Asfaltproduktion i våra asfaltverk

NCC tillverkar asfalt i en rad olika kvaliteter och med olika egenskaper, dels standardprodukter, dels specialprodukter och vi finns över hela landet. Produkterna är lämpliga för allt från gårdar och cykelvägar till motorvägar och flygplatser.

Som ett nordiskt företag har NCC unika möjligheter att investera i forskning och utveckling för att förbättra verksamheten och produkterna vi levererar.

NCC har laboratorier och teknisk personal som dels utvecklar och testar nya typer av asfalt men också säkerställer att asfalten som tillverkas är av hög kvalitet. Kvalitetskontroll av produkterna genomförs både vid produktionsanläggningarna och vid utläggning.

Hållbar asfaltproduktion

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna och vi arbetar kontinuerligt för att minska branschens miljöpåverkan och utvecklar hållbara, kostnadseffektiva vägar inför framtiden.

Lågenergiasfalten NCC Green Asphalt, är en av många miljöanpassade produkter som NCC har utvecklat de senaste åren. I kombination med NCC Green Fuel, där vi ersätter fossila bränsle i asfaltproduktionen med förnyelsebar energi, kan vi minska koldioxidutsläppen med upp till 80%.

Kontakta ett av våra asfaltverk i Stockholm

Arlanda asfaltverk
Arlanda asfaltverk

190 60 Rosersberg

Besöksadress:

Torvmossevägen 40, Arlanda

Öppettider: Helgfri måndag-torsdag dygnet runt, fredag fram till 14.00. Produktion asfalt fram till mitten av december 2017. Öppnar åter i mars 2018.

Riksten asfaltverk
Riksten asfaltverk

146 33 Tullinge

Besöksadress:

Pålamalmsvägen 62

Öppettider: Helgfri måndag - torsdag 05.30 - 22.00, fredag 05.30 - 14.00. December: öppet fram till 22/12. Januari: stängt. Februari - mars: måndag-torsdag. April: ordinarie öppettider.