Kunderna berättar

Rätt arbetsmiljö är en framgångsfaktor som direkt påverkar affärsresultatet. Det har våra hyresgäster förstått och här kan du ta del av deras erfarenheter.

Club Xprs, Plandent, WSP, Jetshop, Sydsvenska Dagbladet och Max är några av de företag som valt att flytta till lokaler som vi på NCC utvecklat. Här får du veta varför de valde att flytta och hur de nya lokalerna gjort deras verksamhet bättre.

ICA_Arendal
Strategiskt läge för ICA:s e-handelslager

God infrastruktur, flexibla lokaler och ett attraktivt läge nära Göteborgs hamn underlättar för utvecklingen av ICA:s e-handelslogistik.

Illustration av framtida lokaler i Arendal, västra Sverige.
Skräddarsydda lokaler att växa i

Att kunna fortsätta växa och möta framtidens krav är några av anledningarna till att Eliasson & Lund Mekaniska AB flyttar till nya lokaler i Arendal. De har varit med hela vägen och utformat lokalerna helt efter sin verksamhet.

Bild på det nybyggda SCA-huset i Mölndal.
Nybyggda SCA-huset – ett affärs- och hygiencenter i varldsklass

I december 2016 flyttade cirka 1 000 SCA-medarbetare in i det nya landmärket vid Mölndals Bro. Flytten var en av de största i Göteborgsregionen på över tjugo år.

Bild på framsidan av stora butikslokaler i Tornby.
Club Xprs valde butikslokaler med bra läge i Tornby

Club Xprs är en nystartad butikskedja som precis har etablerat sig i Tornby Handelsgårdar. Att det blev just Tornby beror mycket på handelsplatsens utmärkta läge vid E4:an.

Plandents VD i deras gamla lokaler. Plandent ska flytta in i nybyggda Østensjøveien 27.
Plandent flyttar till nya lokaler på Østensjøveien, Norge

Plandent levererar nyskapande varor och tjänster inom tandvård. När de gamla lokalerna inte längre speglade företagets moderna utbud valde Plandent att flytta till NCC-byggda lokaler på Østensjøveien.

Bild på Cevas nya logistiklokaler i Rosersberg.
Ceva Logistics valde Rosersberg och nära till flygfrakt

Med Sverige och världen inom räckhåll trivs Ceva Logistics utmärkt i Rosersberg intill E4, strax norr om Stockholm. Närheten till flygplatsen ger den stora konkurrensfördelen berättar företagets vd Bo Levén.

Illustration av nya Ullevigatan 17-19 i Göteborg.
WSP vinner med hållbar arbetsmiljö

Kraven var höga när konsultföretaget WSP skulle byta kontor. Enligt Mickey Johansson, vice vd på WSP Sverige, påverkar den hållbara arbetsmiljön verksamheten positivt.

Illustration av kvarteret och köpcentrumet vid nya Triangeln, Malmö.
Sydsvenskan: Välmående medarbetare presterar bättre

Sydsvenska Dagbladet valde Triangeln och kontorslokaler där kunskapsutbyte, inspiration och nya idéer uppstår över avdelningsgränser.

Bild på Scans nya logistiklokaler i Rosersberg.
Scan Global Logistics valde Rosersberg och skräddarsydda lokaler

Rätt lagerlokal i rätt läge. Scan Global Logistics valde Rosersberg och skräddarsydda logistiklokaler. Företagets vd Jan Liljero är särskild nöjd med hur samarbetet med NCC fungerade.

Bild på Baxters nya logistiklokaler i Rosersberg.
Rosersberg rätt läge för Baxter

Från lagret i Rosersberg får Baxter nya möjligheter att ge mer och bättre service till kunder inom vården i hela Norden. Samtidigt minskar energianvändningen rejält.

Interiörbild på hamburgerrestaurangen Max nya lokaler i Torsplan, byggd av NCC.
Max - Klimatsmarta varumärken håller i längden

Hållbart samspel mellan människa och miljö är både mål och medel för hamburgerkedjan Max. Den nya lokalen i Torsplan stärker såväl varumärket som miljöarbetet.

Illustration av nya Ullevigatan 17-19 i Göteborg.
Hos Jetshop spelar medarbetarna huvudrollen

En lokal som speglar det företaget står för och som erbjuder en inspirerande arbetsmiljö för de anställda. Jetshop valde ett eget våningsplan högt ovan mark i Ullevigatan 17-19.

På bilden syns Elgigantens och Lager 157:s nya logistiklokaler i Tornby.
Elgiganten stortrivs i Tornby Handelsgårdar

Elgigantens nya lokal i Tornby Handelsgårdar ligger inte längre än 400 meter från den gamla. Men flytten har inneburit ett stort steg för både kundflödet och trivseln.

Illustration av nya Ullevigatan 17-19 i Göteborg.
Kreativ arbetsmiljö för Bygglogistik

Bastu, biljardbord och balkong med utsikt över Nya Ullevi uppskattas av både medarbetare och kunder.

Lastkajer vid nya logistiklokaler i Brunna.
Edström Logistics växlar upp med lokaler från NCC

Logistikföretaget Edström Logistics har en efterfrågad verksamhet och företaget går bra – så bra att de behövde mer yta redan efter några månader i de nya lokalerna i Brunna. Nu har de två stora, fina lokaler bredvid varandra.

Gryningsbild vid Torsplan i Stockholm.
Starkt kundflöde avgjorde saken för Apoteket

Att ha lokaler i rätt geografiskt läge är avgörande. Lika viktigt är det att ha rätt grannar och en bra mix i utbudet för kunderna. Vid Torsplan har Apoteket hittat hem.

Bild inifrån atriumet på SIS nya lokaler vid Torsplan. Foto/illustration: Joakim Kröger
Nya lokaler tar samverkan till en helt ny nivå för SIS

Swedish Standards Institute, SIS, kände ett behov av att ha mer samverkan och kontakt med omvärlden och därför valde de att flytta till NCC:s nya fastighet vid Torsplan.

Bild på Thermo Fisher Scientific:s nya lokaler i Arendal.
Klimatkompenserande och ändamålsenliga lokaler

De gamla lokalerna hindrade Thermo Fisher Scientific i utvecklingen, men i Arendal har man fått till effektiva arbetsflöden mitt i ett logistiskt nav.

Illustration av Swecos nya lokaler på Skånegatan.
Tidig planering gjorde Swecos lokaler till en verklig mötesplats

Att ta god tid på sig vid en flytt gör att man kan utforma lokalerna utifrån det man verkligen behöver. Sweco och NCC inledde tidigt en dialog och resultatet är vackra och välplanerade lokaler.

Inuti Autoglas Grossisten Norden AB:s lokaler i Brunna.
Ökad effektivitet och samverkan för Autoglas

Autoglas Grossisten Norden AB har ambitionen att bli en ledande aktör när det gäller bilglas i Skandinavien. För att uppnå det behövde de nya, moderna lokaler. Valet föll på Önskebrunnen i Brunna logistikpark.

Marcus Sandahl_NCC65458
Marcus Sandahl

Sälj- och marknadschef, NCC Property Development