Inköpare

Som inköpare på NCC medverkar du till att långsiktigt driva och utveckla inköpsprocessen vidare genom nytänkande lösningar. Du stödjer våra platschefer i projektarbetet och beroende på projektets omfattning har du ansvar för ett eller flera projekt samtidigt.

I rollen som inköpare arbetar du som länk mellan projektet och inköpsorganisationen. En viktig del i ditt arbete är förhandlingar och att utforma inköpsavtal. Du har en roll som inkluderas i projektets olika skeden och jobbar med varierande uppgifter såsom anbudsförfrågningar, utvärderingar och beställningar, upprättande av avtal, inköps- och leveransplanering, inköp av material och underentreprenader samt kvalitetsrevisioner och leverantörsutveckling.

I rollen ingår även att vara uppdaterad om marknadsläge, prisbild och olika leverantörer i Sverige men även internationellt.

Som inköpare är du en del av ett team. Som stöd i arbetet finns ett inköpssystem att jobba utefter samt många erfarna kollegor i produktionen, inom avdelningen och i inköpsorganisationen.

Senior Projektinköpare

Drivs du av att göra affärer? Besitter du en god förhandlingsförmåga och har goda kunskaper inom byggbranschen? Vi söker nu efter vår nästa Projektinköpare för att vi i fortsättningen skall kunna göra bra upphandlingar som leder till att vi fortsätter leverera bra projekt till våra kunder.

Projektinköpare Building

Projektinköpare – från anbud till färdigt projekt Välkommen till din nya framtid! Med hög kompetens inom hållbarhet, digitalisering och partnering utvecklar NCC Building Sweden bostads- och kommersiella projekt tillsammans med kunder.