Lediga jobb

Vi söker alltid medarbetare som vill vara med att utveckla framtidens bästa, hållbara lösningar. Här hittar du alla lediga jobb på NCC just nu.

Råvaruhandläggare

Vi är inne i en period med stort fokus på tillväxt som innebär nya utmaningar och möjligheter för vår råvaruförsörjningsenhet inom NCC Industry. Därför behöver vi förstärka enheten med ytterligare en råvaruhandläggare som ska säkra NCC´s råvarureserv i sydvästra Sverige.

Supervisor Mark Göteborg

Vi ser mycket positivt på framtiden inom beläggningsverksamheten i vår geografi och för att lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag.

Site Manager beläggning/anläggningsarbeten Göteborg

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Service Center Manager

Vårt affärsområde NCC Industry är inne i en spännande fas och vi har under 2018 startat ett Service Center för att kunna erbjuda våra kunder den alla bästa servicen i branschen.

Råvaruhandläggare

NCC:s asfaltverksamhet är på stark tillväxt och vi behöver därför förstärka organisationen med en råvaruhandläggare med inriktning mot asfaltverksamhet.

Junior Engineer

Inom Division Stenmaterial söker vi dig som vill hjälpa oss utveckla våra processer för framtidens hållbara samhälle. I våra nordiska länder använder varje medborgare i genomsnitt ca 1 kg stenmaterial per timme, året om! Materialet behövs för byggnation av vägar och järnvägar och för tillverkning av asfalt och betong.

Arbetsledare

Vi behöver förstärka vårt team i nordvästra Skåne med en driven och engagerad Supervisor/Arbetsledare som har en positiv syn på de utmaningar vi ställs inför.

Platschef/Site Manager Binab

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar.

Hyvelförare

Din rollSom hyvelförare arbetar du ute på fältet nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ett team av två, där din kollega har lång erfarenhet av arbetet med hyvel och markjusteringsarbeten, utsättning, vältning etc.

Administratör

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Processtekniker Mobila asfaltsverk

Processtekniker till våra mobila asfaltsverk Rollen hos oss I rollen som verksmaskinist ingår att ansvara för driften av våra mobila asfaltsfabriker samt reparations- och underhållsarbeten.

Lastmaskinförare

Rollen hos oss Vi söker en person som ska arbeta som lastmaskinförare i vår bergtäkt i Arlanda. Arbetet består av att sortera grusmaterial inom anläggningen med lastmaskin, samt utlastning av krossmaterial på bil.

Laboratoriechef, Sundsvall

Din roll som laboratoriechef Som laboratoriechef kommer du att leda arbetet vid laboratoriet där två personer idag arbetar med analyser av mekanisk provning, framförallt på sten- och asfaltmaterial.

Site Manager

NCC Industry sektor Stens berggrupp består av ca: 80 medarbetare. Gruppen innehar 35 borriggar och verksamheten bedrivs i hela landet. Vi är ett av Sveriges största sprängteam ovanjord.