Bild på NCC:s nya huvudkontor i Solna

Lediga jobb

Vi söker alltid medarbetare som vill vara med att utveckla framtidens bästa, hållbara lösningar. Här hittar du alla lediga jobb på NCC just nu.

Det finns just nu 108 lediga tjänster på NCC i Sverige

Entreprenadingenjör till Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en Entreprenadingenjör för vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel.

Anläggningsarbetare trä och betong Göteborg med omnejd

Trä och betongarbetare Vill du vara med och bygga unika projekt i Göteborg med omnejd?  Vi söker dig som har yrkesbevis som träarbetare eller betongarbetare och skaffat dig en bred kompetens inom alla typer av anläggningsprojekt.

Erfaren arbetsledare till Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en Arbetsledare för vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel.

Träarbetare till NCC Building Väst

Träarbetare till NCC Building Väst Har du yrkesbevis som träarbetare och skaffat dig en bred kompetens inom alla typer av husbyggnation och söker efter en roll där du får vara en del i en större organisation? Lockas du av möjligheten till att arbeta i en stor variation av projekt? Till oss på NCC söker vi nu efter ytterligare träarbetare som drivs av att arbeta i lag med stort säkerhetsfokus.

Installationsledare till Building Väst

Installationsledare till Building Väst Vi rekryterar nu ytterligare en installationsledare som vill vara med att utveckla och bygga Göteborg och Västsverige med oss. Trivs du i en roll där du får vara nära affären, vara delaktig i byggprocessens alla skeden och med din tekniska kompetens driva och bidra till projektets resa? NCC Building Väst har en bred portfölj och många spännande projekt på ingång i väst och storgöteborg.

Senior Service Manager for VDC Tools Service

We are building for the future – can you help us realize our IT roadmap?   We are looking for an energic Service Manager for VDC Tools Service to join to our Nordic Service manager team.

Arbetsledare till Bohuslän/Älvsborg, Building Väst

Arbetsledare till Bohuslän/Älvsborg, Building Väst Vill Du vara med och vara delaktig i och bygga projekt i vår geografi, Bohuslän och Älvsborg?  Nu behöver vi utöka vårt team med arbetsledare och du kommer att arbeta med olika typer av husbyggnadsprojekt, till både privat och offentlig sektor, alltifrån bostäder, kontor, industri till skolor och vårdlokaler.

Platschef till Bohuslän/Älvsborg, Building Väst

Platschef till Bohuslän/Älvsborg, Building Väst Vill Du vara med och vara delaktig i och bygga projekt i vår geografi, Bohuslän och Älvsborg? Nu behöver vi utöka vårt team ytterligare med en platschef och du kommer att arbeta med olika typer av husbyggnadsprojekt, till både privat och offentlig sektor, alltifrån bostäder, kontor, industri till skolor och vårdlokaler.

Träarbetare till Bohuslän/Älvsborg, Building Väst

Träarbetare till Bohuslän/Älvsborg, Building Väst Har du yrkesbevis som träarbetare, skaffat dig en bred kompetens och gärna även betongkompetens? Söker du efter en roll där du får vara en del i en större organisation? Varmt välkommen med din ansökan! Hos oss på NCC söker vi nu efter ytterligare träarbetare som drivs av att arbeta i lag med stort säkerhetsfokus, just nu är vi i full gång både i Uddevalla och Trollhättan och även utanför Kungälv.

Beläggningsarbetare till Göteborg

Rollen som beläggningsarbetare Inför nästa säsong söker vi nu två beläggningsarbetare till ett av våra spriderlag i Göteborg. Som beläggningsarbetare arbetar du ute på fältet, tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder.

Arbetsledare E05 Korsvägen - Liseberg, Civil West

Arbetsledare E05 Korsvägen - Liseberg, Civil West  Vill du jobba internationellt men trivs bättre på hemmaplan? Nu finns en möjlighet som arbetsledare till vårt projekt E05 Korsvägen som är en deletapp av västlänken i centrala Göteborg.

Projektingenjör E05 Korsvägen - Liseberg, Civil West

Projektingenjör E05 Korsvägen - Liseberg, Civil West  Vill du jobba internationellt men trivs bättre på hemmaplan? Nu finns en möjlighet som projektingenjör till vårt projekt E05 Korsvägen som är en deletapp av västlänken i centrala Göteborg.

Senior Platschef E05 Korsvägen - Liseberg, Civil West

Senior Platschef E05 Korsvägen - Liseberg, Civil West  Vill du jobba internationellt men trivs bättre på hemmaplan? Nu finns en möjlighet som senior platschef till vårt projekt E05 Korsvägen som är en deletapp av västlänken i centrala Göteborg.

Arbetsledare Logistik Building Stora Projekt

Arbetsledare Logistik Building Stora Projekt Tidaholm NCC har fått förmånen att bygga om och till flera Anstalter i Skaraborg tillsammans med Specialfastigheter. Detta är stora byggprojekt med säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande då anstalterna byggs om för att bli mer ändamålsenliga.

Projektingenjör Building Stora Projekt

Projektingenjör med fokus på projekt- och kostnadsstyrning till Stora Projekt i Tidaholm NCC har fått förmånen att bygga om och till flera Anstalter i Skaraborg tillsammans med Specialfastigheter.

Träarbetare Building Sydost

Träarbetare till Building Sydost NCC har fått förmånen att bygga om och till flera Anstalter i Skaraborg tillsammans med Specialfastigheter. Detta är stora byggprojekt med säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande då anstalterna byggs om för att bli mer ändamålsenliga.

Installationsledare Building Sydost

Installationsledare till Building Sydost NCC har fått förmånen att bygga om och till anstalterna i Tidaholm och Mariestad tillsammans med Specialfastigheter. Detta är stora och komplexa projekt med hög säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande då anstalterna byggs om för att bli mer ändamålsenlig och få fler platser.

Arbetsledare Building Stora Projekt

Erfaren Arbetsledare / Blockchef till mega projekt i Tidaholm NCC har fått förmånen att bygga om och till flera Anstalter i Skaraborg tillsammans med Specialfastigheter. Detta är stora byggprojekt med säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande då anstalterna byggs om för att bli mer ändamålsenliga.

Installationsledare Building Stora Projekt

Installationsledare till Stora projekt i Tidaholm NCC har fått förmånen att bygga om och till anstalten i Tidaholm tillsammans med Specialfastigheter. Detta är ett stort och komplext projekt med hög säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande då anstalten byggs om för att bli mer ändamålsenlig och få fler platser.

Platschef Building Stora Projekt

Platschef till mega projekt i Tidaholm NCC har fått förmånen att bygga om och till anstalten i Tidaholm tillsammans med Specialfastigheter. Detta är ett mycket stort och komplext projekt med hög säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande då anstalten byggs om för att bli mer ändamålsenlig och få fler platser.

Projektinköpare Building Sydost

Projektinköpare till Building Sydost NCC har fått förmånen att bygga om och till anstalterna i Tidaholm och Mariestad tillsammans med Specialfastigheter. Detta är stora och komplexa projekt med hög säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande då anstalterna byggs om för att bli mer ändamålsenliga och få fler platser.

Projektinköpare Building Stora Projekt

Projektinköpare till Building Stora Projekt Tidaholm NCC har fått förmånen att bygga om och till anstalten i Tidaholm tillsammans med Specialfastigheter. Detta är ett stort och komplext projekt med hög säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande då anstalten byggs om för att bli mer ändamålsenlig och få fler platser.

Projekteringsledare Building Sydost

NCC har fått förmånen att bygga om och till anstalterna i Mariestad och Tidaholm tillsammans med Specialfastigheter. Detta är stora och komplexa projekt med hög säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande och även bakgrundskontroller på personal i projektet.

Do you want to contribute with your expertise to our Project Management team?

NCC Group (PMO) project management team are looking for a project manager with a Business and IT profile. We can offer a culture that enables you to be successful in your project deliveries. We have a great team of professional project managers with a high team spirit and engagement level.

Mätchef Tunnel Västlänken

Vår tunnel på Korsvägen växer och i takt med det behöver vi bli fler. Vi söker nu efter dig som är mätchef, har god kunskap i borrplaner och mängdreglering, vana av att leda och fördela arbetet samt ett stort intresse för att vara med i ett av Sveriges häftigaste infratukturprojekt! Rollen som Mätchef I din roll som Mätchef tillhör du vår tunneldrivningsorganisation på Korsvägen.

Mekaniker till Nattskift Bergtunnel Västlänken

i har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en Mekaniker till vår tunnelverksamhet på projektet Korsvägen.

Platschef Betong till Västlänken

Platschef betong KorsvägenVårt projekt Korsvägen går in i en ny fas med tunga och stora betongarbeten, därför behöver vi nu förstärka vårt team kopplat till betongarbeten för projektet.

Mätningstekniker till Västlänken

Mätningstekniker Västlänken Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia.

Sjumånaderspraktik LTU 2022

Är du en blivande civilingenjör inom Väg- och Vatten/Samhällsbyggnad? Då är vårt program Kompetensbygget något för dig. I Kompetensbygget varvas betald praktik från olika arbetsplatser med seminarier, stimulerande erfarenhetsutbyten samt skapa ett kontaktnät inför din kommande karriär.

Kompetensbygget 2022

Är du en blivande civilingenjör inom Väg- och Vatten/Samhällsbyggnad? Då är vårt program Kompetensbygget något för dig. I Kompetensbygget varvas betald praktik från olika arbetsplatser med seminarier, stimulerande erfarenhetsutbyten samt skapa ett kontaktnät inför din kommande karriär.

Sommarjobb 2022

Vill du lära känna oss och få erfarenhet och praktisk kunskap under din studietid? Då är NCC:s sommarjobb något för dig! Om sommarjobb på NCC Som sommarjobbare på NCC får du praktisk erfarenhet genom arbete på något av våra byggprojekt eller arbetsplatser.

Praktik våren 2022

Vill du lära känna oss och få erfarenhet och praktisk kunskap under din studietid? Då är NCC:s praktik något för dig! Till våren 2022 söker vi dig som studerar en ingenjörsutbildning med inriktning på samhällsbyggnad, väg och vatten eller annan byggteknisk inriktning på yrkeshögskola, högskola eller universitet.