Lediga jobb i Göteborg och västra Sverige

Söker du en schysst arbetsgivare med häftiga projekt som fokuserar på arbetsmiljö, hållbarhet och långsiktig utveckling av medarbetare då är NCC rätt plats att vara på.

Visste du att NCC var med och byggde Älvsborgsbron och Ullevi? Och att vi har byggt ut Landvetter flygplats i två omgångar?

NCC fortsätter att vara med och leda stadsutvecklingen i Göteborg där vi bland annat är med i Älvstadens utvecklingsprojekt, Masthuggskajen. Vi  fortsätter att vara med och utveckla Mölndals innerstad med nya kontor och handelsytor precis vid resecentrum. Kv Johanna ska få sig en välbehövlig upprustning och så bygger vi Kineum - huset i Gårda med stans fräckaste fasad.

Vi byggde bad- och simanläggning i Varberg, vi sanerar marken på Vårvik i Trollhättan, vi bygger fler förskolor i Göteborg, och vi bygger ut VA-nätet längs Fräknestranden strategisk partnering. Bland annat - här kan du läsa om fler av våra projekt

Välkommen till NCC i Göteborg och västsverige!

På regionskontoret vid Lilla Bommen i Göteborg sitter ca 300 personer, bland annat en stor avdelning fokuserad på teknik och hållbar utveckling. Vi har dessutom kontor i Uddevalla, Borås och Varberg och våra projekt och siter är spridda över hela regionen, med fokus på Göteborgsområdet.

Vi söker engagerade medarbetare som sätter säkerheten först och vill utvecklas med oss. Välkommen i laget.

VDC-ledare till Building Väst

Söker du en tjänst där du får vara och skapa goda förutsättningar för ett framgångsrikt byggprojekt? NCC har under många år drivit utveckling och implementering av VDC (Virtual design and construction) som utgörs av BIM, Metrics, Processes och Collaboration.

Project Manager within Business and IT

Do you want to contribute with your expertise to our Project Management team? NCC Group (PMO) project management team are looking for a project manager with a Business and IT profile. We can offer a culture that enables you to be successful in your project deliveries.

Projektinköpare Building Väst

Är du en duktig förhandlare som drivs av att göra affärer? Har du även en byggteknisk bakgrund med erfarenhet av entreprenadjuridik? Till vår avdelning Building Väst utökar vi vår inköpsgrupp med ytterligare Projektinköpare.

Projektchef NCC Building Väst

Har du idag en roll som Projektchef/Arbetschef eller är senior Platschef/produktionschef och känner att du saknar personalansvaret? Vi kan erbjuda dig ett spännande och utvecklande jobb där du kommer att få möjligheten att utveckla din ledarprofil och samtidigt vara övergripande ansvarig för och vara delaktig i att bygga projekt i vår geografi.

KMA-ingenjör, Civil West

Inom NCC får arbetet med KMA-frågor allt större betydelse och att bistå våra projekt med specialistkunskap inom dessa områden är därför enormt viktigt.

Entreprenadingenjör inom konstruktion och teknik, E02 Centralen

Trivs du i en roll där du är länken mellan projektering och produktion? Har du goda kunskaper inom konstruktion och teknik och produktionsplanering? Till Västlänksprojektet Centralen E02 söker vi nu efter en entreprenadingenjör, projektet är en deletapp av västlänken i centrala Göteborg.

Betongarbetare till Building Sydost

Vill du jobba med platsgjutet och nybyggnation? Vi söker nu erfarna betongarbetare med yrkesbevis och bred byggkompetens till vårt team i Skaraborg. NCC har fått förmånen att utveckla anstalterna i Mariestad och Tidaholm tillsammans med vår kund Specialfastigheter.

Platschef till Albatross, Building Väst

Vill Du vara med och vara delaktig i och bygga projekt i Göteborg? Vi kan erbjuda dig ett utvecklande jobb där du kommer att få möjligheten att utveckla din ledarprofil och samtidigt få möjlighet att arbeta med olika typer av husbyggnadsprojekt, till både privat och offentlig sektor, alltifrån bostäder, kontor, industri till skolor och vårdlokaler.

Entreprenadingenjör kontrakt, E02 Centralen

Trivs du i en roll där du är länken mellan projektering och produktion? Har du goda kunskaper inom konstruktion och teknik och produktionsplanering? Till Västlänksprojektet Centralen E02 söker vi nu efter en entreprenadingenjör, projektet är en deletapp av västlänken i centrala Göteborg.

Arbetsledare Installation, E02 Centralen

Har du erfarenhet av anläggningsprojekt i betong och vill jobba med ett av Sveriges största pågående anläggningsprojekt? Nu finns en möjlighet som arbetsledare inom installation till vårt projekt E02 Centralen som är en deletapp av västlänken i centrala Göteborg.

Arbetsledare Betong, E02 Centralen

Har du erfarenhet av anläggningsprojekt i betong och vill jobba med ett av Sveriges största pågående anläggningsprojekt? Nu finns en möjlighet som arbetsledare inom betong till vårt projekt E02 Centralen som är en deletapp av västlänken i centrala Göteborg.

Borrvagnsförare NCC Industry Stone Materials Blasting East

NCC ökar sin marknadsandel på sprängarbeten i Mellansverige och Värmland, vilket innebär att vi måste förstärka vår berggrupp med kompetenta och erfarna medarbetare.

Solution Architects to NCC

Do you want to make a real difference and make decisions that improve people's everyday lives? As a Solution Architect at NCC, we can offer you just that! You'll get the opportunity to work in an environment influenced by sustainability, digitalization, and innovation! We are building for the future - can you help us realize our IT roadmap? The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

IT Security Architect

We are looking for a pragmatic IT Security Architect Do you have an intense drive, willingness to learn and a continuous improvement mindset? In this role, you will be essential team member in IT Security team within NCC Development & Operations Services/ Information & Technology unit.

Platschef Mark Bohuslän

Efter våra framgångar i Bohuslän vill vi fortsätta att expandera! Vi ser mycket positivt på framtiden inom anläggningsverksamheten men för att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi bli fler.

Projektchef Betong, Civil West

Projektchef Betong, Civil West Har du idag en roll inom anläggning som Projektchef/Arbetschef eller är senior Platschef/produktionschef och känner att du saknar personalansvaret? Vi kan erbjuda dig ett spännande och utvecklande jobb där du kommer att få möjligheten att utveckla din ledarprofil och samtidigt vara övergripande ansvarig för och vara delaktig i att arbeta med anläggningsprojekt i Göteborg med omnejd.

Föräldravikariat Avdelningscontroller, Building Väst

Avdelning Väst är en av dom största av elva avdelningar inom affärsområdet NCC Building SE och bedriver entreprenadverksamhet som omfattar nyproduktion och renovering av kommersiella/publika fastigheter i Västra Götaland.

Platschef Mark, Civil West

NCC Civil West bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur och utför olika typer av projekt inom mark, väg, anläggning och industri inom regionen.

Arbetsledare Mark, Civil West

Vår markgrupp i Göteborg arbetar med utveckling av kontorshus, industribyggnader och boendeverksamhet. Vi arbetar även med VA, gator, finplanering, marksanering och mycket annat och vi behöver nu möta den ökande efterfrågan från våra kunder.

Arbetsledare Mark/Väg, Civil West

Har du idag en roll arbetsledare inom väg och anläggningsprojekt? Vi behöver nu möta den ökande efterfrågan från våra kunder. Som arbetsledare hos oss kommer du att vara en del av ett härligt gäng med både tjänstemän och yrkesarbetare.

Kalkylspecialist till Building Väst

Har du flerårig erfarenhet av arbete i produktion ett intresse för kalkyl och vill ta nästa steg och arbeta med kalkyl? Söker du en tjänst där du får ha en central del i att skapa förutsättningar för ett framgångsrikt projekt och påverka avdelningens framtida projektportfölj? Då är det här rätt tjänst för dig! Rollen som Kalkylspecialist Som Kalkylspecialist kommer du att inneha en varierad och central roll i våra projekt.

Miljösamordnare till Västlänken, Korsvägen

Vill du jobba internationellt men trivs bättre på hemmaplan? Vi söker nu ytterligare en Miljösamordnare för projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel.

Projekteringsledare Building Stora Projekt

Projekteringsledare till Tidaholm NCC har fått förmånen att bygga om och utveckla anstalterna i Tidaholm och Mariestad tillsammans med vår kund Specialfastigheter. Anstalterna har hög säkerhetsklassning och byggs om för att möta de behov som finns.

Operation Manager till Bohus/Skaraborg

Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall har vi en tjänst nu som skulle passa dig!  Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Platschef Building Stora Projekt

Bli del av vårt team i Mariestad NCC har fått förmånen att bygga om och utveckla anstalterna i Tidaholm och Mariestad tillsammans med vår kund Specialfastigheter. Anstalterna har hög säkerhetsklassning och byggs om för att möta de behov som finns.

Beläggningen i Skaraborg utökar!

Vi söker vi nya medarbetare till NCC Industrys beläggningsverksamhet med placering i området Skaraborg. Skulle du tycka att det är roligt, utvecklande och stimulerande att vara en del av ett av Sveriges ledande bolag inom asfalt så ska du söka detta arbete.

Platschef Building Stora Projekt

Bli del av vårt team i Tidaholm NCC har fått förmånen att bygga om och utveckla anstalterna i Tidaholm och Mariestad tillsammans med vår kund Specialfastigheter. Anstalterna har hög säkerhetsklassning och byggs om för att möta de behov som finns.

Inköpare Building Stora Projekt

Projektinköpare till Mariestad NCC har fått förmånen att bygga om och utveckla anstalterna i Tidaholm och Mariestad tillsammans med vår kund Specialfastigheter. Anstalterna har hög säkerhetsklassning och byggs om för att möta de behov som finns.

Arbetsledare Building Stora Projekt

Bli del av vårt team i Mariestad NCC har fått förmånen att bygga om och till anstalterna i Tidaholm och Mariestad tillsammans med Specialfastigheter. Detta är stora och komplexa projekt med hög säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande då anstalterna byggs om för att bli mer ändamålsenliga och få fler platser.

Service Manager

Do you want to make a real difference and make decisions that improve people's everyday lives? As a Service Manager at NCC, we can offer you just that! You’ll get the opportunity to work in an environment influenced by sustainability, digitalization, and innovation!    We are building for the future – are you ready to help us realize our IT roadmap?  The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

Projektingenjör till E05 Korsvägen Västlänken

Vill du jobba internationellt men trivs bättre på hemmaplan? Nu finns en möjlighet som projektingenjör till vårt projekt E05 Korsvägen som är en deletapp av västlänken i centrala Göteborg.

Mätningstekniker Västlänken

Har du tidigare erfarenhet av att göra borrplaner? Trivs du att samarbeta med produktion och planering? För vårt Block Berg/Tunnel på projekt Korsvägen söker vi nu en mättekniker som vill vara en del i ett av Sveriges mest komplexa bergtunnelprojekt och häftigaste infratukturprojekt.

Krossmaskinist till NCC Stenmaterial

Krossmaskinist till GöteborgVi söker nu en krossmaskinist till vår krossanläggning i Tagene, Göteborg. Rollen som krossmaskinistArbetsuppgifterna som krossmaskinist består huvudsakligen i att vara processoperatör samt utföra reparations- och underhållsarbeten.

Two Service Managers to NCC

Do you want to make a real difference and make decisions that improve people's everyday lives? As a Service Manager at NCC, we can offer you just that! You’ll get the opportunity to work in an environment influenced by sustainability, digitalization, and innovation!   We are building for the future – are you ready to help us realize our IT roadmap? The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

Träarbetare Building Sydost

Träarbetare till Building Sydost NCC har fått förmånen att bygga om och till flera anstalter i Skaraborg tillsammans med Specialfastigheter. Detta är stora byggprojekt med säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande då anstalterna byggs om för att bli mer ändamålsenliga.

Blockchef Betong E02 Centralen, Göteborg

Har du erfarenhet av komplexa anläggningsprojekt i betong och vill jobba med ett av Sveriges största pågående anläggningsprojekt? Nu finns en möjlighet som blockchef till vårt projekt E02 Centralen som är en deletapp av västlänken i centrala Göteborg.

Arbetsledare till MIMO, Building väst

Arbetsledare till MIMO, Building väst Nu behöver vi utöka vårt team med arbetsledare till projekt MIMO i Mölndal. Vill du vara delaktig i och utveckla Mölndals stadskärna med oss på NCC? Sök till oss idag! Rollen som Arbetsledare   I rollen som arbetsledare hos oss på NCC är du delaktig i genomförandet av projekt MIMO, ett 17 våningar högt kontor.

Business Analytics – Solution Architect to NCC

Do you want to make a real difference and make decisions that improve people's everyday lives? As a Business Analytics – Solution Architect at NCC, we can offer you just that! You’ll get the opportunity to work in an environment influenced by sustainability, digitalization, and innovation! We are building for the future – can you help us realize our IT roadmap? The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

Dumper/Lastbilsförare till NCC Stenmaterial

Rollen hos ossArbetet består i huvudsak av transport utav material ifrån silos till upplag där man samtidigt övervakar produktionsprocessen. Reparations- och underhållsarbete vid produktions stop är också en del utav tjänsten.

Administratör NCC Building Stora Projekt

Administratör till Stora Projekt i Mariestad NCC har fått förmånen att bygga om och till anstalten i Mariestad tillsammans med Specialfastigheter. Detta är ett stort och komplext projekt med hög säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande då anstalten byggs om för att bli mer ändamålsenlig och få fler platser.

Arbetsledare till NCC Stenmaterial!

Rollen som Supervisor I rollen som Arbetsledare/Supervisor planerar, leder och fördelar du arbete och resurser inom vår verksamhet i Bohuslän. Det innebär att du säkerställer och ansvarar för att verksamheten följer gällande tillstånd, att produktionen sker enligt årlig produktionsplanering och fastställda kvalitetsramar.

Projektingenjör Building Stora Projekt

Projektingenjör med fokus på projekt- och kostnadsstyrning till Mariestad NCC har fått förmånen att bygga om och till flera Anstalter i Skaraborg tillsammans med Specialfastigheter.

Praktik hösten 2022

Vill du lära känna oss och få erfarenhet och praktisk kunskap under din studietid? Då är NCC:s praktik något för dig! Till hösten 2022 söker vi dig som studerar en ingenjörsutbildning med inriktning på samhällsbyggnad, väg och vatten eller annan byggteknisk inriktning på yrkeshögskola, högskola eller universitet.

Examensarbete hösten 2022

Ska du skriva ditt examensarbete inom ramen för din kandidat- eller masterutbildning och har ett eget förslag som du vill genomföra under höstterminen 2022 är du välkommen att göra din intresseanmälan här.

Lisebergs jubileumsprojekt - upplevelsehotell och vattenpark

NCC ska i samverkan med Liseberg bygga ut Nordens största nöjespark. Uppdraget omfattar bland annat en vattenpark, ett upplevelsehotell och parkeringar. Liseberg har budgeterat uppdraget till cirka 2 miljarder SEK.

Bild på barn som leker och hanterar små barnvänliga plantor.
Förskolor i strategisk partnering, Göteborg

NCC och Lokalförvaltningen i Göteborgs stad har inlett ett strategiskt partneringsamarbete om att bygga två nya förskolor med option på ytterligare fyra.

Utbyggnad VA-nät, Fräknestranden

För att säkerställa tillgången på vatten samt för att rena avloppsvattnet mer effektivt genomför NCC en utbyggnad av kommunala vatten- och avloppsledningar utmed kuststräckan mellan Uddevalla och Ljungskile. Projektet är uppdelat i mindre delprojekt och genomförs i strategisk partnering.

Illustration på hur station Centralen i Göteborg, en del av Västlänken, kan komma att se ut. Rymlig inomhusstation med liv och rörelse.
Västlänken, deletapp Centralen

Deletapp Centralen består av 2 km dubbelspårig järnväg i tunnel under centrala Göteborg samt underjordisk pendel- och regiontågsstation strax norr om nuvarande Göteborgs central. Till entreprenaden hör också en bro över E6.

Illustration på station Korsvägen, en del av Västlänken.
Västlänken, deletapp Korsvägen

Deletapp Korsvägen består av dubbelspårig järnväg i tunnel under centrala Göteborg och sträcker sig från Landala, via Korsvägen, Örgryte/Jakobsdal för att sedan ansluta till befintliga spår i Almedal.