Lediga jobb i Luleå och norra Sverige

I Luleå och på flera av orterna i norra Sverige som Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall och Östersund utvecklar NCC bostäder, badhus, energi- och infrastrukturprojekt.

NCC är en medspelare i norra Sveriges expansiva region med häftiga projekt. I spåren följer efterfrågan på bygg-, underhålls- och nya utvecklingsprojekt.

En framgångsfaktor är att vi jobbar tillsammans med utveckling, hållbarhet och erfarenhetsbyte mellan medarbetare, NCC:s specialistavdelningar och kunder. Vill du bli en del av vår spännande framtidresa?

Många spännande projekt i ett expansivt Norrland

Vi bygger just nu ut Rengård vattenkraftverk för effektiv energiutvinning. Kommunen i Arvidsjaur satsar på aktivitet för sina invånare med Sport- och Simhall och även ett badhus på Hertsön i Luleå. I Skellefteå bygger vi bostadsrätter på Guldläge och 180 lägenheter i Skelleftehamn samt utför hållbart anläggningsarbete på Bergsbyns företagspark. I Umeå på Östra Station växer en hållbar stadsdel fram med både bostadsrätter, handel och kontor.

NCC bygger också en testbäddsanläggning för RISE i Domsjö och framtidens vård och omsorgsboende Norrsken i Östersund.

Vi söker engagerade medarbetare som sätter säkerheten först och vill utvecklas med oss.

Nedan hittar du våra lediga tjänster. Välkommen till NCC i norra Sverige! Du kan använda filtreringen nedan för att filtrera på län

IT Solution Architect – Identity Access Management(IAM) to NCC

Do you want to make a real difference and make decisions that improve people's everyday lives? At NCC, we can offer you just that! You’ll get the opportunity to work in an environment influenced by sustainability, digitalization, and innovation!  We are building for the future – are you ready to help us realize our IT roadmap? The construction industry is currently facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

Operation Manager- är du vår nya platsansvariga chef?

Rollen hos oss Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare driva några av de mest utmanande projekten som finns i norra Sverige? Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka detta jobb! Som Operations Manager leder och utvecklar du vår verksamhet inom asfaltsbeläggning, främst med kommuner och Privatkunder.

Beläggningsarbetare till NCC Asphalt Special

Vi behöver förstärka vår organisation i NCC Asphalt Special med duktiga Beläggningsarbetare. Din roll Som medarbetare hos oss på NCC Asphalt Special arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder.

Arbetsledare NCC Building Uppsala, Gävle/Dala

Nu har du möjlighet att bli en del av vårt team i ett stort, komplext och samhällsnyttigt projekt i vår region som drivs i samverkan, där du får vara med och bygga samt utveckla Gävleborg.

Platschef till NCC Building Uppsala, Gävle/Dala

Nu har du möjlighet att bli en del av vårt team i ett stort, komplext och samhällsnyttigt projekt i vår region som drivs i samverkan. Vi befinner oss i en spännande tillväxtfas och behöver nu utöka vårt team i Gävleborg, för våra planerade projekt på Gävle sjukhus.

Sommarjobb

Vill du lära känna oss och få erfarenhet och praktisk kunskap under din studietid? Då är NCC:s sommarjobb något för dig! Som sommarjobbare på NCC får du praktisk erfarenhet genom arbete på något av våra byggprojekt eller arbetsplatser.

Kompetensbygget 2023

Är du en blivande civilingenjör inom Väg- och Vatten/Samhällsbyggnad och vill ha ett sommarjobb utöver det vanliga? Då är vårt program Kompetensbygget något för dig.

Sjumånaderspraktik LTU

Är du en blivande civilingenjör inom Väg- och Vatten/Samhällsbyggnad och studerar på Luelå Tekniska Universitet? Har du valt att göra praktik inom ramen för din utbildning? Då är vårt program Kompetensbygget något för dig.

Visionsbild av Arvidsjaurs nya sport- och simhall.
NCC bygger Arvidsjaur nya sport- och simhall

NCC och Arvidsjaur kommun inleder bygget av en attraktiv sport- och en efterlängtad simhall, en gemensam byggnad med plats för aktivitet och umgänge för alla.

Bild på pilothall i Örnsköldsvik.
NCC bygger ny pilothall för RISE i Örnsköldsvik

NCC och RISE bygger Bioeconomy Arena, en pilothall med testbäddsanläggning för utveckling av nya biokemiska produkter.

Bild på skylt med hus i bakgrunden.
NCC bygger Umeås nya hållbara stadsdel med 78 bostadsrätter och kontorshus på 13 000 kvm

Tillsammans med Balticgruppen bygger NCC två hus i Umeås nya hållbara stadsdel Östra Station som ska bli en komplett levande stadsdel med fler bostäder, kontor, handel, service och mötesplatser.

Bild på Hertsö Badhus i Luleå, grönt hus omringat av träd.
NCC bygger nya Hertsö Badhus i Luleå

NCC och Luleå kommun inleder bygget av efterlängtade Hertsö badhus i Luleå.

Bild på tegelhus, bostadsrätter i Skellefteå.
NCC bygger 87 bostadsrätter i centrala Skellefteå

NCC och HSB inleder samverkansprojekt och bygger två hus med 87 lägenheter i ett växande Skellefteå.

Drönarbild av Bergbyns företagspark i Skellefteå.
NCC utför mark och anläggningsarbeten för Bergsbyns företagspark med fokus på hållbarhet i Skellefteå

NCC och Skellefteå kommun fortsätter i samverkan med markanläggningen för etableringen av Bergsbyns företagspark som växer fram i anslutning till Northvolt i Skellefteå.

Flygbild över vård- och omsorgsboende i Luleå.
Framtidens vård- och omsorgsboende i Luleå klart

Kronandalens vård- och omsorgsboende på 12 000 kvadratmeter i Luleås nya stadsdel Kronandalen är klart för inflyttning. Med sina 144 lägenheter är det en av de största vårdhem som NCC har byggt i Sverige.

Flygbild över Rengård vattenkraftverk i Skellefteå.
NCC bygger ut vattenkraftverk i Skellefteå

NCC och Skellefteå Kraft effektiviserar och bygger ut Rengård vattenkraftverk med en extra turbin för att öka anläggningens kapacitet.