Platschef

Platschefen är en av de viktigaste rollerna inom NCC. Som platschef har du ansvar för att driva projektteamet mot gemensamma mål och leda arbetet i projektet från kontrakt till överlämnande. Det innebär ansvar för projektets planering och genomförande avseende miljö, kvalitet, ekonomi och tid.

En platschef på NCC har ett omväxlande jobb med stort eget ansvar. Arbetsuppgifterna kan se mycket olika ut beroende på projekt och i vilket skede projektet befinner sig i. Ofta är du specialiserad inom ett av våra affärsområden, exempelvis husbyggnation, infrastruktur eller industri. Det finns stora möjligheter att utvecklas inom rollen som platschef.

Rollen som platschef innebär att du leder samarbetet med kunden, det egna projektteamet och med underentreprenörer. Det kräver ett bra ledarskap och en mycket god samarbetsförmåga. Platschefen bygger projektteamet av arbetsledare, yrkesarbetare och andra kompetenser såsom entreprenadingenjörer, inköpare och underentreprenörer. Du är också ansvarig för utveckling av din personal.

Utmärkande för NCCs byggarbetsplatser är fokus på arbetsmiljö, struktur, kvalitet och god tillgång till stödresurser. Som platschef arbetar du i ett nära samarbete med projektchef och med övriga specialister inom NCC.

Möt Gunnar i rollen som platschef

Platschef till Bergnäset Ställningsmontage

Vill du ha ett ansvarsfullt och omväxlande jobb på Bergnäset Ställningsmontage? Vi söker nu en erfaren Platschef till vår verksamhet i Kiruna/Malmfälten.Bergnäset Ställningsmontage AB är ett av Sveriges största ställningsföretag och erbjuder kunder inom industrin och byggsektorn tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar.

Platschef Gävleborg

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten och markarbeten. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Platschef Mark Värmland

Till affärsområdet Infrastructure söker vi nu en Platschef till våra mark- och anläggningsprojekt i Värmland. Inom mark arbetar vi med både större och mindre projekt så som VA, vägar, gator, broar och markarbeten för bostadsområden, kontorshus, industribyggnader.

Platschef/Blockchef till projekt Vattentornet, Örebro

Vill du vara med och bygga Örebros nya landmärke, vattentornet Lyra? Till affärsområdet Infrastructure söker vi nu en Platschef/Blockchef i Örebro med kompetens och intresse för betong- och anläggningsprojekt.

Platschef till NCC Asfalt, Stora projekt Västerbotten

   Rollen hos oss Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare driva några av de mest utmanande projekten som finns i norra Sverige? Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka detta jobb! Glömde vi förresten nämna att fantastisk natur är stående inslag i din arbetsvardag? Som Platschef leder och utvecklar du vår verksamhet inom asfaltsbeläggning, främst med Trafikverket som kund.

Everyday_Problem_Solvers_NCC_platschef
Everyday_Problem_Solvers_NCC_Hampus_leven_svensson
Bild på Hanna Nilsson, platschef