Bild på NCC:s nya huvudkontor i Solna

Lediga jobb

Vi söker alltid medarbetare som vill vara med att utveckla framtidens bästa, hållbara lösningar. Här hittar du alla lediga jobb på NCC just nu.

Det finns just nu 56 lediga tjänster på NCC i Sverige

Beläggningsarbetare NCC Industry Södermanland

Vi söker nya medarbetare till Industrys Beläggningsverksamhet i Södermanland där vi har flera intressanta projekt. Vi behöver därför förstärka våra maskinlag med engagerade medarbetare.

Nordic Head of Sustainability

NCC Industry has a wide range of activities reducing our carbon footprint, enhancing biodiversity and promoting circular economy. We are closely connected to many Sustainable Development Goals and to the Green Deal.

Operation Manager

Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare driva några av de mest utmanande projekten som finns i norra Stockholm? Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka detta jobb som Operation Manager! Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Medarbetare till Mark/justerarbeten inför beläggning till Sektor Asfalt, Gällivare

Vi behöver förstärka vår organisation i Gällivare med en duktig medarbetare inom mark/justerarbeten inför beläggning. Din roll Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder.

BELÄGGNINGSARBETARE TILL NCC ASFALT SECTOR MIDDLE, ÖSTERGÖTLAND

Vi söker dig som vill arbeta med att lägga asfalt i ett maskinlag eller handlag. Rollen som beläggningsarbetare Som beläggningsarbetare arbetar du ute på fältet, tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder.

Reparatör till Södra Sandby

Vi söker nu en reparatör/mekaniker till vår krossanläggning i Södra Sandby, Lund. Rollen som reparatör Arbetet består av att genomföra reparations- och underhållsarbete, både akuta reparationer och dagligt underhåll.