Lediga jobb

Vi söker alltid medarbetare som vill vara med att utveckla framtidens bästa, hållbara lösningar. Här hittar du alla lediga jobb på NCC just nu.

Junior Strateg

Vi rekryterar en Junior Strateg till vårt nordiska affärsområde NCC Infrastructure och vår avdelning inom Strategy & Market Analysis, där vi arbetar med övergripande strategiska planering, affärsområdets fortsatta utveckling samt effektiv implementering av åtgärder på kort och lång sikt.

Projektchef Betong till NCC

”NCC är ett familjärt och stort bolag med många resurser för att ta sig an komplexa projekt. Rollen som Projektchef är väldigt rolig om du motiveras av att utveckla andra samtidigt som du får jobbar nära ledningsgruppen och vara med och fatta beslut.

Platschef Betong till NCC

Till projekt som bland annat Förbifarten i Häggvik, utbyggnaden av Roslagsbanan samt Fyrklövern i Upplands Väsby, söker vi nu en Platschef Betong. Samtliga projekt medför spännande tekniska utmaningar som du får möjligheten att lösa tillsammans med annan kunnig personal på plats.

Platschef Berg till NCC

För ett spännande och utmanande tunnelprojekt i Stockholm söker vi nu en Platschef till Berggruppen inom NCC Infrastructure, Om du vill du vara med på en spännande resa underjord vill vi gärna komma i kontakt med dig!Din rollSom Platschef på NCC ansvarar du för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande.

Entreprenadingenjör till Kistagrenen

Till region Civil Stockholm söker vi nu en Entreprenadingenjör till ett spännande partneringprojekt, Kistagrenen KG10, där tvärbanan byggs ut i samarbete med Storstockholms lokaltrafik och Sundbybergs stad.

Entreprenadingenjör till NCC

Till flera av våra infrastrukturprojekt inom region Civil Stockholm söker vi nu en Entreprenadingenjör. I rollen får du en bred variation av arbetsuppgifter samtidigt som du bygger upp ett stort nätverk inom organisationen, både med kollegor inom mark och anläggning samt hus och bostad.

Ekonomiassistent

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation.

Integrations and RPA management - Service Manager

Group Development Operations & Services is a Nordic organization with resources in four countries under one common management. The aim is to deliver values for NCC as a whole by focusing on optimized benefits delivered to the business as well as by being innovative and drive digital transformation.

Råvaruhandläggare recycling

NCC Industry AB är inne i en period med stort fokus på tillväxt inom stenmaterial och masshantering, som innebär nya utmaningar och möjligheter för vår råvaruförsörjningsenhet.

Produktionschef Bostad

Inom NCC Building bygger vi hållbara bostäder, kontor och offentliga och kommersiella lokaler i Sverige. Avdelning Bostad Stockholm är en avdelning specialiserad på både nyproduktion och renovering av bostäder i Stockholms län.

Gruppchef Energi

Brinner du för att utveckla andra och har erfarenhet av energifrågor i fastighetsbranschen? Då kan du bli vår nya gruppchef för energigruppen. Som gruppchef för energigruppen har du personalansvar för medarbetarna i gruppen samtidigt som du arbetar operativt som specialist i NCCs projekt.