Arbetsledare

Som arbetsledare på NCC har du en nyckelroll i byggprojektets dagliga drift. Du planerar, styr och följer upp produktionen samt medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande. Arbetsledaren är också en viktig länk i NCC:s säkerhetsarbete.

Rollen som arbetsledare är ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. Arbetsledaren arbetar nära en erfaren platschef, vilket innebär att du kontinuerligt utvecklas i din roll och successivt kan ta ett större ansvar. Arbetet innehåller mycket problemlösning och samarbete med många olika människor och kompetenser, vilket ställer krav på en god samarbetsförmåga och gott ledarskap.

NCC har bra verktyg och arbetssätt som stödjer dig i arbetsledarrollen. Som nyutexaminerad kan du börja din karriär som arbetsledare på en byggarbetsplats, men du kan även gå in i arbetsledarrollen efter att ha genomgått interna utbildningar inom NCC.

Hör våra medarbetare berätta om rollen som arbetsledare

Supervisor/Arbetsledare Stonematerials East

Vi behöver förstärka vår verksamhet inom NCC Industry AB, stenmaterial avdelning Middle, Stockholm med en drivande Supervisor. Detta är rollen för dig som söker ett fritt arbete med goda utvecklingsmöjligheter.

Supervisor/Arbetsledare NCC Industry

Vi behöver förstärka vår verksamhet inom NCC Industry AB, Sector Stone Materials Area North, med en drivande Supervisor. Detta är rollen för dig som söker ett fritt arbete med goda utvecklingsmöjligheter.

Tingstad_62