Järva Krog - moderna kontor och cykelvänligt i Ulriksdal

Nu har du tillfälle att sätta din prägel på ett flexibelt kontorshus vid Järva Krog i Solna, Sveriges företagsvänligaste kommun. Järva Krog har siktet inställt på att bli Stockholms cykelvänligaste stadsdel, med en modern stadsatmosfär, väl utbyggd infrastruktur och många mötesplatser för en aktiv livsstil.

I en av de mest dynamiska knutpunkterna, Järva Krog i Solna, växer en helt ny och hållbar cykelstadsdel fram. Här har du som hyresgäst ett gyllene tillfälle att flytta in i ett nybyggt och flexibelt kontor. Du väljer själv hur stor yta du vill ta i anspråk. Och du kommer garanterat att synas. Kontoret ligger på första parkett i en urban och stadsmässig miljö mellan Scandic Järva Krog och nya The Winery Hotel. Totalt kommer hela området att innefatta ca 2 000 bostäder, 11 000 arbetsplatser, 160 000 m2 lokaler för kontor, handel och service.

Våra fastigheter kommer att passa dig oavsett arbetsätt och förutsättningar. Du har stora möjligheter att påverka de lokalernas utformning. Ytan kan anpassas för en större hyresgäst eller flera mindre. Din verksamhet kommer att kunna profilera sig och utnyttja varenda kvadratmeter på bästa sätt.

Hållbart, urbant och cykelvänligt

Järva Krog, Solnas nästa stadsutvecklingsprojekt, är en viktig del i kommunens satsning på förbättrad infrastruktur för hållbart resande. Hit kommer du enkelt att kunna ta dig på cykel även vintertid. Enligt pågående utredning ses placeringen för Tvärbanens hållplatser över och kompletterar därmed de pendeltåg och bussar som idag trafikerar området.

Du som flyttar hit får en stabil hyresgäst som närmaste granne eftersom vi på NCC uppför vårt nya huvudkontor i anslutning till kontorsfastigheten. I närområdet planeras och byggs för fullt nya bostäder, handel och lokal service såsom barnomsorg, gym, restauranger. Syftet är att skapa en levande gatumiljö i hela området.

Vi på NCC är först med att kunna erbjuda alla våra hyresgäster ett Hållbart Hyresavtal. Det är ett avtal som hjälper dig som hyresgäst att bidra till ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt hållbart samhälle. Gå från ord till handling när det kommer till inomhusmiljö, trivsel, återvinning, materialval och hälsa.

Moderna lokaler att må bra i

Vår ambition är att hjälpa våra kunder att nå sina affärsmål. För att göra det måste vi lyfta blicken. Därför erbjuder vi vad vi är övertygade om är dagens och morgondagens bästa kontor enligt konceptet Future Office by NCC. Utgångspunkten är alltid en grundlig analys av din verksamhets behov. Vilka är era framtidsplaner, era utmaningar och era visioner?

Till detta lägger vi vår egen kunskap och forskning om vad som skapar en bra arbetsplats. Från så skilda områden som sociologi och kognitionsvetenskap, organisationslära, miljöteknik och medicin hämtar vi våra insikter. Forskning av bland annat Susanna Toivanen, filosofie doktor, arbetslivsforskare och docent i sociologi vid Stockholms universitet, visar till exempel att väl genomtänkta lokaler som anpassas efter hyresgästen ger friskare medarbetare som blir mer produktiva. Resultatet är starkare kundrelationer, stolta medarbetare och fördelar vid rekrytering.

Utmärkta kommunikationer

Våra fastigheter är strategiskt placerade på en av Sveriges mest kända knutpunkter: E4:an, Enköpingsvägen och järnvägen. På samma gång befinner du dig i Nationalstadsparken med Järvakilen nära natursköna Ulriksdal och Brunnsviken. Det finns cykelvägar i alla riktningar, som underhålls även vintertid, samt gott om promenad- samt löparstråk.

Området trafikeras av en rad olika busslinjer med olika destinationer, bland annat flygbussarna som snabbt transporterar dig till Arlanda eller Bromma flygplats. Direktbussar till och från Stockholm City under rusningstid. Ett stenkast bort finner du Ulriksdals pendeltågsstation som 2017 kommer att erbjuda utökad turtäthet i och med Citybanan. Inom en kilometer ligger Arenastaden där tunnelbanan förses med en ny hållplats i samband med den nya dragningen av gula linjen från Odenplan. Närmsta hållplats idag är Bergshamra.

Med cykel

I området finns cykelleder i alla väderstreck för den som föredrar att trampa till jobbet. Med cykel tar det 25 minuter till city (T-centralen-Järva Krog, 7 km). Dessa cykelvägar underhålls även vintertid.

Med buss

Ett flertal SL-bussar trafikerar området. Även flygbussarna till och från Arlanda stannar i Ulriksdal/vid Järva Krog.

Med pendeltåg

Ulriksdals pendeltågsstation ligger på gångavstånd. Från Ulriksdal station tar det ca 10 minuter till Stockholm Central (Stockholm City) och till Citybanans planerade uppgång vid Odenplan endast 6 minuter!

Med bil

Det omedelbara läget vid E4 och E18 ger korta restider:
• till Stockholms centralstation – 8 minuter
• till Arlanda flygplats – 20 minuter
• till Bromma flygplats – 10 minuter.

Parkering

Gott om parkeringsplatser i och utanför parkeringsgarage.

Med T-bana

Närmsta T-banestation är Bergshamra.

Ansvar för vårt klimat

Miljöcertifieringen BREEAM som vi eftersträvar, tar ett helhetsgrepp kring byggnaden och den närliggande omgivningen. Godkänd certifiering innebär att fastigheten har utvärderats mot ett antal fastställda riktvärden som energi- och vattenanvändning, inomhusklimat kopplat till medarbetarnas hälsa, föroreningar, transporter, byggnadsmaterial och avfallshantering.

När du väljer miljöcertifierade lokaler tar du ansvar för en hållbar utveckling. Ditt miljöansvar genererar dessutom lönsamhet i form av lägre energikostnader, ett stärkt varumärke samt nöjda medarbetare som mår bra.

 

Anmäl intresse

Nyhetsbrev från NCC

Fyll i din e-postadress nedan och välj de nyhetsbrev du vill prenumerera på.

Välj nyhetsbrev