Kundens första val

Vi på NCC strävar efter att vara en god partner till våra kunder. I den här delen av webbplatsen kan du läsa mer om våra kundvärden och goda exempel på varför NCC ska vara våra kunders första val.

Vi utmanar oss själva för att skapa en bättre morgondag med lösningar av högsta klass. Vi vill driva utvecklingen framåt, lyssna, dela idéer och samarbeta. Vi vill alltid höja ribban inom vår verksamhet förstärkt av den pionjärsanda som driver oss.

Megatrender följer vi och en som är i framkant med är digitaliseringen. Här använder vi exempelvis ny teknik som VDC och Virtual Reality vilket gör det möjligt för oss att inkludera våra kunder i våra byggprocesser i betydligt större omfattning.

NCC:s verksamhet bygger på förtroende och tillit från våra kunder. Affärer med oss kännetecknas av säkerhet och öppenhet, och ett etiskt förhållningssätt bland alla inblandade parter.

Här hittar du mer om vår syn på kundvärden som vi lyfter fram i arbetet med att hela tiden utveckla våra erbjudanden och tjänster. Vi tar tacksamt emot dina synpunkter på hur du som kund upplever NCC och de kundvärden vi presenterar här och/eller i mötet med oss. 

Vill du läsa mer om våra pågående och kommande projekt så hittar du dem under våra projekt.