Att bygga bostäder ska vara enkelt och tryggt

På NCC vill vi göra det enkelt och tryggt för dig att gå från tanke till inflyttningsklara bostäder. Varje bostadsprojekt har sina unika förutsättningar. Därför kan ditt samarbete med oss se olika ut.

Varje lägenhet, radhus och bostad ska bli ett omtyckt hem att trivas i under många år. Det gäller oavsett om du behöver små lägenheter med snabb inflyttning, ska förverkliga en husvision eller vill utveckla bostäder i samverkan med oss.

Effektiva och hållbara bostäder

Om du är ute efter att bygga bostäder till ett bra pris, så ska du kika på våra olika bostadsprodukter- NCC Folkboende och NCC Lamell . Här har vi samlat beprövade lösningar och all vår erfarenhet för att effektivisera design, projektering, inköp och byggande till det yttersta. Byggtiden är kort, resultatet av genomtänkta processer och noggranna materialval. Smarta och energieffektiva lösningar ger långsiktiga fördelar inte minst när det gäller driften. Flera av våra bostadsprodukter är också möjliga att svanenmärka.

När du har en särskild utmaning

Har du en avancerad tomt, en tydlig vision eller en fastighet i A-läge som kräver något alldeles extra? Kanske vill du bygga passivhus, bygga i trä, arbeta med en särskild arkitekt eller skapa en helt ny standard för hållbart byggande. Under NCC:s tak finns alla kompetenser du behöver, från erfarna konstruktörer, installatörer och inköpsspecialister till energi- och miljöexperter. Tillsammans hittar vi de bästa lösningarna för just ditt bostadsprojekt. För mer information kontakta ditt lokala NCC-kontor. 

Se några exempel här

Illustration på kvarteret i kvällsgryning, med livlig trafik på gatorna.
Senapsfabriken Kvarter 2, Uppsala

I centrala Uppsala byter ett industriområde skepnad. Här bygger NCC 454 hyreslägenheter och lokaler för service.

Bild ovanifrån på Greenhouse Augustenborgs utefaciliteter och gatan nedanför.
Greenhouse Augustenborg, Malmö

Greenhouse i Malmö är ett spjutspetsprojekt inom hållbar stadsutveckling och en del i utvecklingen av Augustenborgs gröna profil. NCC har för MKB byggt ett unikt hyreshus med många miljösmarta lösningar och stora odlingsbalkonger samt växthus på taket för självhushåll.

Flygbild över Piteå.
Strömsundshuset, Piteå

Mitt i Piteå centrum växer Strömsundshuset fram, ett 55 m högt landmärke med boendekvaliteter utöver det vanliga. Projektet är även först i Sverige med elektronisk personalliggare i ett skarpt test med Skatteverket.

Bild på Ulf Hansson, chef affärs- och verksamhetsutveckling, NCC Building Sweden.
Ulf Hansson

Chef Affärs- och verksamhetsutveckling, NCC Building Sweden