Lediga jobb

Vi söker alltid medarbetare som vill vara med att utveckla framtidens bästa, hållbara lösningar. Här hittar du alla lediga jobb på NCC just nu.

Beläggningsarbetare till Stora Projekt, Sektor Asfalt, Västerbotten

Beläggningsarbetare till Stora Projekt, Sektor Asfalt, Västerbotten Vi behöver förstärka vår organisation i Sektor Asfalt Nord Nord med en Beläggningsarbetare. Din roll Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder.

Reparatör

Rollen hos oss Vi söker två reparatörer/mekaniker till vår krossanläggning i Södra Sandby. Arbetet består av uppstart och att genomföra reparations- och underhållsarbete, både akuta reparationer och dagligt underhåll.

Supervisor till Jönköping- och Kronobergslän

Din roll Som supervisor planerar, leder och fördelar du arbete och resurser i den dagliga verksamheten tillsammans med ansvarig Site Manager. Inom ditt arbetsområde har du en eller flera anläggningar där du följer gällande tillstånd, den årliga produktionsplaneringen, fastställda kvalitetsramar och producerar utifrån marknadens efterfrågan med hänsyn till maximal effektiv produktion.

Erfaren Pålkransförare till Hercules Grundläggning

Vill du bli förare av en Liebherr pålkran? Vi förstärker nu vårt team med en pålkransförare till en av våra Liebherr pålkranar där du kommer arbeta i ett team om två.

Platschef till NCC Asfalt, Stora projekt Västerbotten

   Rollen hos oss Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare driva några av de mest utmanande projekten som finns i norra Sverige? Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka detta jobb! Glömde vi förresten nämna att fantastisk natur är stående inslag i din arbetsvardag? Som Platschef leder och utvecklar du vår verksamhet inom asfaltsbeläggning, främst med Trafikverket som kund.

Processtekniker till Sektor Asfalt - Tillverkning i Gustafs

Plats:Dalarna, Borlänge- Gustafs Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Vältförare

Just nu växer NCC Industrys Beläggningsverksamhet i Västerbotten med flera intressanta projekt. Vi söker därför en erfaren och driven vältförare. Din roll Som yrkesarbetare hos oss spelar du en nyckelroll i vår dagliga produktion tillsammans med dina kollegor, beställare och kunder.

Arbetsledare till Sundsvall

Rollen hos oss Som Arbetsledare på NCC Asfalt kommer du att driva och ansvara för arbeten inom beläggning/mark. Både små och större projekt ingår i arbetsuppgifterna.

Markarbetare vägbyggnad till Stora projekt, Sektor Asfalt

Markarbetare vägbyggnad till Stora projekt, Sektor Asfalt Vi behöver förstärka vår organisation i Norrbotten med en duktig Markarbetare, vägbyggnad. Din roll Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder.