NCC:s studentblogg

Nyfiken på vad våra Traineer gör om dagarna? Här bloggar NCC:s Traineer som går NCC:S Master Traineeprogram idag.

Idag en trainee imorgon kanske VD

Hejsan gott folk! Mitt namn är Nicolas Kaadi och jag är trainee på Building syd, i Malmö. Efter avslutade studier vid Lunds universitet var jag extremt taggad på att få komma ut till arbetslivet och påbörja min karriär tillsammans med NCC.

Nytt år, nya tag och nya utmaningar

Välkommen 2021! Mitt namn är Elsa Häggström och jag är Trainee på NCC Building Hus Stockholm. Jag tänkte dela med mig av mina första två rotationer, projektering och inköp, i projekt Kv Poolen - ett projekt NCC bygger tillsammans med Fabege och Hedström & Taube.

Big five på Förbifart Stockholm, Hjulsta Norra

Hallå hallå! Jag heter Frida Grenholm och är trainee på avdelningen Civil Stockholm, precis som min kollega Trixie som skrev ett inlägg här för några veckor sedan. Jag ska i skrivande stund avrunda min första rotation på projektet Hjulsta Norra, en entreprenad som är en del av Förbifart Stockholm.

Från husbyggnad till infrastruktur

Hallå gött folk. Jag heter Mirass Jalil och är i nuläget Trainee på Civil West/South i Göteborg. Men det var inte riktigt här min resa på NCC började, utan på Building Väst. Efter en Civilingenjörsutbildning inom Väg och Vatten med inriktning husbyggnadsteknik vid Lunds Tekniska Högskola var jag redo att bygga Göteborg på höjden, men hamnade istället i en lerig grop.

”Det finns inga gränser för vad du kan få prova på”

Hej allihopa! Mitt namn är Maxine och jag är trainee på region Civil South vilket tillhör NCC Infrastructure. På min första rotation hamnade jag hos ett härligt gäng på en avdelning belägen i Lund som utför markarbeten i södra Skåne.

Ny på jobbet

Hej! Mitt namn är Trixie och jag är trainee på Civil Stockholm som är en del av NCC infrastructure. Jag började som trainee i september och har min första rotation vid Roslagsbanans nya hållplats, Arninge station.

Reflektioner över ett händelserikt år

Nu är det bara tre månader kvar på traineeprogrammet och efter detta inlägg lämnar vi över bloggen till nästa traineegrupp. Snart tar vi nästa steg i karriären och går ut i våra permanenta roller med traineeprogrammet i bagaget.

Cirkeln är sluten

Hej allihop! I detta blogginlägg kommer ni få reda på vart jag kommer ta vägen när traineeprogrammet slutar om några månader. Inlägget Cirkeln är sluten dök först upp på NCC:s blogg.

Snart i mål

Hej bloggen! Nu märks det tydligt att hösten är här, kanske mest på dem färggranna bladen och den krispiga luften. Hösten innebär inte bara för oss MTP:are att året håller på att lida mot sitt slut utan även såväl vårt traineeprogram.

En dag på jobbet med Minh

Hej! Jag är fortfarande kvar på utbyggnaden av Roslagsbanan i Täby kyrkby där jag jobbar med kvalitet och miljö. Den här gången får ni hänga med mig under en vanlig arbetsdag. Inlägget En dag på jobbet med Minh dök först upp på NCC:s blogg.