Bild på referensprojektet Design Duo Strängnäs.

Design Duo Brf Skogskullen, Strängnäs

Nybyggda flerbostadshus med 32 välplanerade lägenheter enligt Design Duo i Finninge, Strängnäs. Ett av flera bostadsprojekt tillsammans med SHH Bostad.

Brf Skogskullen består av 32 bostadsrätter i tvåvåningshus. Lägenheterna har tre eller fyra rum och kök om 66 respektive 81 kvadratmeter. Varje lägenhet har egen uteplats i markplan eller stor terrass på övre plan.

Husen har uppförts med en stomme helt i platsgjuten betong med en isolering bestående av cellplast. Även lägenhetsskiljande väggar, golv och tak är tillverkade av betong.

Husen har en tyst inomhusmiljö och är energisnåla.

Flera projekt tillsammans med SHH

NCC samarbetar sedan tidigare med SHH Bostad AB i flera bostadsprojekt, till exempel Brf Amiralen, Brf Flaggskeppet och Brf Albatrossen i Enköping.

Fler referensprojekt Design Duo

 • Bild på referensprojektet Design Duo, bostadsrättsföreningen Dolomiten.
  Design Duo Brf Dolomiten, Färsnas, Norrtälje

  Hur vill du helst bo, naturskönt eller skönt naturligt? I nybyggda BRF Dolomiten slipper du välja. Mitt i Färsnas finns vackra kulturlandskap, med rika spår från forntiden och fin skogsfauna runt knuten.

 • Bild på referensprojektet Design Duo, bostadsrättsföreningen Räven.
  Design Duo Brf Räven, Knivsta

  Ett av våra första byggprojekt med Design Duo hittar du i Alsike. Här har vi byggt 30 lägenheter på dryga tio månader åt Svenska Hyreshus.

 • Bild på referensprojektet Design Duo, bostadsrättsföreningen Stenyxan.
  Design Duo Brf Stenyxan, Uppsala

  Vi fortsätter vara med i utvecklingen av Stenhagen; en helt ny stadsdel som nu växer fram i Uppsala. Sammanlagt har vi byggt 56 bostadsrätter i Design Duo åt vår kund HSB Uppsala.

 • Bild på referensprojektet Design Duo, bostadsrättsföreningen Hällen.
  Design Duo Brf Hällen, Knivsta

  I Alsike, Knivsta kommun, har vi kommit att bli en viktig medspelare i uppbyggnationen av en ny stadsdel. På uppdrag av vår kund Svenska Hyreshus AB har vi uppfört 24 bostadsrätter av produkten Design Duo.