3D-illustration på hur bostadsrättsföreningen Lyckoslanten kan se ut, med två- och fyravåningshus, huvudgata och när liggande skog.

Design Quattro och Design Duo Brf Lyckoslanten, Umeå

Våra NCC Design-hus är dokumenterat och erkänt energisnåla med en energianvändning långt under byggnorm. Men funkar de lika bra i Umeå som i Malmö? Absolut.

Komboprojekt med två- och fyravåningshus

Vackert beläget intill Nydalasjön har vi uppfört 71 bostäder åt kunden Svenska Hyreshus 71 bostäder. I Brf Lyckoslanten samsas fyravåningshusen Design Quattro med tvåvåningshusen Design Duo.
Tvåvåningshusen består av 24 lägenheter med tillhörande terrass eller uteplats och finns som treor och fyror om 66 respektive 81 kvm. I fyravåningshusen finns totalt 47 lägenheter, 1-4 r.o.k på 35-94 kvm där bostäderna har egen uteplats i markplan eller en till två balkonger.

Bra boendekvalitet och låga driftskostnader

I produktlinjen NCC Design har vi lagt extra mycket kraft på att skapa bra boendemiljöer. Bostäderna ska inte bara hålla länge - även de som bor här ska trivas under lång tid. Högt i tak, helkaklade badrum, rundgång och trägolv bidrar till att skapa ljusa och moderna lägenheter med möjlighet till miljömärkning Svanen.

En trygg investering

Det ska inte vara tidsödande att bygga nya bostäder. Vi på NCC vill göra det enklare för dig att gå från tanke till inflyttningsklara hus. Vi vill effektivisera byggandet och sänka kostnaderna. Genom att göra på samma sätt varje gång slipper vi uppfinna hjulet på nytt i varje projekt. Givetvis fortsätter vi ständigt förfina och förbättra både hus och processer. Och värdefulla insikter ser vi alltid till att ta med oss vidare in i nästa projekt.