Lediga jobb

Vi söker alltid medarbetare som vill vara med att utveckla framtidens bästa, hållbara lösningar. Här hittar du alla lediga jobb på NCC just nu.

Beläggningsarbetare mark Umeå

Medarbetare till Förarbeten/Mark till Sektor Asfalt, Umeå Vi behöver förstärka vår organisation i Umeå med en duktig Mark/Beläggningsarbetare. Din roll Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder.

NCC Industry söker Site Manager till Norra Stockholm

Just nu växer NCC Industrys Beläggningsverksamhet i Norra Stockholm med flera intressanta projekt. Vi behöver därför förstärka vårt team med en erfaren och driven Site Manager/Entreprenadchef.

Råvaruhandläggare - inriktn materialåtervinning/cirkulära flöden

NCC Industry AB är inne i en period med stort fokus på tillväxt inom stenmaterial och masshantering, som innebär nya utmaningar och möjligheter för vår råvaruförsörjningsenhet.

Råvaruhandläggare - inriktn materialåtervinning/cirkulära flöden

NCC Industry AB är inne i en period med stort fokus på tillväxt inom stenmaterial och masshantering, som innebär nya utmaningar och möjligheter för vår råvaruförsörjningsenhet.

Supervisor till Norra Stockholm

Just nu växer NCC Industrys Beläggningsverksamhet i Norra Stockholm med flera intressanta projekt. Vi behöver därför förstärka vårt team med en driven, erfaren och engagerad Supervisor/Arbetsledare som har erfarenhet av asfalt/anläggning.

Beläggningsarbetare Kiruna

Beläggningsarbetare till Sektor Asfalt, Kiruna Vi behöver förstärka vår organisation i Kiruna med duktiga Beläggningsarbetare. Din roll Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder.

Beläggningsarbetare Piteå

Beläggningsarbetare till Sektor Asfalt, Piteå Vi behöver förstärka vår organisation i Piteå med Beläggningsarbetare. Din roll Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder.

Beläggningsarbetare Luleå

Beläggningsarbetare till Sektor Asfalt, Luleå Vi behöver förstärka vår organisation i Luleå med Beläggningsarbetare. Din roll Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder.

Supervisor/Arbetsledare

NCC Industry AB berggruppen består av ca: 70 medarbetare. Gruppen innehar 34 borriggar och verksamheten bedrivs från Malmö i söder till Kiruna i norr. Vi är ett av Sveriges största sprängteam ovanjord.

Beläggningsarbetare Stora projekt Norrbotten

Beläggningsarbetare till Stora Projekt, Sektor Asfalt Nord Vi behöver förstärka vår organisation i Asfalt Nord med en duktig Beläggningsarbetare. Din roll Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder.

Råvaruhandläggare - tillståndsansökningar enl miljöbalken

3NCC Industry AB är inne i en period med stort fokus på tillväxt som innebär nya utmaningar och möjligheter för vår råvaruförsörjningsenhet. Därför behöver vi förstärka enheten med ytterligare en råvaruhandläggare som ska säkra NCCs råvarureserv, vilket innebär att säkra tillgången på material.

Processmaskinist Arlanda

Inom Divisionen Asfalt till Asfaltverket vid Arlanda söker nu förstärkning och ska anställa. Rollen hos oss I rollen som verksmaskinist ingår att hjälpa till med driften av asfaltsfabriken samt reparations- och underhållsarbete.

Beläggningsarbetare Värnamo

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation.

Mekaniker till NCC Asfalt Nord

Vi söker nu en mekaniker till vår verkstad i Umeå Inom NCC Industry, Beläggning Nord, finns tre verkstäder. Verkstädernas uppdrag är främst att stödja vår beläggningsverksamhet avseende maskinunderhåll.

Beläggningsarbetare till Sektor Asfalt, Gävle

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Beläggningsarbetare Göteborg

  NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation.

Asfaltarbeidere til Storeprosjekt og Entreprise Øst

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry har virksomhet i hele landet.NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk.