Byggservice i Jönköping - Ombyggnad och Service

NCC Byggservice i Jönköpings län arbetar med lokalanpassningar, försäkringsskador, mindre nybyggnationer och renoveringar hos bostadsrättsföreningar. Vi har lång erfarenhet av om- och tillbyggnationer och utgår från kontoret i Jönköping.

Ansvar och möjligheter

Ett ansvarsfullt företagande skapar mervärde för oss och förhoppningsvis även för dig. Vårt personliga ansvarstagande är en självklarhet. Förståelse för de byggnader vi arbetar i samt engagemang för de relationer vi bygger, är grunden för hur vi arbetar.

Vi ser möjligheterna i de tekniska utmaningar och svårigheter som ofta uppstår i ombyggnadsprojekt.

Kompetens och skicklighet

Våra platschefer och yrkesarbetare har under ett flertal år arbetat med byggservice och har utvecklat en bred yrkeskompetens och yrkesskicklighet.

De har förmågan att arbeta självständigt och har en förståelse för, och kunskap om, hur det är att arbeta direkt med kunder och dess eventuella hyresgäster i pågående verksamhet.

Kvalitet och miljö

Vi är certifierade enligt ISO 9000 och 14001. Att arbeta aktivt med kvalitets- och miljöarbetet ingår alltid i det vardagliga arbetet.

Genom åren har vi åtgärdat en stor mängd försäkringsskador, utfört kontorsanpassningar, renovering av lägenheter, badrumsrenoveringar med stambyten i hyresfastigheter, dörrbyten, fönsterbyten, balkongrenoveringar, uppbyggnad av miljöhus, butiksanpassningar, tak- och diverse fasadarbeten.

Betonghåltagning

Vi har stor erfarenhet av betonghåltagning och betongborrning och kan hjälpa dig med alla typer av uppdrag inom detta område.

Intresseanmälan Byggservice

Läs mer om vår integritetspolicy