Lediga jobb i Göteborg och västra Sverige

Söker du en schysst arbetsgivare med häftiga projekt som fokuserar på arbetsmiljö och långsiktig utveckling av medarbetare då är NCC rätt plats att vara på.

Visste du att NCC var med och byggde Älvsborgsbron och Ullevi? Och att vi har byggt ut Landvetter flygplats i två omgångar?

NCC fortsätter att vara med och leda stadsutvecklingen i Göteborg där vi bland annat är med i Älvstadens utvecklingsprojekt, Masthuggskajen. Vi  fortsätter att vara med och utveckla Mölndals innerstad med nya kontor och handelsytor precis vid resecentrum. Kv Johanna ska få sig en välbehövlig upprustning och så har vi byggt Kineum - huset i Gårda med stans fräckaste fasad.

Vi byggde bad- och simanläggning i Varberg, vi sanerar marken på Vårvik i Trollhättan, vi bygger fler förskolor i Göteborg, och vi bygger ut VA-nätet längs Fräknestranden strategisk partnering. Bland annat - här kan du läsa om fler av våra projekt

Välkommen till NCC i Göteborg och västsverige!

På regionskontoret i Kineum strax intill E6 i Gårda sitter ca 230 personer, bland annat en stor avdelning fokuserad på teknik och utveckling. Vi har dessutom kontor i Uddevalla, Borås och Varberg och våra projekt och siter är spridda över hela regionen, med fokus på Göteborgsområdet.

Vi söker engagerade medarbetare som sätter säkerheten först och vill få saker att hända. Välkommen i laget. 

Operation Manager / Platschef / arbetsledare Göteborg

Operation Manager / Platschef / Arbetledare / till Area Göteborg. Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka denna tjänst! Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

KMA-samordnare Civil West

Att arbeta proaktivt med kvalitet-, miljö- och arbetsmiljöfrågor är helt avgörande för att kunna leverera hållbara och lönsamma projekt. Nu söker vi inom Civil West dig som vill fortsätta att driva och utveckla KMA-arbetet på bästa sätt.

Operation Manager Uddevalla

Operation Manager till Uddevalla.Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka denna tjänst! Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Operation Manager Borås

Operation Manager till Borås. Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka denna tjänst!Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Norsktalande Vågoperatör till NCC Industry

NCC Industry arbetar med produktion av stenmaterial och asfalt och nu söker vi en engagerad lagspelare till vårt kundcenter. Vi strävar mot att bli branschledande genom att effektivisera och utveckla, med kunden i fokus.

Sommarjobb 2024 - Hercules Grundläggning

Vill du börja lägga grunden för din karriär? Drivs du av att jobba nära produktion? Då kan Hercules sommarjobb vara något för dig! Hercules är en del av NCC Infrastructure och är ett av Nordens ledande grundläggningsföretag.

Product Owner, Purchasing Data & Reporting

Are you ready to join NCC Purchasing’s journey to become data informed? With your passion for data, analytics and building great products, you will play a central part in NCC’s overall success.

Platschef betong, Almedal E05

Vill du jobba internationellt men trivs bättre på hemmaplan? Har du arbetat inom betong och vill vara med i ett av Sveriges största och mest betydelsefulla infrastrukturprojekt? Då har du världens möjlighet här hos oss på NCC då vi söker dig som är en mycket erfaren platschef.

Beläggningsarbetare Borås 2024

Beläggningsarbetare till NCC Asfalt Inför kommande säsong med start i mars/april 2024, söker vi nya medarbetare till NCC Industrys beläggningsverksamhet.  Skulle du tycka att det är roligt, utvecklande och stimulerande att vara en del av ett av Sveriges ledande bolag inom asfalt så ska du skicka in en ansökan till oss.

Sommarjobb 2024

Vill du lära känna oss och få erfarenhet och praktisk kunskap under din studietid? Då är NCC:s sommarjobb något för dig! Som sommarjobbare på NCC får du praktisk erfarenhet genom arbete på något av våra byggprojekt eller arbetsplatser.