Bild på logistiklokalen Hälsobrunnen, en del av Brunna logistikpark. Rektangulär byggnad med vit fasad på bredsidan och gröna mönster på kortsidan.

Hälsobrunnen, Brunna Logistikpark

Strategiskt läge, sänkta energikostnader och skräddarsydda lokaler utifrån hyresgästens verksamhet. Hösten 2015 stod Hälsobrunnen, den första etappen av Brunna Logistikpark, färdig. Här finns hyresgästerna Svenskt Kosttillskott och Edstöm Logistics.

Med omedelbar närhet till Stockholm och Mälardalen och direkt anslutning till E18. Den första etappen av Brunna Logistikpark, Hälsobrunnen, har en perfekt placering för distribution i Mälardalen och Stockholmsområdet. Hälsobrunnen är fullt uthyrd till Svenskt Kosttillskott och Edström Logistics.

 • Fri takhöjd i lagret om 10 m
 • Golvbärighet: 3 000 kg/m²
 • Dockningsportar: 1 per 1 000 kvm lager
 • Sprinklers i hela lokalen
 • Strategiskt skyltläge
 • Lastgården dimensioneras för 25,5 meters lastbilsekipage
 • Direkt anslutning till E18, 30 km till Stockholm city
 • Nära Stockholm Arlanda Airport och Bromma Stockholm Airport
 • Gångavstånd till busshållplats, buss till pendeltågstation Kungsängen

Hälsobrunnen – rätt lager för Svenskt Kosttillskott och Edström Logistics

I en modern logistikanläggning maximeras flöden och stora kostnadsbesparingar blir möjliga. Hälsobrunnens invändiga kapacitet maximeras genom att vi bygger med den fria takhöjden i lagret om 10 meter. Golvens bärighet i Hälsobrunnen är 3 000 kg/m². Lokalen är fullt uthyrd till Edström Logistics och Svenskt Kosttillskott.

Bekvämt läge nära Stockholm

Hälsobrunnen ligger i Brunna Logistikpark mellan Bro och Kungsängen i Upplands-Bro kommun. Med nära anslutning till E18 och närhet till E4 har Hälsobrunnen en perfekt placering för distribution i Mälardalen och Stockholmsområdet. I och med bygget av Förbifart Stockholm ökar tillgängligheten ytterligare. Med lokaler invid motorvägen ger våra hyresgäster ett utmärkt skyltläge. 

Här i Upplands-Bros största företagsområde finns i dag företag som Fresenius Kabi, Aritco, Altia, CT Food, Nordisk Papper samt återförsäljare för Volvo, Ford och Toyota, dagligvaruhandeln Coop samt Brunna Korg och Hotell.

Alldeles i närheten av Brunna hittar du Kungsängens golfbana. I området finns även ett stort antal konferensanläggningar.

Goda kommunikationer

Du når enkelt Hälsobrunnen med bil, tåg eller flyg. Stockholm Arlanda Airport och Bromma flygplats ligger båda bara en 30 minuters bilresa bort. Med busshållplats på gångavstånd är det enkelt att åka till Kungsängens pendeltågsstation. Närheten till E4 och E18 gör tillgängligheten med bil och lastbil mycket god. E18 är numera omlagd till Kymlingelänken mellan Kista och Rissne och ombyggd hela vägen ut till Tensta vilket markant förbättrat trafikläget fram till E4.

 • Bil – Nära E4 och E18
 • Buss – Gångavstånd till busshållplats
 • Tåg – Pendeltåg till Stockholms Central 30 minuter
 • Flygplats – Stockholm Arlanda Airport och Bromma Airport, 30 min med bil

Hyresgäster i Hälsobrunnen

Miljömässig och ekonomisk hållbarhet

I dag går miljöanpassning och lönsamhet hand i hand och miljöcertifieringen blir din objektiva garanti. Ditt miljöansvar genererar lönsamhet i form av lägre energikostnader, ett stärkt varumärke och nöjda medarbetare som mår bra på sin arbetsplats.

Låg energianvändning – ett gemensamt mål

Högre energieffektivitet i miljöcertifierade lagerfastigheter jämfört med i konventionella logistikbyggnader resulterar i lägre drifts- och underhållskostnader. Vid en flytt från en äldre fastighet till en nybyggd, miljöcertifierad fastighet minskar energikostnaden ofta med 30 till 40 procent.

Miljöcertifiering en objektiv garanti

För att kunna säkerställa en god miljöprestanda väljer vi att använda det internationella miljöcertifieringssystemet BREEAM. Systemet tar ett helhetsgrepp kring byggnaden och den närliggande omgivningen. Målet är en så låg miljöpåverkan som möjligt under byggnadens hela livslängd. Med gröna hyresavtal konkretiseras vår gemensamma strävan om att göra skillnad ytterligare.

Bild på Maria Björsander, Kundansvarig Uthyrning Region Väst, NCC Property Development.
Maria Björsander

Kundansvarig uthyrning Väst, NCC Property Development