Media

Välkommen till vår mediaavdelning. Här hittar du pressmeddelanden och nyheter om våra projekt, verksamhet och anställda i Norden. Du hittar även bilder, filmer, våra social mediakanaler, NCC i korthet, mediakontakter och mycket mer.

NCC Presstjänst: 08-585 51 900
E-post: press@ncc.se

Senaste pressmeddelanden

NCC renoverar Dommerparken i Köpenhamn

NCC, som del i partnerskapet fsbHJEM, har fått i uppdrag av fsb att renovera 259 hyresbostäder i området Dommerparken i Köpenhamn. Ordervärdet uppgår till cirka 285 MSEK.

NCC tecknar ramavtal om asfaltsbeläggning med Hallstahammar kommun

NCC har tecknat avtal gällande underhållsbeläggning för Hallstahammar kommun. Avtalet löper i maximalt fyra år med en total gemensam takvolym på cirka 50 MSEK.

NCC tecknar ramavtal för asfaltsbeläggning med Botkyrka kommun

NCC har tecknat avtal om vägunderhållsbeläggning för Botkyrka kommun. Avtalet löper i maximalt 4 år med en total gemensam takvolym på cirka 80 MSEK.

NCC renoverar ytterligare 149 lägenheter i Botkyrka

NCC ska på uppdrag av Botkyrkabyggen renovera 149 lägenheter i Fittja, söder om Stockholm. Projektet är ett nytt delprojekt inom ramen för NCC:s strategiska partnerskap med Botkyrkabyggen och ordervärdet uppgår till cirka 75 MSEK.

Inbjudan till presentation av NCC:s delårsrapport för det andra kvartalet 2024

NCC:s delårsrapport för det andra kvartalet och det första halvåret 2024 offentliggörs tisdagen den 16 juli 2024. Rapporten kommer att skickas ut och publiceras på NCC:s webbplats ncc.se/ir omkring kl. 07.10.

Nyheter

Ioffice tecknar hyresavtal i Park Central, Göteborg

Coworkingaktören Ioffice tecknar första hyresavtalet i Park Central i Göteborg. Företaget flyttar in i en lokal om cirka 3 900 kvadratmeter och tillträder under andra kvartalet 2027. Park Central är ett samarbete mellan NCC och Jernhusen. Huset ligger i Centralstaden, den nya stadsdel som växer fram runt Centralstationen, med en av Västlänkens stationsuppgångar i gatuplan.

NCC hyr ut till SveMa i MIMO i Mölndal

NCC har tecknat hyresavtal med SveMa som flyttar sitt kontor till MIMO i Mölndal. Företaget flyttar in i en lokal om 480 kvadratmeter med tillträde i december 2024. MIMO ligger mitt i Mölndals innerstad som erbjuder småskaliga butiker, en modern galleria och kommunikationer lätt tillgängliga utanför dörren.

Dags för inflyttning i NCC:s kontorsfastighet Nova i Järva Krog, Stockholm

Med utsikt över Brunnsviken och balkonger för varje hyresgäst står kontorsprojektet Nova i Järva Krog nu färdigt och det är dags för inflyttning. Därmed tas ett stort kliv i utvecklingen av den växande kvartersstaden, där NCC sedan tidigare har färdigställt det första kvarteret av tre i området.

NCC tecknar ramavtal med Örebro kommun för beläggningsarbeten

NCC har tecknat avtal med Örebro kommun gällande beläggningsarbeten i Örebro. Avtalet har ett beräknat ordervärde om cirka 30 MSEK årligen.

NCC:s julgåva ska stödja ungas lärande i matematik

NCC fortsätter att bidra till att stödja barn och ungas lärande. Årets juldonation på 1,5 miljoner kronor går till fyra organisationer i Norden som bedriver läxhjälp för barn och unga vilket kan öka möjligheten för en karriär inom bygg- och anläggning. I Sverige inleder NCC även ett långsiktigt samarbete med Mattecentrum.

NCC Presstjänst

+46-8-585 51 900 Skicka mail