Multihuset Bryggan, Limhamns läge, Malmö

Med utblick över havet och med all tänkbar service i samma hus talar det mesta för att din verksamhet kommer att frodas i multihuset Bryggan i Limhams läge. Det finns till och med en förskola med gård uppe på taket! Välkommen till ett hus som verkligen rymmer det mesta.

Området

Limhamn var förr en egen ort, men har med tiden kommit att ingå som en stadsdel i Malmö. Närheten till havet och ett vitalt centrum har gjort Limhamn till en stadsdel som ligger många nära om hjärtat. Här är det lätt att finna lugnet samtidigt som Centrala Malmö ligger på bekvämt avstånd. Sedan Citytunneln blev klar är också grannstaden Köpenhamn med hela sitt utbud bara en kort tågresa bort.

Lokalerna

Multihuset Bryggan är en byggnad som kommer att inrymma ett brett spektrum av verksamheter. Husets kärna rymmer ett parkeringshus som erbjuder bilburna hyresgäster en unik bekvämlighet. Redan har en rad olika aktörer lockats av husets flexibilitet och hållbara profil, så det står klart att miljön kommer präglas av spännande möten och ge utrymme för utbyte av idéer. Du kommer dessutom få både mataffär och apotek som grannar. På sjätte våningen flyttar en förskola in med 80 platser och gård på taket. Bryggan är inte bara en arbetsplats. Det är en plats för hela livet.

Kommunikationer

Stadsbussar med täta turer förbinder Limhamn med centrala Malmö, och tar du hellre cykeln så behöver du bara trampa i en kvart innan du är framme. Tack vare bygget av Citytunneln tar det numera bara ca 20 minuter med tåg till Köpenhamn.