Nyheter

NCC Presstjänst: 08-585 519 00, press@ncc.se

Nyheter

Dags för den vanliga Hälso- och säkerhetsveckan, i år på ett ovanligt sätt

2020 är femte året som NCC håller Hälso- och säkerhetsvecka i hela organisationen. Corona-pandemin har krävt en del justeringar i programmet, men har samtidigt påvisat vikten av just hälsa och säkerhet.

NCC tecknar hyresavtal med restaurangaktören George Challma i Hangar 5, Bromma

NCC har ingått avtal med restaurangaktören George Challma avseende en lokal på 740 kvadratmeter i Hangar 5, beläget i Brommastaden, ett av Stockholms största utvecklingsområden.

Massive flyttar in i nytt kontor totalomvandlat av NCC

I samverkan med spelföretaget Massive Entertainment och dess ägare Ubisoft har NCC byggt om och till en befintlig fastighet på Möllevången i Malmö till nya moderna kontorslokaler, som de nyligen flyttat in i.

Dagligvarubolaget Haugen-Gruppen tecknar hyresavtal i Järva Krog

Dagligvarubolaget Haugen-Gruppen har tecknat hyreskontrakt på cirka 400 kvadratmeter för sitt svenska huvudkontor i fastigheten K11 i Järva Krog, Solna.

Byggstart för förskola tre av fem i Halmstad

I dagarna är det byggstart för Galgberget, som är den tredje av totalt fem förskolor som NCC bygger i strategisk partnering med Halmstads kommun. Två förskolor är färdigbyggda, i höst börjar den fjärde byggas och den femte är i planeringsstadiet. Sammanlagt skapas mer än 700 nya förskoleplatser samt 28 ”nattis”-platser i kommunen.

NCC vinner pris för säker arbetsmiljö

Nu står det klart att projektet Ångströmlaboratoriet etapp 4 vinner Håll Nollans arbetsmiljöpris 2020. Där skapar NCC, tillsammans med Akademiska Hus, lokaler för en modern och kreativ utbildnings- och forskningsmiljö, där arbetsmiljöarbetet är en integrerad del genom hela byggprocessen.

Startskott med pyroteknik för Lugnets nya badhus

Ett startskott följt av raketer och ett vattenfall skapat med pyroteknik blev den symboliska byggstarten för det nya badhuset på Lugnets idrottsområde i Falun.

NCC finalist till Håll Nollans arbetsmiljöpris

Med projektet Ångströmslaboratoriet etapp 4 har NCC tillsammans med Akademiska Hus utsetts till en av tre finalister till Håll Nollans arbetsmiljöpris 2020.

Viktig milstolpe på Centralen uppnådd

Nu är den första bottenplattan på E02 Centralen gjuten - helt enligt tidplan. Betongarbetena påbörjades redan i november men det är nu när finbetongen är på plats som milstolpen anses uppnådd.

Sveriges första 50-metersbassäng i stål invigd

NCC:s nya simhall i Säffle är invigd. Här finns bland annat Värmlands första 50-metersbassäng och Sveriges första i rostfritt stål. Uppförd enligt kraven för Miljöbyggnad nivå Guld.