Pressmeddelanden

NCC Presstjänst: 08-585 519 00, press@ncc.se

NCC bygger 54 hyresrätter i Timrå

NCC kommer tillsammans med Timråbo bygga 54 hyresrätter i Söråker, Timrå kommun. Affären är en totalentreprenad i samverkan och ordervärdet uppgår till cirka 85 MSEK.

NCC bygger 160 nya förskoleplatser i Nacka

NCC ska tillsammans med Nacka kommun bygga Järlahöjdens förskola, en helt ny förskola med plats för 160 barn i centrala Nacka. Affären är en totalentreprenad och har ett ordervärde på cirka 60 MSEK.

NCC tecknar kreditfacilitet om 280 MEUR

NCC Treasury AB har per den 30 december 2021 tecknat en ny treårig revolverande kreditfacilitet om 280 MEUR, med två ettåriga förlängningsoptioner.

NCC upprustar och moderniserar Enskededalens servicehus

NCC ska på uppdrag av Micasa Fastigheter renovera Enskededalens servicehus i Enskede, södra Stockholm. Affären är en totalentreprenad och har ett ordervärde på cirka 250 MSEK.

NCC bygger 170 bostadsrätter i Järfälla

NCC ska tillsammans med Nordr bygga cirka 170 bostadsrättslägenheter i Veddestaden, Järfälla kommun. Affären är en totalentreprenad och har ett ordervärde på cirka 300 MSEK.

NCC bygger Stationshusen i Märsta

NCC ska tillsammans med Sigtunahem bygga ett nytt bostadskvarter på Sätuna torg i Märsta, Sigtuna kommun. Affären är en totalentreprenad och har ett ordervärde på cirka 300 MSEK.