Bostadsrätter Kvarnbyfallet, Mölndal

Kvarnbyfallet består av 115 lägenheter fördelade på tre huskroppar, en längs med Kvarnbygatan och två mindre hus inne på Kvarnbyområdet.

I projekt Kvarnbyfallet har NCC åt Bonava byggt 115 bostadsrätter på 2-4 rok, fördelade på 3 huskroppar i området Kvarnbyn i centrala Mölndal. Bostäderna är svanenmärkta, energisnåla med god ljudisolering, bra ventilation och stora balkonger med utsikt över södra Mölndal. I tillägg finns i området föreningslokal, hobbyrum, tvättstuga, cykelrum, övernattningslägenhet och parkeringsmöjligheter. 

Mellan husen finns grönskande innergårdar med sällskapsplatser, lekplatser och utegym. 

NCC har byggt ca 400 bostäder på Kvarnbyområdet i Mölndal Kvarnbyterassen, Kvarnbyfallet och Kvarnbytornet åt Bonava. Brf Mariedahl åt HSB. Bläddra mellan projekten i karusellen nedan, klicka på bilden för att komma till projektsidan.
  • Kvarnbyterassen var den första etappen NCC byggde i Kvarnbyn. 82 lägenheter på tre huskroppar.

  • Kvarnbytornet byggdes åt Bonava och var den sista etappen som byggdes. Huset är 16 våningar högt och står högst upp på berget. utsikten är magisk.

  • Kvarnbyfallet består av 115 lägenheter och byggdes åt Bonava.

  • Högst upp på Kvarnbyterrassen har NCC byggt Brf Mariedahl som består av 116 lägenheter fördelat i fyra olika hus. Sammanhängande med husen finns också ett stort garage.