Nyheter

NCC Presstjänst: 08-585 519 00, press@ncc.se

NCC tecknar hyresavtal med BRA i Hangar 5, Brommastaden

NCC har tecknat hyresavtal med flygbolaget BRA som flyttar in i nya kontorslokaler i Hangar 5, beläget i Brommastaden, ett av Stockholms största utvecklingsområden. Här får de ett kontor med hållbara och flexibla lokaler i ett attraktivt läge.

NCC tecknar hyresavtal med Benify i Brick Studios

NCC har tecknat hyresavtal med Benify i Brick Studios på Masthuggskajen i Göteborg. Företaget flyttar in i en lokal om 1486 kvadratmeter med tillträde i december 2022.

10 åtgärder för en hållbar renovering av miljonprogrammet

I samband med att NCC släpper en rapport om hållbar upprustning av miljonprogrammen publicerar även DN en debattartikel med NCC och Sveriges Allmännytta som avsändare. Nedan finns debattartikeln i sin helhet.

ESS Group flyttar huvudkontoret till Kineum

Hotell- och restaurangföretaget ESS Group flyttar sitt huvudkontor till två våningsplan i Kineum i Göteborg. Flytten beräknas till december 2022.

Spadtag för NCC:s fastighetsutvecklingsprojekt Nova i Järva Krog, Solna

NCC och Solna stad tog igår det symboliska första spadtaget för fastighetsutvecklingsprojektet Nova som omfattar kontor, service och handel i Järva Krog, Solna. Därmed inleds nästa steg i utvecklingen av kvartersstaden som en trygg och livlig stadsdel.

NCC hyr ut fyra våningsplan i Våghuset till PwC

NCC har tecknat hyresavtal med PwC om fyra våningsplan i Våghuset på Masthuggskajen i Göteborg.

Lowell hyr kontor i Kineum

Lowell Sverige, ett företag inom kredithantering och inkasso, kommer att flytta sitt Göteborgskontor till Kineum i Gårda. Lokalen de hyr är om 1844 kvm och omfattar plan 9 och 10 av 27. Företaget tillträder sitt nya kontor i juli 2022.

NCC lämnar över framtidens vårdlokaler i Katrineholm

För att möta framtidens sjukvårdsbehov för patienter och vårdpersonal i Katrineholm har NCC byggt nytt och rustat upp på Kullbergska sjukhuset. Genom samverkan i strategisk partnering är den nya vårdbyggnaden nu klar och NCC har lämnat över nyckeln till Region Sörmland.

Invigning av Europas modernaste barnsjukhus

Fredagen den 15 oktober invigde H.M. Drottning Silvia Europas modernaste barnsjukhus, Drottning Silvias barnsjukhus i Göteborg. NCC har på uppdrag av Västfastigheter, byggt barnsjukhuset som är ett av världens mest framstående barnsjukhus inom högspecialiserad barnsjukvård, klinisk forskning och utbildning.

NCC tecknar hyresavtal med MindArk i Brick Studios

NCC har tecknat hyresavtal med spelutvecklingsbolaget MindArk i Brick Studios på Masthuggskajen i Göteborg. Företaget flyttar in i en lokal om 1430 kvm och tillträder i december 2022.