Bild på referensprojektet Design Duo, bostadsrättsföreningen Dolomiten.

Design Duo Brf Dolomiten, Färsnas, Norrtälje

Hur vill du helst bo, naturskönt eller skönt naturligt? I nybyggda BRF Dolomiten slipper du välja. Mitt i Färsnas finns vackra kulturlandskap, med rika spår från forntiden och fin skogsfauna runt knuten.

Modernt byboende med hög standard

Här har vi åt Svenska Hyreshus AB byggt 16 treor om 66 kvm samt 20 fyror om 81 kvm. Design Duo karaktäriseras av generöst ljusinsläpp, tilltagen takhöjd och genomtänkt arkitektur. Allt med fokus på att skapa trivsel på både lång och kort sikt.

Formstarka tvåvåningshus med egen uteplats

Utanför varje marklägenhet finns ett tillhörande förråd. Ovanpå detta finns terrass för lägenheten på andra våningen. De boende på entréplan har sin uteplats på andra sidan huset.

Stor flexibilitet i uttrycket

Bostäderna är framtagna i samarbete med White Arkitekter och kan miljömärkas med Svanen. Huskropparna kan kombineras på olika sätt för att skapa längor eller trivsamma gårdsmiljöer. Det går också att förändra upplevelsen av husen: Välj mellan sadeltak med betongpannor eller plåt; pulpettak med papp eller sedum; fasadmaterial av trä eller puts.

Fler referensprojekt Design Duo

 • Närbild på de nya radhusen i Strängsnäs byggda enligt NCC:s Design Duo-koncept.
  Design Duo Brf Skogskullen, Strängnäs

  Nybyggda flerbostadshus med 32 välplanerade lägenheter enligt Design Duo i Finninge, Strängnäs. Ett av flera bostadsprojekt tillsammans med SHH Bostad.

 • Bild på referensprojektet Design Duo, bostadsrättsföreningen Räven.
  Design Duo Brf Räven, Knivsta

  Ett av våra första byggprojekt med Design Duo hittar du i Alsike. Här har vi byggt 30 lägenheter på dryga tio månader åt Svenska Hyreshus.

 • Bild på referensprojektet Design Duo, bostadsrättsföreningen Stenyxan.
  Design Duo Brf Stenyxan, Uppsala

  Vi fortsätter vara med i utvecklingen av Stenhagen; en helt ny stadsdel som nu växer fram i Uppsala. Sammanlagt har vi byggt 56 bostadsrätter i Design Duo åt vår kund HSB Uppsala.

 • Bild på referensprojektet Design Duo, bostadsrättsföreningen Hällen.
  Design Duo Brf Hällen, Knivsta

  I Alsike, Knivsta kommun, har vi kommit att bli en viktig medspelare i uppbyggnationen av en ny stadsdel. På uppdrag av vår kund Svenska Hyreshus AB har vi uppfört 24 bostadsrätter av produkten Design Duo.