Moderna kontor i växande stadsdel vid Järva Krog, entrén till Ulriksdal

Med en närhet till pendeltåget och bussar utanför entrén utvecklar vi nu tre nya kvarter vid Järva Krog. Du som hyresgäst har tillfälle att sätta din prägel på ett flexibelt kontorshus med inflyttning från 2019. Järva Krog ligger i Solna, Sveriges företagsvänligaste kommun och utgör entrén till Ulriksdal, en växande stadsdel med utmärkta kvaliteter och bra kommunikationer till såväl city som flyget.

I en av de mest dynamiska knutpunkterna, Järva Krog i Solna, växer en helt ny och hållbar stadsdel fram. Här blandas kontor, handel, service med hotell, bostäder och omsorg, dessutom ett utbud av restauranger för alla smaker. Syftet är att skapa en levande gatumiljö i hela området.

Här har du som företag ett gyllene tillfälle att flytta in i ett nybyggt och flexibelt kontor. Du väljer själv hur stor yta du vill ta i anspråk. Och du kommer garanterat att synas. Kontoret ligger på första parkett i en urban och stadsmässig miljö mellan Scandic Järva Krog och nya The Winery Hotel. Du som flyttar hit får en stabil hyresgäst som närmaste granne eftersom vi på NCC uppför vårt nya huvudkontor i anslutning till kontorsfastigheten.Totalt kommer hela området att innefatta ca 2 000 bostäder, 11 000 arbetsplatser, 160 000 m2 lokaler för kontor, handel och service.

Anmäl intresse

Läs mer om vår integritetspolicy