NCC:s studentblogg

Nyfiken på vad våra Traineer gör om dagarna? Här bloggar NCC:s Traineer som går NCC:S Master Traineeprogram idag.

Fantastiska möjligheter & viktiga insikter

Hejsan! Här kommer en uppdatering från de senaste månaderna av min trainee-period. Under sommaren gjorde jag min rotation inom anbud, vilket har varit väldigt lärorikt och roligt. Genom att vara på kontoret i Helsingborg fick jag lära känna nya kollegor, som förutom att bidra med kunskap även såg till att skivspelaren gick varm med härlig musik med jämna mellanrum.

Traineeperioden ger möjlighet att lära sig och växa

Hej NCC Traineeblogg! Joel Bremberg här, och jag befinner mig för tillfället i min traineerotation på Kalkylavdelningen. Arbetet inom kalkyl har verkligen varit spännande, där vi räknar på framtida projekt.

Nytt perspektiv på NCC

Hej alla! Hoppas ni haft en fantastisk höst hittills! Det har varit en händelserik tid för mig, och jag ville ta tillfället i akt att dela med mig av det till er. Innan sommaren gjorde jag en rotation inom inköp, och att ha den bakgrunden och förståelsen för projektinköp har varit en jättebra grund nu när jag har börjat min nuvarande rotation.

Slutspurt för bloggen!

Hallå igen bloggen! Sedan mitten på maj har jag haft fullt upp med en rotation inom projektering. Inom ramen för denna rotation har jag fått jobba med två spännande, men helt olika projekt. Inlägget Slutspurt för bloggen! dök först upp på NCC:s blogg.

Tiden går fort när man har roligt

Det har den verkligen gjort för mig som Master Trainee på avdelning Bostad i Stockholm. Detta blir med tredje och sista inlägg innan vi lämnar över till stafettpinnen till nästa gäng. I samband med det vill jag upplysa att från 1 november kan du söka till nästa års program.

Tillbaka i produktionen men på nytt projekt

Hej igen bloggen! Nu har det blivit dags för mitt andra (och sista?!) blogginlägg från min tid som Master Trainee. Det är helt sjukt att det redan gått ett år sen jag började på NCC. Inlägget Tillbaka i produktionen men på nytt projekt dök först upp på NCC:s blogg.

Från huvudkontoret till projektpulsen

Nu är det dags för inköp-traineen att uppdatera bloggen igen och ge dig en inblick i vad jag sysslar med för tillfället. Innan semestern gjorde jag klar min rotation på Category Management och när jag kom tillbaka efter en skön ledighet var det dags att påbörja min rotation på projektet Station Hagastaden i rollen som projektinköpare.

Många erfarenheter rikare

Hej bloggen! Finance-traineen är tillbaka och det har hänt en hel del sen mitt senaste blogginlägg! Inlägget Många erfarenheter rikare dök först upp på NCC:s blogg.

Vad händer egentligen innan produktionsfasen?

Hoppas alla haft en bra semester och njutit av ledigheten! Det har gått ett tag sedan mitt förra blogginlägg och det har hunnit hända en del. Bland annat har jag roterat från produktion samt sprungit ett lopp tillsammans med kollegorna.

Mitt i traineeprogrammet

Hej! Mitt namn är Sanna Isaksson Nilsson och jag är Master Trainee på Building Väst i Göteborg. Jag är nu mitt i traineeprogrammet och i mitt tidigare blogginlägg kan ni läsa om mina två första rotationer, rotation 1 – arbetsledare på Kineum och rotation 2 – kalkyl.