Gårda – the sky is the limit

Gårda är ett expansivt område nära Göteborgs centrum där många stora och små företag valt att etablera sig. Under de senaste åren har området moderniserats och växt med både nya bostäder och lokaler och nu är det dags att ta nästa steg i områdets utveckling.

Här ska vi nu tillsammans med Platzer bygga en unik kontorsfastighet som kommer att ta plats och sticka ut… Vill DU vara först att få reda på vad vi menar med det? Fyll i dina uppgifter här till höger på sidan!   

Lokaler utformade efter verksamhetens behov

Vi hjälper våra kunder att nå sina affärsmål. För att göra det måste vi lyfta blicken. Därför erbjuder vi vad vi är övertygade om är dagens och morgondagens bästa kontor enligt konceptet Future Office by NCC. Utgångspunkten är alltid en grundlig analys av din verksamhets behov. Vilka är era framtidsplaner, era utmaningar och era visioner?

Future Office bygger på kontinuerlig omvärldsbevakning och uppdatering inom den senaste forskningen inom arbetsmiljöfältet. Det är utifrån den grunden vi hjälper er att skräddarsy lokaler som är anpassade efter just er verksamhet.

Grön, ekonomisk och social hållbarhet

Vi utgår från ett helhetstänkande där funktion och ekonomi går hand i hand med hållbarhetsaspekter som miljö och socialt ansvarstagande. Vår tjänst Hållbart Hyresavtal underlättar för oss och våra hyresgäster att ta ansvar.

Avtalet inkluderar alltid miljön ur ett grönt, ekonomiskt och socialt perspektiv för att konkretisera vår gemensamma strävan att göra skillnad.

En annan fördel med våra lokaler är de låga driftskostnaderna och miljöcertifieringen. Fastigheten är certifierad enligt BREEAM som tar ett helhetsgrepp kring byggnaden och den närliggande omgivningen. Det är ett objektivt bevis på att den håller hög kvalitet och verkligen lever upp till högt ställda miljömål. En flytt hit är inte bara ett positivt ställningstagande för hållbarhetsfrågor; lokalerna stärker dessutom ditt företags varumärke.

Nyhetsbrev från NCC

Fyll i din e-postadress nedan och välj de nyhetsbrev du vill prenumerera på.

Välj nyhetsbrev

Fakta
  • Ort: Göteborg
  • Projekttyp: Kontor
  • Projektfas: Kommande
  • Kontor: 30000 m²
  • Byggnadsstart: 2018
  • Inflyttningsdatum: 2020
  • Certifikat: BREEAM
Lotta Kallberg Walldén

Uthyrare/kundansvarig

Anmäl intresse