NCC:s studentblogg

Nyfiken på vad våra Traineer gör om dagarna? Här bloggar NCC:s Traineer som går NCC:S Master Traineeprogram idag.

Vad skrek skepparen som inte hade någonstans att lägga till? -Köpenhamn!

Denna blogg blir lite annorlunda då den inte kommer behandla ”vanliga” rotationer, utan jag kommer skriva om vår resa till Köpenhamn med MTP 2022 som genomfördes under vecka 19. Inlägget Vad skrek skepparen som inte hade någonstans att lägga till? -Köpenhamn! dök först upp på NCC:s blogg.

Halvvägs genom traineeprogrammet!

Hej bloggen, nu är jag tillbaka! När jag senast syntes här var jag ute i produktion som projektingenjör i ett av våra renoveringsprojekt, Fittja Värdshusvägen 6–38, där jag ägnade mycket tid att jobba med kostnadsstyrning.

Infrastruktur i Uppsala

Hej bloggen! Nu har det blivit min tur att ge en liten statusuppdatering om min första tid som Master Trainee på NCC. Jag heter Lisa Bäckström och jobbar som trainee inom affärsområde Infrastructure i Uppsala.

NCC:s första inköpstrainee

Hejsan alla bloggläsare! Mitt namn är Annie och jag är Master Trainee på NCC. I det här blogginlägget vill jag ge er en inblick i min roll som Purchasing Trainee. Det är faktiskt första gången som NCC har en inköpstrainee som endast roterar inom inköps olika avdelningar! Under mina sju månader på NCC har jag hunnit med två rotationer som jag nu tänkte berätta lite mer om.

Från ax till limpa

I den här veckans blogg blir det ett bryt från konstruktion och i stället ges en inblick i NCC:s industriverksamhet från en finanstrainees perspektiv. Hej! Mitt namn är Ludwig Levin och jag har spenderat mina första sex månader på NCC i affärsområde Industry.

Från betong till trä

Denna vecka drar bloggen vidare norrut, närmre bestämt till Umeå, där jag fått det stora nöjet att blogga. Mitt namn är Johan Lagerström och jag är för tillfället på min första rotation ute i produktion som arbetsledare/mättekniker.

Starten på traineeprogrammet

Hej! Mitt namn är Sanna Isaksson Nilsson och jag är Master Trainee på Building Väst i Göteborg. Jag har nu varit trainee på NCC i ett halvår och här kan ni läsa om mina upplevelser under den första tiden.

Spännande att få ett eget projekt och vara med från början

Hejsan. Jag heter Tom Troell och nu är det min tur att dela med mig av min första tid som trainee här på bloggen. Jag är en av årets Master Traineer i Halmstad inom Civil South. Under min första rotation har jag gått som arbetsledare på tre projekt inom ett ramavtal åt ett kommunalt vattenbolag.

Från rekordgjutning till inköp

Hej bloggen! Mitt namn är Joel Bremberg och jag arbetar som Master Trainee på Building Sydväst i Helsingborg. Jag har nu varit på NCC mer än ett halvt år och trivs väldigt bra med kollegor och med mitt program som trainee.

En bra grund att stå på

Hallå, hoppas ni har haft en fin jul! Mitt namn är Tilda och jag är Master Trainee i Malmö på Building Syd. Jag har sedan jag började traineeprogrammet varit på min första rotation hos kalkyl där jag har fått följa med hela vägen från att vi fått handlingar tills dess att anbudet lämnats över till beställaren.