Arbetsledare

Som arbetsledare på NCC har du en nyckelroll i byggprojektets dagliga drift. Du planerar, styr och följer upp produktionen samt medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande. Arbetsledaren är också en viktig länk i NCC:s säkerhetsarbete.

Rollen som arbetsledare är ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. Arbetsledaren arbetar nära en erfaren platschef, vilket innebär att du kontinuerligt utvecklas i din roll och successivt kan ta ett större ansvar. Arbetet innehåller mycket problemlösning och samarbete med många olika människor och kompetenser, vilket ställer krav på en god samarbetsförmåga och gott ledarskap.

NCC har bra verktyg och arbetssätt som stödjer dig i arbetsledarrollen. Som nyutexaminerad kan du börja din karriär som arbetsledare på en byggarbetsplats, men du kan även gå in i arbetsledarrollen efter att ha genomgått interna utbildningar inom NCC.

Hör våra medarbetare berätta om rollen som arbetsledare

Erfaren ställningsbyggare - arbetande förman

Vi behöver förstärka vårt team i Oxelösund!  Vi är viktiga! Till och med en förutsättning för att man ska kunna bygga eller renovera! Vi finns med oavsett om det är ett litet hus eller en stor byggnad, en mindre industrirenovering eller en stor om- eller nybyggnad av en industri.

Arbetsledare till SSABs fabrik i Oxelösund

Vill du vara med och utveckla ställningsbranschen? Vi är viktiga! Till och med en förutsättning för att man ska kunna bygga eller renovera! Vi finns med oavsett om det är ett litet hus eller en stor byggnad, en mindre industrirenovering eller en stor om- eller nybyggnad av en industri.

Arbetsledare Building Västmanland/Sörmland

Har du ett par års erfarenhet av att arbeta självständigt i en roll som arbetsledare och vill jobba med spännande projekt i Nyköpingsregionen? Till vår avdelning NCC Building Västmanland/Sörmland söker vi nu efter en erfaren Arbetsledare som söker en utmanande roll med goda utvecklingsmöjligheter.

Supervisor till Stenmaterial Väst

Ledare som drivs av värderingar och resultat Detta är rollen för dig som söker ett fritt arbete med goda utvecklingsmöjligheter och som gillar utmaningen i att förbättra och utveckla verksamheter.

KM-Ingenjör Building Sydost

KM-Ingenjör NCC har fått förmånen att bygga om och till flera Anstalter i Skaraborg tillsammans med Specialfastigheter. Detta är stora byggprojekt med säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande då anstalterna byggs om för att bli mer ändamålsenliga.

Tingstad_62