Lediga jobb

Vi söker alltid medarbetare som vill vara med att utveckla framtidens bästa, hållbara lösningar. Här hittar du alla lediga jobb på NCC just nu. Finns det ingenting som passar just nu är du välkommen med en generell intresseanmälan.

Purchasing Manager IT

Group Operations Development & IT is a Nordic organization with resources in four countries under joint management. Our objective is to deliver value to all NCC, optimizing the benefits delivered to the business, as well as being innovative and progressive in our digital transformation.

Co-op praktik NCC Building Norrland 2019

Få ut maximalt av språnget från studier till yrkesliv. Hos oss finns flera olika valmöjligheter för dig som student att utvecklas och lära känna NCC som arbetsgivare.

Verksmaskinist - Asfaltverk Örebro

Vi söker nu en Verksmaskinist till vårt asfaltverk i Örebro Rollen hos ossI rollen som verksmaskinist ingår att hjälpa till med driften av asfaltsfabriken samt reparations- och underhållsarbete.

Verksmaskinist - Asfaltverk Tullinge/Riksten

Vi söker nu en Verksmaskinist till vårt asfaltverk i Tulling/RikstenRollen hos ossI rollen som verksmaskinist ingår att hjälpa till med driften av asfaltsfabriken samt reparations- och underhållsarbete.

Entreprenadingenjör till Hercules, Region Syd

Om verksamheten Hercules är ett av Nordens ledande grundläggningsföretag och en del av NCC Industry. Med hjälp av metoder som pålning, stödkonstruktioner, grundförstärkning och armering hjälper vi våra kunder att lägga grunden till framtidens byggnader och anläggningar.

Platschef Building

Är du Platschefen som trivs med att leda, inspirera och utveckla andra?  Vill du vara med och bygga allt från nyproducerade bostäder och kommersiella fastigheter till stora ombyggnadsprojekt? Merparten av våra projekt omsätter mellan 50 – 750 Mkr.

Junior HR-Partner Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Till projektet Korsvägen söker vi nu omgående en junior HR-partner - en nyckelperson i projektet.

Kalkylingenjör till BINAB

Gjutasfalt är mycket lämpligt för tätskikts- och beläggningsarbeten vid konstruktioner där man ställer höga krav på varaktighet och vattentäthet. NCC:s gjutasfaltprodukter marknadsförs under varumärket BINAB.

Platschef

Nu söker vi Platschefer till Region Infra i Uppsala!Rollen hos ossSom platschef ansvarar du för hela projektets genomförande från byggstart till överlämnande. Det innebär att ansvara för projektets planering och genomförande vad avser kvalitet, tid och ekonomi.

Anbuds-/Kalkylledare med placering i Västerås, Uppsala eller Örebro

Om verksamheten Hercules är ett av Nordens ledande grundläggningsföretag och en del av NCC Industry. Med hjälp av metoder som pålning, stödkonstruktioner, grundförstärkning och armering hjälper vi våra kunder att lägga grunden till framtidens byggnader och anläggningar.

Brandingenjör - Göteborg

Teknik och Hållbarhet är en stabsenhet inom NCC Building Sverige med kompetens inom Hållbarhet, Konstruktion, Installation och Visualisering. Enheten har runt 130 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Beläggningsarbetare Värnamo

Vi behöver förstärka vår beläggningsorganisation i Värnamo med flera duktiga beläggnings- och markarbetare. Din rollSom beläggningsarbetare arbetar du ute på fältet, tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder.

Projekteringsledare PPD

NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad inom infrastruktur. PPD (process and product development) är en stabsfunktion vilken innehåller specialister inom flera områden av projektstyrning såsom kvalitetsstyrning, miljöstyrning, VDC, planering, kostnadsstyrning och projekteringsstyrning.

Platschefer Anläggning

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar.

Projektchef

Har du erfarenhet av byggproduktion, besitter goda ledaregenskaper och söker nya utmaningar inom byggbranschen? NCC Building i Norrbotten söker nu efter dig som vill fortsätta att utvecklas i rollen som ledare och tillsammans med kompetenta och drivna medarbetare få verksamheten efter Norrlandskusten att växa ytterligare.

Platschef Mark

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar.

Arbetsledare Östersund

Arbetsledare till Östersund   Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Supervisor/Arbetsledare

  Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Erfarna beläggningsarbetare

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Träarbetare

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar.

Bergarbetare

Rollen hos oss Våra kompetenta medarbetare är vår absolut största framgångsfaktor. Vi är dock övertygade om att vi och vår verksamhet ständigt kan utvecklas och bli ännu bättre genom ett medskapande arbetssätt.

Chef Strategi och Affärsutveckling

NCC Industry AB söker en inspirerande samt stödjande Chef Strategi och Affärsutveckling med ansvar för sektor Stenmaterial Sverige. Här är dina nya utmaningar   Som chef för Strategi och Affärsutveckling verkar du tillsammans med ledningsgruppen för att Stenmaterial Sverige växer lönsamt, där du leder arbetet med framtagande och uppföljning av strategiplan för sektorn.

NCC Master Traineeprogram 2019

Vill du ha en utmanade och individanpassad roll inom nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsbolag? Då ska du starta din karriär hos oss på NCC! Vårt NCC Master Traineeprogram ger dig möjligheten att få praktiska kunskaper och erfarenheter från olika delar av NCC:s verksamhet.

Säljare till Stenmaterial NCC Linköping

Säljare Här är dina nya utmaningar Vi på Stenmaterial inom NCC arbetar intensivt för att bli ett än mer kund- och marknadsfokuserat företag. Detta innebär att våra produkter och tjänster i vårt totala erbjudande också kommer med höga krav på kvalité och leveranssäkerhet samt långsiktig hållbarhet.

Kompetensbygget 2019

Är du en blivande civilingenjör inom Väg- och Vatten/Samhällsbyggnad? Då är vårt program Kompetensbygget något för dig. I Kompetensbygget varvas betald praktik från olika arbetsplatser med seminarier, stimulerande erfarenhetsutbyten samt skapa ett kontaktnät inför din kommande karriär.

NCC Kandidat Traineeprogram 2019

Vill du ha en utmanande och individanpassad roll inom NCC:s produktionsverksamhet? Då ska du starta din karriär hos oss! NCC Kandidat Traineeprogram (KTP) ger dig möjligheten att få praktiska kunskaper och erfarenheter från olika delar inom NCC:s produktionsverksamhet.

Installationsledare

För att möta våra kunders krav på effektiva byggnader och anläggningar vill vi förstärka vår installationskompetens. Vi söker dig som har gedigen bakgrund från el-styr installationer som tillsammans med oss vill utveckla byggandet under många år framöver.

Arbetsledare Betong

Till affärsområdet Infrastructure söker vi nu en Arbetsledare till våra industri- och anläggningsprojekt i Stockholm! Vill du vara med och förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer? På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre.

Supervisor

Erfaren Supervisor/Arbetsledare inom asfalt Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Installationsledare

För att möta våra kunders krav på effektiva byggnader och anläggningar vill vi förstärka vår installationskompetens. Vi har många spännande projekt framför oss, där vi bla bygger och utvecklar Mälarsjukhuset i Sörmland.

Beläggningsarbetare

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Sommarpraktik 2019

Vill du lära känna oss och få erfarenhet och praktisk kunskap under din studietid? Då är NCC:s sommarpraktik något för dig!Om sommarpraktiken på NCC Som sommarpraktikant på NCC får du praktisk erfarenhet genom arbete på något av våra byggprojekt eller arbetsplatser.

Sjumånaderspraktik LTU 2019

Är du en blivande civilingenjör och läser på Luleå tekniska universitet? Då är vår Sjumånaderspraktik något för dig. I Sjumånaderspraktiken varvas betald praktik från olika arbetsplatser med seminarier, stimulerande erfarenhetsutbyten samt bidrar till att skapa ett kontaktnät inför din kommande karriär.

Brandingenjör - Solna

Teknik och Hållbarhet är en stabsenhet inom NCC Building Sverige med kompetens inom Hållbarhet, Konstruktion, Installation och Visualisering. Enheten har runt 130 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Logistiker i stora projekt för Building

Vi söker nu flera logistiker till våra stora projekt såsom Kineum, ett 28-våningshus i Gårda, och Lisebergs Jubileumsprojekt. Det kommer vara utmaningar som kräver blick för både helhet och detaljer samt förmåga att planera, prioritera och kommunicera.

Projektekonom/Controller till Building

NCC Building bygger bostäder, kontor och offentliga och kommersiella lokaler som till exempel skolor, sjukhus och idrottshallar samt butiker och lagerbyggnader. Med hög kompetens inom hållbarhet, digitalisering och partnering utvecklar NCC Building projekt tillsammans med kunder i tidiga skeden.

Senior Platschef

Inom NCC Building i Luleå har vi en bra mix av projekt inom både nyproduktion, ombyggnation samt renovering. Just nu arbetar vi med ett antal större nyproduktionsprojekt såsom vård- och omsorgsboendet Kronandalen samt 199 st studentlägenheter på Luleå Tekniska Universitets centrala campusområde.

Projektchef

Har du erfarenhet av byggproduktion, besitter goda ledaregenskaper och söker nya utmaningar inom byggbranschen? NCC Building i Gällivare söker nu efter dig som vill fortsätta att utvecklas i rollen som ledare och tillsammans med kompetenta och drivna medarbetare få verksamheten i Gällivare/Malmfälten att växa ytterligare.

Platschef

Inom NCC Building i Gällivare arbetar vi just nu med nyproduktion av flerbostadshus och vår målsättning är att ta oss an fler spännande projekt som kan bidra till Gällivares fortsatta utveckling.

Uppdragsledare VVS - Solna

Teknik och Hållbarhet är en stabsenhet inom NCC Building Sverige med kompetens inom Hållbarhet, Konstruktion, Installation och Visualisering. Enheten har runt 130 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Projektör VVS

Här är dina nya utmaningar Vi söker dig som är engagerad och som har en vilja att vara med att fortsätta utveckla vår enhet. Som projektör hos oss arbetar du med VVS-konstruktion i Autocad tillsammans med våra erfarna uppdragsledare i projekten.

Uppdragsledare VVS - Göteborg

Teknik och Hållbarhet är en stabsenhet inom NCC Building Sverige med kompetens inom Hållbarhet, Konstruktion, Installation och Visualisering. Enheten har runt 130 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Platschef Building

Du trivs med att leda, inspirera och utveckla andra!Platschef till Kristianstad! Vill du vara med och bygga allt från nyproducerade bostäder och kommersiella fastigheter till stora ombyggnadsprojekt? Du får arbeta i ett företag som sätter din arbetsmiljö i fokus både vad det gäller säkerhet samt våra värderingar! Dina nya utmaningar! Rollen som platschef är ett omväxlande jobb där du har det övergripande ansvaret för ekonomi, tidsplanering, personal och arbetsmiljö.

Platschef Building

Stationär Platschef med ansvar för både Hus- och Markarbeten i Perstorp! Vi söker en affärsinriktad Platschef som vill ta ett övergripande ansvar för vår verksamhet i Perstorp.

Anbudsingenjör Building

Från tidigt skede till uppstarten av ett nytt projekt! Din nya roll Anbudsingenjören ansvarar för kostnadsberäkning av våra projekt - från förslagshandling till färdigt anbud - i alla typer av husbyggnadsprojekt, från bostäder, kontor, simhallar till skolor mm.

Platschef Building ROT

Vill du arbeta i ett vinnande lag med ett väl genomtänkt koncept? NCC har under de senaste åren fått förtroendet att genomföra ett flertal renoveringsprojekt inom stora bostadsbestånd i nordvästra Skåne.

Platschef Infra

NCC bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och infrastruktur. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Arbetsledare Mark Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en erfaren Arbetsledare för vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel.

Produktionstekniker till Hercules armeringsfabrik, Norrköping

Om verksamheten Hercules är ett av Nordens ledande grundläggningsföretag och en del av NCC Industry. Med hjälp av metoder som pålning, stödkonstruktioner, grundförstärkning och armering hjälper vi våra kunder att lägga grunden till framtidens byggnader och anläggningar.

Projektchef Produktion

Är du vår nya medarbetare för framtidens sjukhus och vill tillhöra vårt lagbygge?   Rollen hos oss Som Projektchef produktion ansvarar du för att produktionen i ett stort komplext sjukhusprojekt utförs inom kvalitets- och tidsramar.

Platschef Installationer

Är du vår nya medarbetare för framtidens sjukhus och vill tillhöra vårt lagbygge?   Rollen hos oss Som platschef installationer ansvarar du för att installationssamordningen i ett stort komplext sjukhusprojekt.

Site Manager Vägservice

Vägservice inom NCC är en nytänkande och driven verksamhet som vill framåt och förbättra och utveckla branschen. Vi utforskar både teknik och struktur för att hela tiden se möjligheter att driva lönsamma projekt.

Markarbetare

Nu söker vi flera markarbetare till ett stort infrastrukturprojekt längs E14 utanför Sundsvall NCC har vunnit uppdraget åt Trafikverket att bygga en ny väg längs E14 utanför Sundsvall.

Supervisor

  Supervisor/Arbetsledare Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Administratör

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Platschef Building

Du trivs med att leda, inspirera och utveckla andra!Platschef till Helsingborg! Vill du vara med och bygga allt från nyproducerade bostäder och kommersiella fastigheter till stora ombyggnadsprojekt? Du får arbeta i ett företag som sätter din arbetsmiljö i fokus både vad det gäller säkerhet samt våra värderingar! Dina nya utmaningar! Rollen som platschef är ett omväxlande jobb där du har det övergripande ansvaret för ekonomi, tidsplanering, personal och arbetsmiljö.

Hållbarhetsspecialist Miljöcertifiering

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation.

Processmaskinist Mobila asfaltsverk

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Beläggningsarbetare Kiruna

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Beläggningsarbetare Luleå

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Projekteringsledare till Building Östergötland

Projekteringsledare Till vår avdelning Building Östergötland söker vi nu efter vår nästa kollega inom Projekteringsledning med placeringsort Linköping. Har du flerårig erfarenhet inom området, med en bred kunskapsbas från projektering och triggas av att arbeta mot stora och komplexa projekt? Då kan du vara den vi söker! Här är dina nya utmaningar Som projekteringsledare ansvarar du för att leda och fördela projekteringsarbetet i våra projekt från tidigt projektutvecklingsskede till överlämnande till slutkund.

Beläggningsarbetare Piteå

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Beläggningsarbetare Umeå

  Vi behöver förstärka vår organisation i Umeå med en duktig Beläggningsarbetare. Din roll Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder.

Processtekniker asfalt

NCC asfalt Tillverkning behöver nu förstärka organisationen i Karlstad med en duktig Processtekniker. Processtekniker asfalt Rollen hos oss Som processtekniker kommer du att arbeta med produktion av asfaltmassa vid vår asfaltfabrik i Karlstad.

Anbudsingenjör till Building Östergötland

Anbudsingenjör För närvarande har NCC Building Östergötland många pågående projekt och flera på gång. Nu söker vi efter anbudsingenjörer som vill vara med och bidra till att ytterligare stärka vår orderstock inför kommande år.

Platschef

Har du svart bälte i ombyggnad? Drivs du av att använda nästintill hela verktygslådan av byggtekniska lösningar? Vi söker efter en Platschef för ett spännande ombyggnadsprojekt i Göteborg.

Gruppchef Väg, VA och Dagvatten till NCC

Nu söker vi en Gruppchef till specialistavdelningen teknik inom affärsområdet Infrastructure på NCC. Våra medarbetare är tekniska specialister inom bland annat väg, anläggningskonstruktion, VA, material-, geo-, berg-, mark- och vattenteknik.

Reparatör Ulricehamn

Rollen hos oss Vi söker två reparatörer för entreprenadmaskiner och borriggar till vår verkstad i Ulricehamn. Arbetet består av att planera och genomföra reparations- och underhållsarbete, både akuta reparationer och periodiskt underhåll.

CAD- och BIM Projektör - NCC Anläggningskonstruktion

Nu söker vi en CAD- och BIM Projektör till specialistavdelningen NCC Teknik inom affärsområdet Infrastructure. Våra medarbetare är tekniska specialister inom bland annat Anläggningskonstruktion, Geoteknik, Bergteknik och Mark- och vattenteknik.

Konstruktör - NCC Anläggningskonstruktion

Nu söker vi en Konstruktör till specialistavdelningen NCC Teknik inom affärsområdet Infrastructure. Våra medarbetare är tekniska specialister inom bland annat Anläggningskonstruktion, Geoteknik, Bergteknik och Mark- och vattenteknik.

Uppdragsledare Styr- och regler

Teknik och Hållbarhet är en stabsenhet inom NCC Building Sverige med kompetens inom Hållbarhet, Konstruktion, Installation och Visualisering. Enheten har runt 130 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Beläggningsverksamheten i Kristianstad växer

Beläggningsverksamheten Syd generell Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Beläggningsverksamheten i Blekinge växer

Beläggningsverksamheten generell Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Beläggningsverksamheten i Ystad växer

Beläggningsverksamheten Syd generell Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Beläggningsverksamheten i Helsingborg växer

Beläggningsverksamheten Syd generell Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Beläggningsverksamheten i Kalmar växer

Beläggningsverksamheten Syd generell Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Beläggningsarbetare

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation.

Anläggningsarbetare till NCC NoDig

Nu söker vi en Anläggningsarbetare till specialistavdelningen NoDig inom affärsområdet Infrastructure på NCC. NoDig erbjuder ett komplett utbud av schaktfria tekniker för ledningsbyggande och ledningsförnyelse.

Beläggningsverksamheten i Malmö växer

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Supervisor/Arbetsledare

Supervisor/Arbetsledare Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.