Flygbild över projektet Nyhamnen, Malmö.

Nyhamnen, Malmö – Rätt lokaler i hållbart kvarter

När området Nyhamnen genomgår en fullständig förändring står social och ekologisk hållbarhet i centrum. Något som avspeglar sig också i kvarteret Kattegatt där vi just nu utvecklar 25 000 m² kontors- och butiksytor. Här kan ditt företag frodas och du kan njuta av närheten till havet och Malmös sjudande centrum.

Området

Strax norr om Malmö Centralstation hittar du Nyhamnen. Här pågår just nu ett omfattande förändringsprojekt som kommer resultera i en levande stadsdel med kontor, handel, bostäder, parker och mysiga promenadstråk. Kvarteret Kattegatt ligger strategiskt placerat i området och eftersom alla som ska till Dockan och Västra hamnen passerar precis utanför har du som hyresgäst ett förstklassigt tillfälle att synas med ditt varumärke.

Lokalerna

I och med en flytt till kvarteret Kattegatt ger du ditt företag tillgång till moderna, flexibla lokaler som du har all möjlighet att påverka för att de ska matcha er verksamhet perfekt. Moderna byggmetoder gör det också enkelt för dig som hyresgäst att verka för hållbarhet och energieffektivitet. Byggnadssättet bidrar också till att sänka driftskostnaderna och göra inomhusmiljön behaglig och hälsosam. Ett konkret kvitto på kvarterets hållbara profil är att det har certifierats enligt den näst högsta nivån ”BREEAM Excellent”. 

Kommunikationer

Nyhamnens läge i centrala Malmö ger dig tillgång till ett brett urval av kommunikationer. Med bil når man dina nya lokaler enkelt via Carlsgatan eller Jörgen Kocksgatan. Lokalbuss, regionbuss, flygbuss och tåg når du efter en promenad på bara fyra minuter. Kastrup ligger 20 minuter bort med tåg och resan till Malmö Airport går på 40 minuter med bil.

  • Kontors- och butiksyta: totalt 30 000 kvm
  • Byggstart: Preliminärt 2026
  • Miljöcertifieringar: BREEAM Excellent
  • Läge: Kvarteret Kattegatt i Nyhamnen i Malmö
  • Parkeringshus finns i närheten
  • Kommunikationer: Nära Malmö Centralstation

 

 

Fredrik Johansson

Kundansvarig uthyrning Syd, NCC Property Development

Anmäl intresse för att hyra kontor

Läs mer om vår integritetspolicy