Bild på NCC:s nya huvudkontor i Solna

Lediga jobb

Vi söker alltid medarbetare som vill vara med att utveckla framtidens bästa, hållbara lösningar. Här hittar du alla lediga jobb på NCC just nu.

Det finns just nu 50 lediga tjänster på NCC i Sverige

Blockchef Jubileumsprojekt Liseberg

Blockchef till Jubileumsprojekt Liseberg, Building Väst Vill Du vara med och vara delaktig i och bygga en vattenupplevelse olik allt annat som finns på marknaden i Skandinavien idag? Nu behöver vi utöka vårt team med en Blockchef och du kommer att arbeta med ett unikt projekt och vara med och bygga upp Lisebergs jubileumsprojekt, Oceania.

Logistiker projekt MIMO

Logistiker projekt MIMO Vi söker nu logistiker till vårt projekt MIMO i Mölndal. Vill du vara med och bidra tillsammans med oss på NCC i en utvecklande roll som logistiker. Vi lägger nu den sista pusselbiten i NCC:s utveckling av Mölndals stadskärna med att bygga ett 17 våningar högt hus som inrymmer både kontor och service.

Kalkylspecialist till Building Väst

Har du flerårig erfarenhet av kalkylarbete tillsammans med en byggteknisk bakgrund? Söker du en tjänst där du får ha en central del i att skapa förutsättningar för ett framgångsrikt projekt och påverka avdelningens framtida projektportfölj? Då är det här troligen rätt tjänst för dig! Rollen som Kalkylspecialist Som Kalkylspecialist kommer du att inneha en varierad och central roll i våra projekt.

Erfaren specialist inom mark- och vattenmiljö

NCC Teknik söker erfaren specialist till Göteborg inom enheten Hållbarhet, Mark- & vattenmiljö. Är du en engagerad och drivande person som vill fortsätta utveckla mark- och vattenmiljöområdet med frågor kopplade till anläggningsprojekt så kanske det här är rollen för dig.

Service Manager for Construction Operations Tools

We are building for the future – can you help us realize our IT roadmap?   The construction industry is facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

Hållbarhetsspecialist Hållbarhet, Mark- & Vattenmiljö - NCC Infrastructure

I din roll som hållbarhetsspecialist kommer du att arbeta med hållbarhetsfrågor inriktat mot NCC:s anläggningsprojekt. Du kommer att arbeta med alla tänkbara mark- och miljötekniska utmaningar men också med utvecklingsfrågor inom området för NCC.

Head of Operation Development

Our success lies in the efficiency of our processes and how well the processes are integrated in our organization. Operations development (OD) is a staff function that supports the NCC Industry organization in the efficient use of our processes related to management, core and support processes within the areas of Quality and Environment.

Order- och transportplanerare

Vårt affärsområde NCC Industry är inne i en spännande fas och vi har startat en Nordisk Service Center organisation för att kunna erbjuda våra kunder den bästa servicen i branschen.

Examensarbete våren 2022

Ska du skriva ditt examensarbete inom ramen för din kandidat- eller masterutbildning och har ett eget förslag som du vill genomföra under vårterminen 2022 är du välkommen att göra din intresseanmälan här.

Krossmaskinist till Göteborg

Vi söker nu en krossmaskinist till vår krossanläggning i Tagene, Göteborg. Rollen som krossmaskinist Arbetsuppgifterna som krossmaskinist består huvudsakligen i att vara processoperatör samt utföra reparations- och underhållsarbeten.

Administratör Building Sydost

Administratör till projekt Tidaholms anstalten NCC har fått förmånen att bygga om och till anstalten i Tidaholm tillsammans med Specialfastigheter. Detta är ett stort och komplext projekt med hög säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande då anstalten byggs om för att bli mer ändamålsenlig och få fler platser.

Träarbetare Building Väst

Träarbetare Har du yrkesbevis som träarbetare och skaffat dig en bred kompetens inom alla typer av husbyggnation och söker efter en roll där du får vara en del i en större organisation? Varmt välkommen med din ansökan! Hos oss på NCC söker vi nu efter ytterligare träarbetare som drivs av att arbeta i lag med stort säkerhetsfokus, just nu är vi i full gång både i Uddevalla och Trollhättan och även utanför Kungälv.

Träarbetare Building Väst

Träarbetare Har du yrkesbevis som träarbetare och skaffat dig en bred kompetens inom alla typer av husbyggnation och söker efter en roll där du får vara en del i en större organisation? Varmt välkommen med din ansökan! Hos oss på NCC söker vi nu efter ytterligare träarbetare som drivs av att arbeta i lag med stort säkerhetsfokus, just nu är vi i full gång med projekt i Göteborgsregionen med omnejd, men vi arbetar även från syd i Varberg, i ost Borås och upp till Stenungssund.

Mätningstekniker till Västlänken

Mätningstekniker Västlänken Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia.

Installationsledare Building Sydost

Installationsledare till projekt Tidaholms anstalten NCC har fått förmånen att bygga om och till anstalten i Tidaholm tillsammans med Specialfastigheter. Detta är ett stort och komplext projekt med hög säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande då anstalten byggs om för att bli mer ändamålsenlig och få fler platser.

Service Manager for Cloud

We are building for the future – can you help us realize our IT roadmap?    The construction industry is facing a development leap where the change agent is spelled digitalization.

Projektledare fastighetsutveckling

NCC Property Development Region Väst Som projektledare hos NCC PD utgör du en mycket viktig del av vår affär. I nära samarbete med dina kollegor leder och driver du arbetet tillsammans med NCC Building, kommuner, arkitekter, konsulter och andra intressenter.

Supervisor till Stenmaterial Väst

Ledare som drivs av värderingar och resultat Detta är rollen för dig som söker ett fritt arbete med goda utvecklingsmöjligheter och som gillar utmaningen i att förbättra och utveckla verksamheter.

Planerare Västlänken deletapp Korsvägen

Vill du jobba med tidplanering i ett av Sveriges häftigaste infrastrukturprojekt? Vi söker nu Tidsplanerare för vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel.

KM-Ingenjör Building Sydost

KM-Ingenjör NCC har fått förmånen att bygga om och till flera Anstalter i Skaraborg tillsammans med Specialfastigheter. Detta är stora byggprojekt med säkerhetsklassning som kommer ställa stora krav på vårt genomförande då anstalterna byggs om för att bli mer ändamålsenliga.

Erfaren Projekteringsledare till Building Väst

Kvalificerad Projekteringsledare – från idé till byggproduktion Vi behöver bli fler Projekteringsledare till Building Väst, en avdelning inom NCC med cirka 350 medarbetare och en rad intressanta projekt så som Lisebergs nya vattenpark, Kv Johanna, Kineum, MIMO samt ett par intressanta bostadsprojekt i centrala Göteborg.

Jr Projekteringsledare till NCC

Vi behöver bli fler Projekteringsledare till Building Väst, en avdelning inom NCC med cirka 350 medarbetare. Vi har ett flertal intressanta projekt så som Lisebergs nya vattenpark, Kv Johanna, Kineum, MIMO samt ett par intressanta bostadsprojekt i centrala Göteborg.

Entreprenadingenjör till Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en Entreprenadingenjör för vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel.