Lediga jobb i Malmö och södra Sverige

Vårt största kontor i syd ligger i Hyllie i södra Malmö. Vi har även större kontor i Helsingborg, Kristianstad och Halmstad, men våra projekt är utspridda över hela södra Sverige.

Vi har en mängd pågående projekt, alltifrån nyproduktion och renovering av bostäder, skolor och badhus till vägar, reningsverk och infrastrukturprojekt.

Mycket på gång i expansiv region

Vårt största pågående projekt är fyra nya järnvägsspår mellan Arlöv och Lund samt fyra stationer på den sträckan. Andra stora projekt är Gullåkraskolan i Staffanstorp, Burlövsbadet strax norr om Malmö samt centrala reningsverket i Kristianstad. Fler exempel hittar du under Våra projekt.

Turning TorsoYstad badhusRådhuskvarteret i Kristianstad, Citytunneln i Malmö och Hässleholmsdepån är några exempel på tidigare byggprojekt i Skåne.

Nedan hittar du lediga tjänster i Skåne just nu. För jobb i Halmstad, se lediga tjänster i Halland

Varmt välkommen till NCC i södra Sverige!

Beläggningsarbetare till NCC Industry

Inför säsongen 2022 vill vi förstärka organisationen med ett helt nytt maskinlag till NCC Industrys beläggningsverksamhet i nordöstra Skåne och Blekinge. Säsongen startar i mars/april och vi söker nu 4-5 personer som tycker att det skulle vara roligt och utvecklande att få möjlighet att vara en del av ett av Sveriges ledande bolag inom asfalt!  Rollen som BeläggningsarbetareVi söker nu dig som är beläggningsarbetare och vill vara en del av ett maskinlag med kunniga kollegor! Som beläggningsarbetare arbetar du ute på fältet, tillsammans med kollegor, nära beställare och kunder.

Senior Service Manager for VDC Tools Service

We are building for the future – can you help us realize our IT roadmap?   We are looking for an energic Service Manager for VDC Tools Service to join to our Nordic Service manager team.

Beläggningsarbetare med lagbasansvar

Beläggningsarbetare/Lagbas till beläggningsverksamheten på NCC Asfalt Nordvästra Skåne Inför nästa säsong, som startar i mars/april 2022, söker vi en ny medarbetare till NCC Industrys beläggningsverksamhet i Nordvästra Skåne.

Do you want to contribute with your expertise to our Project Management team?

NCC Group (PMO) project management team are looking for a project manager with a Business and IT profile. We can offer a culture that enables you to be successful in your project deliveries. We have a great team of professional project managers with a high team spirit and engagement level.

Sjumånaderspraktik LTU 2022

Är du en blivande civilingenjör inom Väg- och Vatten/Samhällsbyggnad? Då är vårt program Kompetensbygget något för dig. I Kompetensbygget varvas betald praktik från olika arbetsplatser med seminarier, stimulerande erfarenhetsutbyten samt skapa ett kontaktnät inför din kommande karriär.

Kompetensbygget 2022

Är du en blivande civilingenjör inom Väg- och Vatten/Samhällsbyggnad? Då är vårt program Kompetensbygget något för dig. I Kompetensbygget varvas betald praktik från olika arbetsplatser med seminarier, stimulerande erfarenhetsutbyten samt skapa ett kontaktnät inför din kommande karriär.

Sommarjobb 2022

Vill du lära känna oss och få erfarenhet och praktisk kunskap under din studietid? Då är NCC:s sommarjobb något för dig! Om sommarjobb på NCC Som sommarjobbare på NCC får du praktisk erfarenhet genom arbete på något av våra byggprojekt eller arbetsplatser.

Praktik våren 2022

Vill du lära känna oss och få erfarenhet och praktisk kunskap under din studietid? Då är NCC:s praktik något för dig! Till våren 2022 söker vi dig som studerar en ingenjörsutbildning med inriktning på samhällsbyggnad, väg och vatten eller annan byggteknisk inriktning på yrkeshögskola, högskola eller universitet.

Flygbild över arbete som pågår med fyrspåret Malmö-Lund.
Fyrspåret Malmö-Lund

I samverkan med Trafikverket bygger NCC, i konsortium med spanska OHL, fyra nya järnvägsspår mellan Arlöv och Lund i Skåne. I uppdraget ingår även ombyggnad av stationerna i Hjärup, Åkarp och Burlöv samt nybyggnad av en station på Klostergården i Lund.

Kungsörnen, Helsingborg

På uppdrag av Helsingborgshem bygger NCC 67 klimatsmarta hyresrätter i kvarteret Kungsörnen på Högasten i Helsingborg, fördelat på två åttavåningshus och två tvåvåningshus. De två sistnämnda är redan färdiga och de andra blir klara vid årsskiftet.