Lediga jobb i Malmö och södra Sverige

Vårt största kontor i Skåne ligger i Hyllie i södra Malmö, där vi sedan ett år tillbaka håller till i nya egenutvecklade aktivitetsbaserade kontorsytor. Vi har dessutom kontor i Helsingborg, Lund och Kristianstad, men våra projekt är utspridda över hela södra Sverige. Till vår region hör även kontoret i Halmstad.

Vi har en mängd pågående projekt runt om i södra Sverige, alltifrån nyproduktion och renovering av bostäder, skolor och badhus till vägar, vattentorn och infrastrukturprojekt.

Mycket på gång i expansiv region

Just nu bygger vi exempelvis nya Vannhögsskolan i Trelleborg, nya tingsrätten i Lund och Helsingborgs nya vattentorn. Vi bygger även Malmös första multihus på Limhamns läge. Multihuset byggs över ett helt kvarter och kommer att rymma såväl vårdcentral, apotek, förskola, livsmedelsaffär och kafé som bostäder, kontor och parkeringshus. Turning Torso, Ystad badhus, Rådhuskvarteret i Kristianstad, Citytunneln i Malmö och Filbornaverket i Helsingborg är några exempel på tidigare byggprojekt i Skåne.

Nedan hittar du alla lediga tjänster i Skåne just nu.  Ett tips är att också kolla in lediga tjänster i Halland

Varmt välkommen till NCC i södra Sverige!

HR Partner

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation.

Arbetsledare NCC ViaSafe

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice.

Arbetsledare Lund-Arlöv fyra spår

NCC har fått förtroendet att tillsammans med den spanska partnern OHL bygga ut järnvägen från två till fyra järnvägsspår mellan Lund och Arlöv. Uppdraget som pågår mellan 2018–2024 omfattar 8 km järnväg, åtta broar och tre stationer, med option om ytterligare 3 km järnväg och en fjärde station.

Entreprenadingenjör/KMA

Här är dina nya utmaningar Som Entreprenadingenjör/KMA har du en viktig roll i våra projekt där du stöttar plats- och arbetschefer samt produktionen i utredningar, produktionskalkyler och revisioner etc.

Operation support manager, ViaSafe

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice.

Inköpare

Vi ser mycket positivt på framtiden inom mark- och anläggningsverksamheten i vår geografi och är väldigt glada att ha fått förtroendet att ansvara för flera stora projekt.

Nyutexaninerad konstruktör Building

Nyutexaminerad konstruktör som vill arbeta närmare produktionen Teknik och Hållbarhet är en affärsområdesstab inom NCC Building Sweden med tjänster inom teknisk rådgivning och projektering.

Betongare Byggservice

Betongarbetare till Perstorp Nu behöver vi utöka vår personalstyrka på Perstorp AB där vi har ett Byggservice kontrat sedan flera år. Vi söker en duktiga och engagerade medarbetare inom betong/armering.

Träarbetare

Träarbetare till Perstorp Nu behöver vi utöka vår personalstyrka på Perstorp AB där vi har ett Byggservice kontrat under flera års tid. Vi söker en duktiga och engagerade medarbetare inom träarbete.

Träarbetare

Träarbetare till Kristianstad Nu behöver vi utöka vår personalstyrka i norra och östra Skåne med fler duktiga och engagerade medarbetare inom trä. Träarbetare till norra och östra Skåne.

Projektör Building

Erfaren Projektör med intresse för att arbeta närmare produktionen Teknik och Hållbarhet är en affärsområdesstab inom NCC Building Sweden med tjänster inom teknisk rådgivning och projektering.

Nytt vattentorn Helsingborg
Vattentorn, Helsingborg

I samverkan med NSVA (Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp) ska NCC bygga Helsingborgs nya vattentorn. I NCC:s uppdrag ingår även två lågreservoarer och en teknikbyggnad. Vattentornet har en nydanande arkitektur som för tankarna till en modern akvedukt.

Illustration över nya Tingsrätten i Lund. Foto/illustration: Okänd
Nya tingsrätten, Lund

På uppdrag av Specialfastigheter bygger NCC Lunds nya miljöklassade tingsrätt. Den nya tingsrätten kommer att bli en synlig och välkommen del i den nya vy som möter besökare och invånare i Lund.

Illustration över det nya Multihuset i Limhamn. Foto/illustration: Kamikaze arkitekter
Multihuset Bryggan, Limhamns läge, Malmö

Vårt Multihus ligger i navet av Limhamn och utvecklas med social hållbarhet i fokus. Med väl genomtänkt stadsutveckling utgår vi från platsens förutsättningar samt människors behov och skapar en miljö där alla invånare i Limhamn ska känna sig välkomna.