Arbetsledare

Som arbetsledare på NCC har du en nyckelroll i byggprojektets dagliga drift. Du planerar, styr och följer upp produktionen samt medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande. Arbetsledaren är också en viktig länk i NCC:s säkerhetsarbete.

Rollen som arbetsledare är ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. Arbetsledaren arbetar nära en erfaren platschef, vilket innebär att du kontinuerligt utvecklas i din roll och successivt kan ta ett större ansvar. Arbetet innehåller mycket problemlösning och samarbete med många olika människor och kompetenser, vilket ställer krav på en god samarbetsförmåga och gott ledarskap.

NCC har bra verktyg och arbetssätt som stödjer dig i arbetsledarrollen. Som nyutexaminerad kan du börja din karriär som arbetsledare på en byggarbetsplats, men du kan även gå in i arbetsledarrollen efter att ha genomgått interna utbildningar inom NCC.

Hör våra medarbetare berätta om rollen som arbetsledare

Erfaren arbetsledare till Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en Arbetsledare för vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel.

Platschef ROT Bostad Stockholm

Har du mångårig erfarenhet av att driva projekt i bygg- eller fastighetsbranschen, besitter goda ledaregenskaper och söker nya spännande utmaningar? Avdelning Bostad Stockholm söker nu en platschef med erfarenhet av renovering, ombyggnad och tillbyggnad som vill ingå i vår organisation och driva eget bostadsprojekt inom storstockholmsområdet.

Arbetsledare till Bohuslän/Älvsborg, Building Väst

Arbetsledare till Bohuslän/Älvsborg, Building Väst Vill Du vara med och vara delaktig i och bygga projekt i vår geografi, Bohuslän och Älvsborg?  Nu behöver vi utöka vårt team med arbetsledare och du kommer att arbeta med olika typer av husbyggnadsprojekt, till både privat och offentlig sektor, alltifrån bostäder, kontor, industri till skolor och vårdlokaler.

Arbetsledare E05 Korsvägen - Liseberg, Civil West

Arbetsledare E05 Korsvägen - Liseberg, Civil West  Vill du jobba internationellt men trivs bättre på hemmaplan? Nu finns en möjlighet som arbetsledare till vårt projekt E05 Korsvägen som är en deletapp av västlänken i centrala Göteborg.

Arbetsledare Logistik Building Stora Projekt

Arbetsledare Logistik Building Stora Projekt Tidaholm NCC har fått förmånen att bygga om och till flera Anstalter i Skaraborg tillsammans med Specialfastigheter. Detta är stora byggprojekt med säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande då anstalterna byggs om för att bli mer ändamålsenliga.

Projektingenjör Building Stora Projekt

Projektingenjör med fokus på projekt- och kostnadsstyrning till Stora Projekt i Tidaholm NCC har fått förmånen att bygga om och till flera Anstalter i Skaraborg tillsammans med Specialfastigheter.

Arbetsledare Building Stora Projekt

Erfaren Arbetsledare / Blockchef till mega projekt i Tidaholm NCC har fått förmånen att bygga om och till flera Anstalter i Skaraborg tillsammans med Specialfastigheter. Detta är stora byggprojekt med säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande då anstalterna byggs om för att bli mer ändamålsenliga.

Arbetsledare Building Sydost

Arbetsledare nyproduktion Det går bra för oss! Vi behöver nu utöka vår verksamhet i Kalmar med en kvalificerad arbetsledare som verkligen trivs i sin roll som arbetsledare och som gillar pulsen ute i produktionen.

Arbetsledare Building Sydost

Arbetsledare nyproduktion Det går bra för oss! Vi behöver nu utöka vår verksamhet i Jönköping med en kvalificerad arbetsledare som verkligen trivs i sin roll som arbetsledare och som gillar pulsen ute i produktionen.

Arbetsledare Building Sydost

Arbetsledare nyproduktion Det går bra för oss! Vi behöver nu utöka vår verksamhet i Kalmar med en kvalificerad arbetsledare som verkligen trivs i sin roll som arbetsledare och som gillar pulsen ute i produktionen.

Arbetsledare Anläggning Västernorrland/Jämtland Civil SE North

Det händer mycket i Västernorrland/Jämtland just nu och vi ser positivt på framtiden med en uppåtgående trend inom vår geografi. Vi behöver därför stärka upp vårt team med ytterligare en arbetsledare som kan vara flexibel och verka inom hela vår geografi.

Arbetsledare Building Norrbotten

Tänk att det är här i norr det händer och att det händer nu! Vi på NCC är stolta över att få möjlighet att bidra till en hållbar samhällsomvandling och om du är på jakt efter nya spännande projekt att driva så kan vi nog lova att Building Norrland har något för dig.

Projektinköpare Bostad Stockholm

Vill du vara med och arbeta för att vi ska bli branschens ledande bostadsbyggare? Hur ska vi klara det? Jo, genom att arbeta effektivare, hitta synergier och bli bättre på att producera utifrån kundens önskemål.

Arbetsledare Anläggning Civil North

Det händer mycket i Norrbotten och vi ser en ljus framtid framför oss där vi nu behöver förstärkning med fler arbetsledare till vår Anläggningsgrupp i Norrbotten, särskilt till vårt brogäng.

Arbetsledare Anläggning Civil North

Det händer mycket i Norrbotten och vi ser en ljus framtid framför oss där vi nu behöver förstärkning med fler arbetsledare till vår Anläggningsgrupp i Norrbotten, särskilt till vårt brogäng.

Arbetsledare till NCC Building med placering i Umeå

Är du redo för nya jobbutmaningar och nyfiken på om NCC i Umeå kan vara arbetsplatsen för dig? Utöver ett team som kan hantera komplexiteten i byggprocessens alla delar och som visar på ett driv utöver det vanliga, så har vi en intressant mix av projekt inom både nyproduktion, ombyggnation samt renovering.

Installationsledare tidiga skeden Bostad Stockholm

Installationsledare med fokus på tidiga skeden till Bostad Stockholm Arbetar du idag som installationsledare men vill ha mer fokus på tidiga skeden? Då kan du vara den vi söker! Som Installationsledare på avdelning Bostad Stockholm arbetar du i tidiga skeden, tillsammans med våra kunder och är med påverkar valen av de bäst lämpade installationstekniska lösningarna.

Arbetsledare Building Skellefteå

Är du redo för nya jobbutmaningar och nyfiken på om NCC i Skellefteå kan vara arbetsplatsen för dig? Utöver ett team som kan hantera komplexiteten i byggprocessens alla delar och som visar på ett driv utöver det vanliga, så har vi en intressant mix av projekt inom både nyproduktion, ombyggnation samt renovering.

Arbetsledare Skellefteå Civil SE North

Vill du vara med och bygga Skellefteås framtid? Marknaden inom mark och anläggning kokar i Skellefteå och vi har många projekt som ska startas upp framöver. Vi behöver stärka upp vårt stabila gäng i Skellefteå med ytterligare två arbetsledare.

Arbetsledare NCC Bostad Stockholm

Nu är det dags, tänker du! Dags att söka nästa utmaning efter att ha skaffat den erfarenhet du känner att du ville ha för att känna dig riktigt trygg i Arbetsledarrollen.

Tingstad_62