Asfaltlösningar för kommersiella fastigheter

Oavsett typ av fastighet, krav eller behov anpassar vi lösningen efter dina förutsättningar.

Köpcentra, butiker, kontor, restauranger eller hotell - oavsett vilken typ av fastighet du äger behöver du skapa miljöer som passar dina kunders behov. Det inkluderar närmiljöer som parkeringsgarage, utomhusparkering, gång- och cykelvägar, grönområden, inomhusgolv och foajéer. 

Baserat på dina krav och behov anpassar vi lösningen efter dina förutsättningar. Med NCC som partner kommer lång erfarenhet och bred kunskap dig till del, oavsett typ av uppdrag. 

Behöver du anlägga lite snygga ytor kring din fastighet?

Anlägga en grön oas? Eller kanske entrégolv som tål lite stryk? Oavsett vad du vill göra så hjälper vi dig med attraktiva och funktionella asfaltlösningar kring fastigheter. Läs mer nedan, klicka på plus-tecknet. 

Parkeringsgarage

Parkeringslösningar som håller i alla väder

Att bygga parkeringsgarage är en av våra starka sidor och vi är ytterst medvetna om hur bildäck kan påverka olika ytbeläggningar. Typen av slitage förändras efter årstiderna men det som sliter mest är dubbdäcken under vinterhalvåret. Genom att välja en av våra beprövade och testade tätningsbeläggningar kan du undvika asfaltskador som kan leda till att vatten och kemikalier tränger in.

Förutom hög prestanda och motståndskraften måste trygghet och säkerhet ha hög prioritet i alla parkeringsgarage. Vi hjälper dig därför att utveckla ett välfungerande belysningssystem och ser till att skyltar och markeringar finns på plats. På så sätt får du ett lättmanövrerat utrymme där besökarna kan känna sig trygga. Många av våra kunder väljer fartgupp och beläggningar i ljusare nyanser, eftersom det bidrar till säkerhet för både kunder och anställda.

Vi rekommenderar

Oavsett om du som fastighetsägare eller förening ska nyproducera eller renovera parkeringsgarage så har vi lösningen gällande tätskikt och beläggningar.

Utomhusparkering

Attraktiv utomhusparkering för alla typer av väder

En utomhusparkering måste tåla mycket mer än enbart den ständiga strömmen av kunder och deras fordon. Parkeringen måste också kunna stå emot dramatiska förändringar i väder och temperatur. Vi har stor erfarenhet av vårt varierade klimat och vet exakt vad som krävs för att din parkering ska stå emot både kraftigt regn och starkt solsken. I våra lösningar erbjuder vi högkvalitativa ytor och slitstarka tätningsbeläggningar – alltid i linje med dina specifika behov och krav.

Vi tar lika allvarligt på säkerhet som på väderbeständighet. Med omsorgsfull skyltning, linjemarkeringar, fartgupp och skräddarsydda lösningar som färgade ytor bidrar vi till en säker miljö för fotgängare och bilförare. Eftersom parkeringen ofta är det första en besökare möter bör den vara så tilltalande som möjligt för att ge ett gott första intryck.

Vi rekommenderar

Ska du som fastighetsägare eller förening anlägga en ny parkering eller göra en renovering av befintlig yta är oftast en standardmassa ett fullgott alternativ.

Ska du som fastighetsägare eller förening anlägga en ny parkeringsyta och samtidigt har ett behov av att hantera dagvattnet så har vi lösningen med våra egenutvecklade specialprodukter.

Har du behov av ett lättare underhåll av befintlig yta i form av sprickor eller ”potthål” så erbjuder vi kostnadseffektiv och snabb service.

Gång- och cykelvägar

Gör dina gångvägar till fotgängarens bästa vän

Vill du göra ett gott intryck och ge dina kunder och kollegor ett varmt välkomnande redan innan de har kommit in i fastigheten? Då kan det vara vettigt att fundera över vad besökande möts av när de närmar sig byggnaden. Vi hjälper dig att tar fram beläggningslösningar som ger ett gott första intryck av ditt företag.

När det gäller estetiken lämnas inget åt slumpen. Välj mellan olika stenmaterial och pigmenteringar för att förbättra den visuella effekten och skapa en miljö där människor trivs. Du är hjärtligt välkommen att höra av dig och diskutera vilka lösningar som fungerar bäst för ditt företag.

Vi rekommenderar

Ska du som fastighetsägare anlägga en ny gång- och cykelväg eller renovera en befintlig är oftast en standardmassa ett fullgott alternativ.

Har du behov av ett lättare underhåll av befintlig yta i form av sprickor eller ”potthål” så erbjuder vi kostnadseffektiv och snabb service.

Grönområden

Är det dags att anlägga en grön oas runt din fastighet?

Grönområden är ett utmärkt sätt att liva upp urbana miljöer, men de är så mycket mer än bara natursköna – de är stadens lungor och utgör livsmiljöer som ökar den biologiska mångfalden. Visste du att grönområden också hjälper till att bekämpa föroreningar genom att de på ett naturligt sätt rengör luft och vatten och att de också håller städerna svala? Grönområden är också ett mer kostnadseffektivt sätt att hantera översvämningar än avlopp och avrinningskanaler.

Kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att utveckla funktionella och attraktiva grönområden runt dina fastigheter, och bestämma hur du bäst ska ta hand om dem. Praktiska dräneringsytor, ett bra belysningssystem och kantstenar är utmärkta för grönområden och kommer sannolikt att finnas med i din slutliga design.

Vi rekommenderar

Vi utför alla typer av mark- och asfalteringsarbeten. Ta kontakt med oss lokalt så tittar vi på en lösning och kostnadsförslag.

Har du behov av ett lättare underhåll av befintlig yta i form av kantsten, plattor eller skyltar så erbjuder vi kostnadseffektiv och snabb service.

Inomhusgolv / foajéer

Slitstarka golv som förblir fräscha

Vissa golv måste ha superkrafter. I entréer till hotell och köpcentra råder hög aktivitet och här behövs golv som kan ta lite stryk. Det gäller även bearbetningsanläggningar för livsmedel och andra produktionsanläggningar. För dessa typer av verksamhet krävs slitstarka, robusta golv som tål tung trafik och som håller sig fräscha i många år. Dessutom måste de vara hygieniska och enkla att rengöra.

Vi hjälper dig att ta fram det perfekta golvet för tuffa miljöer. Våra beläggningslösningar är brandbeständiga och slitstarka nog för att klara av tung trafik. Behöver du en halksäker yta, en viss nyans eller särskild typ av beläggning? Inga problem, vi kan leverera skräddarsydda lösningar av nästan alla slag.

Vi rekommenderar

Skicka en förfrågan

Ange dina kontaktuppgifter i formuläret nedan och beskriv så noga du kan vad du vill ha hjälp med. Ladda gärna upp bilder och skisser så att vi kan ge dig ett så träffsäkert pris som möjligt.

Läs mer om vår integritetspolicy.