Platschef

Platschefen är en av de viktigaste rollerna inom NCC. Som platschef har du ansvar för att driva projektteamet mot gemensamma mål och leda arbetet i projektet från kontrakt till överlämnande. Det innebär ansvar för projektets planering och genomförande avseende miljö, kvalitet, ekonomi och tid.

En platschef på NCC har ett omväxlande jobb med stort eget ansvar. Arbetsuppgifterna kan se mycket olika ut beroende på projekt och i vilket skede projektet befinner sig i. Ofta är du specialiserad inom ett av våra affärsområden, exempelvis husbyggnation, infrastruktur eller industri. Det finns stora möjligheter att utvecklas inom rollen som platschef.

Rollen som platschef innebär att du leder samarbetet med kunden, det egna projektteamet och med underentreprenörer. Det kräver ett bra ledarskap och en mycket god samarbetsförmåga. Platschefen bygger projektteamet av arbetsledare, yrkesarbetare och andra kompetenser såsom entreprenadingenjörer, inköpare och underentreprenörer. Du är också ansvarig för utveckling av din personal.

Utmärkande för NCCs byggarbetsplatser är fokus på arbetsmiljö, struktur, kvalitet och god tillgång till stödresurser. Som platschef arbetar du i ett nära samarbete med projektchef och med övriga specialister inom NCC.

Platschefer Mark

Nu söker vi erfarna platschefer inom mark till Luleå och Piteå!Kom och hjälp oss att växa! Vi inom region NCC Civil Engineering North ser positivt på framtiden inom vår geografi (Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Jämtland) och för att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag.

Platschef Hercules Närke/Värmland

HERCULES Grundläggning AB är ett av Skandinaviens ledande grundläggningsföretag med verksamhet i Sverige, Norge och Danmark. Kärnverksamheten är pålning och stödkonstruktioner.

Platschef mark och väg

Om NCC Vårt affärsområde NCC Infrastructure levererar hela infrastrukturprojekt – från design och konstruktion till produktion och service. Vi har idag en stark position i Sverige som tillsammans med Norge också är den främsta tillväxtmarknaden.

Platschef

Är du redo för nya utmaningar med utgångspunkt från ett mindre kontor i Varberg där du är med och påverkar den fortsatta expansionen? Söker du en roll där du arbetar i nära samverkan med kunder, kollegor och underentreprenörer med målet att fortsatt utveckla vår verksamhet? Då kan du vara vår nya Platschef i Varberg! Här är dina nya utmaningar Som Platschef på NCC har du ett omväxlande jobb med stort eget ansvar ifrån att beställningen skrivits på till att vi lämnar över projektet till våra nöjda kunder.

Site Manager/Platschef

Vägservice inom NCC är en nytänkande och driven verksamhet som vill framåt och förbättra och utveckla branschen. Vi utforskar både teknik och struktur för att hela tiden se möjligheter att driva lönsamma projekt.

Platschef Mark

Är du en bra ledare, med affärssinne som trivs med att bygga framgånsrika grupper? Har du också flerårig erfarenhet av en ledande roll inom anläggningsverksamhet är det dig vi söker till oss på NCC Civil West! Här är dina nya utmaningar Som Platschef har du ansvar för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande.

Platschefer

Kom och hjälp oss att växa i Sundsvall! Vi på NCC Infrastructure, som arbetar med mark-, väg-, och anläggningsprojekt, ser positivt på framtiden inom vår geografi och för att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag.

Platschefer

Kom och hjälp oss att utveckla vår organisation i Örebro! Vi på NCC Infrastructure, som arbetar med mark-, väg-, och anläggningsprojekt, ser positivt på framtiden inom vår geografi och för att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag.

Platschef

Nu söker vi Platschefer till Uppsala!Rollen hos ossSom platschef ansvarar du för hela projektets genomförande från byggstart till överlämnande. Det innebär att ansvara för projektets planering och genomförande vad avser kvalitet, tid och ekonomi.

Biträdande Platschef

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation.

Blockchef Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en Blockchef för vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel.

Platschefer

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation.

Blivande Projektchef till Civil West

Till vår avdelning på NCC Civil West söker vi nu efter en Blivande Projektchef till vår väggrupp. Hos oss är du en del av en kompetent grupp på cirka 30 tjänstemän som utför stora till medelstora vägprojekt i regionen.

Site Manager/Platschef till Centrala Stockholm

Site Manager/Platschef Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Platschef

Inom NCC i Gällivare pågår just nu spännande mark- och anläggningsprojekt. Vi ser med tillförsikt på framtiden och söker av den anledningen förstärkning i form av en platschef som vill vara med i vår fortsatta utveckling framåt.