För dig som är student

Som student kan du möta NCC på olika sätt under din utbildning. För oss är det givande att träffa våra framtida medarbetare redan under studietiden, samtidigt som vi i vår tur kan erbjuda en tidig inblick i ett spännande framtidsyrke. Här kan du läsa mer om våra initiativ för att du ska kunna lära känna oss som företag och arbetsgivare.

MTP_beskuren 16-9

NCC Master Traineeprogram

Är du nyutexaminerad civilingenjör eller civilekonom och vill påverka hur människor lever och bor mer hållbart i framtiden? Då är vårt traineeprogram någonting för dig.

Läs mer om NCC Master Traineeprogram
KTP_beskuren 16-9

NCC Kandidat Traineeprogram

NCC Kandidat Traineeprogram riktar sig till nyutexaminerade studenter med inriktning bygg och anläggning (120 eller 180hp) från yrkeshögskola, högskola och universitet. Målet är att deltagarna efter genomfört program ska gå in i en arbetsledande roll i produktion på NCC.

Läs mer om NCC Kandidat Traineeprogram
Student_Praktik_16-9_02

Praktik

Vill du lära känna oss och få erfarenhet och praktisk kunskap under din studietid? Då är NCC:s praktik något för dig! Vi söker vi dig som studerar en YH- eller högskoleingenjörsutbildning med byggteknisk inriktning eller annan utbildning från universitet eller högskola.

Läs mer om praktik på NCC
Student_Sommarjobb_16-9

Sommarjobb

Under sommaruppehållet från studierna finns det möjlighet att sommarjobba hos oss. Vi söker framförallt dig som är nyfiken på produktion och vill få mer praktisk kunskap som ett komplement till dina studier.

Läs mer om NCC:s sommarjobb
Student_Lärling_16-9

Lärling

Det finns två vägar att gå för dig som vill bli yrkesarbetare. Du kan antingen söka till gymnasiets treåriga bygg- och anläggningsprogram som avslutas med en lärlingsperiod, eller komplettera din utbildning med med en lärlingsperiod på traditionellt sätt.

Läs mer om att vara lärling på NCC
Student_Examensarbete_16-9

Examensarbete

Som student har du möjlighet att göra ditt examensarbete tillsammans med oss. Förutom att skriva om ett intressant ämne är det ett bra tillfälle att lära känna vår organisation, få värdefull erfarenhet och knyta kontakter för framtiden.

Läs mer om examensarbete på NCC
NCC Studentbloggen