Besöka en arbetsplats

Skulle du vilja göra ett arbetsplatsbesök? För att vi ska kunna garantera din säkerhet måste du alltid kontakta oss i förväg.

När du som besökare kliver innanför grindarna till vår arbetsplats är det vi som ansvarar för din säkerhet. En arbetsplats kan vara farlig och vi har därför strikta förhållningsregler för alla som vistas här. Det gäller även våra besökare. Därför kan du inte komma oanmäld. Du bokar ditt besök genom att höra av dig till platschefen, som normalt nås via vår telefonväxel 08-585 510 00 eller på arbetsplatsens platskontor.

Du behöver en guide

Är ditt besök bokat och klart? Då ber vi dig att alltid börja ditt besök med att anmäla dig på platskontoret. Har du ringt och förbokat har vi också haft möjlighet att förbereda ditt besök, så att vi kan guida dig på ett säkert sätt på arbetsplatsen. Din guide ger dig den skyddsutrustning du behöver och ser till att du inte utsätts för situationer där du riskerar att skadas.

Besökare bär blå hjälm

Som besökare måste du bära hjälm och varselkläder. Du ska även ha tillgång till hörselskydd och skyddsglasögon om vi passerar ett område där det behövs. Som besökare får du en blå hjälm. Det gör att alla på arbetsplatsen vet att de behöver ta särskild hänsyn.

Välkommen!

Förståelse för våra skydds- och ordningsregler gör att vi kan ge dig ett säkert besök på vår arbetsplats. Titta gärna på filmen om säkerhet för besökare på våra arbetsplatser. Välkommen!