Fyra NCC-medarbetare ler och håller om varandra.

Det här är NCC

På NCC kan vi erbjuda en varierande vardag med unika byggprojekt och spännande utmaningar. Du välkomnas till en företagskultur som bygger på tydliga värderingar och en stark laganda. Hos oss finns alla möjligheter för dig att själv forma din karriär och välja nya vägar.

André the Explorer

Följ med André när han utforskar NCC:s företagskultur och möter våra medarbetare.

Tryggt ledarskap

På NCC är du aldrig ensam. Våra ledare finns där för att stötta dig i din utveckling och utmana dig att ta nästa steg. Ärlighet, respekt och tillit är NCC:s värderingar som vägleder våra ledare till att skapa framgångsrika team där alla trivs och värdesätter varandra.  

En stark gemenskap

Hos NCC är framtidsbygget ett lagarbete. Här arbetar du tillsammans med inspirerande och engagerade kollegor mot gemensamma mål. Du möter dagligen av nya utmaningar, men med teamet och olika specialistkunskaper i ryggen blir slutprestationen större än delarna och vi lär av varandra.

Stöttande nätverk

Våra nätverk finns till för att du ska kunna byta erfarenhet och utvecklas inom din roll tillsammans med andra medarbetare, men också för att uppmuntra att kollegor med liknande intressen kan utveckla dessa tillsammans. NCC idrottsförening, kamratklubbar och konstföreningar är några exempel. Stella är vårt kvinnliga nätverk som arbetar för att se fler kvinnor på ledande positioner inom NCC.

Inkluderande och öppen miljö

Vi arbetar aktivt för att öka mångfald på alla nivåer inom NCC då vi vet att det skapar ett dynamiskt arbetsklimat där vi snabbare kan hitta innovativa lösningar och lära av varandra. Det omfattar att stärka en inkluderande kultur på våra arbetsplatser. Vi deltar även i olika initiativ för att uppmuntra unga att utbilda sig och för att främja integration i samhället.

Stora karriärmöjligheter

På NCC jobbar du med de bästa och möter situationer som får dig att utvecklas i din yrkesroll. För att säkra en långsiktiga kompetensutveckling finns möjligheter att delta i kompetensnätverk, interna utbildningar och utvecklingsprogram. Ett exempel är spetsutbildningen NCC Project Management Academy, framtaget för att erbjuda branschens vassaste projektledare möjligheten att ta nästa kliv.

Balans i vardagen

Arbetslivet är långt och vi vill att du ska hålla hela vägen. Det ska vara roligt att gå till jobbet och du ska kunna vara dig själv. NCC uppmuntrar till balans i vardagen och som anställd får du ett generöst friskvårdsbidrag samt tillgång till en levande, medarbetardriven föreningsverksamhet från idrott till konst. Vi har trygga anställningsvillkor och jobbar aktivt med säkerhet på våra arbetsplatser.

NCC i Norden

NCC har verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Vi uppmuntrar rörlighet mellan våra kontor och länder. Ett exempel är att vi i Sverige har vi många finska medarbetare på vårt huvudkontor i Solna. 

Map Scandinavia

André the Explorer: Passion for construction

Vad är det som gör att så många tycker det är så spännande att arbeta med byggprojekt? Följ med komikerna André Wickström när han tar reda på det.