructure och har idag en stark position på marknaden. Vi bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur och utför olika typer av projekt inom mark, väg, anläggning och industri inom regionen.

Entreprenadingenjör till Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en Entreprenadingenjör för vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel.

Dumperförare till Göteborg

Rollen som dumperförare Vi söker nu en person som ska arbeta som dumperförare på vår bergtäkt på Tagenevägen i Göteborg. Som dumperförare är du en viktig pusselbit i vår strävan att bevara vår ställning som den ledande leverantören avseende kvalité och miljö.

Specialistinköpare Building Väst

Specialistinköpare för Stommar Inköpsavdelningen inom NCC Building förstärker nu sin organisation i Väst med en specialistinköpare för kategorin Stommar.Specialistinköpare är en specialisering av projektinköparrollen med specifikt ansvar för att samordna inköpen till projekten inom kategorin.

Projektinköpare Building Väst

Är du en duktig förhandlare som drivs av att göra affärer? Har du även en byggteknisk bakgrund med erfarenhet av entreprenadjuridik? Till vår avdelning Building Väst utökar vi vår inköpsgrupp med ytterligare Projektinköpare.

Platschef Building Väst

Drivs du av att bygga hållbara team, där du tillsammans med teamet strävar efter att skapa projekt av hög kvalitet och med värde för kund och NCC? Har du också en bred byggteknisk kompetens, vana av att leda och planera arbeten är du troligen vår nya Platschef.

Order- och transportplanerare

Vårt affärsområde NCC Industry är inne i en spännande fas och vi har startat en Nordisk Service Center organisation för att kunna erbjuda våra kunder den bästa servicen i branschen.

Kalkylspecialist

Har du en byggteknisk bakgrund och flerårig erfarenhet av kalkylarbete? Söker du en tjänst där du får vara en central del i att skapa förutsättningar för ett framgångsrikt projekt? Då är det här troligen rätt tjänst för dig! Som kalkylspecialist kommer du att ansvara och driva kalkylarbetet men också ansvara för inköp.

Beläggningsarbetare till Göteborg

Rollen som beläggningsarbetare Vi söker nu en beläggningsarbetare till Göteborg. Som beläggningsarbetare arbetar du ute på fältet, tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder.

Tunnelarbetare till Västlänken

Tunnelarbetare till Västlänken Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia.

Specilalist Hållbarhetscontroller Building Sverige

Specialist Hållbarhetscontroller – med analytisk förmåga Hos oss kommer du att få alla möjligheter att vara med och utveckla vårt hållbarhetsarbete genom att ansvara för att följa upp och rapportera hur hållbarhetsarbetet i affärsområdet Building efterlevs.

Projektingenjör Building Väst

Har du ett par års erfarenhet av att arbeta självständigt i en roll som projektingenjör med fokus på kostnadsstyrning och planering? Till vår avdelning NCC Building Väst söker vi nu efter ytterligare projektingenjörer med placering på våra större projekt i Göteborgsregionen.

Praktik hösten 2021

Vill du lära känna oss och få erfarenhet och praktisk kunskap under din studietid? Då är NCC:s praktik något för dig! Till hösten 2021 söker vi dig som studerar en ingenjörsutbildning med inriktning på samhällsbyggnad, väg och vatten eller annan byggteknisk inriktning på yrkeshögskola, högskola eller universitet.

Oceana JP fokus 2
Lisebergs jubileumsprojekt - upplevelsehotell och vattenpark

NCC ska i samverkan med Liseberg bygga ut Nordens största nöjespark. Uppdraget omfattar bland annat en vattenpark, ett upplevelsehotell och parkeringar. Liseberg har budgeterat uppdraget till cirka 2 miljarder SEK.

Illustration på Björkö skolas framsida
Ny skola på Björkö utanför Göteborg

På Björkö utanför Göteborg har NCC utvecklat och byggt en skola för 300 elever, med kommunen som hyresgäst. Projektet genomfördes i samarbete med Vacse AB, som förvärvade projektet när skolan färdigställdes.

Varbergs bad och simanläggning aktivitetsomr
Simanläggning, Varberg

NCC bygger i partnering med Varbergs Fastighets AB Varbergs nya sim- och badanläggning, Pingvinen. Anläggningen omfattar en 50-metersbassäng, undervisningsbassäng med höj- och sänkbar botten och aktivitetsbad med rutschkanor.