Design Duo - lägenheter med radhuskänsla

Svanenmärkta lägenheter i två plan till bra pris och med hög kvalitet och kort byggtid.

Design Duo är en husprodukt för marknära lägenheter i två plan. Enheter om två likadana lägenheter ovanför varandra kombineras till huskroppar. Varje huskropp består av minst två enheter, det vill säga från fyra lägenheter. Därefter kan enheterna paras ihop på olika sätt för att skapa längor eller gårdsmiljöer. Design Duo går att få med både sadeltak och pulpettak.

Alla har egen uteplats

Utanför varje enhet finns en kringbyggnad med plats för lägenhetsförråd. Ovanpå lägenhetsförråden finns terrass för lägenheten på andra våningen. De boende på entréplan har sin uteplats på andra sidan huset. Lägenheterna är yteffektiva och har hög standard med helkaklade badrum, trägolv, stora fönster, rundgång och en utformning som ger ett modernt, ljust boende.

Smarta lösningar

Byggnaden har en isolerad tung stomme av platsgjuten betong. Även bjälklag består av betong. Våtrum och kök bildar tillsammans en kärna i husets mitt. För att underlätta drift ligger alla installationer samlade i lättåtkomliga kanaler, som döljs snyggt i inomhusmiljön.

Lättmöblerat

Ventilation och luftburen värme distribueras genom lägenhetsbaserade värmeväxlare. Lägenheterna behöver alltså inte radiatorer, vilket också gör dem lättmöblerade. Undercentralen göms i kringbyggnaden.

Lägenheter: 

  • 2 r.o.k. om ca 53 kvm BOA
  • 3 r.o.k. om ca 66 kvm BOA
  • 4 r.o.k. om ca 81kvm BOA
Design Duo Strängnäs 10
Design Duo, brf. Skogskullen, Strängnäs

Nyproduktion av 32 lägenheter med Design Duo.

Design Duo_Knivsta_NCC49437
Design Duo Brf Dolomiten, Färsnas, Norrtälje

Hur vill du helst bo, naturskönt eller skönt naturligt? I nybyggda BRF Dolomiten slipper du välja. Mitt i Färsnas vackra kulturlandskap, med rika spår från forntiden och fin skogsfauna runt knuten är det miljövänliga och hållbara material som gäller.

Design Duo_Knivsta_NCC49433
Design Duo Brf Regalskeppet, Enköping

Nybyggda lågenergihus med modern planlösning, högt i tak, nära friluftsbad och egen uteplats. Inte undra på att de 24 bostadsrätterna snabbt blev populära och sålde bra.

DesignDuo_Raven_NCC23170
Design Duo Brf Räven, Knivsta

Ett av våra första byggprojekt med Design Duo hittar du i Alsike. Här har vi byggt 30 lägenheter på dryga tio månader åt Svenska Hyreshus.

Design Duo Brf Tyra, Örebro

Samarbete är fruktbart. I det här projektet var det kommunen som uppmanade oss att utveckla vår egen produkt. Resultatet? Från och med nu kan vi erbjuda sedumtak till Design Duo.

DesignDuo_Vallda_NCC650
Design Duo Brf Stenyxan, Uppsala

Vi fortsätter vara med i utvecklingen av Stenhagen; en helt ny stadsdel som nu växer fram i Uppsala. Sammanlagt har vi byggt 56 bostadsrätter i Design Duo åt vår kund HSB Uppsala.

DesignDuo-Quattro_LyranBanjon_NCC56784
Design Duo Brf Banjon, Norrköping

Nästgårds med kvarteret Lyran och dess Design Quattro-hus, ligger Banjon, ett nyligen färdigställt område där vi byggt 20 bostadsrätter för vår kund Svenska Hyreshus AB.

DesignDuo_Limhallen_NCC30075
Design Duo Limhallen, Ödeshög

Kort byggtid för seniorboende med hög boendekvalitet.

Design Duo_Knivsta_NCC49436
Design Duo Brf Hällen, Knivsta

I Alsike, Knivsta kommun, har vi kommit att bli en viktig medspelare i uppbyggnationen av en ny stadsdel. På uppdrag av vår kund Svenska Hyreshus AB har vi uppfört 24 bostadsrätter av produkten Design Duo.