Bild på NCC:s nya huvudkontor i Solna

Lediga jobb

Vi söker alltid medarbetare som vill vara med att utveckla framtidens bästa, hållbara lösningar. Här hittar du alla lediga jobb på NCC just nu.

Det finns just nu 46 lediga tjänster på NCC i Sverige

It Service Manager HR to NCC

Do you want to make a real difference and make decisions that improve people's everyday lives? As a Service Manager at NCC, we can offer you just that! You’ll get the opportunity to work in an environment influenced by sustainability, digitalization, and innovation!   We are building for the future – are you ready to help us realize our IT roadmap? The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

IT Practice Lead/Operational Developer

The right candidate is passionate and experienced in developing strategies that help achieve organizational excellence in an agile working environment. This is a highly impactful role and a unique opportunity to utilize leadership, influence, operations experience, and communication abilities to identify and drive change through continuous improvement of our IT process landscape and our ways of working.

Produktionschef Hus Stockholm

Rollen som Produktionschef Hus Stockholm I rollen som produktionschef inom avdelning Hus Stockholm kommer du att ha det övergripande ansvaret för att leda och utveckla en av våra två produktionsenheter.

Arbetsmiljöingenjör/KMA Bergtunnel till Västlänken, Korsvägen

Vill du jobba internationellt men trivs bättre på hemmaplan? Till vårt tunnelblock på vårt projekt E05 Korsvägen, en deletapp av västlänken i centrala Göteborg, söker vi nu efter vår nya Arbetsmiljöingenjör.

Processmaskinist till NCC Industry

Vi söker nu dig som vill arbeta som processmaskinist hos oss på NCC Industry i Södra Sandby!    I rollen som processmaskinist ingår att hjälpa till med driften av asfaltsfabriken samt reparations- och underhållsarbete.

Platschef Building Skellefteå

Har du gedigen erfarenhet av att driva projekt i byggbranschen, motiveras av utmaningar och är trygg med att leda andra? Trivs du i rollen som Platschef men vill få chansen till utveckling?  NCC Building Norrland befinner sig i en tillväxtfas och vi står inför uppstart av en rad spännande och komplexa projekt.

Arbetsledare Stora Projekt Göteborg, Building Väst

Vi söker dig som trivs i en roll som arbetsledare och vill vara en del av vårt team på något av våra stora projekt i Göteborg. Att jobba i stora projekt är både unikt och komplext, du får möjlighet att komma in i projekt där vi har full produktion och vara med och bygga Göteborg.

Platschef ROT Bostad Stockholm

Har du mångårig erfarenhet av att driva projekt i bygg- eller fastighetsbranschen, besitter goda ledaregenskaper och söker nya spännande utmaningar? Avdelning Bostad Stockholm söker nu en platschef med erfarenhet av renovering, ombyggnad och tillbyggnad som vill ingå i vår organisation och driva eget bostadsprojekt inom storstockholmsområdet.

Platschef Stora Projekt Göteborg, Building Väst

Vi söker dig som trivs med att jobba i stora projekt och vill medverka redan som produktionsstöd under projektering i tidiga skeden för att sedan arbeta vidare under byggprocessens gång.

Platschefer NCC Bostad Stockholm

Har du mångårig erfarenhet av att driva projekt i bygg- eller fastighetsbranschen, besitter goda ledaregenskaper och söker nya spännande utmaningar? Avdelning Bostad Stockholm söker nu flera platschefer som vill ingå i vår organisation och driva eget bostadsprojekt inom storstockholmsområdet.

Väg och anläggningsarbetare till Jönköping

Väg och anläggningsarbetare till Jönköping Plats: Jönköpings län NCC:s vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation.

Träarbetare/Eftermarknad Building Sydväst

Träarbetare med yrkesbevis till vår eftermarknadsgrupp Ett arbete för dig som gillar att själv få styra upp din dag och som trivs i en roll där du kan göra skillnad.

Solution Architect for Cloud

Do you want to make a real difference and make decisions that improve people's everyday lives? As a Solution Architect at NCC, we can offer you just that! You'll get the opportunity to work in an environment influenced by sustainability, digitalization, and innovation!  We are building for the future – can you help us realize our IT roadmap? The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

Träarbetare till Jönköping

Träarbetare till Jönköping Plats:Jönköping NCC:s vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation.

Platschef, NCC Building Uppsala, Gävle/Dala

Vi befinner oss i en tillväxtfas och behöver nu utöka vårt team i Dalarna, för befintliga och kommande projekt. Vill du vara med och bygga samt utveckla Dalarna med oss på NCC och motiveras av att leda och driva byggprocessen mot gemensamma mål? Då kan du vara vår nästa Platschef! Hos oss får du en varierad vardag då vi inom vår geografi har en bred variation av byggprojekt, med allt från bostäder och kontor till skolor, badhus och sjukhus åt såväl privata som offentliga kunder.

NCC söker yrkesarbetare till Umeå

Vi behöver nu förstärka gruppen med flera yrkesarbetare då vi har många nya stora och spännande projekt. Tjänsten innebär placering på projekten i Umeå.

Yrkesarbetare Trä Stora Projekt Skaraborg

Vill du jobba med nybyggnation i stora projekt? Vi söker nu erfarna träarbetare med yrkesbevis och bred byggkompetens till våra team i Skaraborg. NCC har fått förmånen att utveckla anstalterna i Mariestad och Tidaholm tillsammans med vår kund Specialfastigheter.

Platschefer till Hercules i Norrbotten/Västerbotten

Låt oss lägga grunden till ditt nästa jobb! Med hjälp av metoder som pålning, stödkonstruktioner och grundförstärkning hjälper vi våra kunder att lägga grunden till framtidens byggnader och anläggningar.

NCC söker yrkesarbetare till våra projekt i Umeå

  Vi behöver nu förstärka gruppen med flera yrkesarbetare då vi har många nya stora och spännande projekt. Tjänsten innebär placering på projekten i Umeå.

Area Manager till NCC Asfalt, Stockholm Norr

NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt och stenmaterial. NCC:s verksamhet inom asfalt är uppbyggd kring produktion av asfalt samt asfaltbeläggning.

Lastmaskinförare till NCC Industry

Vi behöver nu ersätta vår kollega som är föräldraledig och söker därför en lastmaskinist till vår anläggning i Ubbarp, Jönköping.Rollen som lastmaskinförareArbetet består av transport till materialupplag, lastning av lastbilar samt övrigt förekommande arbetsuppgifter för en lastmaskinist.

Operation Specialist- Är du vår nya entreprenadingenjör?

Operation Specialist - är du vår nya Entreprenadingenjör? Rollen hos oss Som Operation Specialist arbetar du i projekt där du bidrar med att stötta arbetsledningen med att säkerställa en effektiv projektstyrning.

Operation Specialist- Är du vår nya entreprenadingenjör?

Operation Specialist - är du vår nya Entreprenadingenjör? Rollen hos oss Som Operation Specialist arbetar du i projekt där du bidrar med att stötta arbetsledningen med att säkerställa en effektiv projektstyrning.

Area Manager Station Korsvägen E05

Vill du jobba internationellt men trivs bättre på hemmaplan? Har du erfarenhet av att bygga på höjden och vill ha en unik roll? Nu bygger vi på längden. Under jord. Just nu söker vi dig som är en mycket erfaren Area Manager och som vill vara med i ett av Sveriges största och mest betydelsefulla infrastrukturprojekt.

Platschef till Building Sydost, skolprojekt i Tranås

Vill du bygga Tranås modernaste skolor? Just nu är vi i startgroparna för att bygga Tranås modernaste skolor. Vill du vara med och skapa den ultimata skolmiljön för elever och skolpersonal? Det här är det femte och största projektet i vårt strategiska partneringavtal med Tranåsbostäder.

Platschef till Building Sydost

Vill du bygga Tranås modernaste skolor? Just nu är vi i startgroparna för att bygga Tranås modernaste skolor. Vill du vara med och skapa den ultimata skolmiljön för elever och skolpersonal? Det här är det femte och största projektet i vårt strategiska partneringavtal med Tranåsbostäder.

Hållbarhetschef - NCC Building Sverige

Brinner du för Hållbarhet och vill göra skillnad på riktigt? Då kan det här vara rollen för dig. Vi söker nu en Hållbarhetschef till NCC Building Sverige med uppdraget att utveckla och driva hållbarhetsarbetet framåt.

HR Chef Stora Projekt och Segmentsstöd - NCC Building Sverige

Vi behöver nu förstärka vår organisation med en HR Chef till Stora Projekt och Segmentsstöd. Rollen är ny och du kommer att vara med och bygga upp enheten från grunden och säkra HR- leveransen inom de stora projekten som bedrivs på nationell nivå.

Projektingenjör Västlänken E05 Korsvägen

Vill du jobba internationellt men trivs bättre på hemmaplan? Nu finns en möjlighet som projektingenjör till vårt projekt E05 Korsvägen som är en deletapp av västlänken i centrala Göteborg.

Arbetsledare Västlänken E05 Korsvägen

Vill du jobba internationellt men trivs bättre på hemmaplan? Nu finns en möjlighet som arbetsledare till vårt projekt E05 Korsvägen som är en deletapp av västlänken i centrala Göteborg.

Kalkylspecialist till Building Väst

Kalkylspecialist till Building Väst NCC är ett av de ledande byggföretagen i Norden och vi befinner oss i en expansiv fas med många pågående och kommande projekt. Du arbetar med alla typer av husbyggnadsprojekt, till både privat och offentlig sektor, alltifrån kommersiella projekt till bostäder, skolor och vårdlokaler.

Projektingenjör

Nu är det dags, tänker du! Dags att söka nästa utmaning efter att ha skaffat den erfarenhet du känner att du vill ha för att känna dig riktigt trygg i projektingenjörsrollen.

Produktionschef till Bergnäset

Produktions-/affärschef som drivs av att göra affärer Bergnäset är nu inne i en spännande fas då vi har påbörjat en förändringsresa mot en mer modern verksamhet och vi vill visa våra kunder att vi är ett företaget som kan leverera trygghet och säkra lösningar.

Kalkylspecialist Building Örebro/Värmland

Vill du vara en del av vårt team, där du är en av nyckelspelarna för att vi ska ha spännande och komplexa byggprojekt?  Tycker du att det är roligt att analysera och jämföra olika tekniska, hållbara och kostnadseffektiva lösningar? Då kan denna tjänst vara något för dig! Rollen som Kalkylspecialist Som kalkylspecialist har du en viktig roll då du arbetar för att våra projekt får rätt förutsättningar att leverera hög kvalitet och lönsamhet.

Projektinköpare Building Örebro/Värmland

Projektinköpare Vill du vara en viktig del av vårt team på NCC Building Örebro/Värmland, där du som Projektinköpare möjliggör vår framgång genom att göra de rätta inköpen?! En roll med mycket eget ansvar som innebär både teamarbete och självständigt arbete.

Projektstyrningsspecialist Building Örebro/Värmland

En stor del av NCC:s framgång är god projektstyrning och vårt mål är att ha branschens mest tillförlitliga projektstyrning. Vill du bli en del av vårt team? Vi söker en Projektstyrningsspecialist till vår avdelning Building Örebro/Värmland Som Projektstyrningsspecialist leder och driver du frågor gällande kostnadsstyrning och planering på avdelningen och i våra projekt.

Ställningsbyggare till Bergnäset i Umeå

Bergnäset söker nya medarbetare i Umeå! Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen. Vi har över 300 medarbetare från Kiruna till Oxelösund som gärna erbjuder våra kunder inom industri-och byggsektorn tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar.

Arbetsledare till Bergnäset i Karlstad

Dags att söka nästa utmaning efter att ha skaffat den erfarenhet du känner att du ville ha för att känna dig riktigt trygg i Arbetsledarrollen. Då kanske det här är tjänsten för dig? Vi på Bergnäset Ställningsmontage i Karlstad söker en Arbetsledare till vårt gäng.

Blockchef NCC Building Stora Projekt Skaraborg

Bli del av vårt team i Skaraborg NCC har fått förmånen att bygga om och utveckla anstalterna i Tidaholm och Mariestad tillsammans med vår kund Specialfastigheter. Anstalterna har hög säkerhetsklassning och byggs om för att möta de behov som finns.

Erfaren Ställningsbyggare till Bergnäset I Karlstad

Bergnäset söker Ställningsbyggare i Karlstad! Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen. Vi har över 300 medarbetare från Kiruna till Oxelösund som gärna erbjuder våra kunder inom industri-och byggsektorn tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar.

Erfarna ställningsbyggare till Bergnäset i Kiruna

Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen. Vi har över 300 medarbetare från Kiruna till Oxelösund som gärna erbjuder våra kunder inom industri-och byggsektorn tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar.

Bergnäset söker Ställningsbyggare i Borlänge!

  Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen. Vi har över 300 medarbetare från Kiruna till Oxelösund som gärna erbjuder våra kunder inom industri-och byggsektorn tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar.

Projektledare / projekteringsledare till Building Väst

Vi behöver bli fler Projektledare / Projekteringsledare till NCC Building Väst. Vi söker dig som tillsammans med din tekniska kompetens älskar att leda, fördela och säkerställa att alla discipliner i byggprocessens tidiga skeden arbetar på ett effektivt sätt.

Platschef NCC Building Stora Projekt Skaraborg

Bli del av vårt team i Mariestad NCC har fått förmånen att bygga om och utveckla anstalterna i Tidaholm och Mariestad tillsammans med vår kund Specialfastigheter. Anstalterna har hög säkerhetsklassning och byggs om för att möta de behov som finns.

Projektingenjör

Projektingenjör Vill du vara en viktig del av vårt projektteam, där du som Projektingenjör är en av nyckelspelarna? En roll med mycket eget ansvar som du själv kan vara med att forma.

Projektchef

Är du en du är en inspirerande ledare med coachande förhållningssätt och verkar inom byggbranschen? Då kan det vara dig vi söker! Du kanske har arbetat några år som Projektledare eller Platschef och vill nu arbeta med mer övergripande ansvar över hela projektet men också med ansvar över personal och organisation.