Bild på referensprojektet Design Duo, bostadsrättsföreningen Stenyxan.

Design Duo Brf Stenyxan, Uppsala

Vi fortsätter vara med i utvecklingen av Stenhagen; en helt ny stadsdel som nu växer fram i Uppsala. Sammanlagt har vi byggt 56 bostadsrätter i Design Duo åt vår kund HSB Uppsala.

De populära tvåvåningshusen breder ut sig i Uppland. Inte undra på det. Design Duo har snabbt blivit populära bostäder då de är gjorda för att bo och trivas i länge.

Framtaget i samarbete med White Arkitekter

Brf Stenyxan består av 24 stycken 4:or om 81 kvm, 26 stycken 3:or om 66 kvm samt 6 stycken 2:or om 53 kvm. Lägenheterna är yteffektiva och har hög standard med helkaklade badrum, trägolv, stora fönster, högt i tak, rundgång och en utformning som ger ett modernt ljust boende.

Marknära lägenheter med egen uteplats

Utanför varje lägenhet finns ett tillhörande förråd. Ovanpå lägenhetsförråden finns terrass för lägenheten på andra våningen. De boende på entréplan har sin uteplats på andra sidan huset.

Fler referensprojekt Design Duo

 • Närbild på de nya radhusen i Strängsnäs byggda enligt NCC:s Design Duo-koncept.
  Design Duo Brf Skogskullen, Strängnäs

  Nybyggda flerbostadshus med 32 välplanerade lägenheter enligt Design Duo i Finninge, Strängnäs. Ett av flera bostadsprojekt tillsammans med SHH Bostad.

 • Bild på referensprojektet Design Duo, bostadsrättsföreningen Dolomiten.
  Design Duo Brf Dolomiten, Färsnas, Norrtälje

  Hur vill du helst bo, naturskönt eller skönt naturligt? I nybyggda BRF Dolomiten slipper du välja. Mitt i Färsnas finns vackra kulturlandskap, med rika spår från forntiden och fin skogsfauna runt knuten.

 • Bild på referensprojektet Design Duo, bostadsrättsföreningen Räven.
  Design Duo Brf Räven, Knivsta

  Ett av våra första byggprojekt med Design Duo hittar du i Alsike. Här har vi byggt 30 lägenheter på dryga tio månader åt Svenska Hyreshus.

 • Bild på referensprojektet Design Duo, bostadsrättsföreningen Hällen.
  Design Duo Brf Hällen, Knivsta

  I Alsike, Knivsta kommun, har vi kommit att bli en viktig medspelare i uppbyggnationen av en ny stadsdel. På uppdrag av vår kund Svenska Hyreshus AB har vi uppfört 24 bostadsrätter av produkten Design Duo.