Arbetsledare

Som arbetsledare på NCC har du en nyckelroll i byggprojektets dagliga drift. Du planerar, styr och följer upp produktionen samt medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande. Arbetsledaren är också en viktig länk i NCC:s säkerhetsarbete.

Rollen som arbetsledare är ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. Arbetsledaren arbetar nära en erfaren platschef, vilket innebär att du kontinuerligt utvecklas i din roll och successivt kan ta ett större ansvar. Arbetet innehåller mycket problemlösning och samarbete med många olika människor och kompetenser, vilket ställer krav på en god samarbetsförmåga och gott ledarskap.

NCC har bra verktyg och arbetssätt som stödjer dig i arbetsledarrollen. Som nyutexaminerad kan du börja din karriär som arbetsledare på en byggarbetsplats, men du kan även gå in i arbetsledarrollen efter att ha genomgått interna utbildningar inom NCC.

Hör våra medarbetare berätta om rollen som arbetsledare

Arbetsledare

Inom NCC Civil North i Västerbotten arbetar vi idag med ett antal större och medelstora mark- och anläggningsprojekt och vi ser mycket positivt på framtiden. Av den anledningen söker vi nu dig som vill förstärka vårt team, arbeta som arbetsledare och vara med på vår fortsatta utveckling framåt.

Arbetsledare, NCC Building Uppsala, Gävle/Dala

Vi befinner oss i en tillväxtfas och behöver nu utöka vårt team i Gävleborg, som just nu arbetar med projekten Agnes kulturhus samt Kv. 10 Godisfabriken i Gävle. Vill du vara med och bygga samt utveckla Gävleborg med oss på NCC? Då ska du ansöka redan idag till rollen som arbetsledare!    Avdelning Uppsala, Gävle/Dala är en stark aktör på marknaden när det kommer till stora, komplexa byggprojekt såsom Agnes Kulturhus, Hus 60 inom Gävle sjukhus, Kv.

Arbetsledare, NCC Building Uppsala, Gävle/Dala

Vi befinner oss i en tillväxtfas och behöver nu utöka vårt team till vårt senaste projekt, Nya Campus Borlänge. Vill du vara med och bygga samt utveckla Dalarna med oss på NCC? Då ska du ansöka redan idag till rollen som arbetsledare! Avdelning Uppsala, Gävle/Dala är en stark aktör på marknaden när det kommer till stora, komplexa byggprojekt såsom Lugnets badhus, Nya Campus Borlänge, Agnes Kulturhus, Hus 60 inom Gävle sjukhus samt Ångströmlaboratoriet.

Arbetsledare Västlänken E05 Korsvägen

Vill du jobba internationellt men trivs bättre på hemmaplan? Nu finns en möjlighet som arbetsledare till vårt projekt E05 Korsvägen som är en deletapp av västlänken i centrala Göteborg.

Arbetsledare NCC Civil Gävleborg

Inom NCC Civil i Gävleborg arbetar vi med mark-, väg- och anläggningsprojekt. Nu ser vi positivt på framtiden inom vår geografi och för att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi flera viktiga spelare till vårt lag.

Arbetsledare NCC Building Norrbotten

Tänk att det är här det händer och att det händer nu! Vi på NCC är stolta över att få möjilghet att bidra till en hållbar samhällsomvandling och om du är på jakt efter nya spännande jobbutmaningar så kan vi nog lova att vi har något för dig! Vårt team i Norrbotten arbetar just nu med större renoveringsprojekt kopplat till Luleå tekniska universitet, bygger bostäder på Kronanområdet, successionrenovering men även sportanläggningar som badhus och en padelhall i Luleå.

Arbetsledare NCC Bostad Stockholm

Nu är det dags, tänker du! Dags att söka nästa utmaning efter att ha skaffat den erfarenhet du känner att du ville ha för att känna dig riktigt trygg i Arbetsledarrollen.

Tingstad_62