Bild på NCC:s nya huvudkontor i Solna

Lediga jobb

Vi söker alltid medarbetare som vill vara med att utveckla framtidens bästa, hållbara lösningar. Här hittar du alla lediga jobb på NCC just nu.

Det finns just nu 37 lediga tjänster på NCC i Sverige

Geotekniker

Är du en geotekniker/geokonstruktör med 8 års erfarenhet som vill komma närmare produktionen? Ser du dig också som en relationsbyggare som trivs i en miljö med många kontaktytor? Då har vi utmaningen för dig på NCC Teknik.

Gruppchef inköp

Är du en erfaren ledare med goda kunskaper inom byggprocessen med vana av att driva inköp? Gillar du att involvera och utveckla människor att nå nya höjder tillsammans med ett stort intresse för att göra ekonomiskt gynnsamma affärer? Då vår nuvarande Gruppchef går vidare till en ny tjänst inom vår avdelning söker vi nu efter en ersättare.

Gruppchef Kalkyl

Vi söker nu efter vår nästa Gruppchef för kalkyl då vår mycket uppskattade kollega inom kort kommer att gå i pension. Har du flerårig erfarenhet som ledare, goda kunskaper om byggprocessen, erfarenhet av kalkyl och kostnadsstyrning är du troligen vår nya Gruppchef.

Vikarierande Entreprenadingenjör Hercules Grundläggning

Har du erfarenhet av bygg/anläggningsproduktion, kunskap och intresse i ekonomi och letar nya utmaningar? Till Hercules Grundläggning, en del av NCC söker vi nu efter en entreprenadingenjör för ett vikariat med start i april/maj och ett år framåt.

Operations Manager NCC Asfalt North, Piteå

Rollen hos oss Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare driva några av de mest utmanande projekten som finns i norra Sverige? Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka detta jobb! Som Operations Manager leder och utvecklar du vår verksamhet inom asfaltsbeläggning, främst med kommuner och Privatkunder.

Projekteringsledare Bostadsprodukter

Är du duktig på att leda och samordna arbete på distans? Har du också erfarenhet som projekteringsledare med teknisk förståelse och en vilja att förvalta, förbättra och utveckla nya standardiserade bostadsprodukter? Nu söker vi på NCC efter vår nya projekteringsledare till vår specialistgrupp inom bostadsprodukter.

Operations Manager till NCC Asfalt Sector North, Umeå

Rollen hos oss Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare driva några av de mest utmanande projekten som finns i norra Sverige? Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka detta jobb! Som Operations Manager leder och utvecklar du vår verksamhet inom asfaltsbeläggning, med kommuner och privata som främsta kunder.

Operations Manager till NCC sector Asfalt North, Stora Projekt

Rollen hos oss Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare driva några av de mest utmanande projekten som finns i norra Sverige? Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka detta jobb! Som Operations Manager leder och utvecklar du vår verksamhet inom asfaltsbeläggning, främst med Trafikverket som kund.

SENIOR PROJECT MANAGER FOR DEVELOPMENT PROJECTS

  As Senior Project Manager at NCC you will be part of a team of Project Management professionals. We promise that you will face interesting project challenges in a rewarding work environment.

Processtekniker till Sektor Asfalt Tillverkning Gävle

Plats:Gävleborg, Gävle Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Arbetsledare

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar.

Biträdande Blockchef till Korsvägen

Inom en av våra deletapper på projekt Korsvägen utökar vi nu med en Biträdande Blockchef. Har du en gedigen produktionsbakgrund från större och komplexa mark-/vägprojekt och en förmåga att leda och koordinera produktion mot uppsatta mål? Trivs du även i en föränderlig miljö, med högt tempo och stor portion av lösningsorienterat arbete är det här troligen arbetsplatsen för dig! Rollen som Biträdande Blockchef I din roll som Biträdande blockchef kommer du att tillhöra ett av våra delprojekt inom Korsvägen som just nu bedriver mark-, betong- och grundläggningsarbeten inne på Liseberg samt vid Mölndalsån och i direkt anslutning till E6 söderut.

Platschef Bergnäset

Platschef med affärsansvar Vi är specialister på hur man bygger ställningar. Är du specialist på ställningsbyggande eller vill du bli? Hos oss får du arbete med allt ifrån stora till små projekt.

Lastmaskinist

Rollen hos oss Vi söker nu en person som ska arbeta som lastmaskinist på vår anläggning i Ubbarp, Jönköping. Du ska självständigt och ansvarsfullt utföra ditt uppdrag, men du är samtidigt en i laget och din insats är viktig för den gemensamma leveransen.

Projektchef Betong

Har du flerårig erfarenhet av betongentreprenader från en ledande roll? Söker du en roll där du ges möjlighet att ha ett ben i produktion och det andra i det övergripande strategiska arbetet för vår Produktionschefsgrupp Anläggning Östergötland Vi söker nu efter vår nästa projektchef inom betong då vår nuvarande kollega planerar att gå i pension under nästa år.

Installationsledare

För att möta våra kunders krav på effektiva byggnader och anläggningar vill vi förstärka vår installationskompetens inom avdelning Västmanland/Sörmland.

Platschef

Har du mångårig erfarenhet av att driva projekt i bygg- eller fastighetsbranschen, besitter goda ledaregenskaper och söker nya utmaningar? NCC Building Västmanland/Sörmland söker nu en platschef som vill fortsätta arbetet med att stärka vår position, arbeta med intressanta projekt och duktiga medarbetare.

Site Manager/Platschef

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Projekteringsledare

Detta är ett jobb för dig som älskar att leda, fördela och säkerställa att alla discipliner i byggprocessens tidiga skeden arbetar på ett effektivt sätt. NCC ligger i framkant vad gäller virtuellt byggande (VDC) vilket innebär att du aktivt kommer arbeta med dessa frågor tillsammans med vår VDC-ledare.

Mättekniker med samordningsansvar

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar.

Fuktspecialist - Teknik och Hållbarhet

Vi söker en fuktspecialist som kommer att arbeta inom NCC:s hållbarhetsenhet med fuktfrågor och utredningar samt fungera som expertstöd i våra projekt. Som uppdragsledare kommer du att vara ansvarig för uppdrag du själv arbetar i samt leda och samordna andra som jobbar med energi och hållbarhet i samma byggprojekt.

Gruppchef anläggningskonstruktion till NCC

Har du mångårig erfarenhet inom anläggningskonstruktion gärna med inriktning mot brokonstruktion och söker ytterligare ansvar? Har du också erfarenhet av projekt mot Trafikverket och trivs med att leda och utveckla andra?  Vi söker efter vår nästa Gruppchef inom Anläggningskonstruktion till vår grupp i Solna.

Entreprenadingenjör

Inom NCC Civil North i Västerbotten arbetar vi idag med ett antal större och medelstora mark- och anläggningsprojekt och vi ser mycket positivt på framtiden. Av den anledningen söker vi nu dig som vill förstärka vårt team, arbeta som entreprenadingenjör och vara med på vår fortsatta utveckling framåt.

Projektinköpare Mälarsjukhuset

Rollen hos oss som Projektinköpare Vi söker dig som vill arbeta i vår kommersiella grupp som bl.a. ansvarar för ekonomistyrning, inköp och kalkyl. Du kommer vara en viktig del tillsammans med dina kollegor för att utföra inköp i ett stort sjukhusprojekt.

Projektinköpare

Rollen hos oss Som Projektinköpare är du involverad från anbudsfasen till projektets genomförande. Du ingår i ett projektteam där du har ansvar för leverantörsval, att genomföra förhandlingar samt med vald leverantör komma till avslut och skriva kontrakt.

Arbetsledare

Inom NCC Civil North i Västerbotten arbetar vi idag med ett antal större och medelstora mark- och anläggningsprojekt och vi ser mycket positivt på framtiden. Av den anledningen söker vi nu dig som vill förstärka vårt team, arbeta som arbetsledare och vara med på vår fortsatta utveckling framåt.

Platschef

Inom NCC Civil North i Västerbotten arbetar vi idag med ett antal större och medelstora mark- och anläggningsprojekt och vi ser mycket positivt på framtiden. Av den anledningen söker vi nu dig som vill förstärka vårt team, arbeta som Platschef och vara med på vår fortsatta utveckling framåt.

Mätningstekniker Mark Skellefteå

Inom NCC Civil North i Västerbotten arbetar vi idag med ett antal större och medelstora mark- och anläggningsprojekt och vi ser mycket positivt på framtiden. Av den anledningen söker vi nu dig som vill förstärka vårt team, arbeta som mättekniker och vara med på vår fortsatta utveckling framåt.

IT Service Manager – Service Management Competence Center

  As NCC’s IT Service Manager you will be part of a team of IT professionals who thrive on becoming important players in our digital transformation journey. We promise that you will face interesting challenges to be solved together with a team of smart colleagues in a rewarding work environment.

Ledande specialist inom träbyggnad till NCC Teknik och Hållbarhet

Har du en gedigen erfarenhet som konstruktör och ytterligare fördjupade kunskaper inom träbyggnad och söker efter en ny roll där du får möjlighet att arbeta både i uppdrag och driva utvecklingsprojekt kopplat till träbyggnad? Till oss på NCC Teknik och hållbarhet söker vi nu efter dig som vill driva vår affär och utveckling av träbyggnad både internt såväl som externt för NCC.

Processmaskinist Alster, Karlstad

Här är dina nya utmaningar I rollen som processmaskinist ingår att hjälpa till med driften av asfaltsfabriken samt reparations- och underhållsarbete. Normal säsong för asfaltsproduktion är perioden mars t.

Beläggningsarbetare Stora Projekt Norrbotten

Beläggningsarbetare till Stora Projekt, Sektor Asfalt Nord Vi behöver förstärka vår organisation i Asfalt Nord med en duktig Beläggningsarbetare. Din roll Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder.

Beläggningsarbetare Stora Projekt Västerbotten

Beläggningsarbetare till Stora Projekt, Sektor Asfalt Nord Vi behöver förstärka vår organisation i Asfalt Nord med en duktig Beläggningsarbetare. Din roll Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder.

Beläggningsarbetare sökes i Södra Stockholm

Vi söker nya medarbetare till Industrys Beläggningsverksamhet i södra Stockholm där vi har flera intressanta projekt. Vi behöver därför förstärka våra maskinlag med engagerade medarbetare.

Praktik Våren 2021

Vill du lära känna NCC som bolag samtidigt som du får erfarenhet och praktisk kunskap under din studietid? Nu är det dags för dig som vill göra praktik hos oss våren 2021 att anmäla ditt intresse.

Kompetensbygget & Sjumånaderspraktik 2021

Är du en blivande civilingenjör inom Väg- och Vatten/Samhällsbyggnad? Då är vårt program Kompetensbygget något för dig. I Kompetensbygget varvas betald praktik från olika arbetsplatser med seminarier, stimulerande erfarenhetsutbyten samt skapa ett kontaktnät inför din kommande karriär.

Sommarjobb 2021

Vill du lära känna oss och få erfarenhet och praktisk kunskap under din studietid? Då är NCC:s sommarjobb något för dig! Om sommarjobb på NCC Som sommarjobbare på NCC får du praktisk erfarenhet genom arbete på något av våra byggprojekt eller arbetsplatser.