Lediga jobb i Göteborg och västra Sverige

Söker du en schysst arbetsgivare med häftiga projekt som fokuserar på arbetsmiljö, hållbarhet och långsiktig utveckling av medarbetare då är NCC rätt plats att vara på.

Visste du att NCC var med och byggde Älvsborgsbron och Ullevi? Och att vi har byggt ut Landvetter flygplats i två omgångar?

NCC fortsätter att vara med och leda stadsutvecklingen i Göteborg där vi bland annat är med i Älvstadens utvecklingsprojekt, Masthuggskajen. Vi  fortsätter att vara med och utveckla Mölndals innerstad med nya kontor och handelsytor precis vid resecentrum. Kv Johanna ska få sig en välbehövlig upprustning och så har vi byggt Kineum - huset i Gårda med stans fräckaste fasad.

Vi byggde bad- och simanläggning i Varberg, vi sanerar marken på Vårvik i Trollhättan, vi bygger fler förskolor i Göteborg, och vi bygger ut VA-nätet längs Fräknestranden strategisk partnering. Bland annat - här kan du läsa om fler av våra projekt

Välkommen till NCC i Göteborg och västsverige!

På regionskontoret i Kineum strax intill E6 i Gårda sitter ca 230 personer, bland annat en stor avdelning fokuserad på teknik och hållbar utveckling. Vi har dessutom kontor i Uddevalla, Borås och Varberg och våra projekt och siter är spridda över hela regionen, med fokus på Göteborgsområdet.

Vi söker engagerade medarbetare som sätter säkerheten först och vill få saker att hända. Välkommen i laget. 

Arbetsledare till Almedal E05 Korsvägen

Vill du jobba internationellt men trivs bättre på hemmaplan? Nu finns en möjlighet som arbetsledare till vårt projekt med produktionsplats Almedal, E05 Korsvägen och som är en deletapp av västlänken i centrala Göteborg.

Arbetsledare till Almedal E05 Korsvägen

Vill du jobba internationellt men trivs bättre på hemmaplan? Nu finns en möjlighet som arbetsledare till vårt projekt med produktionsplats Almedal, E05 Korsvägen och som är en deletapp av västlänken i centrala Göteborg.

Platschef Mark till E05 Korsvägen

Är du en erfaren Platschef Mark som vill vara med i ett av Sveriges största och mest betydelsefulla infrastrukturprojekt? Då har du världens möjlighet här hos oss på vårt projekt E05 Korsvägen som är en deletapp av Västlänken i centrala Göteborg.

Projektingenjör NCC Building Stora Projekt Skaraborg

NCC har fått förmånen att bygga om och utveckla anstalterna i Tidaholm och Mariestad tillsammans med vår kund Specialfastigheter. Anstalterna har hög säkerhetsklassning och byggs om för att möta de behov som finns.

IT Service Manager – M365 Applications

Do you want to make a real difference and make decisions that improve people's everyday lives? At NCC, we can offer you just that! You’ll get the opportunity to work in an environment influenced by sustainability, digitalization, and innovation! We are building for the future – are you ready to help us realize our IT roadmap? The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

Arbetsledare Tunnel E05 Korsvägen

Erfarenhet av tunneldrivning och sprängledarutbildning?  Är du en trygg arbetsledare med erfarenhet av tunneldrivning? För ett av våra Stockholmsskift (ons-ons) söker vi dig som vill ingå i ett erfaret arbetslag och jobba i ett av Sveriges största och mest betydelsefulla infrastrukturprojekt.

Platschef Mark NCC Building Stora Projekt Mariestad

Platschef och Blockchef  NCC har fått förmånen att utveckla anstalterna i Mariestad tillsammans med vår kund Specialfastigheter. Det handlar om stora och utmanande projekt som ställer höga krav på vårt genomförande.

Yrkesarbetare Trä Stora projekt Skaraborg

Är du Yrkesarbetare Trä med erfarenhet av platsgjutna konstruktioner? Vi söker nu erfarna träarbetare med yrkesbevis och bred byggkompetens till våra team i Mariestad och Tidaholm.

IT Service Manager (Product Owner) to NCC

Do you want to make a real difference and make decisions that improve people's everyday lives? At NCC, we can offer you just that! You’ll get the opportunity to work in an environment influenced by sustainability, digitalization, and innovation! We are building for the future – are you ready to help us realize our IT roadmap? The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

Administratör till Civil West

Självständig administratör till en bred roll   Gillar du att ha ett varierande arbete - ett jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Om du gör det kan vi erbjuda dig ett mångfacetterat jobb med olika arbetsuppgifter och många kontakter.

Hållbarhetscontroller Building Sverige

Vill du vara med på vår klimatresa? Hos oss får du möjligheten att vara med och utveckla vårt hållbarhetsarbete genom att ansvara för att följa upp och rapportera hållbarhetsarbetet inom Building Sverige.

Arbetsmiljöingenjör till Västlänken E05 Korsvägen

Arbetsmiljöingenjör E05 Korsvägen Vill du jobba internationellt men trivs bättre på hemmaplan? Till vårt projekt E05 Korsvägen, en deletapp av västlänken i centrala Göteborg, söker vi nu efter vår nya Arbetsmiljöingenjör.

Operations Developer for Common Environment

We are looking for an Operations Developer to support the Business areas to drive the group environment agenda and implement common development initiatives to ensure we meet our Group climate and environmental targets in relation to each Business Areas management systems.

Ledande Specialist Projekteringsstyrning

  Är du på jakt efter nya utmaningar och brinner för utveckling av byggbranschen? Projektering är ditt specialistområde och det är där du vill påverka och göra skillnad.

Processoperatör Göteborg

Processoperatör Tagene krossen Göteborg Nu behöver vi förstärka vårt team med en processoperatör till vår underbara Tagene Kross. Gillar du att arbeta ute i produktion och hålla på med mekaniska arbete så kan detta vara tjänsten för dig.

Projektinköpare till Stora Projekt

Vill du jobba nära projekt och vill ha en central roll gällande affärsmässiga inköp? NCC har fått förmånen att bygga om och utveckla anstalterna i Tidaholm och Mariestad tillsammans med vår kund Specialfastigheter.

Projektinköpare Civil South East

Vill du ha en betydande roll både ekonomiskt och juridiskt, där du får möjlighet att göra skillnad och skapa mervärde? Som Projektinköpare på NCC blir du en nyckelspelare i våra anbud och projekt och tillsammans med andra drivna och kunniga medarbetare fortsätter vi bygga infrastruktur för framtiden! Rollen som Projektinköpare Som Projektinköpare kommer du arbeta med allt relaterat till inköp i våra projekt och i din vardag arbetar du nära våra olika byggprojekt.

IT Compliance Specialist

Do you want to make a real difference and make decisions that improve people's everyday lives? As Data Management Lead at NCC, we can offer you just that! You'll get the opportunity to work in an environment influenced by sustainability, digitalization, and innovation! We are building for the future - are you ready to help us realize our digital transformation? The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

Examensarbete Hösten 2023

Ska du skriva ditt examensarbete inom ramen för din kandidat- eller masterutbildning och har ett eget förslag som du vill genomföra under höstterminen 2023 är du välkommen att göra din intresseanmälan här.

Praktik hösten 2023

Vill du lära känna NCC och få erfarenhet och praktisk kunskap under din studietid? Då är NCC:s praktik något för dig! Till hösten 2023 söker vi dig som studerar en ingenjörsutbildning med inriktning på samhällsbyggnad, väg och vatten eller annan byggteknisk inriktning på yrkeshögskola, högskola eller universitet.

Ett axplock NCC runt Göteborg

Vi har gjort många avtryck genom åren. Vi hänger med Daniel Blomqvist, inköpschef på NCC Infrastructure i västra Sverige, på en tur längs med Göteborgsvarvets sträckning och kikar på ett axplock av det NCC har byggt längs med sträckningen av världens största halvmara.
Lisebergs jubileumsprojekt - upplevelsehotell och vattenpark
Lisebergs jubileumsprojekt - upplevelsehotell och vattenpark

NCC ska i samverkan med Liseberg bygga ut Nordens största nöjespark. Uppdraget omfattar bland annat en vattenpark, ett upplevelsehotell och parkeringar. Liseberg har budgeterat uppdraget till cirka 2 miljarder SEK.

Bild på barn som leker och hanterar små barnvänliga plantor.
Förskolor i strategisk partnering, Göteborg

NCC och Lokalförvaltningen i Göteborgs stad har inlett ett strategiskt partneringsamarbete om att bygga fyra nya förskolor inom programmet Äpplet.

En grävmaskin gräver i marken för utbyggnad av VA-nät, i vinterskrud.
Utbyggnad VA-nät, Fräknestranden

För att säkerställa tillgången på vatten samt för att rena avloppsvattnet mer effektivt genomför NCC en utbyggnad av kommunala vatten- och avloppsledningar utmed kuststräckan mellan Uddevalla och Ljungskile. Projektet är uppdelat i mindre delprojekt och genomförs i strategisk partnering.

Illustration på hur station Centralen i Göteborg, en del av Västlänken, kan komma att se ut. Rymlig inomhusstation med liv och rörelse.
Västlänken, deletapp Centralen

Deletapp Centralen består av 2 km dubbelspårig järnväg i tunnel under centrala Göteborg samt underjordisk pendel- och regiontågsstation strax norr om nuvarande Göteborgs central. Till entreprenaden hör också en bro över E6.

Illustration på station Korsvägen, en del av Västlänken.
Västlänken, deletapp Korsvägen

Deletapp Korsvägen består av dubbelspårig järnväg i tunnel under centrala Göteborg och sträcker sig från Landala, via Korsvägen, Örgryte/Jakobsdal för att sedan ansluta till befintliga spår i Almedal.