Lediga jobb

Vi söker alltid medarbetare som vill vara med att utveckla framtidens bästa, hållbara lösningar. Här hittar du alla lediga jobb på NCC just nu. Finns det ingenting som passar just nu är du välkommen med en generell intresseanmälan.

Supervisor med inriktning teknik och arbetsmiljö

Supervisor med inriktning teknik och arbetsmiljö Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Arbetsledare Umeå

Rollen hos oss Som arbetsledare på NCC Asfalt kommer du att driva och ansvara för arbeten inom beläggning/mark. Både små och större projekt ingår i arbetsuppgifterna.

HR Partner till NCC

Vil du arbeta i en organisation som kännetecknas av nöjda och stolta medarbetare. Är det viktigt för dig att arbeta i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas.

Arbetsledare Mark Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en erfaren Arbetsledare för vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel.

Platschef Mark

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice.

Anbudsingenjör

NCC utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Platschef Infra

NCC bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Platschef Mark

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice.

Platschef Betong

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice.

Junior HR-Partner

Vi söker en Jr HR-Partner som ska stötta vårt stora Landstingsprojekt i Sörmland, Framtidens Sjukhus. Projektet omfattar Nyköpings lasarett, Kullberska sjukhuset i Katrineholm och Mälarsjukhuset i Eskilstuna.

Sitemanager Sjuhärad & Skaraborg

Vi söker nu en Site Manager till våra täkter i Sjuhärad och Skaraborg Här är dina nya utmaningar Som Site Manager ansvarar du för planering och uppföljning av produktion, ekonomi, arbetsmiljö- och miljöarbete samt inköp.

Platschef

Efter våra framgångar i Bohuslän vill vi fortsätta att expandera! Vi ser mycket positivt på framtiden inom anläggningsverksamheten men för att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi bli fler.

Projekteringsledare

Har du flerårig erfarenhet av projektering från anläggningssidan?  Vi söker nu en projekteringsledare till vår avdelning Civil West i Göteborg där vi utför arbeten inom infrastruktur så som bergtunnel, bergförstärkning och markverksamhet.

Applikationsspecialist - Ekonomisystem

Vi söker vi nu en Applikationsspecialist för våra ekonomisystem, med inriktning mot vårt ERP system. I rollen arbetar du med IT-förvaltning och support av applikationer där du ansvarar för bl.

Hållbarhetsspecialist

  Här är dina nya utmaningar    Som hållbarhetsspecialist hos oss kommer du att vara med och förändra branschen samt utveckla produkter och tjänster som bidrar till att minska de klimatförändringar som vi ser effekten av redan idag.

VDC Manager

NCC håller just nu på med flera spännande projekt i Örebro. Exempelvis bygger vi nya länssjukhuset (H-huset), parkeringshus, skolor och nya bostäder. För att lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag.

Verksmaskinist

Verksmaskinist - Asfaltverk Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Handläggare/Projektör El

Erfaren Handläggare/Projektör inom El med intresse för att arbeta närmare produktionen Här är dina nya utmaningar Som handläggare/projektör hos oss arbetar du främst med El & Tele-konstruktion i Auto Cad och Revit tillsammans med våra erfarna uppdragsledare i projekten.

Platschef Mark

Är du en bra ledare, med affärssinne som trivs med att bygga framgångsrika grupper? Har du också flerårig erfarenhet av en ledande roll inom anläggningsverksamhet är det dig vi söker till oss på NCC Civil West! I din roll som Platschef kommer att vara en del av en markgrupp på cirka 20 tjänstemän som utför mark, grundläggning och saneringsarbeten i regionen.

Projektörer El och VVS

Här är dina nya utmaningarVi söker dig som är engagerad och som har en vilja att vara med att fortsätta utveckla vår enhet. Som projektör hos oss arbetar du med El & tele-/VVS-konstruktion i Autocad tillsammans med våra erfarna uppdragsledare i projekten.

Drift o Underhållsarbetare Vägservice

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice.

Uppdragsledare El och VVS

Här är dina nya utmaningarVi söker erfarna Uppdragsledare med bakgrund inom el & tele/VVS och har med sitt teknikkunnande inom el & tele/VVS även förmågan att se helheten med de andra installationsdisciplinerna, från ett projekts tidiga skede till produktionsstart samt i avslutningsskedet.

Hållbarhetsspecialist inom miljöcertifieringar

Har du flerårig erfarenhet av miljöcertifieringar och söker efter nya utmaningar? Vi söker nu efter vår nästa Hållbarhetsspecialist till vår avdelning Teknik och Hållbarhet.

Produktionschef Hercules

HERCULES Grundläggning AB är ett av Skandinaviens ledande grundläggningsföretag med verksamhet i Sverige, Norge och Danmark. Kärnverksamheten är pålning och stödkonstruktioner.

Gruppchef, Installation

Vi söker nu en gruppchef till Installationsgruppen Syd/Väst. Gruppen består idag av 8 stycken medarbetare fördelade på våra kontor i Göteborg, Jönköping och Malmö med kompetens inom El/Tele och VVS.

Platschef Norrtälje Hamn

Till affärsområdet Infrastructure söker vi nu ytterligare en Platschef till vårt mark- och anläggningsprojekt i Norrtälje hamn. Vill du vara med och förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer? På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre.

Projektchef

Har du mångårig erfarenhet av byggproduktion med goda ledaregenskaper och söker en ny utmaning i en högpresterande avdelning? På NCC Building Väst har en rad stora och komplexa projekt i regionen på gång och utökar nu vår organisation med ytterligare en kollega Vi söker nu efter vår nästa Projektchef med flerårig byggbakgrund som vill fortsätta utvecklas som ledare och arbeta med en rad intressanta projekt i regionen! Dina nya utmaningar Som projektchef hos oss har du ett resultat-, personal- och ledaransvar för ett eller flera projekt beroende på projektens storlek.

Projektchef

Projektchef till NCC Infra i Gävleborg Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice.

Entreprenadingenjör

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice.

Träarbetare

Vi arbetar idag bland annat med spännande projekt inom nyproduktion av bostäder och söker nu dig som vill vara med och bygga framtidens Gällivare. Rollen hos ossSom träarbetare hos NCC får du ett varierande arbete då vi jobbar med allt från nyproduktion, och ombyggnation till renovering i både små och stora projekt.

Tätskiktsmontör Stockholm

Gjutasfalt är mycket lämpligt för tätskikts- och beläggningsarbeten vid konstruktioner där man ställer höga krav på varaktighet och vattentäthet. NCC Industry marknadsför sina produkter under varumärket Binab.

Hälsoutvecklare

Inom NCC kommer säkerheten först och vi satsar hårt på ett proaktivt och systematiskt hälso- och arbetsmiljöarbete. Pioneering safety är vårt ledord för att nå vår vision om att skapa hälsosamma och säkra arbetsplatser utan olyckor.

Platschef till asfaltsfabrikerna i Sundsvall och Östersund

Till våra asfaltsfabriker i Sundsvall och Östersund söker vi nu en Platschef. Du har tekniskt och ekonomiskt ansvar för produktionens utförande samt ansvar för underställd personal.

Platschef Byggservice

Vill du bli vår kommande Platschef för Byggservice i Nyköping? Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation där vi sätter din arbetsmiljö i fokus både vad det gäller säkerhet samt våra värderingar.

Bolagsjurist

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 55 Mdr SEK och 17 800 medarbetare (2017).  NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö.

Transportplanerare

Kundservicemedarbetare- Transportplanering, Rosersberg Vårt affärsområde NCC Industry är inne i en spännande fas och vi har precis startat ett Service Center för att kunna erbjuda våra kunder den alla bästa servicen i branschen.

Verksamhetsutvecklare med Processansvar

Vi söker nu till en ny tjänst en verksamhetsutvecklare till NCC:s nordiska enhet Operations Development & IT. I tjänsten ges du möjlighet att göra skillnad i en utvecklande roll i en spännande verksamhet.

Grävmaskinist

NCC ökar sin marknadsandel på sprängarbeten i södra Sverige, detta innebär att vi omgående måste förstärka vår berggrupp med kompetenta och erfarna medarbetare.

Kvalitets- och utvecklingsansvarig till Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en Kvalitets och utvecklingsansvarig för vår projektorganisation Korsvägen, ett tekniskt och logistiskt komplext infrastrukturprojekt mitt i centrala Göteborg, med högt ställda krav och förväntningar på utförandet från såväl entreprenör som beställare och allmänhet.

Kvalitetssamordnare Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en Kvalitetssamordnare för vår projektorganisation Centralen, ett tekniskt och logistiskt komplext infrastrukturprojekt mitt i centrala Göteborg, med högt ställda krav och förväntningar på utförandet från såväl entreprenör som beställare och allmänhet.

Arbetsmiljöutvecklare

NCC utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Bolagsjurist

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 55 Mdr SEK och 17 800 medarbetare (2017). NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö.

Supervisor/Arbetsledare

Supervisor/Arbetsledare Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Platschef Building

Arbetar du som platschef i byggprojekt? Brinner du för lönsamhet och säkerhet samt gillar ordning och reda? Då kanske du är vår nya platschef i Kalmar/Oskarshamn? På NCC erbjuds Du en roll som passar just dina starka sidor och samtidigt blir en del i hela enhetens samlade kompetens.

Platschef Building

Arbetar du som platschef i byggprojekt? Brinner du för lönsamhet och säkerhet samt gillar ordning och reda? Då kanske du är vår nya platschef i Kalmar/Oskarshamn? På NCC erbjuds Du en roll som passar just dina starka sidor och samtidigt blir en del i hela enhetens samlade kompetens.

Projektledare aktivitetsbaserat arbetssätt

Med anledning av vår förändringsresa, med att gå över till ett aktivitetsbaserat arbetssätt söker vi nu efter en Projektledare. Ditt uppdrag I din roll som Projektledare är du en del i ett projekt till ett nytt aktivitetsbaserat arbetssätt där ditt huvudsakliga ansvarsområde i rollen är att planera och leda förändringsprocessen för NCC:s verksamhet i Västsverige.

Drift o Underhållsarbetare Vägservice

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice.

Energispecialist

Här är dina nya utmaningar Som erfaren energispecialist hos oss kommer du att arbeta med utveckling av NCC:s hållbarhetsarbete och fungera som expertstöd i våra projekt. Du kommer att leda och driva projekt och ibland leda andra kompetenser för att uppnå rätt resultat i projekten.

Verksmaskinist - Asfaltverk Örebro

Rollen hos ossI rollen som verksmaskinist ingår att hjälpa till med driften av asfaltsfabriken samt reparations- och underhållsarbete. Normal säsong för asfaltsproduktion är perioden april tom december, resterande tid ägnas åt underhåll.

Kontraktsingenjör

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en Kontraktsingenjör till vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel.

Produktionsstöd Ekonomi och Miljö

I rollen som produktionsstöd har du en stödjande funktion till Site Manager avseende ekonomi, administration och mottagningskontroller på en eller flera täktanläggningar.Rollen kan beskrivas med två inriktningar, dels en administrativ-/ekonomisk del och dels en miljöinriktning.

Projektinköpare Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu ytterligare Projektinköpare till våra projektorganisationer på Centralen och Korsvägen.

Produktionsstöd Administration och Miljö

I rollen som produktionsstöd har du en stödjande funktion till Site Manager avseende ekonomi, administration och mottagningskontroller på en eller flera täktanläggningar. Rollen kan beskrivas med två inriktningar, dels en administrativ-/ekonomisk del och dels en miljöinriktning.

Platschef mark och väg

Om NCC Vårt affärsområde NCC Infrastructure levererar hela infrastrukturprojekt – från design och konstruktion till produktion och service. Vi har idag en stark position i Sverige som tillsammans med Norge också är den främsta tillväxtmarknaden.

Mark- och anläggningsarbetare till Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu flera Mark- och Anläggningsarbetare för vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen.

Praktik våren 2019

Vill du lära känna oss och få erfarenhet och praktisk kunskap under din studietid? Då är NCC:s vårpraktik något för dig! Till våren 2019 söker vi dig som studerar en YH- eller högskoleingenjörsutbildning med byggteknisk inriktning eller annan utbildning från universitet eller högskola.