Lediga jobb

Vi söker alltid medarbetare som vill vara med att utveckla framtidens bästa, hållbara lösningar. Här hittar du alla lediga jobb på NCC just nu.

Beläggningsarbetare Piteå

  Vi behöver förstärka vår organisation i Piteå med Beläggningsarbetare. Din roll Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder.

Produktionsingenjör Stenmaterial

Produktionsingenjör med intresse för utvecklingsfrågor Hos oss kommer du att få möjligheter att arbeta nära vår produktion och vara med i vårt arbete av att förbättra våra processer inom vår verksamhet.

Produktionsingenjör Stenmaterial

Produktionsingenjör med intresse för utvecklingsfrågor Hos oss kommer du att få möjligheter att arbeta nära vår produktion och vara med i vårt arbete av att förbättra våra processer inom vår verksamhet.

Site Manager Stenmaterial

Till vår verksamhet inom Division Stenmaterial söker vi nu en affärsmässig Site Manager som gillar struktur. NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Region Manager Berggruppen

Vill du anta en utmanande och varierande yrkesroll som Region Manager? Nu finns möjlighet för dig som är en erfaren ledare från entreprenadbranschen att vara med och forma våra framtida strategier.

Maskinförare

Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. Vi behöver nu förstärka vårt team med en erfaren dumperförare.

Platschef till Hercules Grundläggning

Vill du ha en omväxlande och utmanande roll? Vi förstärker nu vårt team med ytterligare en Platschef med ansvarsområde Östergötland/Södermanland. Du kommer att ingå i en platt organisation där det finns möjlighet till stort eget ansvar och initiativtagande.

Reparatör

Rollen hos oss Vi söker en reparatör för vår krossanläggning i Ubbarp, Jönköping. Arbetet består av uppstart och att genomföra reparations- och underhållsarbete, både akuta reparationer och dagligt underhåll.

Area Manager

Vill du anta en utmanande och varierande yrkesroll som Area Manager i en mycket expansiv geografi? NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Arbetsledare Kiruna

Rollen hos oss Som arbetsledare på NCC Asfalt kommer du att driva och ansvara för arbeten inom beläggning/mark. Både små och större projekt ingår i arbetsuppgifterna.

Vältförare till Borås

Din rollSom yrkesarbetare hos oss har du en nyckelroll i vår dagliga produktion tillsammans med dina kollegor, beställare och kunder. I rollen som vältförare kommer du tillhöra vårt maskinlag, där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att lägga asfalt och utföra beläggningsarbete i form av såväl nybyggnadsbeläggningar som underhållsbeläggningar.