Bild på NCC:s nya huvudkontor i Solna

Lediga jobb

Vi söker alltid medarbetare som vill vara med att utveckla framtidens bästa, hållbara lösningar. Här hittar du alla lediga jobb på NCC just nu.

Det finns just nu 90 lediga tjänster på NCC i Sverige

Platschef Building Östra Skåne

Platschefsroll för dig som vill utvecklas Vill du fortsätta utvecklas i din roll som platschef? Vi har ett flertal stora projekt i gång samt flera som kommer starta upp inom kort. Vi söker därför dig med ett flertal års erfarenhet som platschef och som vill utvecklas mer genom att ansvara för större projekt tillsammans med ett kompetent team.

Projektdirektör Large Civil projects NCC Infrastructure

Motiveras du av att leda och utveckla en större projektorganisation och samtidigt få nyttja sitt tekniska kunnande? Large Civil Projects utvecklar och leder komplexa infrastrukturprojekt i miljardklassen i Sverige.

Teknisk chef Large Civil Projects NCC Infrastructure

Motiveras du av att utveckla och stötta projekteringsteamet att nå gemensamma mål? Trivs du i en miljö med både tekniska utmaningar och många kontaktytor? Har du en förmåga att se sambandet mellan tekniska lösningar och produktionsvänliga metoder? Large Civil Projects Sweden utvecklar och leder komplexa infrastrukturprojekt i miljardklassen i Sverige.

Produktionschef Large Civil projects NCC Infrastructure

Att vi tillsammans löser tekniska utmaningar med glädje och stolthet är viktigt. Håller du med? Large Civil Projects Sweden utvecklar och leder stora infrastrukturprojekt i miljardklassen i Sverige.

KM-Ingenjör Mälarsjukhuset

NCC har sedan en tid tillbaka påbörjat nybyggnation av nytt akutsjukhus i Eskilstuna. Delprojekt E62 är en del avseende fastighetsutvecklingsprojektet på sjukhusen i Eskilstuna, Katrineholm och Nyköping.

Kommersiell chef Large Civil Projects NCC Infrastructure

Är du en affärsmässig lagspelare som gillar kontrakts- och ekonomifrågor? Trivs du i en central roll med många kontakter? Large Civil Projects Sweden utvecklar och leder komplexa infrastrukturprojekt i miljardklassen i Sverige.

Beläggningsarbetare/Lagbas till beläggningsverksamheten på NCC Asfalt Nordvästra Skåne

Vi söker en ny medarbetare till NCC Industrys beläggningsverksamhet i Nordvästra Skåne. Skulle du tycka att det är roligt, utvecklande och stimulerande att vara en del av ett av Sveriges ledande bolag inom asfalt så ska du söka detta arbete.

Träarbetare Building Östra Skåne

Träarbetare med yrkesbevis till Building i Östra Skåne. På NCC vill vi gärna ha våra egna träarbetare, då vi hoppas och tror att du som anställd hos oss får en större inblick och känsla för de projekt du är med i.

Anbudsingenjör Civil South East

Anbudsingenjör för anläggningsprojekt Vill du vara med och räkna hem våra framtida projekt i Kalmar? Det går väldigt bra för oss i så väl Kalmar som i hela regionen så vi vill även i fortsättningen vara med och få möjlighet att påverka hur framtidens infrastruktur och industrier ska se ut i Kalmar och i avdelningen.

Hållbarhetsspecialist Building Sverige

Som ett av Sveriges ledande byggföretag har vi ett stort ansvar, men också möjligheter att skapa förändringar i hur vi ska bygga våra hus mer klimatsmarta för en mer hållbar framtid.

Subledger Accountant

We are looking for a new colleague to NBS Team Accounts Payable (AP). NCC Business Services (NBS) is a Shared Service Center that delivers financial services to our Nordic companies within the NCC Group.

Hållbarhetsspecialist Building Sverige

Som ett av Sveriges ledande byggföretag har vi ett stort ansvar, men också möjligheter att skapa förändringar i hur vi ska bygga våra hus mer klimatsmarta för en mer hållbar framtid.

Entreprenadingenjör Civil South East

Är du vår nya entreprenadingenjör om vill vara med och påverka våra projekt både utifrån ekonomiskt perspektiv och ett säkerhetsperspektiv.  Marknadssituationen i Kalmar Län är väldigt god och vi har en mycket bra orderingång så av den anledningen behöver vi förstärka med en person som vill vara med och utveckla vår infrastruktur vårt län.

Ställningsbyggare Bergnäset Oxelösund

Vi behöver bli fler i vårt lag! Vi är viktiga! Till och med en förutsättning för att man ska kunna bygga eller renovera! Vi finns med oavsett om det är ett litet hus eller en stor byggnad, en mindre industrirenovering eller en stor om- eller nybyggnad av en industri.

Föräldravikariat Avdelningscontroller, Building Väst

Avdelning Väst är en av dom största av elva avdelningar inom affärsområdet NCC Building SE och bedriver entreprenadverksamhet som omfattar nyproduktion och renovering av kommersiella/publika fastigheter i Västra Götaland.

Platschef Mark, Civil West

NCC Civil West bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur och utför olika typer av projekt inom mark, väg, anläggning och industri inom regionen.

Platschef Mark Bohuslän

Efter våra framgångar i Bohuslän vill vi fortsätta att expandera! Vi ser mycket positivt på framtiden inom anläggningsverksamheten men för att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi bli fler.

Projektchef Betong, Civil West

Projektchef Betong, Civil West Har du idag en roll inom anläggning som Projektchef/Arbetschef eller är senior Platschef/produktionschef och känner att du saknar personalansvaret? Vi kan erbjuda dig ett spännande och utvecklande jobb där du kommer att få möjligheten att utveckla din ledarprofil och samtidigt vara övergripande ansvarig för och vara delaktig i att arbeta med anläggningsprojekt i Göteborg med omnejd.

Arbetsledare Mark, Civil West

Vår markgrupp i Göteborg arbetar med utveckling av kontorshus, industribyggnader och boendeverksamhet. Vi arbetar även med VA, gator, finplanering, marksanering och mycket annat och vi behöver nu möta den ökande efterfrågan från våra kunder.

Arbetsledare Mark/Väg, Civil West

Har du idag en roll arbetsledare inom väg och anläggningsprojekt? Vi behöver nu möta den ökande efterfrågan från våra kunder. Som arbetsledare hos oss kommer du att vara en del av ett härligt gäng med både tjänstemän och yrkesarbetare.

Site Manager/Platschef Stone Materials Jämtland

I våra nordiska länder använder varje medborgare i genomsnitt ca 1 kg stenmaterial per timme året om! Materialet behövs för byggnation av vägar och järnvägar och för tillverkning av asfalt och betong.

Platschef Building Västmanland/Sörmland

Platschef Building Västmanland/Sörmland Vill du fortsätta utvecklas i din roll som platschef? Då är du välkommen till oss inom avdelning Västmanland/Sörmland! Hos oss får du möjlighet att tillsammans med ditt team genomföra olika typer av spännande byggprojekt, alltifrån att bygga bostäder till kommersiella byggnader.

Betongare med erfarenhet till Umeå

    NCC Building söker Betongarbetare till Umeå. Vi behöver nu förstärka gruppen med betongarbetare då vi har många nya stora projekt.

Kalkylspecialist till Building Väst

Har du flerårig erfarenhet av arbete i produktion ett intresse för kalkyl och vill ta nästa steg och arbeta med kalkyl? Söker du en tjänst där du får ha en central del i att skapa förutsättningar för ett framgångsrikt projekt och påverka avdelningens framtida projektportfölj? Då är det här rätt tjänst för dig! Rollen som Kalkylspecialist Som Kalkylspecialist kommer du att inneha en varierad och central roll i våra projekt.

Miljösamordnare till Västlänken, Korsvägen

Vill du jobba internationellt men trivs bättre på hemmaplan? Vi söker nu ytterligare en Miljösamordnare för projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel.

Installationsledare

  Installationsledare För att möta våra kunders krav på effektiva byggnader och anläggningar vill vi förstärka vår installationskompetens inom avdelning Västmanland/Sörmland.

Installationsledare

Installationsledare För att möta våra kunders krav på effektiva byggnader och anläggningar vill vi förstärka vår installationskompetens inom avdelning Västmanland/Sörmland.

Accounts Receivable Team Leader of NCC Business Services (NBS)

NCC is a construction company with the ability to manage the complexity of a construction process from start to finish, creating the positive impact on society and supporting its positive transformation.

Projektingenjör Building Väst

Nu är det dags, tänker du! Dags att söka nästa utmaning efter att ha skaffat den erfarenhet du känner att du vill ha för att känna dig riktigt trygg i projektingenjörsrollen.

Inköpare Building Stora Projekt

Projektinköpare till Mariestad NCC har fått förmånen att bygga om och utveckla anstalterna i Tidaholm och Mariestad tillsammans med vår kund Specialfastigheter. Anstalterna har hög säkerhetsklassning och byggs om för att möta de behov som finns.

Platschef anläggning Västerbotten Civil SE North

Vår anläggningsverksamhet i Västerbotten är i en expanderande fas och har en stark position på marknaden framförallt inom vattenkraftsprojekt. Vi ser positivt på framtiden med en uppåtgående trend inom vår geografi och behöver därför stärka upp vårt team med ytterligare en Platschef.

Platschef Building Stora Projekt

Bli del av vårt team i Tidaholm NCC har fått förmånen att bygga om och utveckla anstalterna i Tidaholm och Mariestad tillsammans med vår kund Specialfastigheter. Anstalterna har hög säkerhetsklassning och byggs om för att möta de behov som finns.

Operation Manager till Bohus/Skaraborg

Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall har vi en tjänst nu som skulle passa dig!  Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Arbetsledare Building Stora Projekt

Bli del av vårt team i Mariestad NCC har fått förmånen att bygga om och till anstalterna i Tidaholm och Mariestad tillsammans med Specialfastigheter. Detta är stora och komplexa projekt med hög säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande då anstalterna byggs om för att bli mer ändamålsenliga och få fler platser.

Projektingenjör Building Sydväst

Projektingenjör med fokus på projekt- och kostnadsstyrning Här är en tjänst för dig som trivs med att arbeta nära verksamheten, som gillar att ha koll på både siffror och tidsplanering och som vill vara med och påverka ett projekts ekonomi och planering.

Trä- och betongarbetare till Anläggning Västerbotten

Vår anläggningsverksamhet i Västerbotten är i en expanderande fas och har en stark position på marknaden, framförallt inom vattenkraftsprojekt. Vi ser positivt på framtiden med en uppåtgående trend inom vår geografi och behöver därför stärka upp vårt team.

Beläggningen i Skaraborg utökar!

Vi söker vi nya medarbetare till NCC Industrys beläggningsverksamhet med placering i området Skaraborg. Skulle du tycka att det är roligt, utvecklande och stimulerande att vara en del av ett av Sveriges ledande bolag inom asfalt så ska du söka detta arbete.

Projektingenjörer till NCC Bostad Stockholm

Nu är det dags, tänker du! Dags att söka nästa utmaning efter att ha skaffat den erfarenhet du känner att du ville ha för att känna dig riktigt trygg i projektingenjörsrollen.

Projekteringsledare Building Stora Projekt

Projekteringsledare till Tidaholm NCC har fått förmånen att bygga om och utveckla anstalterna i Tidaholm och Mariestad tillsammans med vår kund Specialfastigheter. Anstalterna har hög säkerhetsklassning och byggs om för att möta de behov som finns.

Arbetsledare Building Sydväst med ansvar för hus- och markarbeten i Perstorp

Arbetsledare Building Sydväst med ansvar för hus- och markarbeten i Perstorp Vi stärker organisationen och söker en arbetsledare som vill arbeta i vår verksamhet i Perstorp. NCC har sedan lång tid tillbaka samarbetat med Perstorp AB hos vilka vi utför kontinuerlig renovering, mark- och underhållsarbete.

Platschef Building Stora Projekt

Bli del av vårt team i Mariestad NCC har fått förmånen att bygga om och utveckla anstalterna i Tidaholm och Mariestad tillsammans med vår kund Specialfastigheter. Anstalterna har hög säkerhetsklassning och byggs om för att möta de behov som finns.

Arbetsledare Building Sydväst östra Skåne

Arbetsledare Building Sydväst östra Skåne Vi behöver nu utöka vår verksamhet i Östra Skåne en kvalificerad arbetsledare som verkligen trivs i sin roll som arbetsledare och som gillar pulsen ute i produktionen.

Mark och Anläggningsarbetare i Östergötland

NCC:s vision är att vara det ledande företaget i utveckling av framtidens miljöer för arbete, boendeoch kommunikation. Vi arbeter ständigt med att förnya byggbranschen och ska bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda.

Arbetsmiljöspecialist Building Sydväst

Arbetsmiljöspecialist med fokus på säkerhet och omtanke! Brinner du för arbetsmiljöfrågor och vill arbeta i en kultur som präglas av säkerhet och omtanke? Inom NCC ser vi arbetsmiljö som ett av våra högst prioriterande områden och söker dig som har engagemang, ambition och kunskap för att bidra till vårt fortsatta goda arbetsmiljöarbete inom affärsområdet Building.

Arbetsmiljöspecialist Building Sydväst

Arbetsmiljöspecialist med fokus på säkerhet och omtanke! Brinner du för arbetsmiljöfrågor och vill arbeta i en kultur som präglas av säkerhet och omtanke? Inom NCC ser vi arbetsmiljö som ett av våra högst prioriterande områden och söker dig som har engagemang, ambition och kunskap för att bidra till vårt fortsatta goda arbetsmiljöarbete inom affärsområdet Building.

Gruppchef Hållbarhet - Miljö

En roll för dig som vill utveckla människor och verksamheter. På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre.

Ställningsbyggare Bergnäset Örnsköldsvik

Bergnäset söker nya medarbetare i Örnsköldsvik! Vi är viktiga! Till och med en förutsättning för att man ska kunna bygga eller renovera! Vi finns med oavsett om det är ett litet hus eller en stor byggnad, en mindre industrirenovering eller en stor om- eller nybyggnad av en industri.

Service Manager

Do you want to make a real difference and make decisions that improve people's everyday lives? As a Service Manager at NCC, we can offer you just that! You’ll get the opportunity to work in an environment influenced by sustainability, digitalization, and innovation!    We are building for the future – are you ready to help us realize our IT roadmap?  The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

Arbetsmiljöspecialist till Building Sydväst

Arbetsmiljöspecialist med fokus på säkerhet och omtanke! Brinner du för arbetsmiljöfrågor och vill arbeta i en kultur som präglas av säkerhet och omtanke? Inom NCC ser vi arbetsmiljö som ett av våra högst prioriterande områden och söker dig som har engagemang, ambition och kunskap för att bidra till vårt fortsatta goda arbetsmiljöarbete inom affärsområdet Building.

Operation Manager till Malmö/Södra Skåne

Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka denna tjänst! Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Projektingenjör till E05 Korsvägen Västlänken

Vill du jobba internationellt men trivs bättre på hemmaplan? Nu finns en möjlighet som projektingenjör till vårt projekt E05 Korsvägen som är en deletapp av västlänken i centrala Göteborg.

Mätningstekniker Västlänken

Har du tidigare erfarenhet av att göra borrplaner? Trivs du att samarbeta med produktion och planering? För vårt Block Berg/Tunnel på projekt Korsvägen söker vi nu en mättekniker som vill vara en del i ett av Sveriges mest komplexa bergtunnelprojekt och häftigaste infratukturprojekt.

Platschef, NCC Building Uppsala, Gävle/Dala

Vi befinner oss i en tillväxtfas och behöver nu utöka vårt team i Gävleborg, för befintliga och kommande projekt. Vill du vara med och bygga samt utveckla Gävleborg med oss på NCC och motiveras av att leda och driva byggprocessen mot gemensamma mål? Då kan du vara vår nästa Platschef! Hos oss får du en varierad vardag då vi inom vår geografi har en bred variation av byggprojekt, med allt från bostäder och kontor till skolor, badhus och sjukhus åt såväl privata som offentliga kunder.

Arbetsledare, NCC Building Uppsala, Gävle/Dala

Vi befinner oss i en tillväxtfas och behöver nu utöka vårt team i Gävleborg, som just nu arbetar med projekten Agnes kulturhus samt Kv. 10 Godisfabriken i Gävle. Vill du vara med och bygga samt utveckla Gävleborg med oss på NCC? Då ska du ansöka redan idag till rollen som arbetsledare!    Avdelning Uppsala, Gävle/Dala är en stark aktör på marknaden när det kommer till stora, komplexa byggprojekt såsom Agnes Kulturhus, Hus 60 inom Gävle sjukhus, Kv.

Projektingenjör, NCC Building Uppsala, Gävle/Dala

Vi befinner oss i en tillväxtfas och söker nu efter ny kompetens till vårt team i Gävleborg, för befintliga och kommande projekt. Vill du vara med och bygga samt utveckla Gävleborg med oss på NCC och har goda erfarenheter inom kostnadsstyrning och projektekonomi? Då kanske tjänsten som Projektingenjör är rätt nästa utmaning för dig! Avdelning Uppsala, Gävle/Dala är en stark aktör på marknaden när det kommer till stora, komplexa byggprojekt såsom Agnes Kulturhus, Hus 60 inom Gävle sjukhus, Kv.

Platschef, NCC Building Uppsala, Gävle/Dala

Vi befinner oss i en tillväxtfas och behöver nu utöka vårt team i Dalarna, för befintliga och kommande projekt. Vill du vara med och bygga samt utveckla Dalarna med oss på NCC och motiveras av att leda och driva byggprocessen mot gemensamma mål? Då kan du vara vår nästa Platschef! Hos oss får du en varierad vardag då vi inom vår geografi har en bred variation av byggprojekt, med allt från bostäder och kontor till skolor, badhus och sjukhus åt såväl privata som offentliga kunder.

Arbetsledare, NCC Building Uppsala, Gävle/Dala

Vi befinner oss i en tillväxtfas och behöver nu utöka vårt team till vårt senaste projekt, Nya Campus Borlänge. Vill du vara med och bygga samt utveckla Dalarna med oss på NCC? Då ska du ansöka redan idag till rollen som arbetsledare! Avdelning Uppsala, Gävle/Dala är en stark aktör på marknaden när det kommer till stora, komplexa byggprojekt såsom Lugnets badhus, Nya Campus Borlänge, Agnes Kulturhus, Hus 60 inom Gävle sjukhus samt Ångströmlaboratoriet.

Krossmaskinist till NCC Stenmaterial

Krossmaskinist till GöteborgVi söker nu en krossmaskinist till vår krossanläggning i Tagene, Göteborg. Rollen som krossmaskinistArbetsuppgifterna som krossmaskinist består huvudsakligen i att vara processoperatör samt utföra reparations- och underhållsarbeten.

Support inom ekonomi, NCC Business Services

1st Line Support – med känsla för service och resultat! NBS, NCC Business Services, är ett Shared Service Center som levererar tjänster inom ekonomi för alla våra nordiska bolag i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

Support inom ekonomi, finsk- och svensktalande - NCC Business Services

  1st Line Support – med känsla för service och resultat! NBS, NCC Business Services, är ett Shared Service Center som levererar tjänster inom ekonomi för alla våra nordiska bolag i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

Two Service Managers to NCC

Do you want to make a real difference and make decisions that improve people's everyday lives? As a Service Manager at NCC, we can offer you just that! You’ll get the opportunity to work in an environment influenced by sustainability, digitalization, and innovation!   We are building for the future – are you ready to help us realize our IT roadmap? The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

Platschefer NCC Bostad Stockholm

Har du mångårig erfarenhet av att driva projekt i bygg- eller fastighetsbranschen, besitter goda ledaregenskaper och söker nya spännande utmaningar? Avdelning Bostad Stockholm söker nu flera platschefer som vill ingå i vår organisation och driva eget bostadsprojekt inom storstockholmsområdet.

Arbetsledare NCC Bostad Stockholm

Nu är det dags, tänker du! Dags att söka nästa utmaning efter att ha skaffat den erfarenhet du känner att du ville ha för att känna dig riktigt trygg i Arbetsledarrollen.

Erfaren Platschef till Building Östergötland

Vi är i en tillväxtfas och behöver fylla på med ny kompetens till kommande projekt.  Vi har flertalet spännande projekt på gång, företrädesvis i Linköping och Norrköping.

Inköpare Infrastructure Civil Se North

Drivs du av att göra affärer och förstår vikten av väldokumenterade avtal? Som inköpare hos oss på NCC är ditt uppdrag att skapa nära affärsrelationer med entreprenörer/leverantörer så att du kan förhandla fram och göra goda affärer.

Träarbetare Building Sydost

Träarbetare till Building Sydost NCC har fått förmånen att bygga om och till flera anstalter i Skaraborg tillsammans med Specialfastigheter. Detta är stora byggprojekt med säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande då anstalterna byggs om för att bli mer ändamålsenliga.

Tender & Collaboration Specialist (Sv. Anbud & Samverkansspecialist)

Brinner du för tävlande och teamarbete? Inom NCC är samverkan i våra projekt en viktig del i våra högt ställda krav på kvalitet och leverans till kunden. Detta arbete börjar redan i vårt marknadsarbete, vid selektering av projekt och utformning av våra anbud och erbjudanden.

Ställningsbyggare till Hälsingland

Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och ingår i NCC koncernen. Vi har över 300 medarbetare från Kiruna till Oxelösund som gärna erbjuder våra kunder inom industri-och byggsektorn tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar.

Processmaskinist till Södra Sandby

Här är dina nya utmaningarI rollen som processmaskinist ingår att hjälpa till med driften av asfaltsfabriken samt reparations- och underhållsarbete. Normal säsong för asfaltsproduktion är perioden mars t.

Träarbetare/Byggservice snickare till Borgholm

Träarbetare/Byggservice snickare till Borgholm Ansök Plats: Öland Borgholm NCC:s vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation.

Anbudsingenjör/kalkylspecialist till Buildning Östergötland

Vi är i en tillväxtresa och behöver fylla på med ny kompetens! Hos oss får du möjligheter att vara med och påverka, utvecklas och driva förändring, då vi vill agera förebild och ligga i framkant inom branschen.

Projekteringsledare till Buildning Östergötland

Vi är i en tillväxtresa och behöver fylla på med ny kompetens till kommande projekt. Hos oss får du möjligheter att vara med och påverka, utvecklas och driva förändring, då vi vill agera förebild och ligga i framkant inom branschen.

Blockchef Betong E02 Centralen, Göteborg

Har du erfarenhet av komplexa anläggningsprojekt i betong och vill jobba med ett av Sveriges största pågående anläggningsprojekt? Nu finns en möjlighet som blockchef till vårt projekt E02 Centralen som är en deletapp av västlänken i centrala Göteborg.

Projektledare, Badhus

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö.

Arbetsledare till MIMO, Building väst

Arbetsledare till MIMO, Building väst Nu behöver vi utöka vårt team med arbetsledare till projekt MIMO i Mölndal. Vill du vara delaktig i och utveckla Mölndals stadskärna med oss på NCC? Sök till oss idag! Rollen som Arbetsledare   I rollen som arbetsledare hos oss på NCC är du delaktig i genomförandet av projekt MIMO, ett 17 våningar högt kontor.

Ställningsbyggare Bergnäset Luleå

Bergnäset söker nya medarbetare i Luleå! Vi är viktiga! Till och med en förutsättning för att man ska kunna bygga eller renovera! Vi finns med oavsett om det är ett litet hus eller en stor byggnad, en mindre industrirenovering eller en stor om- eller nybyggnad av en industri.

Väg och anläggningsarbetare StorGöteborg och Bohuslän

Väg och anläggningsarbetare till StorGöteborg och Bohuslän. Rollen hos oss: Som väg o Anläggningsarbetare hos oss kommer du att ingå i en av våra markgrupper och jobba med allt inom stora och små mark- och anläggningsprojekt.

Business Analytics – Solution Architect to NCC

Do you want to make a real difference and make decisions that improve people's everyday lives? As a Business Analytics – Solution Architect at NCC, we can offer you just that! You’ll get the opportunity to work in an environment influenced by sustainability, digitalization, and innovation! We are building for the future – can you help us realize our IT roadmap? The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

Dumper/Lastbilsförare till NCC Stenmaterial

Rollen hos ossArbetet består i huvudsak av transport utav material ifrån silos till upplag där man samtidigt övervakar produktionsprocessen. Reparations- och underhållsarbete vid produktions stop är också en del utav tjänsten.

Project Manager within Business and IT

Do you want to contribute with your expertise to our Project Management team? NCC Group (PMO) project management team are looking for a project manager with a Business and IT profile. We can offer a culture that enables you to be successful in your project deliveries.

Administratör NCC Building Stora Projekt

Administratör till Stora Projekt i Mariestad NCC har fått förmånen att bygga om och till anstalten i Mariestad tillsammans med Specialfastigheter. Detta är ett stort och komplext projekt med hög säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande då anstalten byggs om för att bli mer ändamålsenlig och få fler platser.

Ansvarig Eftermarknad Building Örebro/Värmland

Vi på Building i Örebro/Värmland arbetar med husbyggnadsprojekt både inom nyproduktion, ROT-arbeten och bygger alltifrån samhällsfastigheter till bostäder och simhallar.

Arbetsledare till NCC Stenmaterial!

Rollen som Supervisor I rollen som Arbetsledare/Supervisor planerar, leder och fördelar du arbete och resurser inom vår verksamhet i Bohuslän. Det innebär att du säkerställer och ansvarar för att verksamheten följer gällande tillstånd, att produktionen sker enligt årlig produktionsplanering och fastställda kvalitetsramar.

Väg och anläggningsarbetare till Kronoberg

Väg och anläggningsarbetare till Kronoberg län AnsökPlats: Kronoberg län NCC:s vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation.

Markarbetare

Vi på NCC ser många fördelar med att ha ett eget team av yrkesmedarbetare som tillsammans med platschef och arbetsledare driver våra projekt säkert, effektivt och framgångsrikt.

Projektingenjör Building Stora Projekt

Projektingenjör med fokus på projekt- och kostnadsstyrning till Mariestad NCC har fått förmånen att bygga om och till flera Anstalter i Skaraborg tillsammans med Specialfastigheter.

Processmaskinist Mobila krossar - Stonematerials

Vi söker nu en krossmaskinist till en av våra mobila krossanläggningar i E-län. Krossen flyttas i huvudsak runt i Östergötland med omnejd, men kan vid särskilda uppdrag eller volymförändringar behöva flyttas för arbete i andra områden i Sverige.

Träarbetare till eftermarknad i Östergötland

 Servicesnickare till eftermarknad i Östergötland Rollen som Träarbetare eftermarknad Som medarbetare hos oss så ingår du i vår eftermarknadsgrupp. Vi utför stora som små arbeten inom ramen för eftermarknad.

Praktik hösten 2022

Vill du lära känna oss och få erfarenhet och praktisk kunskap under din studietid? Då är NCC:s praktik något för dig! Till hösten 2022 söker vi dig som studerar en ingenjörsutbildning med inriktning på samhällsbyggnad, väg och vatten eller annan byggteknisk inriktning på yrkeshögskola, högskola eller universitet.

Examensarbete hösten 2022

Ska du skriva ditt examensarbete inom ramen för din kandidat- eller masterutbildning och har ett eget förslag som du vill genomföra under höstterminen 2022 är du välkommen att göra din intresseanmälan här.