Flow Hyllie, Malmö

Kontor i Hyllie med skyltläge och vidsträckt utsikt över Öresundsbron.

Hyllie har med sitt exceptionella läge etablerat sig som en naturlig nod i regionen. Här finns ett mycket brett utbud av service - med köpcentret Emporia, Malmö Arena och Malmömässan tillsammans med flertalet restauranger, hotell och träningsmöjligheter.

I vårt nya kontorsprojekt i Hyllie kommer vi att arbeta med det mänskliga välmåendet. Vi sätter de mänskliga behoven i centrum och fokuserar på de faktorer som gör att vi människor mår och presterar bra när vi är på vår arbetsplats. I Hyllie finns redan de givna förutsättningarna för att få ihop livspusslet – hit är det är lätt att pendla oavsett om du väljer bil, buss, tåg eller cykel. Ett parkeringshus kommer att byggas i direkt anslutning till huset vilket gör bilpendlandet enkelt. Dessutom löser du dina ärenden snabbt och lätt i anslutning till tiden du spenderar på kontoret. Här finns hela utbudet av service, restauranger och planerad livsmedelsbutik i bottenvåningen och utmärkta träningsmöjligheter som gym, sportcenter, badhus och löpspår i den direkta omgivningen.

Då husets placering erbjuder fri sikt i alla riktningar så kommer husets hyresgäster att kunna njuta av en enastående, milsvid utsikt över omgivningarna i alla väderstreck. Klara dagar tar du en paus i arbetet och blickar bort över det vackra Öresund. Husets fina placering utmed Ringleden möjliggör även för ett fantastiskt skyltläge på fasaden.

När det gäller kontorens utformning så tittar vi på NCC på hur vi, tillsammans med våra framtida hyresgäster, på bästa sätt utformar en plats där människor trivs, mår bra och ges möjlighet att utvecklas. Tillsammans gör vi hållbara val för att utforma er framtida arbetsplats. Vi arbetar med att hitta de bästa förutsättningarna för kontorets ljudmiljöer, luftkvaliteten och ljusinstallationer. Luft, ljud och ljus är faktorer som vi idag vet, i stor utsträckning, påverkar vårt mänskliga välmående. Vi tittar även på hur vi kan göra hållbara materialval, på hur vi kan uppmuntra till rörelse i lokalerna och på hur vi kan utforma inspirerande mötesplatser som bidrar till utbyte av idéer och kreativitet.

Ytterligare en fördel med våra nyproducerade lokaler är de låga driftskostnaderna och miljöcertifieringen. Fastigheten kommer att certifieras enligt BREEAM Excellent som tar ett helhetsgrepp kring byggnaden och den närliggande omgivningen. Det är ett objektivt bevis på att den håller hög kvalitet och verkligen lever upp till högt ställda miljömål.

Fredrik Johansson

Kundansvarig uthyrning Syd, NCC Property Development

Anmäl intresse för att hyra kontor

Läs mer om vår integritetspolicy