Arbetsledare

Som arbetsledare på NCC har du en nyckelroll i byggprojektets dagliga drift. Du planerar, styr och följer upp produktionen samt medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande. Arbetsledaren är också en viktig länk i NCC:s säkerhetsarbete.

Rollen som arbetsledare är ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. Arbetsledaren arbetar nära en erfaren platschef, vilket innebär att du kontinuerligt utvecklas i din roll och successivt kan ta ett större ansvar. Arbetet innehåller mycket problemlösning och samarbete med många olika människor och kompetenser, vilket ställer krav på en god samarbetsförmåga och gott ledarskap.

NCC har bra verktyg och arbetssätt som stödjer dig i arbetsledarrollen. Som nyutexaminerad kan du börja din karriär som arbetsledare på en byggarbetsplats, men du kan även gå in i arbetsledarrollen efter att ha genomgått interna utbildningar inom NCC.

Hör våra medarbetare berätta om rollen som arbetsledare

– Jag tycker att det är kul att få träffa kunden, speciellt när man bygger något som en skola.

Ida Martelleur, arbetsledare på NCC Building, berättar om sin arbetsroll och om hur känns att träffa elever och lärare som ska börja på skolan de bygger.

– Förutfattade meningar om asfalt har väl i princip alla - det här med gubbigt och gaggigt..

Fia Malmqvist, arbetsledare och supervisor på NCC, tar hål på myten om vad en arbetsledare egentligen pysslar med.

NCC Industry söker Site Manager till Norra Stockholm

Just nu växer NCC Industrys Beläggningsverksamhet i Norra Stockholm med flera intressanta projekt. Vi behöver därför förstärka vårt team med en erfaren och driven Site Manager/Entreprenadchef.

Arbetsledare

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar.

Supervisor till Norra Stockholm

Just nu växer NCC Industrys Beläggningsverksamhet i Norra Stockholm med flera intressanta projekt. Vi behöver därför förstärka vårt team med en driven, erfaren och engagerad Supervisor/Arbetsledare som har erfarenhet av asfalt/anläggning.

Supervisor/Arbetsledare

NCC Industry AB berggruppen består av ca: 70 medarbetare. Gruppen innehar 34 borriggar och verksamheten bedrivs från Malmö i söder till Kiruna i norr. Vi är ett av Sveriges största sprängteam ovanjord.

Arbetsledare

Inom NCC Civil SE North/Mark Skellefteå ser vi med tillförsikt på framtiden varför vi nu behöver stärka upp vårt team med fler engagerade arbetsledare! Din rollSom arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar.

Tingstad_62