Tre inköpare sitter runt ett bord och diskuterar.

Inköpare

Som inköpare på NCC medverkar du till att långsiktigt driva och utveckla inköpsprocessen vidare genom nytänkande lösningar. Du stödjer våra platschefer i projektarbetet och beroende på projektets omfattning har du ansvar för ett eller flera projekt samtidigt.

I rollen som inköpare arbetar du som länk mellan projektet och inköpsorganisationen. En viktig del i ditt arbete är förhandlingar och att utforma inköpsavtal. Du har en roll som inkluderas i projektets olika skeden och jobbar med varierande uppgifter såsom anbudsförfrågningar, utvärderingar och beställningar, upprättande av avtal, inköps- och leveransplanering, inköp av material och underentreprenader samt kvalitetsrevisioner och leverantörsutveckling.

I rollen ingår även att vara uppdaterad om marknadsläge, prisbild och olika leverantörer i Sverige men även internationellt.

Som inköpare är du en del av ett team. Som stöd i arbetet finns ett inköpssystem att jobba utefter samt många erfarna kollegor i produktionen, inom avdelningen och i inköpsorganisationen.

Projektinköpare Building Syd

Projektinköpare med affären i fokus Våra projekt är alltid unika vilket medför att dina inköp kommer att variera och du får använda din skicklighet i att ta fram nya tekniska och affärsmässiga lösningar.

Projektinköpare Infra Jönköping

Projektinköpare med produktionsbakgrund Drivs du av att jobba nära projekten och ha en central roll gällande kostnadsbesparande och affärsmässiga inköp? Som Projektinköpare på NCC blir du en nyckelspelare i våra anbud och projekt och tillsammans med andra drivna och kunniga medarbetare fortsätter vi bygga infrastruktur för framtiden! Rollen som Projektinköpare Som Projektinköpare är du spindeln i nätet när det kommer till allt som rör inköp i våra projekt och i din vardag jobbar du nära våra olika byggprojekt.

Projektinköpare till Infrastructure

En betydande del av NCC:s omsättning utgörs av våra inköp och som Projektinköpare hos oss har du därför en viktig roll för att vi ska kunna leverera lönsamma och hållbara projekt.