Bild på NCC:s nya huvudkontor i Solna

Lediga jobb

Vi söker alltid medarbetare som vill vara med att utveckla framtidens bästa, hållbara lösningar. Här hittar du alla lediga jobb på NCC just nu.

Det finns just nu 63 lediga tjänster på NCC i Sverige

KMA-samordnare stenmaterial

KMA-samordnare till Stenmaterial Middle Placering: Stockholm med omnejd Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare utveckla framtidens hållbara täkter? Trivs du i situationer där samarbete med dina kollegor är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande arbete med många kontaktytor? I så fall råder vi dig verkligen att söka detta vikariat som KMA-samordnare på NCC Industry Stenmaterial, area Middle! Rollen som KMA-samordnare Som KMA-samordnare har du en viktig roll inom vår täktverksamhet där du kommer att bistå med specialistkunskap inom Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö.

Beläggningsarbetare

Rollen som beläggningsarbetare Vi söker nu två beläggningsarbetare till Göteborg. Som beläggningsarbetare arbetar du ute på fältet, tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder.

Operation Manager till NCC Asfalt

Operation Manager Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare driva några av de mest utmanande projekten som finns i södra Sverige? Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka detta jobb! Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Säljare till Industry Stenmaterial Östergötland

Är du genuint intresserad av försäljning med stort kundansvar? Drivs du av att vara ute hos dina kunder för att bygga relationer och har ett skarpt sinne för affären? Vi har stor efterfrågan på våra produkter och tjänster och nu finns en möjlighet att bli en del av vårt team på en växande och spännande marknad i Östergötland.

Produktionsstöd Stonematerials East

Vi förstärker vår verksamhet inom NCC Industry, Stenmaterial avdelning Middle, Stockholm men en nyinrättad tjänst som produktionsstöd. Detta är en roll för dig som är intresserad av miljöfrågor och söker ett fritt arbete med goda utvecklingsmöjligheter.

Supervisor/Arbetsledare Stonematerials East

Vi behöver förstärka vår verksamhet inom NCC Industry AB, stenmaterial avdelning Middle, Stockholm med en drivande Supervisor. Detta är rollen för dig som söker ett fritt arbete med goda utvecklingsmöjligheter.

Supervisor/Arbetsledare NCC Industry

Vi behöver förstärka vår verksamhet inom NCC Industry AB, Sector Stone Materials Area North, med en drivande Supervisor. Detta är rollen för dig som söker ett fritt arbete med goda utvecklingsmöjligheter.

Operation Manager till NCC Asfalt

Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare driva några av de mest utmanande projekten som finns i norra Stockholm? Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka detta jobb som Operation Manager! Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.