Bästa nyproduktion - NCC prisas för hyreslägenheter i Köping

Igår, torsdagen den 8 februari, fick Köpings Bostads Aktiebolag (KBAB) och NCC ta emot pris för ”Bästa nyproduktion” för sitt gemensamma projekt med nya hyreslägenheter i Köping. Fastighetsbranschens prestigefyllda pris, Kundkristallen, delades ut vid en gala på Berns i Stockholm och är ett fint bevis på ett bra samarbete mellan alla parter och viktigast av allt, att de som flyttat in i de nya lägenheterna är nöjda.

– Det är väldigt roligt och det är med en känsla av stolthet som vi tar emot priset tillsammans med KBAB. Det känns såklart bra att få lämna över ett projekt som både beställare och beställarens hyresgäster är så pass nöjda med, säger Max Wikström, platschef på NCC Building.

Bakom galan står konsultföretaget AktivBo som bland annat verkar för att utveckla fastighetsbranschen genom att höja service och förvaltningskvalitén och bedriver även benchmarking, där man jämför olika fastighetsbolag. Det som lett fram till nomineringen bygger på hur hyresgästerna upplevde delar som: information, att skriva kontrakt, nyckelutlämning och hur färdig lägenheten var i samband med inflyttningen i första etappen av kvarteret Hake.

– Det är naturligtvis jätteroligt och vi är stolta över att få ta emot Kundkristallen. Vi riktar en eloge till NCC, som bidragit till nomineringen med kvalitetshus som hyresgästerna trivs i. Vad som också bidragit är samarbetet mellan våra organisationer som har varit gott under hela byggtiden och efter inflyttningen. Vi vill också rikta ett tack till alla hyresgäster som valt att besvara enkäten, säger Lena Ekman, marknadschef på KBAB.