Arbetsledare

Som arbetsledare på NCC har du en nyckelroll i byggprojektets dagliga drift. Du planerar, styr och följer upp produktionen samt medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande. Arbetsledaren är också en viktig länk i NCC:s säkerhetsarbete.

Rollen som arbetsledare är ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. Arbetsledaren arbetar nära en erfaren platschef, vilket innebär att du kontinuerligt utvecklas i din roll och successivt kan ta ett större ansvar. Arbetet innehåller mycket problemlösning och samarbete med många olika människor och kompetenser, vilket ställer krav på en god samarbetsförmåga och gott ledarskap.

NCC har bra verktyg och arbetssätt som stödjer dig i arbetsledarrollen. Som nyutexaminerad kan du börja din karriär som arbetsledare på en byggarbetsplats, men du kan även gå in i arbetsledarrollen efter att ha genomgått interna utbildningar inom NCC.

Hör våra medarbetare berätta om rollen som arbetsledare

Arbetsledare inom Betong till NCC

Som arbetsledare inom betong har du ett självständigt och omväxlande arbete med stort eget ansvar. I samarbete med platschef planerar och leder du din del av projektet framåt, följ

Örebro 2024-05-31
Arbetsledare Mark

Marknaden i Skellefteå exploderar och vi inom Mark Skellefteå arbetar med ett antal större och medelstora projekt som vi nu behöver förstärkning till. Är du engagerad och driven ka

Skellefteå 2024-06-16

Arbetsledare, NCC Building, Uppsala

Vi vill nu förstärka vår avdelning med ytterligare en Arbetsledare, som kan vara verksam i projekt inom Uppsala Län. Inom den här geografin har vi just nu projekt från Upplands-Bro i söder till Uppsala i norr.