Hur kan partnering och NCC projektstudio bidra till framgången med komplexa projekt?

Komplexa projekt behöver ta hänsyn till flera perspektiv. Därför har vi utvecklat samverkansformen NCC Partnering. Beställare och entreprenör bildar en gemensam organisation; ett lag med samma mål och tydlig taktik. Det är ett framgångsrikt lagbygge som främjar innovation, effektivt spel och skapar värden som lever vidare efter att slutsignalen för projektet har gått. 

Halvdagsseminarium, Umeå

Välkommen på halvdagsseminarium där vi fördjupar oss i samverkansformen Partnering. Vi berättar mer om grunderna, presenterar hur vi på NCC arbetar med det och vilka fördelar och resultat ett projekt kan uppnå när dialog, öppenhet och samarbete genomsyrar arbetskulturen.

Seminariet inleds med studiebesök på Internationella Engelska Skolan. Ett ombyggnadsprojekt där vi i Partnering byggt om industrilokaler från slakteri till modern skolverksamhet. På seminariet berättar vi mer om grunderna i partnering och hur vi på NCC arbetar med det. Genom samarbetsformen Partnering kan vi tillsammans optimera resurser och få största möjliga utväxling i investeringen.

Vi kommer också att berätta mer om NCC Projektstudio, en arbetsmetod vid projektering där projektets nyckelaktörer arbetar nära varandra, för att bättre utnyttja den gemensamma kompetensen i projektet vilket leder till ökad kvalitet och tidsbesparing.

Anmäl dig senast 8 november. Är ni flera som vill gå på evenemanget, så fyll i en anmälan per person. Begränsat antal platser. Först till kvarn.

Daniel Ödling

Bild på skyddshjälm med texten Lagbygget