Platschef

Platschefen är en av de viktigaste rollerna inom NCC. Som platschef har du ansvar för att driva projektteamet mot gemensamma mål och leda arbetet i projektet från kontrakt till överlämnande. Det innebär ansvar för projektets planering och genomförande avseende miljö, kvalitet, ekonomi och tid.

En platschef på NCC har ett omväxlande jobb med stort eget ansvar. Arbetsuppgifterna kan se mycket olika ut beroende på projekt och i vilket skede projektet befinner sig i. Ofta är du specialiserad inom ett av våra affärsområden, exempelvis husbyggnation, infrastruktur eller industri. Det finns stora möjligheter att utvecklas inom rollen som platschef.

Rollen som platschef innebär att du leder samarbetet med kunden, det egna projektteamet och med underentreprenörer. Det kräver ett bra ledarskap och en mycket god samarbetsförmåga. Platschefen bygger projektteamet av arbetsledare, yrkesarbetare och andra kompetenser såsom entreprenadingenjörer, inköpare och underentreprenörer. Du är också ansvarig för utveckling av din personal.

Utmärkande för NCCs byggarbetsplatser är fokus på arbetsmiljö, struktur, kvalitet och god tillgång till stödresurser. Som platschef arbetar du i ett nära samarbete med projektchef och med övriga specialister inom NCC.

Platschefer

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar.

Platschef

Vi söker nu dig som vill vara med på vår resa att bygga ett starkt team i regionen och genom ditt kunnande bidra till skapandet av ett tryggt och attraktivt Gällivare med en trivsam boendemiljö.

Platschef Byggservice

Vill du bli vår kommande Platschef för Byggservice i Nyköping? Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation där vi sätter din arbetsmiljö i fokus både vad det gäller säkerhet samt våra värderingar.

Platschef Mark

Är du en bra ledare, med affärssinne som trivs med att bygga framgångsrika grupper? Har du också flerårig erfarenhet av en ledande roll inom anläggningsverksamhet är det dig vi söker till oss på NCC Civil West! I din roll som Platschef kommer att vara en del av en markgrupp på cirka 20 tjänstemän som utför mark, grundläggning och saneringsarbeten i regionen.

Platschef

Efter våra framgångar i Bohuslän vill vi fortsätta att expandera! Vi ser mycket positivt på framtiden inom anläggningsverksamheten men för att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi bli fler.

Platschef Betong

Platschef Betong NCC Civil South ser positivt på framtiden inom Infrastructurprojekt. Därför kommer vi att behöva förstärka vår organisation med en platschef för betongarbeten till produktionsgrupp Infra.

Platschef Mark

Platschef Mark NCC Civil South har många spännande projekt i Helsingborgsområdet som vattentornet, landborgsgaraget och sjukhuset. Därför kommer vi att behöva förstärka vår organisation med en platschef för markarbeten.

Platschef Mark

Platschef Mark NCC Civil South har många spännande projekt i Malmö- och Helsingborgsområdet som vattentornet, landborgsgaraget och sjukhuset. Därför kommer vi att behöva förstärka vår organisation med en platschef för markarbeten.

Site Manager/Platschef - Tillverkning Asfalt, Hejdeby, Gotland

NCC Industry arbetar med produktion av stenmaterial, asfalt samt asfaltbeläggningar. Genom en högteknologisk tillverkningsprocess levereras insatsmaterial till våra asfaltverk och våra asfaltsprodukter passar till allt från gator, garageuppfarter och cykelbanor till motorvägar och flygfält.