Lediga jobb

Vi söker alltid medarbetare som vill vara med att utveckla framtidens bästa, hållbara lösningar. Här hittar du alla lediga jobb på NCC just nu. Finns det ingenting som passar just nu är du välkommen med en generell intresseanmälan.

Projektchef Building

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Affärschef Building Östergötland

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Platschef Mark

Platschef med inriktning markarbeten till verksamheten i Västmanland/Sörmland Marknaden bjuder på många utmanande mark- och anläggningsprojekt framöver och vi på NCC vill givetvis vara med och forma regionens infrastruktur och vara en samhällsbyggare i framkant.

Produktionschef Hus

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Kontraktsingenjör

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en Kontraktsingenjör till vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel.

Processmaskinist mobilkross

Vi söker nu en krossmaskinist till våra mobila krossanläggningar i ABC-län. Krossanläggningen flyttas i huvudsak runt i Stockholms området, men det kan också bli aktuellt att krossen flyttas för arbete i andra områden i Sverige.

Verksamhetsutvecklare

Dina nya utmaningar Som verksamhetsutvecklare på avdelningen Building Väst kommer du att vara en viktig och central del i avdelningen och vår utveckling. I din roll förväntas du att stödja avdelningschef, produktionschefer och specialistchef i frågor som rör vår verksamhetsutveckling och du ska tillsammans ledningsgruppen strategiskt leda verksamheten i Väst framåt.

Area Manager Mobila krossar

Här är dina nya utmaningar Som Area Manager har du en viktig roll att strategiskt och operativt utveckla, forma och driva mobila krossverksamheten i Stockholms, Uppsala, Södermanlands, Östergötlands, Örebro och Västmanlands län.

Supervisor

Här är dina nya utmaningarSom Supervisor planerar, leder och fördelar du arbete och resurser inom vår kross- och täktverksamhet i Gästrikland och Dalarna tillsammans med ansvarig Site Manager.

Gruppchef - Energi

Brinner du för att utveckla andra och har erfarenhet av energifrågor i fastighetsbranschen? Då kanske du är vår nya gruppchef för energigruppen. Som gruppchef för energigruppen har du personalansvar för medarbetarna i gruppen samtidigt som du arbetar operativt som specialist i NCCs projekt.

Blivande Installationsledare till Mälarsjukhuset

Blivande Installationsledare till Mälarsjukhuset Affärsområde NCC Building är en nordisk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering.

Kalkylingenjör till BINAB

Gjutasfalt är mycket lämpligt för tätskikts- och beläggningsarbeten vid konstruktioner där man ställer höga krav på varaktighet och vattentäthet. NCC:s gjutasfaltprodukter marknadsförs under varumärket BINAB.

Hållbarhetsspecialist Mark- & Vattenmiljö

NCC Teknik är en avdelning inom NCC Infrastructure. Vi fungerar som ett kunskapsnav där vi tillhandahåller tekniska och hållbara lösningar med NCCs affär och projekt i fokus.

Anbudsingenjör Mark

Nu söker vi en anbudsingenjör! Kom och hjälp oss att växa! Vi inom NCC Infra North ser positivt på framtiden inom vår geografi (Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Jämtland) och för att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag.

Uppdragsledare Styr- och regler

Teknik och Hållbarhet är en stabsenhet inom NCC Building Sverige med kompetens inom Hållbarhet, Konstruktion, Installation och Visualisering. Enheten har runt 130 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Projektchef

Har du mångårig erfarenhet av byggproduktion med goda ledaregenskaper och söker en ny utmaning i en högpresterande avdelning? På NCC Building Väst har en rad stora och komplexa projekt i regionen på gång och utökar nu vår organisation med ytterligare en kollega Vi söker nu efter vår nästa Projektchef med flerårig byggbakgrund som vill fortsätta utvecklas som ledare och arbeta med en rad intressanta projekt i regionen! Dina nya utmaningar Som projektchef hos oss har du ett resultat-, personal- och ledaransvar för ett eller flera projekt beroende på projektens storlek.

Employer Branding Specialist

Trivs du med att arbeta i en flexibel och självständig roll där ingen dag är den andra lik? Tycker du om att koordinera och beskriver dig som en social person som har lätt för att ta kontakt med andra? Då kan detta vara rollen för dig! Just nu söker vi en Employer Branding Specialist som vill vara med och fortsätta utveckla arbetet med att attrahera morgondagens talanger.

Hållbarhetsspecialist Mark- & Vattenmiljö

NCC Teknik är en avdelning inom NCC Infrastructure. Vi fungerar som ett kunskapsnav där vi tillhandahåller tekniska och hållbara lösningar med NCCs affär och projekt i fokus.

Innesäljare

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljöDin roll hos oss  Som Innesäljare hos oss representerar du Sektor Stenmaterials erbjudande och ansvarar för försäljning mot Stockholm.

Anbudsingenjör Building

Från tidigt skede till uppstarten av ett nytt projekt! Din nya roll Anbudsingenjören ansvarar för kostnadsberäkning av våra projekt - från förslagshandling till färdigt anbud - i alla typer av husbyggnadsprojekt, från bostäder, kontor, simhallar till skolor mm.

Arbetsledare Mark Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en erfaren Arbetsledare för vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel.

Sjumånaderspraktik LTU 2019

Är du en blivande civilingenjör och läser på Luleå tekniska universitet? Då är vår Sjumånaderspraktik något för dig. I Sjumånaderspraktiken varvas betald praktik från olika arbetsplatser med seminarier, stimulerande erfarenhetsutbyten samt bidrar till att skapa ett kontaktnät inför din kommande karriär.

NCC Kandidat Traineeprogram 2019

Vill du ha en utmanande och individanpassad roll inom NCC:s produktionsverksamhet? Då ska du starta din karriär hos oss! NCC Kandidat Traineeprogram (KTP) ger dig möjligheten att få praktiska kunskaper och erfarenheter från olika delar inom NCC:s produktionsverksamhet.

Kompetensbygget 2019

Är du en blivande civilingenjör inom Väg- och Vatten/Samhällsbyggnad? Då är vårt program Kompetensbygget något för dig. I Kompetensbygget varvas betald praktik från olika arbetsplatser med seminarier, stimulerande erfarenhetsutbyten samt skapa ett kontaktnät inför din kommande karriär.

Projektörer El och VVS

Här är dina nya utmaningarVi söker dig som är engagerad och som har en vilja att vara med att fortsätta utveckla vår enhet. Som projektör hos oss arbetar du med El & tele-/VVS-konstruktion i Autocad tillsammans med våra erfarna uppdragsledare i projekten.

NCC Building i Blekinge söker Platschef

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar.

Sommarpraktik 2019

Vill du lära känna oss och få erfarenhet och praktisk kunskap under din studietid? Då är NCC:s sommarpraktik något för dig!Om sommarpraktiken på NCC Som sommarpraktikant på NCC får du praktisk erfarenhet genom arbete på något av våra byggprojekt eller arbetsplatser.

Applikationsspecialist - Ekonomisystem

Vi söker vi nu en Applikationsspecialist för våra ekonomisystem, med inriktning mot vårt ERP system. I rollen arbetar du med IT-förvaltning och support av applikationer där du ansvarar för bl.

Platschef

Affärsområde NCC Infrastructure levererar hela infrastrukturprojekt – från design och konstruktion till produktion och service. Region Infra Uppsala/Gävle/Dala är en del av affärsområdet som idag har en stark position i Sverige och arbetar över hela Norden.

Platschefer

Vi på NCC ser mycket positivt på framtiden inom hus- och fastighetsproduktion i vår geografi. Exempelvis bygger vi nya länssjukhuset (H-huset), parkeringshus, skolor och nya bostäder.

Arbetsledare

Vi ser mycket positivt på framtiden inom hus- och fastighetsproduktion i vår geografi och för att lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag.

NCC Building i Blekinge söker Arbetsledare

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar.

NCC Master Traineeprogram 2019

Vill du ha en utmanade och individanpassad roll inom nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsbolag? Då ska du starta din karriär hos oss på NCC! Vårt NCC Master Traineeprogram ger dig möjligheten att få praktiska kunskaper och erfarenheter från olika delar av NCC:s verksamhet.

Processtekniker

Rollen hos oss Som processtekniker kommer du att arbeta med produktion av asfaltmassa vid vår asfaltfabrik i Östersund. I arbetsuppgifterna ingår ansvar för styrning och övervakning av processen, ordermottagning, arbetsplanering samt avrop av råvaror.

Area Sales Manager

Här är dina nya utmaningar Som Area Sales Manager på division Asfalt ansvarar du för både privata och offentliga kunder inom hela Region Norra Skåne med västkusten upp till Varberg.

Kommersiell Projektchef

Är du vår nya medarbetare för framtidens sjukhus och vill tillhöra vårt lagbygge? Rollen hos oss Som Kommersiell Projektchef är ansvaret att operativt och strategiskt stödja projektet och dess medlemmar i hanteringen av frågor rörande kontraktsfrågor mellan NCC och beställaren, men även i kontraktsfrågor mellan NCC och UE.

Planerare

Är du vår nya medarbetare för framtidens sjukhus och vill tillhöra vårt lagbygge?   Rollen hos oss Arbetet som Planerare innebär en central roll i projektet då man inhämtar information från medarbetare, leverantörer.

Vill du vara med och bygga Framtidens Sjukhus?

På Mälarsjukhuset förbereder vi oss för att genomföra ett av de största byggprojekten i Sörmland någonsin. Vi söker dig som vill jobba med Framtidens Sjukhus, ett spännande utvecklingsprojekt som berör familj, anhöriga, kollegor och ytterligare nästa 300.

Pensionsspecialist

HRS, NCCs shared service som innefattar NCCs löneavdelning och HR Support, utökar sitt tjänsteutbud och söker nu en pensionsspecialist med inriktning administration. Tjänsten innebär att ha ansvaret för det dagliga arbetet med administrationen av NCCs avtal gällande pension och försäkring i ett nära samarbete med NCCs Head of Pension.

Teknisk Projektchef

Är du vår nya medarbetare för framtidens sjukhus och vill tillhöra vårt lagbygge?   Rollen hos oss Som Teknisk Projektchef ansvarar du för att projekteringen i ett stort komplext sjukhusprojekt utförs inom ekonomiska-, kvalitets- och tidsramar.

Regional Sales Manager

Rollen hos oss Du kommer att ansvara för Sälj- och marknad inom Asfalt Region Nord. Arbetsområdet innefattar hela Norrland. I din roll kommer du att driva hela säljprocessen med egen organisation och i dialog med den lokala asfaltsorganisationen.

Projekteringsledare

Till vår avdelning Building Väst söker vi nu efter vår nästa kollega inom Projekteringsledning. Har du flerårig erfarenhet inom området, med en bred kunskapsbas från projektering och triggas av att arbeta mot stora och komplexa projekt? Då kan du vara den vi söker! Här är dina nya utmaningar Som projekteringsledare ansvarar du för att leda och fördela projekteringsarbetet i våra projekt från tidigt projektutvecklingsskede till överlämnande till slutkund.

IT-Service Owner for Cloud & Server Operations and IT-Support

The role at NCC  Group Operations Development & IT is a Nordic organization with resources in four countries under joint management. Our objective is to deliver value to all of NCC, optimizing the benefits delivered to the business, as well as being innovative and progressive in our digital transformation.

NCC Building i Växjö söker Platschef

NCC BUILDING I VÄXJÖ SÖKER PLATSCHEF På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar.

NCC Building i Växjö söker Arbetsledare

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar.

NCC Building i Jönköping söker Inköpare

På NCC utmanar vi oss själva för att skapa en bättre morgondag med hållbara lösningar av högsta klass. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Inköpare

Har du några års erfarenhet av anläggningsbranschen och har en god social förmåga med ett stort intresse för affärer? Med stora projekt i Göteborg med bland annat Västlänken projekten och ytterligare spännande projekt på gång i regionen söker vi nu förstärkning till vår Specialistgrupp inom projektinköp med placering på vårt kontor i Göteborg.

Site Manager till Sector Stone - Stockholm

NCC Industry arbetar med produktion av stenmaterial, asfalt samt grundläggning. Stenmaterial, som i huvudsak utvinns i egna täkter, används både vid asfaltproduktion och som insatsmaterial i bygg- och anläggningsprojekt och används också till exempel vid grundläggning av bostäder, kontor och industrier, men också i betongindustrin.

Platschef Building

Du trivs med att leda, inspirera och utveckla andra! Platschef till Kristianstad! Vill du vara med och bygga allt från nyproducerade bostäder och kommersiella fastigheter till stora ombyggnadsprojekt? Du får arbeta i ett företag som sätter din arbetsmiljö i fokus både vad det gäller säkerhet samt våra värderingar! Dina nya utmaningar! Rollen som platschef är ett omväxlande jobb där du har det övergripande ansvaret för ekonomi, tidsplanering, personal och arbetsmiljö.

Platschef Building

Du trivs med att leda, inspirera och utveckla andra! Platschef till Helsingborg! Vill du vara med och bygga allt från nyproducerade bostäder och kommersiella fastigheter till stora ombyggnadsprojekt? Du får arbeta i ett företag som sätter din arbetsmiljö i fokus både vad det gäller säkerhet samt våra värderingar! Dina nya utmaningar! Rollen som platschef är ett omväxlande jobb där du har det övergripande ansvaret för ekonomi, tidsplanering, personal och arbetsmiljö.

Site Manager Beläggning

Är du en god ledare med erfarenhet inom entreprenadbranschen. Drivs du av att driva projekt och göra affärer? Då kan du vara vår nästa Site Manager i Jönköping! Här är dina nya utmaningar I din roll som Site Manager har du det övergripande ansvaret för verksamheten i regionen.

Borrvagnsförare

NCC ökar sin marknadsandel på sprängarbeten framförallt i Sydvästra delen av Sverige men även i Södra Sverige, detta innebär att vi omgående måste förstärka vår berggrupp med en kompetent och erfaren medarbetare.

Platschef Building

Du trivs med att leda, inspirera och utveckla andra! Platschef till Halmstad! Vill du vara med och bygga allt från nyproducerade bostäder och kommersiella fastigheter till stora ombyggnadsprojekt? Du får arbeta i ett företag som sätter din arbetsmiljö i fokus både vad det gäller säkerhet samt våra värderingar! Dina nya utmaningar! Rollen som platschef är ett omväxlande jobb där du har det övergripande ansvaret för ekonomi, tidsplanering, personal och arbetsmiljö.

Trä/betongarbetare till Växjö, Kronober och Blekinge.

Nu behöver vi utöka vår personalstyrka i Växjö, Kronoberg och Blekinge med fler duktiga och engagerade medarbetare inom trä och betong/armering. Trä och armering/betongarbetare till Växjö, Kronoberg och Blekinge NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.

Anbudsingenjör

Vi växer inom vår entreprenadverksamhet i Uppsala/Gävle/Dalarna och behöver därför förstärka vår anbudsorganisation med en anbudsingenjör i Uppsala med inriktning Hus och Bostad.

Anbudsingenjör

Vi växer inom vår entreprenadverksamhet i Uppsala/Gävle/Dalarna och behöver därför förstärka vår anbudsorganisation med en anbudsingenjör i Gävle med inriktning Hus och Bostad.

Platschefer

För närvarande har vi en kraftig orderingång och flera spännande projekt som pågår. Med anledning av detta söker vi duktiga och drivna platschefer till vår avdelning Building Östergötland.

Platschefer

För närvarande har vi en kraftig orderingång och flera spännande projekt som pågår. Med anledning av detta söker vi duktiga och drivna platschefer till vår avdelning Building Östergötland.

Entreprenadingenjörer

För närvarande har NCC Building Östergötland en kraftig orderingång med mycket stora projekt inom bostadsproduktionen. Därför söker vi nu entreprenadingenjörer att stärka vår avdelning.

Entreprenadingenjörer

För närvarande har NCC Building Östergötland en kraftig orderingång med mycket stora projekt inom bostadsproduktionen. Därför söker vi nu entreprenadingenjörer att stärka vår avdelning.

Blivande Platschefer

För närvarande har NCC Building Östergötland en kraftig orderingång och flera spännande projekt som pågår. Med anledning av detta söker vi nu duktiga och drivna arbetsledare som vill utvecklas och inom snar framtid gå vidare till en roll som platschef.

Blivande Platschefer

För närvarande har NCC Building Östergötland en kraftig orderingång och flera spännande projekt som pågår. Med anledning av detta söker vi nu duktiga och drivna arbetsledare som vill utvecklas och inom snar framtid gå vidare till en roll som platschef.

Kvalitets-, Miljö- och Arbetsmiljöingenjörer till VästlänkenVästlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu KMA till vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel.

Vill du vara med och bygga Västlänken?

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu ett flertal personer med olika kompetenser för våra projektorganisationer.

Arbetsledare Luleå

Arbetsledare till Luleå   Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Platschef Luleå

Platschef Luleå Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Site manager

Site manager Vill du, som Site Manager/Platschef, vara med och utveckla vår beläggningsverksamhet i Kronoberg? Vi ser mycket positivt på framtiden inom asfalts-/beläggningsverksamheten i vår geografi och för att lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi dig.

Site Manager – Tillverkning Asfalt Örebro

Nu söker vi en Site manager/platschef som ska ansvara för vår verksamhet gällande produktion, ekonomi och personal vid vår produktionsanläggning i Örebro. NCC Industry arbetar med produktion av stenmaterial, asfalt samt asfaltbeläggningar.

Arbetsledare Umeå

Rollen hos oss Som arbetsledare på NCC Asfalt kommer du att driva och ansvara för arbeten inom beläggning/mark. Både små och större projekt ingår i arbetsuppgifterna.

Anbudsingenjör

NCC utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Praktik våren 2019

Vill du lära känna oss och få erfarenhet och praktisk kunskap under din studietid? Då är NCC:s vårpraktik något för dig! Nu är det dags för dig som vill göra praktik hos oss våren 2019 att anmäla ditt intresse.