Bild på NCC:s nya huvudkontor i Solna

Lediga jobb

Vi söker alltid medarbetare som vill vara med att utveckla framtidens bästa, hållbara lösningar. Här hittar du alla lediga jobb på NCC just nu.

Det finns just nu 60 lediga tjänster på NCC i Sverige

HR-administratör / HR-support

Vill du bredda din kompetens inom HR- och löneområdet samt brinner för att ge service? Just nu söker vi två nya medarbetare till vår HR-support. Ta chansen att bli en del av vårt team! I vår HR-support kommer du att ha en betydelsefull roll då du är den första kontakten för NCC:s medarbetare i HR- och lönerelaterade frågor.

Platschef NCC Bostad Stockholm

Har du mångårig erfarenhet av att driva projekt i bygg- eller fastighetsbranschen, besitter goda ledaregenskaper och söker nya spännande utmaningar? Avdelning Bostad Stockholm söker nu en platschef som vill ingå i vår organisation och driva eget bostadsprojekt inom storstockholmsområdet.

Arbetsledare till Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en Arbetsledare för vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel.

Anbudsingenjör Mark Västernorrland

  Inom de närmaste åren har vi ett stort antal spännande projekt framför oss och därför söker vi dig som vill ha en nyckelroll och som gillar att bygga, räkna och utmana traditionella arbetsmetoder.

Samverkansledare NCC Sverige

NCC är marknadsledande i Sverige på Partnering och söker nu en samverkansledare till Stockholmsområdet. Vill du påverka hur byggbranschen skall öka sin produktivitet genom samverkan? Tycker du att det är inspirerande att få människor och organisationer att prestera tillsammans? Har du driv och förmåga att få saker att hända? Sprider du god energi och trivsel omkring dig? Då är du rätt person att vara med i NCCs Partneringgrupp och bli vår nya kollega!  Rollen som Samverkansledare  Rollen som samverkansledare innebär att du arbetar i NCCs samverkansprojekt från tidiga skeden, genom hela projektet fram till projektavslut.

Operation Manager till NCC Asfalt

Operation Manager Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare driva några av de mest utmanande projekten som finns i södra Sverige? Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka detta jobb! Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Hållbarhetschef Infrastructure

Vi förstärker nu vår organisation med en dedikerad Hållbarhetschef som kommer att rapportera direkt till vår affärsområdeschef, men även samverka med övriga specialister som finns organiserade inom Infrastructures Teknikavdelning.

Administratör Building Sydost

Administratör till projekt Tidaholms anstalten NCC har fått förmånen att bygga om och till anstalten i Tidaholm tillsammans med Specialfastigheter. Detta är ett stort och komplext projekt med hög säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande då anstalten byggs om för att bli mer ändamålsenlig och få fler platser.

Projektadministratör Civil Se North anläggning Jämtland

Östersunds kommun genomför nu ett av kommunens största infrastrukturprojekt för att säkerställa dricksvattenproduktionen för kommunen och dess invånare. Både med avseende på kvalité och tillgång för lång tid framåt.

Reparatör till Södra Sandby

Vi söker nu en reparatör till vår krossanläggning i Södra Sandby, Lund. Rollen som reparatör Arbetet består av att genomföra reparations- och underhållsarbete, både akuta reparationer och dagligt underhåll.

Business Controller

NCC Infrastructure Civil SE Stockholm/North Vi söker en Business Controller som i ett nära samarbete med vår Divisionscontroller vill bidra till vår fortsatta lönsamhet inom divisionen Civil SE Stockholm/North.

Anbudsledare till Hercules Grundläggning

Har du erfarenhet från anläggningsbranschen och vill växa i en roll med många kontaktytor och varierat arbete? Med placering på något av våra kontor i region Nord – Örebro, Linköping, Sundsvall, Västerås eller Uppsala söker vi nu dig som vill arbeta i en specialistroll som anbudsledare där du är en del i att projekten ska leverera hög kvalitet och god lönsamhet.

Entreprenadingenjör till NCC Infrastructure / Civil Stockholm

Är du en affärsmässig problemlösare med ett stort intresse för anläggningsbranschen? Söker du en roll som starkt bidrar till framdriften i våra projekt? Då är tjänsten som Entreprenadingenjör någonting för dig! Vi söker nu entreprenadingenjörer till flera av våra infrastrukturprojekt inom region Civil Stockholm – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia.

KM-Ingenjör Building Sydost

KM-Ingenjör NCC har fått förmånen att bygga om och till flera Anstalter i Skaraborg tillsammans med Specialfastigheter. Detta är stora byggprojekt med säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande då anstalterna byggs om för att bli mer ändamålsenliga.

Mätchef Tunnel Västlänken

Vår tunnel på Korsvägen växer och i takt med det behöver vi bli fler. Vi söker nu efter dig som är mätchef, har god kunskap i borrplaner och mängdreglering, vana av att leda och fördela arbetet samt ett stort intresse för att vara med i ett av Sveriges häftigaste infratukturprojekt! Rollen som Mätchef I din roll som Mätchef tillhör du vår tunneldrivningsorganisation på Korsvägen.

Operation manager till NCC Asfalt

Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare driva några av de mest utmanande projekten som finns i södra Sverige? Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka detta jobb! Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Avdelningschef NCC Civil Stockholm

Vi söker nu en Avdelningschef till avdelning Civil Stockholm Sweden, NCC Infrastructure Avdelning Civil Stockholm Sweden bygger och renoverar infrastruktur. Arbetet täcker hela kedjan, från design och konstruktion till produktion.

Service Manager for Cloud

We are building for the future – can you help us realize our IT roadmap?    The construction industry is facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

Service Manager for Construction Operations Tools

We are building for the future – can you help us realize our IT roadmap?   The construction industry is facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

Executive Assistant - NCC Finance and Development I&T

Vill du bidra med dina kunskaper på en hög nivå? Vi söker en erfaren Executive Assistant till NCC:s CFO och ansvariga chef för Finance and Development & Operation Services (FinDOS).

Projektinköpare Building Syd

Projektinköpare med affären i fokus Våra projekt är alltid unika vilket medför att dina inköp kommer att variera och du får använda din skicklighet i att ta fram nya tekniska och affärsmässiga lösningar.

HR-generalist till NCC Industry

Affärsområdet NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt och stenmaterial. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Site Manager/Platschef

I våra nordiska länder använder varje medborgare i genomsnitt ca 1 kg stenmaterial per timme året om! Materialet behövs för byggnation av vägar och järnvägar och för tillverkning av asfalt och betong.

Praktik våren 2022

Vill du lära känna oss och få erfarenhet och praktisk kunskap under din studietid? Då är NCC:s praktik något för dig! Till våren 2022 söker vi dig som studerar en ingenjörsutbildning med inriktning på samhällsbyggnad, väg och vatten eller annan byggteknisk inriktning på yrkeshögskola, högskola eller universitet.

Junior kommunikatör

Är du kommunikatör med ett par års erfarenhet och intresse av kommunikationsprojekt? Då kan det bli du som kompletterar vårt team ytterligare. Du kommer att ansvara för kommunikation i projektform som omfattar allt från större strategiska kommunikationsutmaningar av komplexa frågeställningar till snabbare kommunikationsinsatser, såväl mot interna som externa målgrupper.

Logistiker projekt MIMO

Logistiker projekt MIMO Vi söker nu logistiker till vårt projekt MIMO i Mölndal. Vill du vara med och bidra tillsammans med oss på NCC i en utvecklande roll som logistiker. Vi lägger nu den sista pusselbiten i NCC:s utveckling av Mölndals stadskärna med att bygga ett 17 våningar högt hus som inrymmer både kontor och service.

Blockchef Jubileumsprojekt Liseberg

Blockchef till Jubileumsprojekt Liseberg, Building Väst Vill Du vara med och vara delaktig i och bygga en vattenupplevelse olik allt annat som finns på marknaden i Skandinavien idag? Nu behöver vi utöka vårt team med en Blockchef och du kommer att arbeta med ett unikt projekt och vara med och bygga upp Lisebergs jubileumsprojekt, Oceania.

Erfaren specialist inom mark- och vattenmiljö

NCC Teknik söker erfaren specialist till Göteborg inom enheten Hållbarhet, Mark- & vattenmiljö. Är du en engagerad och drivande person som vill fortsätta utveckla mark- och vattenmiljöområdet med frågor kopplade till anläggningsprojekt så kanske det här är rollen för dig.

Kalkylspecialist till Building Väst

Har du flerårig erfarenhet av kalkylarbete tillsammans med en byggteknisk bakgrund? Söker du en tjänst där du får ha en central del i att skapa förutsättningar för ett framgångsrikt projekt och påverka avdelningens framtida projektportfölj? Då är det här troligen rätt tjänst för dig! Rollen som Kalkylspecialist Som Kalkylspecialist kommer du att inneha en varierad och central roll i våra projekt.

Seniora Platschefer till Infrastructure Stockholm

Vi har många spännande och komplexa projekt inom vårt affärsområde NCC Infrastructure och nu förstärker vi med seniora Platschefer. Nedan följer ett par exempel på några av våra pågående projekt som vi rekryterar till.

Kommersiell chef till Infrastructure, Civil Stockholm

Älskar du siffror och detaljer i kontrakt och vill få andra att förstå din passion? Läs vidare! Nu stärker vi upp vår projektorganisation med ytterligare Kommersiella chefer.

Head of Operation Development

Our success lies in the efficiency of our processes and how well the processes are integrated in our organization. Operations development (OD) is a staff function that supports the NCC Industry organization in the efficient use of our processes related to management, core and support processes within the areas of Quality and Environment.

Order- och transportplanerare

Vårt affärsområde NCC Industry är inne i en spännande fas och vi har startat en Nordisk Service Center organisation för att kunna erbjuda våra kunder den bästa servicen i branschen.

Projektplanerare till Infrastructure, Civil Stockholm

Tycker du om att ordna och strukturera? Är du förutseende? Gillar du problemlösning? Är du en naturlig organisatör? I så fall ska du fortsätta läsa!   På NCC Infrastructure Civil Stockholm är vi specialiserade på komplexa infrastruktur-, mark- och anläggningsarbeten och vi erbjuder kundanpassade och hållbara lösningar.

Hållbarhetsspecialist Hållbarhet, Mark- & Vattenmiljö - NCC Infrastructure

I din roll som hållbarhetsspecialist kommer du att arbeta med hållbarhetsfrågor inriktat mot NCC:s anläggningsprojekt. Du kommer att arbeta med alla tänkbara mark- och miljötekniska utmaningar men också med utvecklingsfrågor inom området för NCC.

Hållbarhetsspecialist Hållbarhet, Mark- & Vattenmiljö - NCC Infrastructure

I din roll som hållbarhetsspecialist kommer du att arbeta med hållbarhetsfrågor inriktat mot NCC:s anläggningsprojekt. Du kommer att arbeta med alla tänkbara mark- och miljötekniska utmaningar men också med utvecklingsfrågor inom området för NCC.

Hållbarhetsspecialist Hållbarhet, Mark- & Vattenmiljö - NCC Infrastructure

I din roll som hållbarhetsspecialist kommer du att arbeta med hållbarhetsfrågor inriktat mot NCC:s anläggningsprojekt. Du kommer att arbeta med alla tänkbara mark- och miljötekniska utmaningar men också med utvecklingsfrågor inom området för NCC.

Erfaren ställningsbyggare - arbetande förman

Vi behöver förstärka vårt team i Oxelösund!  Vi är viktiga! Till och med en förutsättning för att man ska kunna bygga eller renovera! Vi finns med oavsett om det är ett litet hus eller en stor byggnad, en mindre industrirenovering eller en stor om- eller nybyggnad av en industri.

Krossmaskinist till Göteborg

Vi söker nu en krossmaskinist till vår krossanläggning i Tagene, Göteborg. Rollen som krossmaskinist Arbetsuppgifterna som krossmaskinist består huvudsakligen i att vara processoperatör samt utföra reparations- och underhållsarbeten.

Examensarbete våren 2022

Ska du skriva ditt examensarbete inom ramen för din kandidat- eller masterutbildning och har ett eget förslag som du vill genomföra under vårterminen 2022 är du välkommen att göra din intresseanmälan här.

Mättekniker Berggruppen NCC Industry Stone Materials

För att möta ett ökat behov av mättjänster framförallt i mellersta delen av Sverige behöver vi omgående förstärka vår berggrupp med en kompetent och erfaren medarbetare.

Arbetsledare till SSABs fabrik i Oxelösund

Vill du vara med och utveckla ställningsbranschen? Vi är viktiga! Till och med en förutsättning för att man ska kunna bygga eller renovera! Vi finns med oavsett om det är ett litet hus eller en stor byggnad, en mindre industrirenovering eller en stor om- eller nybyggnad av en industri.

Projektinköpare Infra Jönköping

Projektinköpare med produktionsbakgrund Drivs du av att jobba nära projekten och ha en central roll gällande kostnadsbesparande och affärsmässiga inköp? Som Projektinköpare på NCC blir du en nyckelspelare i våra anbud och projekt och tillsammans med andra drivna och kunniga medarbetare fortsätter vi bygga infrastruktur för framtiden! Rollen som Projektinköpare Som Projektinköpare är du spindeln i nätet när det kommer till allt som rör inköp i våra projekt och i din vardag jobbar du nära våra olika byggprojekt.

Arbetsledare Building Västmanland/Sörmland

Har du ett par års erfarenhet av att arbeta självständigt i en roll som arbetsledare och vill jobba med spännande projekt i Nyköpingsregionen? Till vår avdelning NCC Building Västmanland/Sörmland söker vi nu efter en erfaren Arbetsledare som söker en utmanande roll med goda utvecklingsmöjligheter.

Träarbetare Building Väst

Träarbetare Har du yrkesbevis som träarbetare och skaffat dig en bred kompetens inom alla typer av husbyggnation och söker efter en roll där du får vara en del i en större organisation? Varmt välkommen med din ansökan! Hos oss på NCC söker vi nu efter ytterligare träarbetare som drivs av att arbeta i lag med stort säkerhetsfokus, just nu är vi i full gång med projekt i Göteborgsregionen med omnejd, men vi arbetar även från syd i Varberg, i ost Borås och upp till Stenungssund.

Projektinköpare till Infrastructure

En betydande del av NCC:s omsättning utgörs av våra inköp och som Projektinköpare hos oss har du därför en viktig roll för att vi ska kunna leverera lönsamma och hållbara projekt.

Mätningstekniker till Västlänken

Mätningstekniker Västlänken Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia.

Träarbetare Building Väst

Träarbetare Har du yrkesbevis som träarbetare och skaffat dig en bred kompetens inom alla typer av husbyggnation och söker efter en roll där du får vara en del i en större organisation? Varmt välkommen med din ansökan! Hos oss på NCC söker vi nu efter ytterligare träarbetare som drivs av att arbeta i lag med stort säkerhetsfokus, just nu är vi i full gång både i Uddevalla och Trollhättan och även utanför Kungälv.

Löneadministratör med samordnaransvar – HRS

  Vill du arbeta i en rolig och riktigt viktig roll som bidrar till rätt löneredovisning?   Nu behöver vi förstärka vårt team inom NCC:s shared service center för (HRS) med en Löneadministratör med samordnaransvar.

Installationsledare Building Sydost

Installationsledare till projekt Tidaholms anstalten NCC har fått förmånen att bygga om och till anstalten i Tidaholm tillsammans med Specialfastigheter. Detta är ett stort och komplext projekt med hög säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande då anstalten byggs om för att bli mer ändamålsenlig och få fler platser.

Affärschef med produktionsinrikning till Building Sydost

Driven och resultatinriktad ledare Är du en driven ledare som vill skapa nya affärer och dessutom arbeta nära produktion? Hos oss kommer du att arbeta med allt från bostäder och kontor till kommersiella byggnader.

Affärschef med produktionsansvar till Building Sydost

Driven och resultatinriktad ledare Är du en driven ledare som vill skapa nya affärer och dessutom arbeta nära produktion? Hos oss kommer du att arbeta med allt från bostäder och kontor till kommersiella byggnader.

Anbudsingenjör Civil North

Anbudsingenjör för tunga anläggningsprojekt Inom de närmaste åren kommer stora satsningar på Infra och industriprojekt bli verklighet i norra delen av Sverige. Vi vill naturligtvis vara med på denna resa där vi kan bidra med vår kunskap och få möjlighet att påverka hur framtidens infrastruktur och industrier ska se ut.

Supervisor till Stenmaterial Väst

Ledare som drivs av värderingar och resultat Detta är rollen för dig som söker ett fritt arbete med goda utvecklingsmöjligheter och som gillar utmaningen i att förbättra och utveckla verksamheter.

Ställningsbyggare Karlstad

Vi behöver bli fler Ställningsbyggare i vårt lag! Vi är viktiga! Till och med en förutsättning för att man ska kunna bygga eller renovera! Vi finns med oavsett om det är ett litet hus eller en stor byggnad, en mindre industrirenovering eller en stor om- eller nybyggnad av en industri.

Träarbetare till Östergötland

Rollen som  Som medarbetare hos oss ingår du i Trä och betong gruppen i Östergötland. Vi utför bostadsbyggande och ällmännyttiga lokaler i hela Östergötland.

Mark och Anläggningsarbetare till Östergötland

Rollen hos oss Som medarbetare hos oss ingår du i vår Anläggningsgrupp. Vi utför såväl stora som små infrastrukturprojekt industrianläggningar, mark, sanering och VA.

Specialist Mark- och vattenmiljö

Erfaren specialist inom mark- och vattenmiljö NCC Teknik söker erfaren specialist till Solna inom enheten Hållbarhet, Mark- & vattenmiljö. Är du en engagerad och drivande person som vill fortsätta utveckla mark- och vattenmiljöområdet med frågor kopplade till anläggningsprojekt så kanske det här är rollen för dig.

Entreprenadingenjör till Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en Entreprenadingenjör för vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel.

Projektingenjör Building Sydost

Projektingenjör med fokus på projekt- och kostnadsstyrning En roll för dig som trivs med att arbeta nära verksamheten, som gillar att ha koll på både siffror och tidsplanering och som vill var med och påverkan ett projekts ekonomi och planering.