Media

Välkommen till vår mediaavdelning. Här hittar du pressmeddelanden och nyheter om våra projekt, verksamhet och anställda i Norden. Du hittar även bilder, filmer, våra social mediakanaler, NCC i korthet, mediakontakter och mycket mer.

NCC Presstjänst: 08-585 51 900
E-post: press@ncc.se

Nyheter

Första praktiken klar för utrikesfödda ingenjörer

Deltagarna i NCC Nystart har avslutat sin första praktikperiod. Utbildningen för utrikesfödda ingenjörer är en väg in på den svenska arbetsmarknaden och möter samtidigt NCC:s stora rekryteringsbehov.

NCC bygger nytt P-hus och förbättrar framkomligheten vid resecentrum i Skövde

NCC har av Skövde kommun fått uppdraget att bygga ett nytt parkeringshus i anslutning till Skövde Resecentrum. Ordern är värd 137,5 MSEK.

Årets stora julgåva går till Hand in Hand

NCC har förmånen att varje dag bidra till att utveckla och bygga vårt samhälle. Juldonationen syftar framför allt till att vi tillsammans ska kunna göra en gemensam sak för människor som har de svåraste levnadsvillkoren på jorden. Tre organisationer delar därför i år på NCC:s juldonation på en miljon kronor. NCC:s medarbetare har röstat fram hur juldonationen ska fördelas.

Nu startar rekryteringen till NCC:s Produktionsprogram

NCC har ett stort behov av arbetsledare, supervisors och platschefer i produktion. För att möta behovet har NCC tagit fram ett nytt program – Produktionsprogrammet. Idag startar rekryteringen.

Möt vinnarna av Inclusive City Academy 2016

Hållbar utveckling och inkluderande urbanisering kräver nya kunskapsutbyten. Därför startade NCC Inclusive City Academy. På 36 timmar jobbade tio utvalda studenter i lag om tre fram lösningar på konkret hållbarhetsutmaning som kommer förverkligas av oss på NCC. Det vinnande förslaget hade fokus på att långsiktigt bygga på levnadsytorna mellan husen för en mer inkluderande medborgardialog.

Bild på Anna Trane. Head of Corporate Media Relations and Press, NCC Group Foto/illustration: Sten Jansin
Anna Trane

Head of Corporate Media Relations & Press, NCC Group

Bild på Tove Stål, presschef Sverige NCC Group Foto/illustration: Joakim Kröger
Tove Stål

Presschef Sverige, NCC Group