Platschef

Platschefen är en av de viktigaste rollerna inom NCC. Som platschef har du ansvar för att driva projektteamet mot gemensamma mål och leda arbetet i projektet från kontrakt till överlämnande. Det innebär ansvar för projektets planering och genomförande avseende miljö, kvalitet, ekonomi och tid.

En platschef på NCC har ett omväxlande jobb med stort eget ansvar. Arbetsuppgifterna kan se mycket olika ut beroende på projekt och i vilket skede projektet befinner sig i. Ofta är du specialiserad inom ett av våra affärsområden, exempelvis husbyggnation, infrastruktur eller industri. Det finns stora möjligheter att utvecklas inom rollen som platschef.

Rollen som platschef innebär att du leder samarbetet med kunden, det egna projektteamet och med underentreprenörer. Det kräver ett bra ledarskap och en mycket god samarbetsförmåga. Platschefen bygger projektteamet av arbetsledare, yrkesarbetare och andra kompetenser såsom entreprenadingenjörer, inköpare och underentreprenörer. Du är också ansvarig för utveckling av din personal.

Utmärkande för NCCs byggarbetsplatser är fokus på arbetsmiljö, struktur, kvalitet och god tillgång till stödresurser. Som platschef arbetar du i ett nära samarbete med projektchef och med övriga specialister inom NCC.

Platschef Building

Du trivs med att leda, inspirera och utveckla andra!Platschef till Helsingborg! Vill du vara med och bygga allt från nyproducerade bostäder och kommersiella fastigheter till stora ombyggnadsprojekt? Du får arbeta i ett företag som sätter din arbetsmiljö i fokus både vad det gäller säkerhet samt våra värderingar! Dina nya utmaningar! Rollen som platschef är ett omväxlande jobb där du har det övergripande ansvaret för ekonomi, tidsplanering, personal och arbetsmiljö.

Platschef

Har du svart bälte i ombyggnad? Drivs du av att använda nästintill hela verktygslådan av byggtekniska lösningar? Vi söker efter en Platschef för ett spännande ombyggnadsprojekt i Göteborg.

Platschef Luleå

Platschef Luleå Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Platschef Building

Är du Platschefen som trivs med att leda, inspirera och utveckla andra?  Vill du vara med och bygga allt från nyproducerade bostäder och kommersiella fastigheter till stora ombyggnadsprojekt? Merparten av våra projekt omsätter mellan 50 – 750 Mkr.

Platschef Building

Du trivs med att leda, inspirera och utveckla andra!Platschef till Halmstad! Vill du vara med och bygga allt från nyproducerade bostäder och kommersiella fastigheter till stora ombyggnadsprojekt? Du får dessutom arbeta i ett företag som sätter din arbetsmiljö i fokus både vad det gäller säkerhet samt våra värderingar! Dina nya utmaningar! Rollen som platschef är ett omväxlande jobb där du har det övergripande ansvaret för ekonomi, tidsplanering, personal och arbetsmiljö.

Platschef Building

Stationär Platschef med ansvar för både Hus- och Markarbeten i Perstorp! Vi söker en affärsinriktad Platschef som vill ta ett övergripande ansvar för vår verksamhet i Perstorp.

Site Manager Beläggning

Är du en god ledare med erfarenhet inom entreprenadbranschen. Drivs du av att driva projekt och göra affärer? Då kan du vara vår nästa Site Manager i Jönköping! Här är dina nya utmaningar I din roll som Site Manager har du det övergripande ansvaret för verksamheten i regionen.

Platschef Building ROT

Vill du arbeta i ett vinnande lag med ett väl genomtänkt koncept? NCC har under de senaste åren fått förtroendet att genomföra ett flertal renoveringsprojekt inom stora bostadsbestånd i nordvästra Skåne.

Bild på Mohammed Bdeiwi Foto/illustration: Gugge Zelander
”-Jag älskar stora projekt! Ordet omöjligt finns inte. Jag är utbildad i Irak, jag har jobbat i Jordanien och Irak och på massa ställen alltid med samma grundinställning: jag älskar stora projekt och ordet omöjligt finns inte. Jag löser problem hela tiden, risker, kostnader, resultat, framdrift. Jag är aldrig rädd att prova nya saker, man måste våga! Utmaningar har vi gott om i projektet där jag är nu, Lund-Arlöv 4 spår. Hela sommaren med den enorma hettan till exempel, det ställer krav på betonggjutningarna med vattning och avkylning. Projektet stänger av E6:an i två veckor för att lansera två broar, det är första gången det görs med bara utvändig domkraft, det är en utmaning som kräver noggrann planering och framförhållning - det är inget man bara improviserar fram. Jag har det bästa jobbet i världen!” Mohammed Bdeiwi
Pernilla Persson, platschef
”Saker går alltid att lösa på nåt sätt, det handlar bara om att tänka nytt. Som den ridanläggning vi gör markjobben för nu. Vi jobbar med flera annorlunda materialval och lösningar, och nära ett Natura2000-område. Eftersom kunden inte vill ha stillastående vatten som drar till sig flugor lägger vi rörmagasin under mark för dagvattnet. Vi har satt en zinkfälla som filtrerar takvattnet och lägger markventilation för att spara plats i byggnaden för övriga installationer. Vi lär oss mycket. Och så kan vi få in lite nya, smarta lösningar också, det är kul!” Pernilla Persson, platschef #everydayproblemsolvers