Lediga jobb

Vi söker alltid medarbetare som vill vara med att utveckla framtidens bästa, hållbara lösningar. Här hittar du alla lediga jobb på NCC just nu.

Supervisor Mark

Vi ser positivt på framtiden inom beläggningsverksamheten i vår geografi och för att lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag.

Lead Buyer Arbetsentreprenader - NCC Infrastructure

Nu söker NCC Infrastructure en Lead Buyer som ska ansvara för området Arbetsentreprenader (form, armering, betong). En avgörande del av NCC:s omsättning utgörs inköp och som Lead Buyer samordnar du våra större inköp inom området för att vi ska kunna fortsätta leverera lönsamma resultat till verksamheten.

Platschef Betong

Vi söker nu en Platschef med inriktning Betong till våra projekt i region Civil West. På NCC är vi glada att få förtroendet att delta i nya projekt och utveckla infrastrukturen som ska bidra till framtiden i vår region.

IT Competence Manager

The Construction Industry is facing a transformation driven by digitalization. Within VDC, mobility, cloud, Internet of things, Smart Buildings, Smart Cities, Sustainability, the Sharing economy, Helpful homes there is great potential to develop NCC further.

Entreprenadingenjör till Centralen

Har du goda kunskaper inom betong, vana av att arbeta med ekonomi, tidplaner, ÄTA-hantering samt planering? Till Västlänksprojektet Centralen söker vi nu efter en entreprenadingenjör som kommer att vara en central del i betongblocket och vara direkt underställd Blockchef.

Entreprenadingenjörer till Korsvägen

Har du erfarenhet av att arbeta som entreprenadingenjör i större infrastrukturprojekt med kunskap inom mark eller tunnel? Till Projekt Korsvägen söker vi nu affärsmässiga och strukturerade entreprenadingenjörer både inom mark och berg/tunnel.

Mekaniker till Bergtunnel Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en Mekaniker till vår tunnelverksamhet på projektet Korsvägen.

Elprojektör

Är du El-konstruktör och söker nya utmaningar i vår? Söker du en roll där du får stor frihet och kommer närmare produktion är det här rollen för dig! NCC Teknik och Hållbarhet är en stabsfunktion inom NCC Building Sweden.

Verksamhetsutvecklingschef division Civil SE West/South

Vi söker nu en verksamhetsutvecklingschef till division Civil West/South. Divisionen ingår i affärsområdet Infrastructure och består av regionerna Civil SE West, Civil SE South East samt Civil South (inklusive Civil DK).

Krossmaskinist

Vi söker nu en krossmaskinist till vår krossanläggning i Tagene. Dina arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består i att vara processoperatör samt utföra reparations- och underhållsarbete.

Beläggningsarbetare Göteborg

  NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation.