Platschef

Platschefen är en av de viktigaste rollerna inom NCC. Som platschef har du ansvar för att driva projektteamet mot gemensamma mål och leda arbetet i projektet från kontrakt till överlämnande. Det innebär ansvar för projektets planering och genomförande avseende miljö, kvalitet, ekonomi och tid.

En platschef på NCC har ett omväxlande jobb med stort eget ansvar. Arbetsuppgifterna kan se mycket olika ut beroende på projekt och i vilket skede projektet befinner sig i. Ofta är du specialiserad inom ett av våra affärsområden, exempelvis husbyggnation, infrastruktur eller industri. Det finns stora möjligheter att utvecklas inom rollen som platschef.

Rollen som platschef innebär att du leder samarbetet med kunden, det egna projektteamet och med underentreprenörer. Det kräver ett bra ledarskap och en mycket god samarbetsförmåga. Platschefen bygger projektteamet av arbetsledare, yrkesarbetare och andra kompetenser såsom entreprenadingenjörer, inköpare och underentreprenörer. Du är också ansvarig för utveckling av din personal.

Utmärkande för NCCs byggarbetsplatser är fokus på arbetsmiljö, struktur, kvalitet och god tillgång till stödresurser. Som platschef arbetar du i ett nära samarbete med projektchef och med övriga specialister inom NCC.

Arbetsledare Bostad Stockholm

Håkan och Martin och deras produktionsteam söker nu ytterligare kollegor och teammedlemmar att vara med och utveckla Stockholms framtida bostäder. Vi söker nu dig med produktionserfarenhet av bostäder i roll som arbetsledare som vill utvecklas vidare i samma roll hos oss på NCC.

Blivande Platschefer Bostad

Håkan och Martin och deras produktionsteam söker nu ytterligare kollegor och teammedlemmar att vara med och utveckla Stockholms framtida bostäder. Vi söker nu dig med produktionserfarenhet av bostäder i roll som arbetsledare som vill utvecklas vidare i rollen som platschef.

Platschef/Blockchef

På NCC Building Väst har vi fått förtroendet att genomföra att flertal spännande byggnadsprojekt så som Nya Humanisten i Göteborg, Drottning Silvias Barnsjukhus och ett flertal bostadsprojekt av varierande storlek.

Platschef Kineum

Är du på jakt efter nya utmaningar som Platschef till ett stort innovativt kontorsprojekt i expansiva Gårda, Göteborg? Vi söker nu efter en erfaren Platschef till vårt kontorsprojekt Kineum i Göteborg.

Platschef

Affärsområde NCC Infrastructure levererar hela infrastrukturprojekt – från design och konstruktion till produktion och service. Avdelning Infra Services är en del av affärsområdet som idag har en stark position i Sverige och arbetar över hela Norden.

Blivande Platschefer Västerås

Här är dina nya utmaningar   Som blivande platschef går du in i rollen som arbetsledare där du tillsammans med din chef sätter en utvecklingsplan med målet att bli platschef för något av våra projekt.

Platschef Västerås

Affärsområde NCC Building är en nordisk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Platschef

Nu söker vi en platschef till Mark Jämtland! Kom och hjälp oss att växa! Vi inom NCC Civil Engineering North ser positivt på framtiden inom vår geografi (Västernorrland, Jämtland, Västerbotten, Norrbotten) och för att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag.

Erfaren arbetsledare Kommersiella Projekt

Här är dina nya utmaningar   Som arbetsledare för avdelning Hus har du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. Arbetet hos oss innebär olika projekt inom kommersiella fastigheter där du i samarbete med platschefen planerar och leder projektet framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och följer upp att vi håller vad vi lovar.

Blivande Platschefer Kommersiella Projekt

Här är dina nya utmaningar   Avdelning Hus Stockholm som ingår i NCC Building, har idag närmare 400 anställda och är mitt inne i en spännande tillväxtfas.

Platschef / Blivande projektchef

Nu söker vi en erfaren platschef!Kom och hjälp oss att växa! Vi inom NCC Civil Engineering North ser positivt på framtiden inom vår geografi (Västernorrland, Jämtland, Västerbotten, Norrbotten) och för att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag.

Site Manager Göteborg

  Vi behöver omgående förstärka vår beläggningsorganisation i Göteborg med två duktiga och erfarna platschefer. Din roll Som Platschef/Site Manager har du det övergripande ansvaret för verksamheten och ansvarar för produktion, ekonomi och personal.

Generell intresseanmälan Hus/Bostad Uppsala

Uppsala växer och vi på NCC är stolta att vara med och bygga staden. I Uppsala är vi cirka 110 Tjänstemän och 160 Yrkesarbetare. Vi är specialiserade på Hus/Bostäder och vi har de senaste åren genomfört flera kända Husprojekt som tagit en naturlig del av staden såsom Skandionkliniken, IFU Arena, Segerstedthuset samt flera Bostadsprojekt.