Järva Krog - en ny kvartersstad med gästfriheten i fokus

Välkommen till Järva Krog Kvartersstad. Här skapar vi en ny stadsdel på en plats med lång tradition av gästfrihet och företagande. I Järva Krog har ni nära till platsens intressanta historia men även nära till det som behövs nu och i framtiden. Närhet till kommunikationer, service, handel och restauranger. Närhet till grönska och rekreation. Närhet till grannar och samarbetspartners. I Järva Krog går arbetslivet och privatlivet hand i hand.

Området

I Järva Krog kommer bostäder, kontor, butiker, service och ett brett restaurangutbud att bli grannar i en urban gatumiljö. Detta blir en mötesplats och knutpunkt med anor från forntiden, anpassad för framtidens verksamheter och företag. Järva Krog är en del av nya Ulriksdal och totalt blir det 2 500 bostäder, 13 000 arbetsplatser, 200 000 m2 lokaler för kontor, handel och service. Närmsta grannar blir NCC:s nya huvudkontor, Scandic Järva Krog och The Winery Hotel. Från Järva Krog är det också nära till Ulriksdals och Brunnsvikens vackra natur och flera promenad- och löparstråk. Inom promenadavstånd finns även Mall of Scandinavia och Friends Arena.

Er nya arbetsplats

I Järva Krog flyttar ni in i ett helt nybyggt och flexibelt kontor, där arbetsplatsen anpassas efter era förutsättningar istället för tvärtom. Lokalerna utformas med installationsgolv och få pelare, allt för att på ett enkelt sätt kunna förändras i takt med att framtida behov ser annorlunda ut. Tack vara tillgång till coworkingytor så behöver ni bara hyra ytor för er kärnverksamhet, övriga ytor hyr ni när ni har behov av dem. Här ges ni tillgång till en flexibel arbetsmiljö och erbjuds en rad tjänster i huset och i närområdet.

Utifrån konceptet Future Office by NCC gör vi en grundlig analys av vad som passar er verksamhet beroende på era framtidsplaner, utmaningar och visioner. Vi utgår från etablerad forskning om vad som skapar en bra arbetsplats.

Kommunikationer

Kvartersstaden Järva Krog kommer ni att nå snabbt och enkelt med så väl lokaltrafik som cykel eller bil.

Med cykel

Området är som gjort för att cykla till året om. Här finns cykelleder med vinterunderhåll i alla väderstreck. De stora regionala och lokala cykelstråken passerar området och det tar ca 25 minuter att cykla till city.

Med buss och pendeltåg

För dig som åker kollektivt ligger Ulriksdals pendeltågstation 5 minuters promenad bort. Därifrån tar det 7 minuter till Odenplan och 8 minuter in till Stockholm City.

Järva Krog trafikeras även av flera olika bussar samt Flygbussarna med hållplats precis utanför fastigheterna.

Med bil

Järva Krog ligger precis vid E4 och Enköpingsvägen. Det ger dig direkt access till de stora motorvägarna. Garage finns under varje kvarter samt P-hus i området.

 

Anmäl intresse

Läs mer om vår integritetspolicy