Lediga jobb

Vi söker alltid medarbetare som vill vara med att utveckla framtidens bästa, hållbara lösningar. Här hittar du alla lediga jobb på NCC just nu.

Controller Building Väst

Rollen som Controller Som controller har du en aktiv roll i avdelningen i ekonomiska frågor där du även är en del av avdelningsledningen. Du kommer inom ramen för affärscontrolling aktivt stödja, analysera och följa upp verksamheten samt ansvara för ekonomihanteringen på enheten.

Beläggningsarbetare Göteborg

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.

Installationsledare sjukhus/stora projekt

Vi söker en medarbetare till en tjänst med uppgift att stötta våra sjukhusprojekt med installationskompetens. Rollen är placerad inom NCCs specialistgrupp för sjukhus, som tillhör enheten Affär och Marknad, vilken har ett fokus på att utveckla våra affärer och driva utveckling av våra kunderbjudanden.

Platschef Mark till Västlänken

Nu söker vi en Platschef till vår projektorganisation på projekt Västlänkens deletapp Centralen. Västlänken är ett av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia.

Anläggningsarbetare Mark

Har du erfarenhet inom VA, mark och infraprojekt och söker efter nya utmaningar? Till vår avdelning Civil West söker vi ytterligare efter nya kollegor. Som anläggningsarbetare kommer du att vara en del i en högpresterande avdelning med några av regionens mest intressanta infrastrukturprojekt.

Specialist Planeringsmetodik

Specialist inom planeringsmetodik på strategisk nivå Dina nya utmaningar!  För några år sedan påbörjade NCC ett omfattande arbete med att koppla ihop information från olika system genom BIM.

Logistiksamordnare Västlänken/Centralen

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en Logistiksamordnare för vår projektorganisation Västlänken/Centralen.

Projektutvecklare Building Väst

Vi söker nu efter ytterligare en Projektutvecklare till avdelningen Building Väst. Drivs du av att leda projekt i tidiga skeden och arbeta med stora kontaktytor är det här rollen för dig! Här är dina nya utmaningar Som Projektutvecklare är du en del i vår framgångsrika avdelning Building Väst och tillhör vår marknadsgrupp samt rapporterar till Affärschef.

Arbetsledare Mark

Till vår markgrupp som utför mark, grundläggning och saneringsarbeten i regionen söker vi nu en driven och affärsmässig Arbetsledare som vill utvecklas hos oss! Du kommer att vara en del av ett härligt gäng på cirka 20 tjänstemän som fortsätter att växa och behöver bli fler för att möta kommande projekt.

Supervisor Stenmaterial Göteborg

Rollen hos oss Som Supervisor kommer du att driva och ansvara för arbeten inom Stenmaterial tillsammans med våra medarbetare och underentreprenörer. Du har ansvar för drift, kostnadskalkyler, produktion och samordning av arbeten i vår täkt i Tagene, Göteborg.