Bild på NCC:s nya huvudkontor i Solna

Lediga jobb

Vi söker alltid medarbetare som vill vara med att utveckla framtidens bästa, hållbara lösningar. Här hittar du alla lediga jobb på NCC just nu.

Det finns just nu 49 lediga tjänster på NCC i Sverige

Site Manager/Platschef

I våra nordiska länder använder varje medborgare i genomsnitt ca 1 kg stenmaterial per timme året om! Materialet behövs för byggnation av vägar och järnvägar och för tillverkning av asfalt och betong.

HR-generalist till NCC Industry

Affärsområdet NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt och stenmaterial. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Order- och transportplanerare

Vårt affärsområde NCC Industry är inne i en spännande fas och vi har startat en Nordisk Service Center organisation för att kunna erbjuda våra kunder den bästa servicen i branschen.

Head of Operation Development

Our success lies in the efficiency of our processes and how well the processes are integrated in our organization. Operations development (OD) is a staff function that supports the NCC Industry organization in the efficient use of our processes related to management, core and support processes within the areas of Quality and Environment.

Krossmaskinist till Göteborg

Vi söker nu en krossmaskinist till vår krossanläggning i Tagene, Göteborg. Rollen som krossmaskinist Arbetsuppgifterna som krossmaskinist består huvudsakligen i att vara processoperatör samt utföra reparations- och underhållsarbeten.

Mättekniker Berggruppen NCC Industry Stone Materials

För att möta ett ökat behov av mättjänster framförallt i mellersta delen av Sverige behöver vi omgående förstärka vår berggrupp med en kompetent och erfaren medarbetare.

Supervisor till Stenmaterial Väst

Ledare som drivs av värderingar och resultat Detta är rollen för dig som söker ett fritt arbete med goda utvecklingsmöjligheter och som gillar utmaningen i att förbättra och utveckla verksamheter.