Lediga jobb Västlänken

Under 2018 startar NCC upp arbetet med Västlänken. Vi söker nu engagerade och kompetenta medarbetare för att förstärka vår organisation när vi är med och bygger ett av de största infrastrukturprojekten i Göteborgs historia.

Vill du vara med och leda stadsutvecklingen i Göteborg? Genom att jobba hos NCC i en av de två deletapperna Korsvägen eller Centralen kommer du som medarbetare ingå i en stöttande organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas.

Du kommer dessutom vara en del av ett av Västsveriges mest komplexa och tekniskt utmanande projekt i modern historia. Välkommen till ett projekt där du kommer kunna utmana dig själv och jobba med innovativa lösningar – mitt i centrala Göteborg.

Illustration på hur station Centralen i Göteborg, en del av Västlänken, kan komma att se ut. Rymlig inomhusstation med liv och rörelse. Foto/illustration: Okänd
Deletapp Centralen

Deletapp Centralen består av 2 km dubbelspårig järnväg i tunnel under centrala Göteborg samt underjordisk pendel- och regiontågsstation strax norr om nuvarande Göteborgs central. Till entreprenaden hör också en bro över E6.

korsvagen_plattform_160524_highres_webb_beskuren
Deletapp Korsvägen

Deletapp Korsvägen består av dubbelspårig järnväg i tunnel under centrala Göteborg och sträcker sig från Landala, via Korsvägen, Örgryte/Jakobsdal för att sedan ansluta till befintliga spår i Almedal.

Projektadministratör Korsvägen

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en projektadministratör som blir en viktig ambassadör för projektets alla deltagare och faser.

Vill du vara med och bygga Västlänken?

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu ett flertal personer med olika kompetenser för våra projektorganisationer.

Blockchef Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en Blockchef för vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel.

Kvalité och Miljösamordnare till Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en KMA för vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel.

Projektinköpare Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en Projektinköpare för vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel.

Logistikansvarig Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en Logistikchef för vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel.

Bojan Sevic, planerare
”Om jag kan jag bidra med en lösning som får maskineriet att flyta på bättre får jag en boost! Just nu bygger vi en ny tunnel för pendeltåg under Göteborg och i min specialistroll får jag inblick i alla delar av projektet. Det är häftigt att vara del av ett projekt som har så stor inverkan på staden. På NCC har det alltid funnits möjlighet att göra saker som intresserar mig. Bland annat har jag jobbat i Norge på ett stort vägprojekt. Nu är jag anställd i en särskild processgrupp här i Göteborg med specialister inom planering och VDC.” Bojan, planerare #everydayproblemsolvers