Byggservice i Östergötland

Vi arbetar med lokalanpassning samt service- och underhållsåtgärder för alla typer av byggnader. Vi hjälper dig oavsett storlek på uppdrag.

Med lång erfarenhet och ett brett kontaktnät vet vi vad som efterfrågas av en pålitlig samarbetspartner. Och med den stora koncernens resurser i ryggen löser vi ditt uppdrag snabbt och smidigt till högsta kvalitet. Varje gång.

Ibland kan vårt arbete påverka omgivningen på olika sätt. Det gör att vi lägger extra stor vikt vid att bygga om utan att störa, i till exempel lokaler där verksamhet pågår. Efteråt städar vi efter oss för att skapa trivsel och göra din miljö ännu lite bättre.

Våra specialiteter

Vi arbetar med lokalanpassning samt service- och underhållsåtgärder för alla typer av byggnader. En lokalanpassning kan innehålla allt från att flytta en vägg till att bygga upp en hel kontorsmiljö, arbeten som vi har genomfört många gånger.

Service och underhåll är en förutsättning för att en byggnad ska behålla sitt värde. Med vår erfarenhet kan vi göra bedömningar om lämpliga åtgärder och sedan utföra dem. Vi kan även se till att golv, väggar och tak som utsatts för allvarliga fukt- och mögelskador återställs och samtidigt se över ventilationssystemen i de drabbade byggnaderna.

Vi byter stammar, gör balkongarbeten, renoveringar av badrum, tvättstugor och hissar. Det ökar trivseln och värdet av din fastighet. Har du en industrifastighet som behöver rustas upp, tar vi hand om både renoveringen och underhållet.

Vi har lång erfarenhet av att arbeta tillsammans med både olika typer av kunder inom både privata företag, stad och kommun. Vi utför stora som små uppdrag, och vi föredrar att göra det i nära samarbete med dig som kund.

Byggservice i Östergötland / Linköping
Byggservice i Östergötland / Linköping
Besöksadress:

Gottorpsgatan 51, 582 73 Linköping

Postadress:

Box 1505, 581 15 Linköping

Byggservice i Östergötland / Norrköping
Byggservice i Östergötland / Norrköping
Besöksadress:

Kommendantvägen 4, 602 38 Norrköping

Postadress:

Box 2081, 600 02 Norrköping

Henrik Söderman

Projektchef, Östergötland, NCC Building Sweden