NCC tecknar hyresavtal med Nordomatic AB i MIMO, Mölndal

NCC har tecknat avtal med Nordomatic AB om 522 kvadratmeter kontorsyta i MIMO. Här får de ett kontor med fokus på välmående och en inspirerande miljö för medarbetarna.

– Det är fantastiskt kul och glädjande att vi som ett hållbart framtidsbolag kan ansluta till MIMO:s moderna kontor och lokaler där trivsel, personlig utveckling och välmående står i fokus, säger Christian Utbult, affärsområdeschef Nordomatic.

– Vi är glada att få välkomna även Nordomatic till MIMO. Under hösten öppnar vi dörrarna till MIMO och husets första hyresgäster flyttar in. Vi ser ett fortsatt stort intresse för huset där vårt fokus legat på att utveckla moderna, servicenära kontor med fokus på det mänskliga välmåendet, säger Ola Hansson, avdelningschef NCC Property Development.

Nordomatic AB är ett företag som utvecklar mjukvarulösningar för byggstyrningssystem. Företaget har tecknat ett hyresavtal om 552 kvadratmeter och beräknas tillträda sina lokaler hösten 2026.

MIMO omfattar cirka 38 000 kvadratmeter bruttoareayta varav 32 000 kvadratmeter är uthyrningsbar yta. Projektet består av en befintlig byggnad som renoveras samt nybyggnation av två byggnader med 18 respektive 11 våningar, som inrymmer både kontor och service. De första hyresgästerna planeras flytta in under september 2024. Fastigheten byggs för att hållbarhetscertifieras enligt BREEAM-rankingen nivå Excellent.

Andra hyresgäster som tecknat hyresavtal i MIMO den senaste tiden är bland annat Kappahl, Siemens, Hertz och Absfront. Axfood, SATS och Mindpark är sedan tidigare klara hyresgäster och kommer att bidra till husets höga nivå av service.

MIMO är utvecklat enligt NCC:s MåBra-metod genom vilken man adderar värde till en fastighet baserat på dess unika förutsättningar. Det innebär bland annat att belysning, material, färg, sociala utrymmen och andra delar av arbetsupplevelsen har utvärderats och anpassats för att människorna som kommer att vistas i huset ska trivas och må så bra som möjligt. I huset kommer det också finnas en träningsanläggning och hälsosamma matalternativ för att ytterligare stärka kontorets betydelse för medarbetarna.

Läs mer om MIMO: MIMO i Mölndal - MåBraKontor 2.0