Lediga jobb

Vi söker alltid medarbetare som vill vara med att utveckla framtidens bästa, hållbara lösningar. Här hittar du alla lediga jobb på NCC just nu.

Det finns just nu 33 lediga tjänster på NCC i Sverige

Platschef Tillverkning Nord

Vi söker en Platschef till vår Tillverkande organisation inom Asfalt Nord Nord. I rollen ingår tekniskt och ekonomiskt ansvar för produktionens utförande samt ansvar för underställd personal.

Region Manager Berggruppen

Vill du anta en utmanande och varierande yrkesroll som Region Manager? Nu finns möjlighet för dig som är en erfaren ledare från entreprenadbranschen att vara med och forma våra framtida strategier.

Platschef

Inom NCC Building i Skellefteå har vi idag en intressant mix av projekt inom både nyproduktion, ombyggnation samt renovering och i takt med att det byggs och planeras som aldrig förr i Skellefteå så ser vi stora möjlighet att även fortsättningsvis kunna bidra med vår kompetens och erfarenhet inom hållbart byggande och på så sätt bidra till vår stads fortsatta utveckling.

Entreprenadingenjör

Nu söker vi en entreprenadingenjör till Beläggning Asfalt Nord Norra. Rollen hos oss Som Entreprenadingenjör arbetar du i projekt där du bidrar med att stötta arbetsledningen med att säkerställa en effektiv projektstyrning.

Specialistchef till Building Norrland

Här är dina nya utmaningar Som specialistchef på avdelning Building Norrland ansvarar du för en grupp specialister bestående av ca 26 medarbetare som stödjer vår verksamhet genom hela processen från marknadsbearbetning via produktion till överlämnade.

Elevingenjör till Asfalt Nord

  Spännande karriärmöjlighet för dig som nyexaminerad högskoleingenjör 2020 NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation.

Platschef Asfalt Nord

Rollen hos oss Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare driva några av de mest utmanande projekten som finns i norra Sverige? Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka detta jobb! Glömde vi förresten nämna att fantastisk natur är stående inslag i din arbetsvardag? Som Platschef leder och utvecklar du vår verksamhet inom asfaltsbeläggning.

Arbetsledare Asfalt Nord

Rollen hos oss Som arbetsledare på NCC Asfalt kommer du att driva och ansvara för arbeten inom beläggning/mark. Både små och större projekt ingår i arbetsuppgifterna.