Lediga jobb

Vi söker alltid medarbetare som vill vara med att utveckla framtidens bästa, hållbara lösningar. Här hittar du alla lediga jobb på NCC just nu.

Medarbetare Väg och anläggning, sektor Asfalt

Medarbetare Väg och anläggning till Sektor Asfalt, Ovanåker Vi behöver förstärka vår organisation i Ovanåker med en duktig Väg/anläggningsarbetare.

Gruppchef Projektering - NCC Building Uppsala, Gävle/Dala

Vill du vara med när vi ska bygga och utveckla Uppsala, Gävle och Dalarna? Vi söker nu en Gruppchef till vår specialistorganisation! Avdelning Building Uppsala, Gävle/Dala består av 330 engagerade medarbetare som tillsammans utvecklar och producerar bostäder, kontor, logistik och offentliga lokaler inom regionen till ett värde av ca 1,3 Mdr kronor per år.

Platschef Mark

Till regionen Civil West söker vi nu efter en Platschef till våra mark, sanerings- och anläggningsprojekt i Göteborg. Du kommer att vara en del i en avdelning med en rad intressant projekt i regionen och tillhöra en familjär grupp på cirka 20 tjänstemän med en stor variation på projekt.

Junior Strateg

Vi rekryterar en Junior Strateg till vårt nordiska affärsområde NCC Infrastructure och vår avdelning inom Strategy & Market Analysis, där vi arbetar med övergripande strategiska planering, affärsområdets fortsatta utveckling samt effektiv implementering av åtgärder på kort och lång sikt.

Laborant Väglaboratorium

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar.

Arbetsledare Mark till Västlänken

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice.

Junior HR Partner

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö Vi söker en Junior HR-partner som kommer att ingå i vårt svenska HR Team.

Datasamordnare Västlänken

Datasamordnare Västlänken Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia.

Projekteringsledare Mark

Har du flerårig erfarenhet som projekteringsledare/projektledare av väg och markprojekt? Till vår avdelning Civil West söker vi nu efter ytterligare en projekteringsledare. Du kommer att tillhöra vår specialistfunktion inom avdelningen och arbeta tillsammans med andra kompetenta medarbetare inom KMA, VDC, Geodesi, Projektering och Projektstyrning och rapportera till processchef.

Installatör till No Dig, NCC

Byggbranschen står idag för en stor del av miljöbelastningen men med vårt erbjudande inom schaktfritt ledningsbyggande har vi en möjlighet att minimera miljöbelastningen och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.

Category Manager Wholesale

Are you looking for a challenging career as Category Manager at NCC Group Purchasing on a Nordic level?  Category Manager is an independent job at a strategic level with main responsibilities; analysis, decision making, negotiations, contract signing and relationship management with our suppliers and NCC colleagues.

Projektchef Betong till NCC

”NCC är ett familjärt och stort bolag med många resurser för att ta sig an komplexa projekt. Rollen som Projektchef är väldigt rolig om du motiveras av att utveckla andra samtidigt som du får jobbar nära ledningsgruppen och vara med och fatta beslut.

Drift och underhållsarbetare

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice.

Blockchef till Västlänksetappen Korsvägen

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en Blockchef för vår projektorganisation Västlänken deletapp Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel.

Platschef Betong till NCC

Till projekt som bland annat Förbifarten i Häggvik, utbyggnaden av Roslagsbanan samt Fyrklövern i Upplands Väsby, söker vi nu en Platschef Betong. Samtliga projekt medför spännande tekniska utmaningar som du får möjligheten att lösa tillsammans med annan kunnig personal på plats.

Kalkylspecialist

Här är dina nya utmaningar Som kalkylspecialist är du en viktig del i det team som arbetar i projekten. Du jobbar tillsammans med kollegor inom inköp, projektering, produktion och installation för att ge våra projekt rätt förutsättningar för att leverera hög kvalitet och värde för våra kunder.

Praktik våren 2020

Vill du lära känna oss och få erfarenhet och praktisk kunskap under din studietid? Då är NCC:s vårpraktik något för dig! Till våren 2020 söker vi dig som studerar en YH- eller högskoleingenjörsutbildning med byggteknisk inriktning eller annan utbildning från universitet eller högskola.

Platschef Berg till NCC

För ett spännande och utmanande tunnelprojekt i Stockholm söker vi nu en Platschef till Berggruppen inom NCC Infrastructure, Om du vill du vara med på en spännande resa underjord vill vi gärna komma i kontakt med dig!Din rollSom Platschef på NCC ansvarar du för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande.

Entreprenadingenjör till Kistagrenen

Till region Civil Stockholm söker vi nu en Entreprenadingenjör till ett spännande partneringprojekt, Kistagrenen KG10, där tvärbanan byggs ut i samarbete med Storstockholms lokaltrafik och Sundbybergs stad.

Category Manager Exterior

Are you looking for a challenging career as Category Manager at NCC Group Purchasing on a Nordic level?  Category Manager is an independent job at a strategic level with main responsibilities; analysis, decision making, negotiations, contract signing and relationship management with our suppliers and NCC colleagues.

Gruppchef - Expert inom kommunikation

Är du vår nya gruppchef och expert på extern kommunikation? NCC söker nu en erfaren chef och expert på extern kommunikation till den svenska verksamheten. Din grupp består av åtta seniora och kompetenta kommunikatörer som jobbar med alla kommunikationsområden i olika delar av Sverige.

Kalkylspecialist

Här är dina nya utmaningar Som kalkylspecialist är du en viktig del i det team som arbetar i projekten. Du jobbar tillsammans med kollegor inom inköp, projektering, produktion och installation för att ge våra projekt rätt förutsättningar för att leverera hög kvalitet och värde för våra kunder.

Entreprenadingenjör till NCC

Till flera av våra infrastrukturprojekt inom region Civil Stockholm söker vi nu en Entreprenadingenjör. I rollen får du en bred variation av arbetsuppgifter samtidigt som du bygger upp ett stort nätverk inom organisationen, både med kollegor inom mark och anläggning samt hus och bostad.

HR Partner Civil West

Vår HR Partner i Göteborg kommer att vara föräldraledig och vi söker därför en vikarierande HR Partner som ska stötta region Civil West. Region Civil West är en del av affärsområdet Infrastructure som idag har en stark position i Sverige och arbetar över hela Norden.

Projektinköpare mot mark och anläggning

Har du några års erfarenhet av anläggningsbranschen och vill kunna vara med och göra skillnad och fortfarande vara en stor del av projekten? Har du ett starkt intresse för juridik och ekonomi? Drivs du även av att göra bra affärer och jobba i team? Då kan du vara den vi söker! Här är dina nya utmaningar Med nya projekt så som Lisebergs Jubileumspark och nybyggnationen av Göteborgs hamn söker vi nu förstärkning till vår Specialistgrupp inom projektinköp med placering på vårt kontor i Göteborg alternativt Uddevalla.

Uppdragsledare konstruktion

Teknik och Hållbarhet är en affärsområdesstab inom NCC Building Sweden med tjänster inom teknisk rådgivning och projektering. Vi är en specialistenhet och fungerar som ett kunskapsnav där vi tillhandahåller hållbara lösningar med NCCs affär och projekt i fokus.

Inköpare

Kom och hjälp oss att få Infra Uppsala, Gävleborg och Dalarna att växa! Vi på NCC Infra arbetar inom mark, väg och anläggning och behöver nu förstärkning av en affärsmässig inköpare som har kunskap om vår bransch.

Kalkylspecialist Building Väst

NCC har fått förtroendet att bygga och delta i nya projekt som ska bidra till ett framtida Västsverige såsom Lisebergs Jubileumsprojekt, Varbergs badhus, Kineum och flera andra större projekt.

Ekonomiassistent

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation.

Anbudsingenjör Tung Industri

Inom specialistområdet NCC Tung Industri arbetar vi med spännande projekt i specifika marknadssegment inom basindustrin i Norden. Våra markandssegment är: skog-, stål,- gruvindustrin,- petrokemi, energisektorn samt datacenter.

Integrations and RPA management - Service Manager

Group Development Operations & Services is a Nordic organization with resources in four countries under one common management. The aim is to deliver values for NCC as a whole by focusing on optimized benefits delivered to the business as well as by being innovative and drive digital transformation.

Platschef

NCC utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Anbudsingenjör

NCC utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Processtekniker till våra mobila asfaltsverk

Processtekniker till våra mobila asfaltsverk Rollen hos oss I rollen som verksmaskinist ingår att ansvara för driften av våra mobila asfaltsfabriker samt reparations- och underhållsarbeten.

Platschef/Site Manager Binab

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar.

Installationsledare sjukhus/stora projekt

Vi söker en medarbetare till en tjänst med uppgift att stötta våra sjukhusprojekt med installationskompetens. Rollen är placerad inom NCCs specialistgrupp för sjukhus, som tillhör enheten Affär och Marknad, vilken har ett fokus på att utveckla våra affärer och driva utveckling av våra kunderbjudanden.

Platschef

Region Infra Uppsala/Gävle/Dala är en del av affärsområdet Infrastructure som idag har en stark position på marknaden. Vi bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur och utför olika typer av projekt inom mark-, väg-, anläggning- och industri i regionen.

Krossmaskinist

Vi söker nu en krossmaskinist till vår krossanläggning i Tagene. Dina arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består i att vara processoperatör samt utföra reparations- och underhållsarbete.

Projektinköpare

På Mälarsjukhuset förbereder vi oss för att genomföra ett av de största byggprojekten i Sörmland någonsin. Vi söker dig som vill jobba med Framtidens Sjukhus, ett spännande utvecklingsprojekt som berör familj, anhöriga, kollegor och ytterligare nästan 300.

Krossmaskinist Uddevalla

Vi söker en krossmaskinist till vår krossanläggning i Glimmingen, Uddevalla. Dina arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består i att vara processoperatör, upplagshantering/kundlastning, samt utföra reparations- och underhållsarbete.

Area Manager

Region Middle East är ett av Sveriges mest expansiva områden inom stenmaterialbranschen. NCC Industry har en stark tillväxtambition och vi är fast förankrade i att lyckas med det vi företagit oss.

Fastighetsutvecklare till NCC PD i Göteborg

Är du djärv nog att tro att du faktiskt kan förändra världen till något bättre? Har du förmågan att tänka kreativt, har ett starkt affärsdriv och ser möjligheter där andra inte gör det? Då kan vi erbjuda en möjlighet att utvecklas vidare i vårt härliga, drivna och kompetenta team.

Jr Controller

Här är dina nya utmaningarSom Junior Controller arbetar du, tillsammans med regionansvarig controller med ekonomistyrning genom analys, uppföljning och utveckling av NCC Industry AB, sektor Stenmaterials verksamhet.

Controller

Här är dina nya utmaningarSom controller arbetar du med ekonomistyrning genom analys, uppföljning och utveckling av NCC Industry AB, sektor Stenmaterials verksamhet. Du ansvarar för ekonomirapportering såsom prognoser, månadsutfall och bokslut samt årsbokslut- såväl rapportering inom ditt Area Managerområde samt rapportering till överliggande enhet.

Råvaruhandläggare recycling

NCC Industry AB är inne i en period med stort fokus på tillväxt inom stenmaterial och masshantering, som innebär nya utmaningar och möjligheter för vår råvaruförsörjningsenhet.

VDC Ledare till NCC Building Uppsala, Gävle/Dala

Vill du vara med när vi ska bygga och utveckla Uppsala, Gävle och Dalarna? Vi söker nu en VDC Ledare! Avdelning Building Uppsala, Gävle/Dala består av 330 engagerade medarbetare som tillsammans utvecklar och producerar bostäder, kontor, logistik och offentliga lokaler inom regionen till ett värde av ca 1,4 Mdr kronor per år.

Råvaruhandläggare recycling

NCC Industry AB är inne i en period med stort fokus på tillväxt inom stenmaterial och masshantering, som innebär nya utmaningar och möjligheter för vår råvaruförsörjningsenhet.

Processtekniker Mobila asfaltsverk

Processtekniker Mobila asfaltsverk Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Processtekniker Mobila asfaltsverk

Processtekniker till våra mobila asfaltsverk Rollen hos oss I rollen som verksmaskinist ingår att ansvara för driften av våra mobila asfaltsfabriker samt reparations- och underhållsarbeten.

Verksmaskinist Asfaltverk

Verksmaskinist Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Produktionschef Bostad

Inom NCC Building bygger vi hållbara bostäder, kontor och offentliga och kommersiella lokaler i Sverige. Avdelning Bostad Stockholm är en avdelning specialiserad på både nyproduktion och renovering av bostäder i Stockholms län.

Platschef stora projekt

Vi har fått förmånen att ta oss an ett större projekt i centrala Göteborg. Därför söker vi efter dig som är erfaren Platschef, som drivs av att arbeta med övergripande ansvar på ett projekt som är komplext, som kräver god byggnadsteknisk förståelse.

Mark och anläggningsarbetare till Blekinge och Kronoberg

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice.

Gruppchef Energi

Brinner du för att utveckla andra och har erfarenhet av energifrågor i fastighetsbranschen? Då kan du bli vår nya gruppchef för energigruppen. Som gruppchef för energigruppen har du personalansvar för medarbetarna i gruppen samtidigt som du arbetar operativt som specialist i NCCs projekt.

Entreprenadingenjör

Vi ser mycket positivt på framtiden inom mark- och anläggningsverksamheten i vår geografi och är väldigt glada att ha fått förtroendet att ansvara för flera projekt som bidrar till ett framtida Västerås.

Intresseanmälan examensarbete våren 2020 - NCC

Ska du skriva ditt examensarbete inom ramen för din kandidat- eller masterutbildning och har ett eget förslag som du vill genomföra under vårterminen 2020 är du välkommen att göra din intresseanmälan här.

Projekteringsledare

Nu behöver vi förstärka organisationen med en projekteringsledare med inriktning mark och anläggning! Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggnings- och markarbeten.