Lediga jobb

Vi söker alltid medarbetare som vill vara med att utveckla framtidens bästa, hållbara lösningar. Här hittar du alla lediga jobb på NCC just nu. Finns det ingenting som passar just nu är du välkommen med en generell intresseanmälan.

KMA till Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu KMA till vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen.

Supervisor/Arbetsledare Vägservice

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar.

Platschef/Site Manager

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice.

Junior HR-Partner Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Till projektet Korsvägen söker vi nu omgående en junior HR-partner - en nyckelperson i projektet.

Platschef

Nu söker vi Platschefer till Region Infra i Uppsala!Rollen hos ossSom platschef ansvarar du för hela projektets genomförande från byggstart till överlämnande. Det innebär att ansvara för projektets planering och genomförande vad avser kvalitet, tid och ekonomi.

Projekteringsledare PPD

NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad inom infrastruktur. PPD (process and product development) är en stabsfunktion vilken innehåller specialister inom flera områden av projektstyrning såsom kvalitetsstyrning, miljöstyrning, VDC, planering, kostnadsstyrning och projekteringsstyrning.

Platschefer Anläggning

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar.

Platschef Mark

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar.

Bergarbetare

Rollen hos oss Våra kompetenta medarbetare är vår absolut största framgångsfaktor. Vi är dock övertygade om att vi och vår verksamhet ständigt kan utvecklas och bli ännu bättre genom ett medskapande arbetssätt.

Arbetsledare Betong

Till affärsområdet Infrastructure söker vi nu en Arbetsledare till våra industri- och anläggningsprojekt i Stockholm! Vill du vara med och förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer? På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre.

Arbetsledare Mark Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en erfaren Arbetsledare för vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel.

Site Manager Vägservice

Vägservice inom NCC är en nytänkande och driven verksamhet som vill framåt och förbättra och utveckla branschen. Vi utforskar både teknik och struktur för att hela tiden se möjligheter att driva lönsamma projekt.

Platschef Infra

NCC bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och infrastruktur. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Markarbetare

Nu söker vi flera markarbetare till ett stort infrastrukturprojekt längs E14 utanför Sundsvall NCC har vunnit uppdraget åt Trafikverket att bygga en ny väg längs E14 utanför Sundsvall.

Gruppchef Väg, VA och Dagvatten till NCC

Nu söker vi en Gruppchef till specialistavdelningen teknik inom affärsområdet Infrastructure på NCC. Våra medarbetare är tekniska specialister inom bland annat väg, anläggningskonstruktion, VA, material-, geo-, berg-, mark- och vattenteknik.

CAD- och BIM Projektör - NCC Anläggningskonstruktion

Nu söker vi en CAD- och BIM Projektör till specialistavdelningen NCC Teknik inom affärsområdet Infrastructure. Våra medarbetare är tekniska specialister inom bland annat Anläggningskonstruktion, Geoteknik, Bergteknik och Mark- och vattenteknik.

Konstruktör - NCC Anläggningskonstruktion

Nu söker vi en Konstruktör till specialistavdelningen NCC Teknik inom affärsområdet Infrastructure. Våra medarbetare är tekniska specialister inom bland annat Anläggningskonstruktion, Geoteknik, Bergteknik och Mark- och vattenteknik.

Anläggningsarbetare till NCC NoDig

Nu söker vi en Anläggningsarbetare till specialistavdelningen NoDig inom affärsområdet Infrastructure på NCC. NoDig erbjuder ett komplett utbud av schaktfria tekniker för ledningsbyggande och ledningsförnyelse.