Nyheter

NCC Presstjänst: 08-585 519 00, press@ncc.se

NCC inleder samarbete för Västerås nya akutsjukhus

NCC och Region Västmanland inleder ett samarbete för att bygga ett nytt akutsjukhus i Västerås. Uppdraget sker i samverkan och parterna har tecknat avtal om en första fas för att tillsammans planera och budgetera projektet.

NCC klara med framtidens skola i Oxelösund

Elever och personal i Oxelösund har startat läsåret i nya moderna och flexibla lärmiljöer. Nya Oxelöskolan möter kommunens behov av fler skolplatser och genom samverkan levererar NCC ett projekt som motsvarar alla mål för kvalitet, tid och ekonomi.

Genombrott i tunnel och två nya brolanseringar för Fyrspåret Malmö-Lund

I fredags skedde genombrottet på den tunneln som NCC/OHLA bygger genom centrala Åkarp och på lördag 28 augusti påbörjas arbetet med att lansera två nya järnvägsbroar i Lund. Arbetet med att bygga fyra nya järnvägsspår mellan Malmö och Lund går fort framåt.

NCC medverkar i storskaligt återvinningsprojekt av linoleumgolv

NCC medverkar i Sveriges första storskaliga återvinningsprojekt av linoleumgolv. Initiativet ska stötta en branschövergripande övergång till en mer cirkulär ekonomi. Återvinningsprojektet genomförs i samband med ombyggnation av Ångströmlaboratoriet vid Uppsala universitet i ett samarbete mellan NCC, Tarkett och Akademiska Hus.

NCC tecknar hyresavtal med Mindpark i Brick Studios på Masthuggskajen

NCC har tecknat hyresavtal med coworking-aktören Mindpark som flyttar in i Brick Studios, en nybyggd kontorsfastighet beläget på Masthuggskajen.

Byggstart för förskola fyra i Halmstad

I dagarna satte NCC spaden i marken för Strandvallens förskola i Halmstad, den fjärde förskolan i ett långsiktigt strategiskt partneringsamarbete med Halmstads kommun. Totalt innebär de fyra förskolorna ett tillskott på 560 förskoleplatser samt 28 ”nattis”-platser i kommunen.

NCC Property Development rekryterar Frida Jacobson och Ahmed Galijasevic till den nordiska ledningsgruppen

NCC Property Development förstärker sin nordiska ledningsgrupp. Under augusti tillträder Frida Jacobson som Head of Finance och Ahmed Galijasevic tillträder en nyinrättad roll som Head of Business Development.

Att spränga är att hantera oerhörda krafter

Få yrken innehåller så mycket spänd nervositet som att vara sprängare. Det vet Jim Jonsson som blev utsedd till Årets Bergsprängare 2014 och som sedan många år är sprängarbas på NCC Industry.

NCC har färdigställt Varbergs nya bad- och simanläggning

NCC är nu klara med nybyggnationen av Varbergs nya sim- och badanläggning. Efter godkänd slutbesiktning är entreprenaden nu överlämnad till beställaren Varbergs Fastighets AB.

NCC levererar sjukhusprojekt i Trollhättan

NCC är nu klara med hela ombyggnationen av neonatalavdelningen på Norra Älvsborgs Länssjukhus i Trollhättan. Lokalerna som varit i stort behov av upprustning har byggts om och till i två etapper. Uppdraget har genomförts i partnering med Västfastigheter.