Kunderna berättar

Rätt arbetsmiljö är en framgångsfaktor som direkt påverkar affärsresultatet. Det har våra hyresgäster förstått och här kan du ta del av deras erfarenheter.

Club Xprs, Plandent, WSP, Jetshop, Sydsvenska Dagbladet och Max är några av de företag som valt att flytta till lokaler som vi på NCC utvecklat. Här får du veta varför de valde att flytta och hur de nya lokalerna gjort deras verksamhet bättre.

Klimatsmarta varumärken håller i längden

Hållbart samspel mellan människa och miljö är både mål och medel för hamburgerkedjan Max. Den nya lokalen i Torsplan stärker såväl varumärket som miljöarbetet.

Club Xprs valde butikslokaler med bra läge i Tornby

Club Xprs är en nystartad butikskedja som precis har etablerat sig i Tornby Handelsgårdar. Att det blev just Tornby beror mycket på handelsplatsens utmärkta läge vid E4:an.

Plandent flyttar till NCC-byggda lokaler på Østensjøveien, Norge

Plandent levererar nyskapande varor och tjänster inom tandvård. När de gamla lokalerna inte längre speglade företagets moderna utbud valde Plandent att flytta till NCC-byggda lokaler på Østensjøveien.

Ceva Logistics valde Rosersberg och nära till flygfrakt

Med Sverige och världen inom räckhåll trivs Ceva Logistics utmärkt i Rosersberg intill E4, strax norr om Stockholm. Närheten till flygplatsen ger den stora konkurrensfördelen berättar företagets vd Bo Levén.

WSP vinner med hållbar arbetsmiljö

Kraven var höga när konsultföretaget WSP skulle byta kontor. Enligt Mickey Johansson, vice vd på WSP Sverige, påverkar den hållbara arbetsmiljön verksamheten positivt.

Sydsvenskan: Välmående medarbetare presterar bättre

Sydsvenska Dagbladet valde Triangeln och kontorslokaler där kunskapsutbyte, inspiration och nya idéer uppstår över avdelningsgränser.

Scan Global Logistics valde Rosersberg och skräddarsydda lokaler

Rätt lagerlokal i rätt läge. Scan Global Logistics valde Rosersberg och skräddarsydda logistiklokaler. Företagets vd Jan Liljero är särskild nöjd med hur samarbetet med NCC fungerade.

Rosersberg rätt läge för Baxter

Från lagret i Rosersberg får Baxter nya möjligheter att ge mer och bättre service till kunder inom vården i hela Norden. Samtidigt minskar energianvändningen rejält.

Klimatsmarta varumärken håller i längden

Hållbart samspel mellan människa och miljö är både mål och medel för hamburgerkedjan Max. Den nya lokalen i Torsplan stärker såväl varumärket som miljöarbetet.

Robert_Hagg_NCC3605
Robert Hägg

Marknadschef, NCC Property Development

Nyhetsbrev från NCC

Fyll i din e-postadress nedan och välj de nyhetsbrev du vill prenumerera på.

Välj nyhetsbrev