Lediga jobb

Vi söker alltid medarbetare som vill vara med att utveckla framtidens bästa, hållbara lösningar. Här hittar du alla lediga jobb på NCC just nu.

Integrations and RPA management - Service Manager

Group Development Operations & Services is a Nordic organization with resources in four countries under one common management. The aim is to deliver values for NCC as a whole by focusing on optimized benefits delivered to the business as well as by being innovative and drive digital transformation.

Redovisningsexpert IFRS och K3

I ljuset av det pågående förändringsarbete som bedrivs i NCC stärker vi upp vår koncernredovisningsgrupp och söker därför en redovisningsexpert inom IFRS och K3 med placering i huvudkontoret i Solna.

Group Information Security Architect

The Construction Industry is facing a transformation driven by digitalization. Within VDC, mobility, cloud, Internet of things, Smart Buildings, Smart Cities, Sustainability, the Sharing economy, Helpful homes there is great potential to develop NCC further.

Group Financial Controller, Junior

I ljuset av det pågående förändringsarbete som bedrivs i NCC stärker vi upp vår koncernredovisningsgrupp och söker därför en självgående, noggrann och driven Group Financial Controller.

Group Financial Controller, Senior

I ljuset av det pågående förändringsarbete som bedrivs i NCC stärker vi upp vår koncernredovisningsgrupp och söker därför en senior, självgående, noggrann och driven Group Financial Controller.

Service Center Manager

Vårt affärsområde NCC Industry är inne i en spännande fas och vi har under 2018 startat ett Service Center för att kunna erbjuda våra kunder den alla bästa servicen i branschen.

Divisionscontroller

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation som levererar hela infrastrukturprojekt, från design och konstruktion till produktion och service. Kunderna återfinns framförallt inom den offentliga sektorn.

Project Manager Marketing Sverige

NCC Property Development söker nu en Project Manager Marketing för vår svenska verksamhet. Din huvuduppgift är att marknadsföra och stötta uthyrningen av våra kommersiella fastighetsprojekt.

Kalkylchef

Till Region Civil East Stockholm söker vi nu en Kalkylchef för våra mark- och anläggningsprojekt. Motiveras du att av att leda andra till utveckling och av att få vara med i tidiga affärsskeden? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!Din rollSom Kalkylchef inom NCC är ditt viktigaste uppdrag att leda såväl anbudsarbetet som våra anbudsingenjörer inom regionen.

Lönechef HRS Sverige

NCC:s lönefunktion har påbörjat en spännande förändringsresa. Vill du vara med och bygga en servicefunktion i världsklass? Tycker du om att leda andra och har gedigen erfarenhet av lönechefsrollen? Då är det kanske dig vi söker.

Mätchef till NCC projekten Fyrklövern & Roslagsbanan

Vi befinner oss i uppstartsfas av två spännande infrastrukturprojekt på NCC och söker därför två nya Mätchefer till oss! Nu erbjuds du möjligheten att vara med från projektstart och tillsammans med platsledning sätta din prägel på Stockholms infrastruktur.

Arbetsmiljöingenjör Civil East

Division Civil Engineering, inom affärsområdet Infrastructure, specialiserar sig på större infrastrukturprojekt som tunnlar, vägar och järnvägar och komplicerade betongkonstruktioner.

Platschef till NCC

Till affärsområdet Infrastructure söker vi nu en Platschef till våra mark- och anläggningsprojekt i Stockholm. Välkommen till ett familjärt och värderingsstyrt bolag som samtidigt har resurserna för att ta sig an projekt med stor variation!Din rollSom Platschef inom NCC ansvarar du för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande.

Head of Design Management & VDC

NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad inom infrastruktur. PPD (Process and Product Development) är en stabsfunktion vilken innehåller specialister inom flera områden av projektstyrning såsom kvalitetsstyrning, miljöstyrning, VDC, planering, kostnadsstyrning och projekteringsstyrning.

Produktionschef Bostad

Inom NCC Building bygger vi hållbara bostäder, kontor och offentliga och kommersiella lokaler i Sverige. Avdelning Bostad Stockholm är en avdelning specialiserad på både nyproduktion och renovering av bostäder i Stockholms län.

Projektörer VVS - Solna

Teknik och Hållbarhet är en stabsenhet inom NCC Building Sverige med kompetens inom Hållbarhet, Konstruktion, Installation och Visualisering. Enheten har runt 130 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Lastmaskinförare

Rollen hos oss Vi söker en person som ska arbeta som lastmaskinförare i vår bergtäkt i Arlanda. Arbetet består av att sortera grusmaterial inom anläggningen med lastmaskin, samt utlastning av krossmaterial på bil.

Uppdragsledare VVS - Solna

Teknik och Hållbarhet är en stabsenhet inom NCC Building Sverige med kompetens inom Hållbarhet, Konstruktion, Installation och Visualisering. Enheten har runt 130 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Site Manager

NCC Industry sektor Stens berggrupp består av ca: 80 medarbetare. Gruppen innehar 35 borriggar och verksamheten bedrivs i hela landet. Vi är ett av Sveriges största sprängteam ovanjord.

Specialist Planeringsmetodik

Specialist inom planeringsmetodik på strategisk nivå Dina nya utmaningar!  För några år sedan påbörjade NCC ett omfattande arbete med att koppla ihop information från olika system genom BIM.

Bolagsjurist

NCC Infrastructure är ett Nordiskt affärsområde, verksamma inom anläggningsområdet och underhåller infrastruktur såsom vägar, broar och tunnlar, vindkraftsparker och VA.